╭∩╮ gorann Objavljeno 5. december 2023 Avtor Share Objavljeno 5. december 2023 Šimšalamima Huhu reče pred 45 minutami: Kaj je gambini spet pokazal kako rupetina prodaja borisom 2€ plastiko za 200€? Kralj 😁 Kva je hud ebajk road https://www.bikeek.si/elektricno-cestno-kolo-scott-addict-rc-eride-10-2024 Teli so zihr zafukal ceno ker tole je povsod drugje jurja vec Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 5. december 2023 Avtor Share Objavljeno 5. december 2023 Kva mate za ene stevce na kolesih😁 A mtb bundli so zakj k mas se un daljinc zravn Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 5. december 2023 Share Objavljeno 5. december 2023 Bryton 1 Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 5. december 2023 Share Objavljeno 5. december 2023 Edge 840, nobenih daljincev, ne vidim smisla, redko klikam, ce klikam pa se vedno najvec gumbe uporabljam med voznjo. Pa speed sensor, se pozna po kaksnih zavitih pocasnih trailih v gozdu, kjer GPS ne dela najbolje. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 5. december 2023 Avtor Share Objavljeno 5. december 2023 Boris reče pred 49 minutami: Bryton Haha, enkrt sm ga pa mel Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 5. december 2023 Avtor Share Objavljeno 5. december 2023 b4d reče pred 15 minutami: Edge 840, nobenih daljincev, ne vidim smisla, redko klikam, ce klikam pa se vedno najvec gumbe uporabljam med voznjo. Pa speed sensor, se pozna po kaksnih zavitih pocasnih trailih v gozdu, kjer GPS ne dela najbolje. Pol brezveze mtb verzijo vzet k ma uno gumo okol, speed senzor pa ze mam od bundla 530 Pomoje bom 130 plus vzel k je tak lep pa majhen, da mam za oba gorca, 530 naj bo pa za specialko Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 5. december 2023 Share Objavljeno 5. december 2023 Ovitek pride prav, sploh ko se razkantas Ampak ga dobis kje iz kitajske za kak evro. Kaj ti bo se en Garmin, a se z dvemi bicikli hkrati vozis, ne kapiram kaj pridobis? 1 Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 5. december 2023 Share Objavljeno 5. december 2023 Edge 530 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 5. december 2023 Avtor Share Objavljeno 5. december 2023 b4d reče pred 41 minutami: Ovitek pride prav, sploh ko se razkantas Ampak ga dobis kje iz kitajske za kak evro. Kaj ti bo se en Garmin, a se z dvemi bicikli hkrati vozis, ne kapiram kaj pridobis? Ka ce en crkne Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 5. december 2023 Avtor Share Objavljeno 5. december 2023 Zakaj se mi garmin 530 noce povezat s shimano e8000 nardim vse kot treba zalaufam iskanje senzorjev, vzgem baterijo in ne nardi nic, tud ce prvo vzgem baterijo na ebajku in dam iskanje senzorjev na garminu Mi je pa takoj nasu di2 menjalnik, ki dobiva strom iz baterije od ebajka, motorja pa noce Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 5. december 2023 Share Objavljeno 5. december 2023 zato ker ebajk ni senzor. moras pod neko drugo opcijo izbrat da ti najde ebike. ne spomnim se vec z glave. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 5. december 2023 Avtor Share Objavljeno 5. december 2023 TrippinBalls reče pred 8 minutami: zato ker ebajk ni senzor. moras pod neko drugo opcijo izbrat da ti najde ebike. ne spomnim se vec z glave. Add sensor, pokaze e bike Kliknem gor in isce Tko je tud v navodilih z jutuba Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 5. december 2023 Avtor Share Objavljeno 5. december 2023 Bohve kaj sm jest nabavu😁 Komaj cakam powermeter za mtb, da zacnem klance trenirat Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 5. december 2023 Share Objavljeno 5. december 2023 (urejano) Se strinjam, prej res ne mores it v klanec. 5. december 2023 uredilo bitje shure 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 5. december 2023 Avtor Share Objavljeno 5. december 2023 shure reče pred 19 minutami: Se strinjam, prej res ne mores it v klanec. Sej gre z ebajkom Pol bi mel 130w na stravi Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 6. december 2023 Share Objavljeno 6. december 2023 ja na mtb jih bos mel pa 150 pa do vrha ne bos prsu Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 6. december 2023 Avtor Share Objavljeno 6. december 2023 Zato pa trenirat pa bo 300ftp do poletja in 3,5wkg vsaj 150w je reku😁 1 Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 6. december 2023 Share Objavljeno 6. december 2023 A prehrano maš porihtano, maš L-karnitin za pred, gele za vmes pa pa proteine pa kreatin za poj? Brez dobr porihtane pa kvalitetne prehrane se jaz ne bi kr tko zagnal trenirat klance, ni to kr ko bi šel furat bajk al neki. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 6. december 2023 Avtor Share Objavljeno 6. december 2023 A si ti od jakeja fotr Sam vprasam lejga Evo pedala ubodu 1 Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 6. december 2023 Share Objavljeno 6. december 2023 Če pizda a greš lohk na kolo pa goneš, lučka, rokavičke, tubeless gume obvezno, baterija, števc, power meter, swift tablca, zobniki in kasete take in onake, švic majce, emtb, gravel, cestak, ecestak, bmx, 2 ure bajkanja pa 5 slik kofeta. Ne morem se čist odločt a me nerviraš a me skrbi, a maš slučajon bipolarno diagnozo? 1 1 2 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 6. december 2023 Avtor Share Objavljeno 6. december 2023 Kurva pa ti si se cist uzgal Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 6. december 2023 Share Objavljeno 6. december 2023 Ma to je čist ljubezen do sočloveka, izražen na agresivni način. Upam da boš več užival v kolesarjenju ko v planiranju kolesarjenja, pa da te drži motivacija cel 2024. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 6. december 2023 Avtor Share Objavljeno 6. december 2023 Tnx kolega, rad te mam Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 6. december 2023 Avtor Share Objavljeno 6. december 2023 A sploh kdo se vozi v tem casu razen debeluscka borisa pa wikija Jaz sem ze parkrt biu pa ko se mal drek spuca s cest grem spet Debeluscek @shure jamra da ga zebe ko hodi pa zacne laufat da se segreje, nekj je 1 Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 6. december 2023 Share Objavljeno 6. december 2023 (urejano) Jest sem imel zdej pavzo zarad servisa, ampak pomojem bomo sli potestirat zadeve do konca tedna. Trenutno sem ufural telovadbo 2x na teden, delam na splosni spremnosti. Kot je reku Berginc deadlift, squats, planks! December mi je vsako leto nikakav mesec, nonstop nekaj, prevec pijem, vreme slabo. Potem januarja gre na bolje. 6. december 2023 uredilo bitje b4d 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 6. december 2023 Share Objavljeno 6. december 2023 splosna spremnost pocas bo jurcka 2 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 6. december 2023 Avtor Share Objavljeno 6. december 2023 b4d reče pred 18 minutami: Jest sem imel zdej pavzo zarad servisa, ampak pomojem bomo sli potestirat zadeve do konca tedna. Trenutno sem ufural telovadbo 2x na teden, delam na splosni spremnosti. Kot je reku Berginc deadlift, squats, planks! December mi je vsako leto nikakav mesec, nonstop nekaj, prevec pijem, vreme slabo. Potem januarja gre na bolje. Telovadba ja ok cez celo leto za kolesarjenje Kot sm reku čakam powermeter da zacnem xc furat mal bolj resno, pol bom na specialki vse prje tihemu misaku podrl Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 6. december 2023 Share Objavljeno 6. december 2023 Pa sej te bomo pohvalili tudi ce ne bomo videli Wattov Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 6. december 2023 Avtor Share Objavljeno 6. december 2023 Wati so zame, da se izboljšujem Moram na kum pridt se, nism biu Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 6. december 2023 Share Objavljeno 6. december 2023 gorann reče pred 7 minutami: Telovadba ja ok cez celo leto za kolesarjenje Kot sm reku čakam powermeter da zacnem xc furat mal bolj resno, pol bom na specialki vse prje tihemu misaku podrl Misak ma na furko 1h03 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.