╭∩╮ Hajvan Objavljeno 23. januar 2022 Share Objavljeno 23. januar 2022 b4d reče Dne, 21. 1. 2022 at 16:33: Hitro vprasanje, staram se, pa morda bi za smucanje nabavil zelvo. Seveda bi jo potem se kdaj na biciklu uporabil. Gledam naprimer tole:https://www.scott-sports.com/global/en/product/scott-airflex-men-s-light-vest-protector?article=2719160001007 https://www.scott-sports.com/global/en/product/scott-airflex-back-protector?article=2719180001008 kaj je boljse, trakci, ali brezrokavnik. Kaksen drug model/proizvajalec ki je ok, pa ni glih miljon? Jaz sem nekaj dni nazaj naročil tega na bike24: https://www.bike24.com/p2351621.html Lahko poročam kakšen bo, ko ga dobim, če te zanima. Po moje bi bil ok tudi za smučanje. Do sedaj sem mel za hrbet samo Evoc nahrbtnik. 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 24. januar 2022 Share Objavljeno 24. januar 2022 Mene full motijo teli kompletni. Svicam ko svinja notr pa se pocutim nekomot med voznjo. ce furas vedno nahrbtnik z zascito za hrbet ne rabis furat se zelve posebej Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hajvan Objavljeno 24. januar 2022 Share Objavljeno 24. januar 2022 Boris reče pred 1 uro: Mene full motijo teli kompletni. Svicam ko svinja notr pa se pocutim nekomot med voznjo. ce furas vedno nahrbtnik z zascito za hrbet ne rabis furat se zelve posebej To itak. Eno ali drugo. Poleg nahrbtnika imam še ščitnike za komolce in kolena ter full face. Pozimi brez nahrbtnika ne gre, ker se je treba preoblačiti. Poleti pa imaš lahko samo torbico s kratko majico in bidon. Body armourja še nisem imel. Vzel sem ga predvsem zaradi udobja (tako pravijo kupci). Je relativno lahek, diha. Bom videl kako bo. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 24. januar 2022 Share Objavljeno 24. januar 2022 ce hoces lahko zadevo komot je tole top shit https://www.ion-products.com/bike/men/body-armor/protection-ls-scrub-amp/ Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 24. januar 2022 Share Objavljeno 24. januar 2022 Boris reče pred 7 urami: ce hoces lahko zadevo komot je tole top shit https://www.ion-products.com/bike/men/body-armor/protection-ls-scrub-amp/ Pa je tu kakšen kompromis glede zaščite? Kolikor vidim imajo nekateri, "bolj zajetni" protectorji zaščito še na prsih in rebrih? Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 24. januar 2022 Share Objavljeno 24. januar 2022 Ja tale je bolj tanek light. Imo pa zasciti dovolj. Je namenjen ce bos tudi kj pedaliral in se ne samo spuscal. Lahko ti podrobno poslikam jutri ko pridem na siht ce zelis 1 Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 24. januar 2022 Share Objavljeno 24. januar 2022 To, da se da tudi pedalirat mi je v interesu, ja. Gledal sem recimo še tole. Zgleda malo bolj zajeten, ne vem pa kako se drugače primerjata. Sem že pred časom sicer spraševal lokalnega bikeshop s.p.-jevca, če se da kaj dobit, pa je bilo menda vse (kar bi lahko on zrihtal) nedobavljivo. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 24. januar 2022 Share Objavljeno 24. januar 2022 Ce ti je zanimiv tisti ion model mam na zalogi enega L. Pa ti ga lahko posljem naslednji teden iz slo na tvoj naslov. Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 25. januar 2022 Share Objavljeno 25. januar 2022 Boris reče pred 15 urami: Ce ti je zanimiv tisti ion model mam na zalogi enega L. Pa ti ga lahko posljem naslednji teden iz slo na tvoj naslov. Imaš ZS Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 28. januar 2022 Share Objavljeno 28. januar 2022 Eno težavico imam z XT SPD pedali... Levi pedal se slabo vrti, tako opazno glede na desnega. Imel sem idejo, da ponovno namažem, a se zatakne, ko popolnoma odvijem jedro pedala, ne morem ga ven izvleč iz ohišja. A je to samo mast naredila vakum al kaj za vraga? Zanimivo mi je tudi, da ko odšraufam jedro, se pedal lepo vrti, slabo se samo ko je zašraufan noter. Je možno da sem kaj zvil? Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 28. januar 2022 Share Objavljeno 28. januar 2022 b4d reče pred 1 uro: Eno težavico imam z XT SPD pedali... Levi pedal se slabo vrti, tako opazno glede na desnega. Imel sem idejo, da ponovno namažem, a se zatakne, ko popolnoma odvijem jedro pedala, ne morem ga ven izvleč iz ohišja. A je to samo mast naredila vakum al kaj za vraga? Zanimivo mi je tudi, da ko odšraufam jedro, se pedal lepo vrti, slabo se samo ko je zašraufan noter. Je možno da sem kaj zvil? Mejbi so se ti kej ležaji zjebal? Mejbi tle najdeš kej zase: https://www.bikeradar.com/advice/workshop/how-to-service-shimano-spd-pedals-walkthrough-guide-with-video/ 1 Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 28. januar 2022 Share Objavljeno 28. januar 2022 (urejano) Evo imam progress report Zgleda je nekaj z lezaji, sem uspel potegnit ven jedro, in se obcutno slabo vrti ta zadnji del okrog lezajev (oznacen z B). Spucal, namazal znova po internet navodilih. Isto slabo. Sem pa opazil, da je tale plasticen obrocek (oznacen z A) cudno "unicen" predvidevam da bi moral bit lep okrogel. Nasel sem se kako razdret celo jedro, faza dva projekta... Sem poservisiral se drug pedal, opazna razlika, crn distancnik je kot nov, celo mast noter je imela se nekaj barve. V tem pokvarjenem je bla cela siva... Gledam zdej ce se da dobit rebuild kit, ali pa kr tole nabavim: https://r2-bike.com/SHIMANO-Deore-XT-Pedalachse-PD-M8100-links_1 28. januar 2022 uredilo bitje b4d Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 28. januar 2022 Share Objavljeno 28. januar 2022 Jebemti drsalnice, mislis da je led jeben, tole blato je jos jebenije... Je blo za oprat... 2 Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 30. januar 2022 Share Objavljeno 30. januar 2022 Sagan legendica https://en.brujulabike.com/peter-sagan-fixes-flat-tyre-amateur-cyclist/ 2 Navedek Povezava do prispevka
tuerk Objavljeno 2. februar 2022 Share Objavljeno 2. februar 2022 Je že kdo slišal za CBT Italia in pa Vitoria kolesa? Izgledajo kar legit s pošteno ceno. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 2. februar 2022 Share Objavljeno 2. februar 2022 v te krizi vsak ze izdeluje kolesa in jih tudi prodaja. Nikoli slisal za ta kolesa Navedek Povezava do prispevka
tuerk Objavljeno 2. februar 2022 Share Objavljeno 2. februar 2022 Vem ja. jaz tudi ne. Pokličem jutri, da ga malo bolj zaslišim. Imam občutek, da so okvirji kitajski. Piše sicer italijanski Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 2. februar 2022 Share Objavljeno 2. februar 2022 verjetno so okvirji kitajski pa lepi sam cevi v italiji al pa jih sam barva v italiji. Jaz tem makaronarjem nic ne verjamem. En je tle po ch prodajal ebajke z staro elektroniko k je delala kratke stike par bajkov se mu je zakurlo v njegovem skladiscu v italiji. Ker sm ga klical ce bo poslal kak bajk pa model kr pove da so se mu bajki zazgali zaradi elektronike. Sm reku lep lp Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 3. februar 2022 Share Objavljeno 3. februar 2022 Evo saga z XT pedali se nadaljuje, zgleda bo slo pod garancijo. Sem montiral nazaj PD-M520, ki se po 15ih letih brez mazanja se vedno cudovito vrtijo. Navedek Povezava do prispevka
bozicekman Objavljeno 3. februar 2022 Share Objavljeno 3. februar 2022 (urejano) b4d reče pred 4 minutami: Evo saga z XT pedali se nadaljuje, zgleda bo slo pod garancijo. Sem montiral nazaj PD-M520, ki se po 15ih letih brez mazanja se vedno cudovito vrtijo. do tell moar (kaj ti bodo rekli glede garancije) 3. februar 2022 uredilo bitje bozicekman Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 3. februar 2022 Share Objavljeno 3. februar 2022 Me zanima ce se bodo vtaknili v to da sem odpiral in namazal. Bom porocal. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 3. februar 2022 Share Objavljeno 3. februar 2022 tega proloco slovenije nism nikoli razumel vedno serjejo in se zmisljujejo in zavlacujejo. Jaz posljem nazaj direkt na shimano karkoli se jim jebe nikoli noben ne komplicira. Menjajo in ciao. Isto motorji shimano nardim diagnostic pregled posljem fajl cez 2 ure mam paket na mailu. Teli smradi pa ze 20 let jebejo kupce po sloveniji Frend je 3 mesece cakal nov motor. Pol sm mu jst tle naredu garancijo in poslal nov motor Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 3. februar 2022 Share Objavljeno 3. februar 2022 Ce bodo srali posljem tebi v svajcarsko pa zrihtamo, pa se tle ko bos v Lj te peljem na cevape. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 3. februar 2022 Share Objavljeno 3. februar 2022 garancijo imas 2 leti ce se je kej sfukalo ma trgovina da zamenja takoj ne pa da se neki zgovarja bom poslali na proloco da vidimo ce so zvezde poravnane. V kateri trgovini si kupu? Navedek Povezava do prispevka
bozicekman Objavljeno 3. februar 2022 Share Objavljeno 3. februar 2022 če je v web-u, jokes on him Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 3. februar 2022 Share Objavljeno 3. februar 2022 Extreme vital. Vem samo da bodo pogledali, dvomim da bodo nove dali. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 4. februar 2022 Share Objavljeno 4. februar 2022 jst sm pred meseci prodal celado poc za 300.- Je prsu fant nazaj da se mu je penica notr unicla scufala. Bi mu lahko kompliciral pa sral kako je dal gor bla bla bla pa da bom poslal k pocu nazaj. Sm vzel novo iz ene celade in mu zamenjal. Pol se cudijo te trgovine da folk kupuje online. Seveda kupujejo ker je ceneje in nikoli ne komplicirajo pri kaksnih poskodbah oz garancijah. A si ti sam drkal po pedalih pa odpiral in mazal? Al si pustu tko k je pa nesu nazaj cim so zacele jebat? Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 4. februar 2022 Share Objavljeno 4. februar 2022 Ah ves da inzinier v meni ni dal miru pa da sem odprl in namazal. Nisem pa razdrial tistega notranjega dela z lezaji. Ja vec trgovin bi moralo imet tak odnos, pac stranka se mora dobro pocutit pa se vrne. Ampak kot si napisal, na internetu te nic ne sprasujejo. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 4. februar 2022 Share Objavljeno 4. februar 2022 ce so seronje ti lahko mirne vesti zavrnejo garancijo Bos vidu drugic nic slatat neses nazaj in tojto Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 4. februar 2022 Avtor Share Objavljeno 4. februar 2022 Evo koncno dal dans bajk na servis Kmalu spet na cesti 3 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.