Skoči na vsebino

Dogajanje v EU in njenih članicah


Kruz

Priporočeni prispevki

Morda bo ta tema lahko ostala tukaj?

 

V glavnem, Slovaki so sprejeli svojo "obznano" in razglasili komunistične stranke za "zločinske organizacije" :D

 

Navedek

the amendment, which was prepared by the conservative coalition government of Igor Matovič and passed by the Parliament on November 4th, declares the Czechoslovak Communist Party (as well as the current Communist Party of Slovakia) as “criminal organizations”! The amendment is added to the 1996 anti-communist law on “Immorality and Illegality of the Communist System” and will be put into effect on December 1st.

http://www.idcommunism.com/2020/11/Slovakias reactionary drift Parliament passes monstrous anti-communist amendment.html

 

Vemo, kako učinkovita je bila takšna poteza v SHS Jugoslaviji :D

 

 

In other news, današnje zoom srečanje voditeljev držav EU naj bi potekalo 15 minut, govorili pa so Merkel, Janša, Orban pa Poljak. Ostale države, če bodo Madž in Polj. še naprej drkali, naj bi zaobšle veto tako, da bodo sklenile meddržavne pogode in izpeljale zadevo, Poljake in Madžare pa pustili pri strani.

 

https://www.rtvslo.si/evropska-unija/pogovor-voditeljev-o-blokadi-sveznja-naj-bi-trajal-le-15-minut/542849

uredilo bitje Janša
Povezava do prispevka

načeloma se mi vedno zdi pravilno da se printa denar, vsota je tud pravilna. vladavina prava ni treba velik govorit :closedeyes: tako da zelo zanimivo, da se ne strinjajo in me je šokiralo, da bi se naj šlo za migrante, da so neke klavzule v vladavini za dalje kaj je treba nardit glede migrantov za ta keš, js nč ne vem, sm pa avtomatsko na strani madjarov sploh če so dobil še poljake mamo fix ukrajino pa rusijo.

kaj rusi pravijo na vladavino prava, ne vem če spada v to temo?

Povezava do prispevka
Janša reče pred 21 urami:

V glavnem, Slovaki so sprejeli svojo "obznano" in razglasili komunistične stranke za "zločinske organizacije" :D

 

Loooooo, in to ravno Slovaki, ki so skupaj s Čehi (in Romuni) dobesedno svetovni prvaki pri tem, kako so kadri iz njihovih (komunističnih) obveščevalnih služb s pomočjo črnih fondov skozi desetletja po osamosvojitvi dobivali ministre in celo predsednike vlad. :avadodo:

uredilo bitje hawa meyta
Povezava do prispevka
BumbleBee reče pred 14 minutami:

Saj ne vem ali je vecji fail da si lahko totalen analfabet kar se tice informatike in si mirne volje del zakonodajne oblasti ali IT sluzba, ki jim je zrihtala konferencni sistem, da posilja gesla po URLju. :wacko:

Ze to je fail, da je PIN koda, del parametra v URLju.

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

gospoda, vladavina prava me pere. zadnja informacija na steni: 

IMG_20201127_202245.thumb.jpg.4cb50f5190e0e9d8992a50ea99dfd3e1.jpg

orban ne mara, ne želi. janez je s svojim pismom mislim da delno želel orbanu dati zadnji poljub pred vojno z iranom (tistim ki evropi pošilja migrante in covid). evropska vladavina prava pretaka denar v vojsko in v žepe politikov, hkrati upajo in stavijo da jih bo nekdo obvaroval, ko pride agresivna roka irana. israel in amerika se očitno borita z nami, rusi?

Povezava do prispevka
Navedek

V Bruslju odmeva petkova orgija, ki se je je udeležilo 25 moških, med njimi tudi evropski poslanec. Zdaj je prišlo na dan, da gre za Józsefa Szájerja, vodjo poslanske skupine Fidesz in enega tesnejših Orbanovih sodelavcev.

 

 

 

 

 

klasika. najbolj glasni homofobi, potem jih dobijo pa na gangbangu.

uredilo bitje hawa meyta
Povezava do prispevka

haha, kralji. :avadodo:

 

Navedek

A book dedicated to why far-right leader Matteo Salvini deserves "respect and admiration" has become an online bestseller in Italy, a flattering homage -- except that it is filled with 110 blank pages.

 

With its black cover and title -- "Why Salvini deserves trust, respect and admiration" -- in bold white and red typeface, the little book looks like a serious tome.

 

Until you open it.

 

"This book is full of blank pages. Despite years of research, we could not find anything to say on this subject, so please feel free to use this book for your notes," the description on Amazon says.

 

The paperback, which first came out in February 2019 and costs 6.99 euros ($8.50), was on Friday top of the bestseller list on the Italian version of the website.

 

It is signed by one Alex Green, "political analyst", but readers hoping to explore the author's other works may be disappointed.

 

"Alex Green is the pseudonym of an author who tries to bring a little humour to life, especially in these difficult times," a note on the website states.

 

Salvini is the leader of the far-right League party who served as interior minister in the previous coalition government. He is known for his anti-immigrant and eurosceptic views.

 

uredilo bitje hawa meyta
  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
  • 2 tedna kasneje...

"Dobrodošli v brexitu": Britanskim potnikom ob prihodu na Nizozemsko zasegli sendviče

 

Great success. Med drugim Farage na skotskem ustanovil unionisticno stranko, tako da je zagovornikom samostojnosti naredil uslugo, ker bo kot na vseh volitvah za ceno tistih parih procentov sebi drobil glasove svojim zaveznikom. :rofl:

Cim prej gre Skotska na svoje in nazaj v EU bolje bo.

Povezava do prispevka
black187 reče pred 3 urami:

Keri luzerji, naša ne pada ob takih malenkostih :mafija:

In oni se imajo za razvite :lol:

 

ravno včeraj sem nekje prebral, da se trenutno v Evropi z zadnjimi kremplji drži oblasti 6 vlad,- OK, zdaj le še pet, ko je Nizozemska že padla.

 

pri nas pa PV joka že en mesec, kako ga 'gldagldaglda opozicija reže' in to ob vseh nebovpijajočih nepravilnostih.  :ododava:

uredilo bitje hawa meyta
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...