TrippinBalls Objavljeno 11. december 2023 Share Objavljeno 11. december 2023 gorann reče pred 21 urami: Kva fali dry lubeju dry lube je baje 10% lubrikanta pa 90% "vode", ergo zelo slaba zadeva kar se obrabe ketne tiče. Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 11. december 2023 Share Objavljeno 11. december 2023 TrippinBalls reče pred 25 minutami: ne da se mi čekirat zdej tega. če kupš ono vrečko voska od silce, a je to za večkrat? npr potunkaš eno ketno notr in pustiš preostanek voska, da se strdi in ga pogreješ spet v prihodnje, ko ponavaljaš postopek? za pucanje ketne bi pa jatz uporabil najprej bencin (z gas masko !), potem pa mogoče še nek legit degreaser, če ne bi bilo okej. ti degreaserji so cenovno katastrofalni. baje da je najbolš nitro za barve redčit, za razmastit ketno js sm probu čistilni bencin pa etilni alkohol, pa je blo tko tko Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 11. december 2023 Share Objavljeno 11. december 2023 Silca voska mislim, da je pol kile v vreči. Jaz sem voskal menda 3x odkar imam ta vosek pa se nič ne pozna na nivoju. S tem, da v lonec sploh nisem usul cele vrečke. Vosek potem pustim kar v loncu, se lepo strdi in je to to. Edino golaža ne morem kuhat not Za pucat ketno sem pa posvojil metodo od ZFC, 4x kopel v 250 ml White Spirit + 4x kopel v alkoholu. Je pa tu tudi odvisno od ketne, Sram ima baje izredno trdoživo mast ki posledično terja več truda za odstranitev. Imaš pa hkrati tudi novodobna čistila za ketne npr. od ceramicspeeda (UFO) ali pa od Silce, kjer menda zadostuje samo 1 kopel. Probal pa nisem. Drugače pa zgolj informativno, Silca ima trenutno akcije, hot wax je - 19%, drip wax je - 20%, čistilo za ketno prav tako - 20%. Pa na vse skupaj dobis se - 10% ce se prijavis na e-novice. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. december 2023 Avtor Share Objavljeno 11. december 2023 Pa mate vsaj 350w ftpja zarad tega pol Dans bo treba mal na bajk k je tolk lepo zunaj pa ni nc mrzlo Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 11. december 2023 Share Objavljeno 11. december 2023 Ne vem, nimam powermetra, je reku Fonda da ne rabm Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. december 2023 Avtor Share Objavljeno 11. december 2023 Cak da factor nardi svojga, ne mors met kr enga tam poceni😁 Izgibaj se shimanu, vzemi asioma pedala duo ce bos, jaz sem spider ker je biu poceni z gonilko in zovniki, pa se nekj sm dobu nazaj od prodaje gonilke Zdle bi pa zihr favero pedala vzel, top shit powermeter za sprejemljivo ceno Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 11. december 2023 Share Objavljeno 11. december 2023 erted45 reče pred 1 uro: Silca voska mislim, da je pol kile v vreči. Jaz sem voskal menda 3x odkar imam ta vosek pa se nič ne pozna na nivoju. S tem, da v lonec sploh nisem usul cele vrečke. Vosek potem pustim kar v loncu, se lepo strdi in je to to. Edino golaža ne morem kuhat not Za pucat ketno sem pa posvojil metodo od ZFC, 4x kopel v 250 ml White Spirit + 4x kopel v alkoholu. Je pa tu tudi odvisno od ketne, Sram ima baje izredno trdoživo mast ki posledično terja več truda za odstranitev. Imaš pa hkrati tudi novodobna čistila za ketne npr. od ceramicspeeda (UFO) ali pa od Silce, kjer menda zadostuje samo 1 kopel. Probal pa nisem. Drugače pa zgolj informativno, Silca ima trenutno akcije, hot wax je - 19%, drip wax je - 20%, čistilo za ketno prav tako - 20%. Pa na vse skupaj dobis se - 10% ce se prijavis na e-novice. kaj sploh je white spirit po slovensko? Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 11. december 2023 Share Objavljeno 11. december 2023 Ne vem če ima tole sploh kakšen prevod v slovenštino Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 11. december 2023 Share Objavljeno 11. december 2023 interesting. a ti ta način ni pil vode, da si šel po ločen lonec za ta namen? Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 11. december 2023 Share Objavljeno 11. december 2023 Ma, bral sem mnenja da je tale Sousvide vrečka bolj za silo, da je težko ketno spravit not in ven in da jo je težko pomešati po vosku. Klapa tudi komentira, da jim vrečke razpadajo in podobno. Pa ker sem že dobil lonec za 20eur sem si ga privoščil. Tudi od Silce sem dobil vtis, da imajo raje lonec. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. december 2023 Avtor Share Objavljeno 11. december 2023 Ugotovu sm da mi manjka se 100ftpja da pridem do 300ftpja Po dolgem caau sm opalil en zwift, 400 visincev sm su delat Avg 215w v klanc😁😁😁 A kdo kup ebajk ne rabm Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 11. december 2023 Share Objavljeno 11. december 2023 A mas default klance nastavljene v zwiftu? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. december 2023 Avtor Share Objavljeno 11. december 2023 Mutombo reče pred 2 minutama: A mas default klance nastavljene v zwiftu? na 100%vem da nimam ker mam 28 kaseto, brb grem pogledat Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. december 2023 Avtor Share Objavljeno 11. december 2023 Sploh ne najdem, a moram bit povezan s trenazerjem Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 11. december 2023 Share Objavljeno 11. december 2023 Ne. Ce nisi spreminjal mas na 50%. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. december 2023 Avtor Share Objavljeno 11. december 2023 Sem spreminjal, nekje na tricetrt mam grem se povezat pa povem Bolj na 2/3 je ni na 3/4 Zdj sm vidu Na 100% bi mel kadence 50 to pa za moja leta in kolena ni ok Vec moci bi pa dal pri nizji kadenci Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 11. december 2023 Share Objavljeno 11. december 2023 A gremo iskat poste kjer si trdil da treba met na 100%? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. december 2023 Avtor Share Objavljeno 11. december 2023 Mutombo reče pred 4 minutami: A gremo iskat poste kjer si trdil da treba met na 100%? Jaz? Treba met ce hoces rl filing klancev, to si ti nekj zamesal, jaz sem reku da je ta nastavitev glede na kaseto ki jo mas in zeljo po rl naklonu Ce bi mel 32 zadaj bi mel 100% nastimano, ker mam v rl tud tako kaseto na bajku Z 28kaseto pa treba najt se pravo razmerje da bo podobno rl, mogoce 90% ne vem Itak je pa wat pomemben tukaj, ker ne mors goljufat razen s kilami Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. december 2023 Avtor Share Objavljeno 11. december 2023 Namrec v zwiftu ti prilagodi hitrost na klanc glede na tezavnost, ce bos vrtel 200w bos isto hitr na 20% in na 100%, edino kadenca se spreminja - enako kot v rl z razlicnim razmerjem kaset se gplama vem da je testiral nekj let nazaj Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 11. december 2023 Share Objavljeno 11. december 2023 gorann reče pred 1 uro: Avg 215w v klanc😁😁😁 A kdo kup ebajk ne rabm pr 200 ftp rabs 2 ebajka Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. december 2023 Avtor Share Objavljeno 11. december 2023 Komj sm zacel z bazo lejga, jutr je zone 2 Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 12. december 2023 Share Objavljeno 12. december 2023 kje kupujete 11 speed quick linke? kača ma Shimano CN-HG601 ketno, pa quick link je trenutno gor KMCjev, kar mi je čudno le dokler ne grem iskat 11s shimano quick linkov, ki zgledajo kar unicorni. tuhtam, da bi kar tole ubodel kmc quicklink mn3nja? Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 12. december 2023 Share Objavljeno 12. december 2023 A gre kdo? https://www.mtb.si/dogodki/savskih-50-vi/ Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 12. december 2023 Share Objavljeno 12. december 2023 Izogibaj se kmc robe Ce mas shimano dej shimano ali sram na sram. Pastasuta makaroni pusti za gorana. Kmc je shit od shita za dekatlon bajke Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 12. december 2023 Share Objavljeno 12. december 2023 KMC, dwoba... al pa je dama premocna. Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 12. december 2023 Share Objavljeno 12. december 2023 TrippinBalls reče pred 1 uro: kje kupujete 11 speed quick linke? kača ma Shimano CN-HG601 ketno, pa quick link je trenutno gor KMCjev, kar mi je čudno le dokler ne grem iskat 11s shimano quick linkov, ki zgledajo kar unicorni. tuhtam, da bi kar tole ubodel kmc quicklink mn3nja? https://www.bike-discount.de/en/shimano-sm-cn900-11-quick-link-connector-2-pair Oz. če bi rad malo prihranil https://www.bike-discount.de/en/ybn-qr-safety-links-chain-link-11-speed-1-pair Tele YBN lahko menda tudi uradno 5x odpres in zapres. Obstaja tudi paket 6 kosov ampak na ne najdem v okolici. 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 12. december 2023 Share Objavljeno 12. december 2023 mam gpx fajl od ene grafel fure ampak bi rad mal spremenu. Da ne "prerisujem" se da fuknt fajl v stravo pa uredit? Ne vidim nikjer opcije upload. Ima to moznost koomot? nvm sm najdu na kooomotuttt Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 12. december 2023 Share Objavljeno 12. december 2023 Boris reče pred 1 uro: mam gpx fajl od ene grafel fure ampak bi rad mal spremenu. Da ne "prerisujem" se da fuknt fajl v stravo pa uredit? Ne vidim nikjer opcije upload. Ima to moznost koomot? nvm sm najdu na kooomotuttt lahko tud na stravi na kompu greš Explore -> Create a route pol maš tuki za upload gpx fila: 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 12. december 2023 Avtor Share Objavljeno 12. december 2023 https://www.notebookcheck.net/New-striking-Decathlon-Rockrider-E-EXPL-700-hardtail-e-bike-version-launches.778478.0.html 2500eur, zgleda kr ok, ma svohnejsi brose motor in 630wh baterijo, potopno... Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 12. december 2023 Share Objavljeno 12. december 2023 gorann reče pred 49 minutami: https://www.notebookcheck.net/New-striking-Decathlon-Rockrider-E-EXPL-700-hardtail-e-bike-version-launches.778478.0.html 2500eur, zgleda kr ok, ma svohnejsi brose motor in 630wh baterijo, potopno... 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.