╭∩╮ gorann Objavljeno 30. november 2023 Avtor Share Objavljeno 30. november 2023 Boris reče Pravkar: pizda app k da sm jst to delal Tole je ok, shimano mi se baterije ne pokaze v %, morm en drug app zalaufat Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 30. november 2023 Share Objavljeno 30. november 2023 Mal novih bombonckov za miklavza Dve novi feltni, nova kaseta, fajfa in karbon balanca in splosni servis kolesa. Smešna cena. 8 1 Navedek Povezava do prispevka
fauzić Objavljeno 30. november 2023 Share Objavljeno 30. november 2023 b4d reče Dne, 28. 11. 2023 at 19:16: Evo jest sem dal na servis vilico, potopno pa shock. New bike feeling incoming! Sem mislil da se bom letos naucil in nabavil orodje/kose za shock in potopno poservisirat, pa mi ni ratalo. Pa ce ze dajem na servis, sem dal se vilico. Da vidimo ce sem v zadnjih dveh solo servisih kaj sfukal jst prvič ko sem servisiral pridem na servis in model v prvo : kera budala ti je to kolo servisiral, to je vse zjebano pol sem dal na bolho Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 30. november 2023 Share Objavljeno 30. november 2023 Wow Goran + zaraf kombo. Veselim se teh debat. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 30. november 2023 Share Objavljeno 30. november 2023 fauzo reče pred 41 minutami: jst prvič ko sem servisiral pridem na servis in model v prvo : kera budala ti je to kolo servisiral, to je vse zjebano pol sem dal na bolho Jest nimam dve levi, da vse sfukam, moras vedet kje so tvoje meje. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 30. november 2023 Avtor Share Objavljeno 30. november 2023 Jake the Mess reče pred 1 uro: Wow Goran + zaraf kombo. Veselim se teh debat. Ti prizadetek skini se ze s kurca enkrt Se quotal je drugega ti mene najdes picka ti materna 2 Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 30. november 2023 Share Objavljeno 30. november 2023 b4d reče pred 2 urama: Jest nimam dve levi, da vse sfukam, moras met momentni ključ. ftfy Navedek Povezava do prispevka
fauzić Objavljeno 30. november 2023 Share Objavljeno 30. november 2023 b4d reče pred 2 urama: Jest nimam dve levi, da vse sfukam, moras vedet kje so tvoje meje. Res je. samo smešna prigod mi je bla Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 30. november 2023 Share Objavljeno 30. november 2023 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 30. november 2023 Avtor Share Objavljeno 30. november 2023 Zgleda ko poceni kitajc Ej kak furate vodo s sabo ce nimate kam nosilca za bidon prsraufat, ta ebajk je tak A je kaksna bolj sprejemljiva resitev kot menjat bajk oziroma ruzak s sabo skoz Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 30. november 2023 Share Objavljeno 30. november 2023 1 Navedek Povezava do prispevka
fauzić Objavljeno 30. november 2023 Share Objavljeno 30. november 2023 gorann reče pred 4 minutami: Zgleda ko poceni kitajc Ej kak furate vodo s sabo ce nimate kam nosilca za bidon prsraufat, ta ebajk je tak A je kaksna bolj sprejemljiva resitev kot menjat bajk oziroma ruzak s sabo skoz maš une za na balanco, dobiš recmio v decathlonu ko je na ježke Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 30. november 2023 Avtor Share Objavljeno 30. november 2023 Nimam pojma kaj mislis, vem da mam na balanci ze dost stvari Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 30. november 2023 Share Objavljeno 30. november 2023 Ka ti bo voda, ce mas kolo 1 1 Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 30. november 2023 Share Objavljeno 30. november 2023 wicked reče pred 7 urami: Mal novih bombonckov za miklavza Dve novi feltni, nova kaseta, fajfa in karbon balanca in splosni servis kolesa. Smešna cena. A so to slučajno serijski H 1900 obročniki? Imajo 370 Ratchet LN 18 pesta? Kako se ti obnesejo? Gledam E1900 za svoje kolo (ker dugega ne morem dobit, lel), pa me zanima, kako se obnese LN 18 račna, s svojimi "samo" 18 zobmi? gorann reče pred 2 urama: Zgleda ko poceni kitajc Ej kak furate vodo s sabo ce nimate kam nosilca za bidon prsraufat, ta ebajk je tak A je kaksna bolj sprejemljiva resitev kot menjat bajk oziroma ruzak s sabo skoz Sej maš nosilce za bidone na trakove, da jih lahko obesiš kamorkoli na okvir. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 30. november 2023 Avtor Share Objavljeno 30. november 2023 tiesto reče pred 1 uro: Ka ti bo voda, ce mas kolo Dehidriras med voznjo, sploh po mrzlem Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 30. november 2023 Avtor Share Objavljeno 30. november 2023 erted45 reče pred 4 minutami: A so to slučajno serijski H 1900 obročniki? Imajo 370 Ratchet LN 18 pesta? Kako se ti obnesejo? Gledam E1900 za svoje kolo (ker dugega ne morem dobit, lel), pa me zanima, kako se obnese LN 18 račna, s svojimi "samo" 18 zobmi? Sej maš nosilce za bidone na trakove, da jih lahko obesiš kamorkoli na okvir. 1900 so alu a ne Ja kam obesit na fulija z zunanjo baterijo, a mas laksn link do teh nosilcev Res hud sl od wikija😊 Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 30. november 2023 Share Objavljeno 30. november 2023 gorann reče pred 9 minutami: 1900 so alu a ne Ja kam obesit na fulija z zunanjo baterijo, a mas laksn link do teh nosilcev Res hud sl od wikija😊 1900 in 1700, kolikor vem. Izvoliš nosilce na pas (sem dal v spoiler, če ne bodo moral Borisa spet s helikopterjem odpelat): Spoiler https://www.bike24.com/p218256.html https://www.bike24.com/p2132420.html https://www.bike24.com/p2132415.html https://www.bike24.com/p2255067.html Oz. če bi raje imel na sebi pa kakšen fanny pack. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 30. november 2023 Avtor Share Objavljeno 30. november 2023 Pomoje bo kr tamala torbica okol pasu pa not bidon, tnx vseeno🙂 Wiki kere brenze so to, a saint Jaz mam dvobatne smeti od slx A se dobijo kje saint za 150eur, rabljeno itk Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 30. november 2023 Share Objavljeno 30. november 2023 erted45 reče pred 28 minutami: A so to slučajno serijski H 1900 obročniki? Imajo 370 Ratchet LN 18 pesta? Kako se ti obnesejo? Gledam E1900 za svoje kolo (ker dugega ne morem dobit, lel), pa me zanima, kako se obnese LN 18 račna, s svojimi "samo" 18 zobmi? 1 Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 30. november 2023 Share Objavljeno 30. november 2023 Torej da Dej ko se boš šel kaj peljat se priporočam za raport, kako se obnesejo (koliko "lufta" ima gonilka, čeprav ne vem, kako se to prenese na e bajkih) Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 30. november 2023 Share Objavljeno 30. november 2023 gorann reče pred 26 minutami: Pomoje bo kr tamala torbica okol pasu pa not bidon, tnx vseeno🙂 Wiki kere brenze so to, a saint Jaz mam dvobatne smeti od slx A se dobijo kje saint za 150eur, rabljeno itk Saint so. Nimam pojma kje bi to dobu. Drgač men niso tok všeč ker takoj primejo, ampak jih ne bom menjal. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 30. november 2023 Avtor Share Objavljeno 30. november 2023 wicked reče pred 42 minutami: Saint so. Nimam pojma kje bi to dobu. Drgač men niso tok všeč ker takoj primejo, ampak jih ne bom menjal. Pol bi ti rabu code rsc od srama, baje boljs modulacija kar sm slisal od userjev, cena je tam tam Zdj bos lahk povabu na kaksn izi trejl😁 A je slx stir batna celjust vredna nakupa ce mam zdj dvo batno https://r2-bike.com/SHIMANO-SLX-Brake-Caliper-BR-M7120-Postmount-4-Pistons Itk bi samo spredj mel 4, zadaj 2 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. december 2023 Share Objavljeno 1. december 2023 erted45 reče pred 12 urami: Torej da Dej ko se boš šel kaj peljat se priporočam za raport, kako se obnesejo (koliko "lufta" ima gonilka, čeprav ne vem, kako se to prenese na e bajkih) Drgac se da to zamenjat. 10min dela sam to se pr bajkih dokler ne furas xc ne pozna 1 Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 1. december 2023 Share Objavljeno 1. december 2023 Ne vem glede 18 PoE, mogoce ima vec vpliva, ampak jaz sem sel iz 36 na 54 in razen po zvoku skoraj nisem opazil razlike. 1 Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 1. december 2023 Share Objavljeno 1. december 2023 Boris reče pred 1 uro: Drgac se da to zamenjat. 10min dela sam to se pr bajkih dokler ne furas xc ne pozna Sem opazil ja, edino kar malo peče je cena kompleta za nadgradnjo. Iz meni neznanih razlogov košta nekih 80eur, kar je polovica celega 350 pesta Je pa res dobro imeti opcijo, ja. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. december 2023 Share Objavljeno 1. december 2023 Mah jst to ne bi menjal. Splaca se ce mas mocnejsi ebajk k se sile razporedijo drugace. Mene tisti luft ni nikoli motu ker ce mas luft med pedaliranjem kolesaris narobe. Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 1. december 2023 Share Objavljeno 1. december 2023 erted45 reče pred 28 minutami: Sem opazil ja, edino kar malo peče je cena kompleta za nadgradnjo. Iz meni neznanih razlogov košta nekih 80eur, kar je polovica celega 350 pesta Je pa res dobro imeti opcijo, ja. Dt swiss ma zdej zlo dobre popuste. Mal se pozanimej. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 1. december 2023 Avtor Share Objavljeno 1. december 2023 Dej linke wiki Also kera flat pedala tja do 60eur s pini so ok Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 1. december 2023 Share Objavljeno 1. december 2023 (urejano) Zadnji report s servisa, menjali lezaje nihajke (zdrzalo 10k+ km, kar ok). Pa shaft v shocku je bil zjeban, menjali. Cakam stroskovnik in prevzem. @gorann vzami magped, da naredis review 1. december 2023 uredilo bitje b4d Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.