erted45 Objavljeno 1. december 2023 Share Objavljeno 1. december 2023 wicked reče pred 1 uro: Dt swiss ma zdej zlo dobre popuste. Mal se pozanimej. Ma ja sej zato gledam oz. sprašujem, rad bi dal širše obroče pa me mika da bi kar vse skupaj menjal, sploh ker imajo baje tale Shimano pesta / račne ki jih imam zdaj grdo navado da se samouničijo... Jeba je ker se je očitno kolesarska industrija odločila, da je moj bajk starodavna relikvija ker ni boost in praktično ni nobene izbire obročnikov. No, razen teh DT E1900, ki bi itak bili čisto OK zame. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. december 2023 Share Objavljeno 1. december 2023 ne da imajo samounicenje ampak imajo notr se kuglice kot lezaje in ne novejse modele lezajev k jih lahko fuknes vn. Tle ti kuglice pozrejo sedisce in ce to redno ne mazes in cistis se tolezisce unici in potem ropota. Shimano obroci so dobesedno smeti kar se tice vzdrzevanja dt swiss ma tudi nonboost obrocnike Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 1. december 2023 Avtor Share Objavljeno 1. december 2023 b4d reče pred 50 minutami: Zadnji report s servisa, menjali lezaje nihajke (zdrzalo 10k+ km, kar ok). Pa shaft v shocku je bil zjeban, menjali. Cakam stroskovnik in prevzem. @gorann vzami magped, da naredis review Predlagam ebajk kolega Nekj tazga bom https://www.enduro.si/izdelek/crank-bros-pedala-stamp-1-turquise/ Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 1. december 2023 Share Objavljeno 1. december 2023 Boris reče pred 1 uro: ne da imajo samounicenje ampak imajo notr se kuglice kot lezaje in ne novejse modele lezajev k jih lahko fuknes vn. Tle ti kuglice pozrejo sedisce in ce to redno ne mazes in cistis se tolezisce unici in potem ropota. Shimano obroci so dobesedno smeti kar se tice vzdrzevanja dt swiss ma tudi nonboost obrocnike Ne vem kako je z ležaji ampak mene jebe račna: Malo po tem ko sem bajk kupil je začel spuščati iste zvoke kot pokaže tale možak. Od takrat sem se lepo navadil, da mehaniku ob letnih servisih vedno naročim, da zadevo razdre in namaže. Ne vem pa, kako bo v bodoče. Zato bi najraje fuknil vse v kanto in vzel DT pesta. Drugače pa ja, DT je eden izmed redkih, ki še ponuja non boost obročnike. Edina druga opcija je kupiti dele in dati nekomu splest. Samo ne vem koliko se to splača, če bi nekega dne kupil nov bajk ne bom mogel ponucati obročnikov. Razen če se grem zajebavat z adapterji. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. december 2023 Share Objavljeno 1. december 2023 ne rabis niti adapterjev ampak samo pri dt zamenjas kapce iz nonboost na boost Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 1. december 2023 Share Objavljeno 1. december 2023 Imaš mogoče pri roki kak link? Ko sem brskal po strani od DT sem našel samo kapice za predelavo in večje na manjšo os. Wolf Tooth in MRP sicer delata namenske boost adapterje samo če imam možnost bi pač raje vozil direkt boost obročnik v boost okvirju Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. december 2023 Share Objavljeno 1. december 2023 Sem ze doma iz sihta Pol pac menji komplet bajk ce imas atm ze tolk model zadi da mas gor se nonboost felge Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 1. december 2023 Avtor Share Objavljeno 1. december 2023 Ebajk obvezno Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 1. december 2023 Share Objavljeno 1. december 2023 Nekega dne definitivno, zaenkrat bom pa pomojem probal tiste DT obročnike. Sej na konc koncev kupujem za zdaj, ne za jutri Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 1. december 2023 Avtor Share Objavljeno 1. december 2023 Kaseto 11-46 sm dans dobu za ebajk Cakam se zobnik, je pa glih mejl prsu da je posiljka zame prispela na posto, verjetno v sprejemni center Lahk da je zobnik ali celo powermeter za mtb Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 1. december 2023 Avtor Share Objavljeno 1. december 2023 Jebemti wiki kvs si kolo pokazal, zdj ze sl gledam da nabavm 1 Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 1. december 2023 Share Objavljeno 1. december 2023 SL je prešvoh. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 1. december 2023 Avtor Share Objavljeno 1. december 2023 Mogu bi probat, jest osebno ne rabm ful pomoci, sej ze z navadnim prefuram marsikaj, trail na shimanu bi lahk mel za max pomoc, vec ne rabim Je pa hud ko svina ta sl, a ti mas se prejsni model A kdo kupi mojga road😁 Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 1. december 2023 Share Objavljeno 1. december 2023 Prejšni model je, ja. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 1. december 2023 Avtor Share Objavljeno 1. december 2023 Res je hud, a se da kaksn za 3k dobit da ni glih smeti oprema gor A s4 je L velikost 2 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. december 2023 Share Objavljeno 1. december 2023 Radio ma za 3k sla Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 1. december 2023 Share Objavljeno 1. december 2023 Pink 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 1. december 2023 Avtor Share Objavljeno 1. december 2023 Boris reče pred 4 minutami: Radio ma za 3k sla Noce Jaz na spomlad prodam road, pa se en ebajk nabavm, bom pa res sl-a iskal Xc trdak, sl ebajk, pa enduro ebajk Trdaka xc ne bi dajal stran k je res vsestranski bajk 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 1. december 2023 Avtor Share Objavljeno 1. december 2023 wicked reče pred 6 minutami: Pink Tist je od zene a ni Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 2. december 2023 Share Objavljeno 2. december 2023 https://youtu.be/mJZQhVFgTys?si=aO8hm5vb0pdbzk9q Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 2. december 2023 Avtor Share Objavljeno 2. december 2023 wicked reče pred 1 uro: https://youtu.be/mJZQhVFgTys?si=aO8hm5vb0pdbzk9q Tkole wiki Bols da gre kremsnite zamesit kot pinarelota Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 2. december 2023 Share Objavljeno 2. december 2023 zenska ma bike stand pa se zvija pod bajk pa maze sraufa. A obrnit rocko pa zarotirat frejm pa ne. Pa tam sraufa na uni mizici k ji je pr gleznjih. Izolir trak ga zmaga na koncu Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 2. december 2023 Avtor Share Objavljeno 2. december 2023 A je vsaj ona dobra, nism gledal Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 2. december 2023 Share Objavljeno 2. december 2023 Boris reče pred 2 urama: zenska ma bike stand pa se zvija pod bajk pa maze sraufa. A obrnit rocko pa zarotirat frejm pa ne. Pa tam sraufa na uni mizici k ji je pr gleznjih. Izolir trak ga zmaga na koncu to si sam jelly, k ma večjo kafetjero k ti 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 2. december 2023 Share Objavljeno 2. december 2023 gorann reče pred 1 uro: A je vsaj ona dobra, nism gledal dobra miska Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 2. december 2023 Share Objavljeno 2. december 2023 Kolesarka Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 2. december 2023 Avtor Share Objavljeno 2. december 2023 Boris reče pred 30 minutami: dobra miska wicked reče pred 8 minutami: Kolesarka Zakaj nism ujagal ene take Hudo ime. P(f)uck Moonen Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 3. december 2023 Avtor Share Objavljeno 3. december 2023 Dejte hribovci mal slikc okolice zdj k je lepo zasnezeno Pr nas nic snega, edino visje se mal prijelo Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 3. december 2023 Share Objavljeno 3. december 2023 Snih je nad 600-700 je pa mraz ko kurba danes 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 3. december 2023 Avtor Share Objavljeno 3. december 2023 Lahk ti je z ebajkom a ne Jest zdle na pol poti, mam 320vm dost je ko mam ze luc lahk ponoc vozim😁 3 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.