Paljo Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 So v tistem videju izpred parih tednov pokazali kako zgleda endgame. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 Buzzkill reče pred 33 minutami: Endgame v POE (naj me veterani popravijo, sem le namočil prste v endgame), je craftanje custom map, kjer nastaviš vse affixe, bonuse, težavnosti in vse kar temu spada. Pol pa to grindaš v neskončnost. Map - Path of Exile Wiki wtf Tale igra je res cisto nekaj novega zame Navedek Povezava do prispevka
Tom7i Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 Buzzkill reče pred 1 uro: Igralci POE1, kako se GGG odzivajo na fane in kako pogosto so kaj balansirali in tweakali enko? Ko sem igral, so GGG večinsko bili na dobrem glasu (sploh šef Chris Wilson); devi so brali forume in reddit ter občasno tudi osebno odgovorili na kak post. Balansirali in tweakali so pa tudi precej aktivno, sploh na začetku nove sezone, ko se je kak skill/boss izkazal za imba. To je sicer bilo, ko so bili neodvisni in jih še ni kupil Tencent, tako da ne vem, če se je za tem kaj spremenilo; spremljam pa njihov račun na X-u in so imeli že par objav s popravki, zadnjo 10 ur nazaj: https://x.com/pathofexile/status/1865939374304886931 Buzzkill reče pred 1 uro: Endgame v POE (naj me veterani popravijo, sem le namočil prste v endgame), je craftanje custom map, kjer nastaviš vse affixe, bonuse, težavnosti in vse kar temu spada. Pol pa to grindaš v neskončnost. Yep, to je to. Normalne plate grindaš za mape (ali pa jih kupiš), tem na raznih crafting mizah v svojem hideoutu naštancaš dodatke, pol pa jih laufaš solo ali v skupini. Težjo kot si narediš mapo, več šans je za boljše drope, ampak seveda tudi večja šansa, da rikneš; če se prav spomnim, imajo mape le šest portalov za dostop in ima tako solo igralec 6 poskusov za jo spucat, če pa greš v skupini 4ih igralcev noter, imata samo prva dva mrtva možnost prit spet not. Folk v skupinah si običajno nabere zalogo kul map in jih pol laufajo eno za drugo, dokler se folku da sodelovat; common courtesy pa je, da vsak član skupine da po eno mapo, dokler zaloga ne usahne. 1 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 (urejano) V POE2 nimas vec onih portalov. Ko ripnes, se ti tisti node na atlasu zaklene in moras jit po drugi poti. Vsaj tako sem razumel. Portali so v tem primeru zato, da lahk dumpnes ves loot in gres nazaj notri. Na spodnjem timestampu zacne razlagat kako bo zgledal endgame. Ne bit Turbic in brat samo naslove... 9. december 2024 uredilo bitje Paljo 1 Navedek Povezava do prispevka
Tom7i Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 Ahaa Tega Atlasa pa tudi jaz ne poznam; ko sem nehal igrat, so bile endgame samo mape brez nekega skupnega progressiona. So pa portali na 47:28 to, o čemur sem pisal - 6 vhodov, skozi katere prideš v mapo (lahko tudi dumpaš loot ter greš spet not, ja); tega z nodi na Atlasu pa kot rečeno še ne poznam, zgleda zanimivo. Edit: po končanem ogledu bi rekel, da so waystoni v PoE 2 ista reč kot mape v enki, samo da se jih da skraftat in ne rabiš namensko grindat zanje. Je pa isti koncept - daš stvarco v napravo in se odpre 6 portalov v mapo, samo da so te mape zdaj stalno prisotne na Atlasu in lahko do iste prideš z več strani. Kul. Fuck me, že vidim kolko bo to spet preigranih tednov in mesecev Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 GGG še vedno posluša comunity ampak znotraj lastnih okvirjev. Ker po njihovi mentaliteti delajo igro za sebe, in če je nekaj kar lahko igro izboljša bojo poprav, če bo pa izven zastavljenih okvirjev pa se ne bojo premaknal. Treba vedet da majo v ekipi vsaj dva no liferja, en je direktor Mark "Neo" Roberts drugi je Ocatvian. In ravno ta dva sta vsaj za enko delalala najbolj zajeban content (zadnji primer so T17 mape, ko so že čez par iteracij reducanaja zajebanosti (prve se niso dale nič modficirat in so imele polno anti palye rmehanik, pol so pustil da se da določene afixe rereolat, ...), pa so še vedno konkreten zid napram T16). Glede hitrosti gibanja pa ne vem a smo vsi tujk unlucky da ne dobivamo movemnt speeda na bootsih, al ga dejasnko ni na low itmih. Pa seveda tud fali speed flaska ki je v enki obveza. Ker po temka rtrenuno dela folk v mapah je končna hitrost čist zadovoljiva, tako da če povečajo base speed, pol moro bistveno zmanjšat increased movement speed da ne bo spet poe1 endgame. Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 Sem v guild stashu videl tud ze ene bootse z 25% movespeeda, tko da imo hitrost ne bo problem. Ze 15% se kar pozna in se veliko lepse igra. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 Lol itk je tretji akt džungla. Ne me jebat Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 (urejano) Ja isto ko v d2 so lokacije Act 4 bo neka demonska pokrajina, act 5 bo sneg in gore, act 6 presenecenje :)))) Sej se ne pritozujem, ne diraj dok radi :)) Dobro sej d3 je bilo tudi podobno prviin drugi act 9. december 2024 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 Boss fight na koncu Act 1 Kjer spektakel. Tej devi so res carji. 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 ke_kit reče pred 16 minutami: Boss fight na koncu Act 1 Kjer spektakel. Tej devi so res carji. Video or it didnt happen. Ne igram nic razen tega da sestvljam duplote in me firbec matra kako je napram D4 boss’s. Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 (urejano) bitsurugi reče pred 25 minutami: Video or it didnt happen. Ne igram nic razen tega da sestvljam duplote in me firbec matra kako je napram D4 boss’s. Random YT videjo: Spoiler 9. december 2024 uredilo bitje Paljo Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 ke_kit reče pred 1 uro: Boss fight na koncu Act 1 Kjer spektakel. Tej devi so res carji. Glih ga odlomu. Skoraj v prvo, ampak me zadnja runda dežnih kapljic oneshottala😂 V drugi rundi je odletel. Hud boss, ni pa to zdaj tolk tezko, kot vidim, da na internetu pravijo. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 Ja odvisno s kaksnim buildom in opremo uletis Al pa imas res hudega charja Al pa si res postal dober od toliko aouls like igric Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 (urejano) Ne prevec gledat interneta ce gres na PoE reddit, bi mislu, da je to dobesedno najslabsi spil ever made. Pac tko k zmeri pr teh vecjih releasih… folk k jim je spil vsec igra, ostali pa jokajo po internetu. 9. december 2024 uredilo bitje zasledovalec 1 Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 zakaj ne morem pogledat kolko +area of effect stata mam? se vedno ne vem teh weapon set passivov uporabljat. sem dal v area of affect node na obeh straneh in jaz rabim vse te node, ne da mi samo polovico nodov deluje. in ne vem zdaj to preverit niti ne vem popravit zakaj ne morem videt od kod mam -5% movement speeda? a ni to igrica od avtistov za avtiste? Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 Stisnes G in tam zraven DPSja pri skillu imas puscico, ki ti odpre zaslon z raznimi bonusi, ki jih ta skill ima iz geara/passive skill pik. Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 ja pise naprimer shockwave radius is 2 meters. ampak nisem pogledal kolko je blo prej. tko da pac ne vem zdaj al je to zagrablo na ta attack al ne. skratka basla Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 (urejano) BigBoss82 reče pred 34 minutami: Ja odvisno s kaksnim buildom in opremo uletis Al pa imas res hudega charja Al pa si res postal dober od toliko aouls like igric Imam Monka od zacetka. Komaj sem zvedel, da lahko skille upgradam, pol mehanik mi sploh ni jasnih, na slepo klikam passive skille, vzamem armor z najvec modrih črk, to je moja taktika 9. december 2024 uredilo bitje Vučko3 2 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 ja sej ni slaba taktika ;))) sam ne ve jaz sumim da je monk hud al pa vsaj noob frendly ker s sorco naprimer moj kolega jebe jeza en drugi tle ki ocitno obvlada pa nima problemov Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 BigBoss82 reče Pravkar: ja sej ni slaba taktika ;))) sam ne ve jaz sumim da je monk hud al pa vsaj noob frendly ker s sorco naprimer moj kolega jebe jeza en drugi tle ki ocitno obvlada pa nima problemov Monk je kul ker ima dobro sinergijo skillov. Mam en relativno long range ice attack, mam hud jump attack za stagger, mam killing palm za finisiranje, mam falling thunder za mobe, mam skill ki postavi ogromen zvonec sred arene in tolcem po zvoncu, aoe pa pobije vse ki so blizu. Vsak skill je dober za nekaj. 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 ja sej ko berem tvoje poste mi je malo zal da nisem v zel monka ampak ok dokler ne pridejo buildi za end game se ne ve se tocno kako iin kaj trenutno pa mi je ql da ni preizi in ne pretezko Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 (urejano) Vučko3 reče pred 1 uro: Glih ga odlomu. Skoraj v prvo, ampak me zadnja runda dežnih kapljic oneshottala😂 V drugi rundi je odletel. Hud boss, ni pa to zdaj tolk tezko, kot vidim, da na internetu pravijo. Pri meni je padu v prvo. Pazi to. Na koncu fighta jaz brez Estusa (hue hue, Diablo meets DarkSouls HURR DURR ), boss pa še par hitov do smrti in mi crkne baterija na controllerju. Me vrže ven, jaz pa ves paničen, pizde always onlinovske naj vam popadajo vsi lasje. Hitro vklopim drug joypad in grem spet v igro, misleč da bom moral spet delati bossa, ali celo vso Manor stopnjo (faking 3 nadstropja brez dvigala), pa ni blo ne. Fukne me nazaj v fight na točno istem mestu, la da sem jaz imel spet nafilane vse flaske, boss pa crknu po dveh sekundah. Early Access FTW al neki. Drugače pa nad težavnostjo verjetno bentijo predvsem POE1 in DiabloLike (hue hue v.2) igralci, ki so navajeni na miška like kontrole, kjer so statsi bolj pomembni od timinga. Jih čisto razumem tbh. @bitsurugiNisem posnel ravno zaradi te peripetije z disconnectom. :,D 9. december 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Tom7i Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 Vučko3 reče pred 1 uro: Imam Monka od zacetka. Komaj sem zvedel, da lahko skille upgradam, pol mehanik mi sploh ni jasnih, na slepo klikam passive skille, vzamem armor z najvec modrih črk, to je moja taktika Btw, malo prej sem naletel na en očitno precej popularen loot filter; NeverSink-a po imenu prepoznam še iz časov, ko sem še igral PoE, ker sem takrat tudi sam uporabljal njegov filter Če koga moti preveč vidnega loota, si dajte tole gor in uživajte v čistoči na ekranu. 2 2 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 drevored reče pred 1 uro: ja pise naprimer shockwave radius is 2 meters. ampak nisem pogledal kolko je blo prej. tko da pac ne vem zdaj al je to zagrablo na ta attack al ne. skratka basla Imas tage na skillu pa si poglej ane. Ce ima AOE tag, potem stuff, ki vpliva na area, vpliva tud na ta skill. Ni neka visja matematika, RTFM Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 ke_kit reče pred 29 minutami: Pri meni je padu v prvo. Pazi to. Na koncu fighta jaz brez Estusa (hue hue, Diablo meets DarkSouls HURR DURR ), boss pa še par hitov do smrti in mi crkne baterija na controllerju. Me vrže ven, jaz pa ves paničen, pizde always onlinovske naj vam popadajo vsi lasje. Hitro vklopim drug joypad in grem spet v igro, misleč da bom moral spet delati bossa, ali celo vso Manor stopnjo (faking 3 nadstropja brez dvigala), pa ni blo ne. Fukne me nazaj v fight na točno istem mestu, la da sem jaz imel spet nafilane vse flaske, boss pa crknu po dveh sekundah. Early Access FTW al neki. Drugače pa nad težavnostjo verjetno bentijo predvsem POE1 in DiabloLike (hue hue v.2) igralci, ki so navajeni na miška like kontrole, kjer so statsi bolj pomembni od timinga. Jih čisto razumem tbh. @bitsurugiNisem posnel ravno zaradi te peripetije z disconnectom. Sem tolk zapaničaru, da sem čisto pozabil. :,D Ma jaz sem mel še 3 flaske, oni je bil skoraj mrtev pa sem stal pred njim in melee tepel, pol pa je poklical tiste krvave strele iz pekla, jaz ves srecen sploh reagiral nisem in bum, mrtev Me je pa prvi boss v act 2 evo zdej cetrtic odlomu ko budalo Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 (urejano) Vučko3 reče pred 2 minutama: Me je pa prvi boss v act 2 evo zdej cetrtic odlomu ko budalo Un bel konj/minotaver? Jaz sem samo laufal v krogu okoli njega in rollal, vsakič ko je zamahnil. Ni se mi zdel neki posebej zajeban. Al to misliš kakega drugega? Flamethrower Witch v rudniku mi je bila bolj zajebana. V prvo me je one shotala z neko eksplozijo. Drugič sem bolj pazil. 9. december 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 (urejano) bitsurugi reče pred 3 urami: Video or it didnt happen. Ne igram nic razen tega da sestvljam duplote in me firbec matra kako je napram D4 boss’s. Bossi v diablotu (v vseh diablotih) nimajo za bureka 9. december 2024 uredilo bitje dzaver Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 Vučko3 reče pred 53 minutami: Monk je kul ker ima dobro sinergijo skillov. Mam en relativno long range ice attack, mam hud jump attack za stagger, mam killing palm za finisiranje, mam falling thunder za mobe, mam skill ki postavi ogromen zvonec sred arene in tolcem po zvoncu, aoe pa pobije vse ki so blizu. Vsak skill je dober za nekaj. ta zvonec res bolano satisfying ability, lah bi sam po tem nazigu skos, pa bi mi blo cist kul lol Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 ke_kit reče pred 1 uro: Un bel konj/minotaver? Jaz sem samo laufal v krogu okoli njega in rollal, vsakič ko je zamahnil. Ni se mi zdel neki posebej zajeban. Al to misliš kakega drugega? Flamethrower Witch v rudniku mi je bila bolj zajebana. V prvo me je one shotala z neko eksplozijo. Drugič sem bolj pazil. Rathbreaker? A je beli? Tisti ko ti hijene vletavajo kar naprej. Jaz sem šel skozi quarry in not v rudnik. Tooooolko loota, pa še neke hude armorje + moje orozje. Jutri grem naprej Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.