Weraziel Objavljeno 15. december 2024 Share Objavljeno 15. december 2024 Ker tale špilčič pride ven marca 2025, se pravi čez 3 mesece, je prav da se naredi tema. Akcijski simulator demonskih kolin, narejen v Unreal Engine 4 (kar pomeni, da bo špil izšel tudi za PS4 in Xbox One) prihaja izpod prstov korejskega studia Neople. Niso ravno znani po veliko igrah, med drugim so naredili Dungeon Fighter Online, neki špilčič ki je bil extra popularen sredi 2000čih. So pa spodbudni videji ljudi, ki so že igrali. Izgleda kot nekaj kar zmeša elemente iz iger kot so God of War in Sekiro. Vsi, ki so igrali beto, so rekli da so bossi ZAJEBANI bolj kot Black Myth Wukong in Lies of P :O 3 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 15. december 2024 Avtor Share Objavljeno 15. december 2024 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. december 2024 Share Objavljeno 15. december 2024 Že od prvega videa, ki sem ga pogledal, sem velik fan. Tole bo easy day 1 zame. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 9. januar 2025 Share Objavljeno 9. januar 2025 Demo za Khazaana je 16. Januarja 4 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 KAPA DOL Kok je tole brutalno Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 (urejano) Igra se lepo, veliko boljše od večine souls klonov, grafika mi je ok, laufa lepo, ni floaty, input je vredi, imam pa nekaj pripomb. Najprej, kdo se je spomnil item levele dat v soulslike? Najbolj retardirana looter mehanika, ki ni nikoli pasala v single player igre. Inventory bo poln Helmet of Power level 20, 21, 25… Set bonusi na basic gearu mi tudi niso kul, to naj je rezervirano za top gear ali naj jih sploh ni. Preferiram svobodo in fashion preko bonusov. Manjka orožij, saj je kul da so preseti, ampak spet, preferiram souls model v soulsliku, kjer si izberem eno od sto bednih orozij in jih naredim viable. Lies of P tle izstopa. Pa parry in dodge windowi so mi malo preveliki. Če bossi in enemiji ne bojo neke sick advanced beštije (doubt), bi combat znal biti kmalu prelahek. So pa težavnostne stopnje zgleda, tko da bomo videli. Drugače overall solid demo, verjetno kupim, bom pa počakal legitimne rivjujerje poročat kak je mid to end game. 16. januar 2025 uredilo bitje Buzzkill 1 Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 (urejano) Men je pa sam pozitivno da ni se en soulslike klon ampak bolj hack&slash s pridihom soulsike.. Edin levele sem lahk dost cheezal v demotu, ful lahk sam laufas skozi. 16. januar 2025 uredilo bitje seattle Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 meni ni ql jebatga Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 Sem izbral zweihander in bil rejpan vsaj 10x od šefa lol... Ne vem če bo tole zame ker nikol nisem bil dober v parry timingu tu moraš pa cele combo sekvence odbit Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 17. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 17. januar 2025 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 Meni je samo zadnji boss v drugem chapterju bil dejansko zajeban. Sicer pa glede item levelov, Nioh pozdravlja Tole je mešanca hack and slash in soulslike. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 Vučko3 reče pred 1 minuto: Sicer pa glede item levelov, Nioh pozdravlja Yep, en od aspektov Nioha, ki smrdijo lol. Mi je pa všeč, da igra ne forsira nekih preveč unique mehanik. Mantra "če se igra dobro, bo igra dobra" je nekaj, kaj devi pozabljajo. Samo zato, ker si inspiriran s strani neke igre, ne pomeni da moraš svojih tavžent posrečenih ali ponesrečenih mehanik metat not. Naj se lepo špila, ne kompliciraj, nafukaj not dobra orožja in hude boss - zmagal si by default. Ne rabi bit vsaka igra seminalno fakin delo in naredit novo podzvrst. Saj že obstaja Mr. Zaki. In zato mi je Khazan pozitiven overall, stick to basics and make them good. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 (urejano) Meni je pomembno da je combat bombastičen, tko kot v LoP recimo. Da res poka, ko udarim, inputi dobri, orozje masivno, da se čuti teža. In vse to sem dobil + carski art v igri. Jaz sem vse skille vrgu v Greatsword in je dobar ko dobar dan 17. januar 2025 uredilo bitje Vučko3 3 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 Yeps, FROM je dokazal da lahko narediš jebačino na več načinov, sploh ni pomembno dokler je gameplay in feel udarjanja dober. Souls in ER: 1500 orožij na igro np, dela Bloodborne: 15 orožij, vsako relativno kompleksno in multifaceted, dela Sekiro: 1 orožje, 0 customizability, še vedno fakin dela Ni izgovora. Pol pa igram nek Origins, Odyssey ali Valhallo, kjer je občutek udarjanja in impacta kot na playable alphi neke konceptne igrce. Khazan je definitivno nailal občutek. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 Zdej si pa predstavljaj kako je meni šele dobro, ker sem šel iz Skyrim combata v Khazana 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 (urejano) Se do potankosti strinjam z @Buzzkillom. Boj je sicer res čista milina, tko kot pravi @Vučko3, ampak mi ta loot sistem ne diši niti približno. Takle looter RNG, kot ga imajo Diablo ali Nioh mi res ne paše v tako igro. Veliko raje imam počasnejši leveling opreme, ne pa da mi vsak drug enemy vrže random level zadevo. Mi je pa igra zaenkrat ful prelahka. Tudi, ker sem naletel na nak bug, kjer sem pri yeti bossu dobival nov xp ob vsaki smrti (a je samo pri meni bilo tako? ) in sem se preveč nabildal (story of my FromSoft lief ). Tudi to, da imajo različni mobi iste movesete me ne navdaja z nekimi hudimi upi okoli raznolikosti sovražnikov. Parry timing mi je pa malo čuden. Komot bi lahko malo skrajšali okno parryja, ampak bi ga morali zakasniti za ene 10-15 frejmov. Sedaj ne reagiram na sovražnikov zamah, ampak moram predviditi. Mogoče je me problem in imam enostavno preslabe reflekse, ampak če je res to krivo, pol mi ne bi ratalo tako suvereno parryjati vse živo. Ne vem, mogoče sem preveč pikolovski. Kljub temu je boj res čista uživancija. Yeti boss fight Spoiler 17. januar 2025 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 ke_kit reče Pravkar: Se do potankosti strinjam z @Buzzkillom. Boj je sicer res čista milina, tko kot pravi @Vučko3, ampak mi ta loot sistem ne diši niti približno. Takega looter RNGja, kot ga imajo Diablo ali Nioh mi res ne paše v tako igro. Veliko raje imam počasnejši leveling opreme, ne pa da mi vsak drug enemy vrže random level zadevo. Mi je pa igra zaenkrat ful prelahka. Tudi, ker sem naletel na nak bug, kjer sem pri yeti bossu dobival nov xp ob vsaki smrti (a je samo pri meni bilo tako) in sem se preveč nabildal (story of my FromSoft lief ). Tudi to, da imajo različni mobi iste movesete me ne navdaja z nekimi hudimi upi okoli raznolikosti sovražnikov. Parry timing mi je pa malo čuden. Komot bi lahko malo skrajšali okno parryja, ampak bi ga morali zakasniti za ene 10-15 frejmov. Sedaj ne reagiram na sovražnikov zamah, ampak moram predviditi. Mogoče je me problem in imam enostavno preslabe reflekse, ampak če je res to krivo, pol mi ne bi ratalo tako suvereno parryjati vse živo. Ne vem, mogoče sem preveč pikolovski. Kljub temu je boj res čista uživancija. Yeti boss fight Razkrij skrite vsebine Pomoje to ni bug ampak dobivaš XP glede na to koliko hpja si mu zbil, zato da ne rabiš it nazaj farmat stopenj da bi se malo nabildal. Men se pa to zdi zelo kul pogruntavščina. Jaz sem na zadnjem šefu tako dobil vsaj ene 3-4 levele ko sem ga ene 12x ponavljal. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 Gatsu reče pred 1 minuto: Pomoje to ni bug ampak dobivaš XP glede na to koliko hpja si mu zbil, zato da ne rabiš it nazaj farmat stopenj da bi se malo nabildal. Men se pa to zdi zelo kul pogruntavščina. Jaz sem na zadnjem šefu tako dobil vsaj ene 3-4 levele ko sem ga ene 12x ponavljal. Aha, thx za potrdilo, da ne gre za bug. Ma kaj pa vem, jaz mam raje trdo šolo souls iger, kjer moram gitat gud, al pa it drugam farmat lažje stvari. Tale mehanika mi je res čudna, oz. mi deluje kot neka get out of jail free card za folk, ki mu je igra pretežka. Tole bi imo moralo biti izključno v easy mode. Fak, sam sebi se mal gnusim s tem purizmom. 2 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 Haha meni je to tudi cudno. Pa opazil sem šele pri zadnjem demo bossu v chapter 2. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 Zadnji boss v demu. Spoiler 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 17. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 17. januar 2025 Probal, všečno, zna bit da kupim Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 Meni tudi zaenkrat demo dogaja. Se strinjam z opazko, da ne rabim 101 meč z lvl 7, 8, 9...itd diablo stil. Za danes končal po prvem purify demon testu; bi še igral, pa me žena priganja gledat film... Verjetno nabavim špil, ker mi je tudi grafično zaenkrat špil všečen, tak strip vibe art... Se odločim, ko preigram demo. Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 Časovno kako dolg je demo? Podobno kot Stellar Blade? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 fric reče pred 26 minutami: Časovno kako dolg je demo? Podobno kot Stellar Blade? Neki tazga, ja. Mogoče mal krajši. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 19. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 19. januar 2025 to je praktično prvi soulslite celo easy mode ima mislim, da zna bit moj "učim se in uporabljam parry" pipeline tak -> Bloodborne -> Khazan -> Lies of P -> Sekiro Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 19. januar 2025 Share Objavljeno 19. januar 2025 Za 5 minutk je kar kul, me je pa tisti jeti na začetku sfrezal ko majmuna . Navedek Povezava do prispevka
bojler1 Objavljeno 19. januar 2025 Share Objavljeno 19. januar 2025 Top zadeva! Combat mi je zelo všeč, res imaš občutek teže udarcev. Kot ste že eni povedali, ta lv itemizacija meni tudi ne paše v to igro. To bi morali rešit na drugi način...Prav tako mi ni všeč, da so dali bonfires sistem ter pobiranje duš in s tem napredovanje lika. Tej igri bi bil dosti bolj primeren način kot je v God of war, se pravi bolj hack and slash princip.... Enostavno mi sistem bonfirejev ubije game-flow pri takih igrah, en lep primer kjer to ne paše v igro je Jedi: fallen order ter Jedi:survivor tak da ja, bomo videli kako bo celotna igra...bom nabavil zagotovo Art style igre je pa res noro dober 3 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 19. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 19. januar 2025 itak je korejski špil, tko da se je vedlo da bo grind heavy, zato je ta fora z opremo not je pa tud friendly z grindom, še nikol nism igral špila k bi ti kr talal izkušenjske pike za boss fighte ki jih ne opraviš 2 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 20. januar 2025 Share Objavljeno 20. januar 2025 Pa kaj vam je šef res (pre)lahek? Jaz sem se tudi v drugo z DW orožji konkretno jebal da sem ga zbil. Enostavno ne pomnim tako težkega prvega šefa v tovrstnih igrah. Model ima svinjsko široko paleto combotov in preklaplja med vsemi tremi orožji in ima še zelo boleč grab zapovrh ter zelo anoying sposobnost da se ti teleportira proč iz dosega ko ima nizko stamino.... Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 20. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 20. januar 2025 deflactaš malo ovo ono, in ko veš da nisi zgubu preveč HPja mu v drugi polovici ko se ustavi vržeš vse tiste fire bombe, vmes se mu malo izogibaš, parkrat udariš in to je to js sm tud igral z dual wield Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.