WoreH Objavljeno 16. november 2023 Share Objavljeno 16. november 2023 sej ko zmagaš ti vseen padajo konfeti pa una animacija ko je padu mihaisgod sm jo veselo pustil predvajat in slavil sicer pa mi ful dogaja da mamo neko število botov in neaktivcev, da se jih trpa in boosta score edina pomanjkljivost sistema je v razporedu, ker enostavno bojo nekateri večkrat igral proti botom ko ostali in cifre ne bojo čist realne itak pa če prideš v playoffe, score ne bo pomemben. feels good takle ko si v vrhu, feels very good, pa si mirno first round exit ... škoda da ni kakih boosterjev za regular season score Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 21. november 2023 Share Objavljeno 21. november 2023 pebi, ravnokar sem postal gold user ... hvala lepa ... just what i do Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 21. november 2023 Share Objavljeno 21. november 2023 Čestitke! 1 Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 14. december 2023 Share Objavljeno 14. december 2023 kak je možno da Jude ni daleč prvi v tem fantasyju? tole je bolano kako ekipo je auto zgradil gratz auto 2 Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 15. december 2023 Share Objavljeno 15. december 2023 Kdo kupi Draymonda? Odličen igralec, sam mal si je prosto of pretepanja vzel 1 Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 15. december 2023 Share Objavljeno 15. december 2023 A se ga lahko da na IL mesto? Verjetno ja, če sem jaz imel Moranta tam dokler ga nisem tradeal. Navedek Povezava do prispevka
Ignis Objavljeno 18. december 2023 Share Objavljeno 18. december 2023 Če ma kdo interes, dam na trade block vse razen Giannisa in Senguna Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 20. december 2023 Share Objavljeno 20. december 2023 Seth, želel bi, da nekdo sprejme Ja Moranta in se veseli, ker bo doma avg. 40 do konca leta. Injury prone pa sicer lahko verjamem da bo, pa šele marca najhitreje, ker je počival. Ponujal sem ti jaja ter strusa, za herrota in porzgodingusa. Ni bilo vredu, sprejemaš pa praktično 0 ali - od obeh že tedne. V redu, bi pa rad da razmislis kako boš do playoffov prišel med top ekipe ... S to menjavo; lahko bi upal da mene prvi teden playoffa ven vržeš, tako pa gledaš breznu no-playoff-leta v zobe. Razmisli. Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 20. december 2023 Share Objavljeno 20. december 2023 Hahah, ma saj sam deal ni tako slab na oko, sploh če bo Morant fural takšne tekme kot jo je včeraj in če bo Porzingis konstantno počival vse b2b tekme in še kakšno dodatno in morebitna poškodba kot je pri njemu standard. Gre tudi za to da izpadem konkreten debil ker sem tradeal Moranta za Porzingisa dva tedna nazaj, zdaj pa bi ju kao nazaj zamenjal pa zraven še tebi Herro+Jaquez za Strusa. Mislim koji kurac je Strus tu sploh? Razen da konstantno zadeva trice je krneki no. Vse ostalo je pri njem dokaj švoh. Od takega šuterja bi pričakoval več kot 41% FG in več kot 80% s prostih. Drugače pa valjda da ne bom zdaj Herrota trejdal ko se je vrnil po mesecu dni a prej pa ga noben ni hotel met. Na PG poziciji sem drugače top pokrit, problem je bil da so Herro, Booker, Fox že do zdaj manjkali ogromno tekem, medtem ko je forma Sextona bila zelo vprašljiva. Zato sem tudi šel v trade Moranta za Porzingisa, ker sem PF/C dosti bolj nujno potreboval in sem pač rekel fuck it upam da bo Porzinga igral dovolj tekem da se moj team nekako sestavi. 1 Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 21. december 2023 Share Objavljeno 21. december 2023 Strus je ravno tist nivo scruba ki ga ne morš kr tak droppat tedne je bil vredu, zdle pa mogoč mal lukno že dela, preveč so ga igral minutažno, verjetn dihat ne more. po all starju bo še trgu neki časa imho. Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 9. februar 2024 Share Objavljeno 9. februar 2024 @MIHA_IS_GOD 3 Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 27. februar 2024 Avtor Share Objavljeno 27. februar 2024 Malo mrtva tema, nič ne komentirate. Kako kaže? Zdaj marca bi se morala začet končnica Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 27. februar 2024 Share Objavljeno 27. februar 2024 Tight Navedek Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD Objavljeno 27. februar 2024 Share Objavljeno 27. februar 2024 Ni neke resnosti, precej jih ne igra. Pa men se tud ne da ravno, tko da dvakrat na teden nastimam ekipo in to je to. Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 27. februar 2024 Share Objavljeno 27. februar 2024 js napovedujem vnovično upokojitev po tej sezoni sekiram se ko prasec, kolk stvari sm lastnoročno zajebu. razn ja moranta ki ga sovražim, nism jezn na nobenga igralca, sam js brez določenih potez bi lahk mel bezecan bye week, tak pa bo kritično stanje ta teden, sploh ker ma seattle 40 jebenih tekm sicer pa kr goat sezona. salty god miha ... ka češ bolšga. dandzo bi lahko igralce ta teden dal ven in sethu pustil debelo zmagat for the lulz, da ga spravimo v playoffe. js bi podpiral model lahko spočije igralce, to je njegova odločitev Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 27. februar 2024 Share Objavljeno 27. februar 2024 Eni rihtamo team 2x na teden, ti pa se vedno failas. Huehuehue Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 28. februar 2024 Share Objavljeno 28. februar 2024 vsaj kar sm opazu, proti men ni noben razn botov pušču igralce s tekmami na klopeh ... večina vas pa itak poimensko ma predobre igralce za delat stalno rošade. js mam iz drafta sam 5 igralcev, pa še to je cp3 tri četrt sezone out, vsi ostali so stalno z eno nogo vn iz ekipe mogoče se pa opazi da ne igram videoiger IRL tako da verjetno res vložim neki več za fantasy 1 Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 28. februar 2024 Share Objavljeno 28. februar 2024 Fightam za playoff spot. Prejšnji teden lepa zmaga nad Jude-om in sem prišel na šesto mesto. Ampak zdaj zadnji teden pa ravno borba proti dandzu ki ima očitno najboljši team v ligi, tako da bo težka. Navedek Povezava do prispevka
Ignis Objavljeno 1. marec 2024 Share Objavljeno 1. marec 2024 Sem šele zdaj dojel, da jih gre samo 6 v PO. Potem bo šlo pa tole na nož s Sethom in Janšo Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 1. marec 2024 Share Objavljeno 1. marec 2024 kako 6? wat 2 Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 1. marec 2024 Share Objavljeno 1. marec 2024 Jaz sem tudi še tam nekje januara mislil da jih gre 8 v playoff dokler nisem slučajno pogledal tam na playoff bracket. 1 Navedek Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD Objavljeno 1. marec 2024 Share Objavljeno 1. marec 2024 Kolk tekem pa je še do PO. Ne bi rad padu v ta playin. Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 1. marec 2024 Share Objavljeno 1. marec 2024 Zadnji teden je tole. Tako da pač še samo ta vikend. Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 2. marec 2024 Share Objavljeno 2. marec 2024 mad saltiness kr naenkrat VETERANI te igre ne vejo več ene same stvari edini ki je res bil hecn je bobbafett. ne vem a je tip 60 let star, uglavnem pomoje nikol ni skapiro igre, drafto je pa profesionalno Navedek Povezava do prispevka
Ignis Objavljeno 4. marec 2024 Share Objavljeno 4. marec 2024 Tale boj za PO je bil carski. Janša, Seth in jaz smo na istem Win%. Good game bois 1 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 4. marec 2024 Share Objavljeno 4. marec 2024 Ker je sskja nafukal, daj e zadnja 2 dni dal polne postave b000lshiet 2 Navedek Povezava do prispevka
Ignis Objavljeno 4. marec 2024 Share Objavljeno 4. marec 2024 Jst sm tut na škrge dihu, k se je Boba umes zbudu haha Ampak so moji poclutchal Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 4. marec 2024 Share Objavljeno 4. marec 2024 Dober play-in battle Ignis ter Kruz. Lepo sem zajebal ta teden jao. Čestitke vsem za playoff. 3 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.