Ignis Objavljeno 2. oktober 2023 Share Objavljeno 2. oktober 2023 O damn, pa res Navedek Povezava do prispevka
dandzo Objavljeno 2. oktober 2023 Share Objavljeno 2. oktober 2023 A nismo ponavadi meli dražbo na draftu? Meni je kul tak sistem in bi ga obdržal. Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 2. oktober 2023 Share Objavljeno 2. oktober 2023 Meni je vseeno glede načina drafta. Ampak načeloma je po navadi večina folka bila za auction ali ne? Navedek Povezava do prispevka
Ignis Objavljeno 2. oktober 2023 Share Objavljeno 2. oktober 2023 Pardon. Auction sm mislu ja 1 Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 2. oktober 2023 Share Objavljeno 2. oktober 2023 auction or bust Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 2. oktober 2023 Avtor Share Objavljeno 2. oktober 2023 Koliko jih je sploh za ligo? Jaz sem bolj out kot ne Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 8. oktober 2023 Share Objavljeno 8. oktober 2023 Kaj zdej, a bomo letos igral al ne. Kdaj bo draft? Navedek Povezava do prispevka
Ignis Objavljeno 9. oktober 2023 Share Objavljeno 9. oktober 2023 (urejano) Ja jst sm za, sam nas more bit vsaj 10, če ne več. Kdo je zdaj za? Če sem orav preštel imamo trenutno: Seth Jude Dandzo Ignis Seattle Kruz? Miha? Blue Jurus je negotov, ampak mogoče? 50centy je rekel, da bi šel letos BobaFett je rekel, da je za Od Lani je še sskj, če je za To bi nas blo 12 in bi blo že kar kul 9. oktober 2023 uredilo bitje Ignis Navedek Povezava do prispevka
tuerk Objavljeno 9. oktober 2023 Share Objavljeno 9. oktober 2023 +1 Bi probal tudi jaz prvič. @Skunko Ajde kaz. Nekaj drugačnega Navedek Povezava do prispevka
Ignis Objavljeno 9. oktober 2023 Share Objavljeno 9. oktober 2023 Top 14 je pa že mega, če rata Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 9. oktober 2023 Share Objavljeno 9. oktober 2023 a bo draft al auction? za draft sem in drugace ne Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 10. oktober 2023 Share Objavljeno 10. oktober 2023 Draft je ghae. Jaz sem za ligo. Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 15. oktober 2023 Share Objavljeno 15. oktober 2023 A dans je draft pol Navedek Povezava do prispevka
tuerk Objavljeno 15. oktober 2023 Share Objavljeno 15. oktober 2023 A je liga narejena in kako se joinam? Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 15. oktober 2023 Share Objavljeno 15. oktober 2023 @Jurus Dej mal feedbacka glede na to da si commish. Kdaj bo draft? A bos igral? Ce ne predlagam da das commish pravice nekomu ki bo. Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 16. oktober 2023 Avtor Share Objavljeno 16. oktober 2023 Jaz sem out, pravic pa ne morem dat, ker mi blokira login. Bom videl, če bo jutri delalo. Če ne, bo rabil nekdo od vas rabil naredit drugo ligo. Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 16. oktober 2023 Avtor Share Objavljeno 16. oktober 2023 seattle reče pred 11 urami: @Jurus Dej mal feedbacka glede na to da si commish. Kdaj bo draft? A bos igral? Ce ne predlagam da das commish pravice nekomu ki bo. Pravice lahko dam samo nekomu z neskritim mailom, tako da spremeni v nastavitvah in čestitke za napredovanje Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 16. oktober 2023 Share Objavljeno 16. oktober 2023 Jurus reče pred 16 minutami: Pravice lahko dam samo nekomu z neskritim mailom, tako da spremeni v nastavitvah in čestitke za napredovanje Haha ok done Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 16. oktober 2023 Share Objavljeno 16. oktober 2023 tuerk reče pred 16 urami: A je liga narejena in kako se joinam? https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/92194/invitation?key=d39065690850bef0&soc_trk=lnk&ikey=4cf422ef71174a24 1 Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 16. oktober 2023 Share Objavljeno 16. oktober 2023 (urejano) @BlueSan@Ignis@Kruz@MIHA_IS_GOD@Seth@sskj@Jude@dandzo Dejte potrdit da ste zraven, da dobimo tapravo stevilo. Jurus je out, ampak se joina Tuerk tko da nas je 10 ce ste vsi za. Sem tud vklopil da lahk invijtate kogarkoli, tko da ce imate kandidate posiljite cimprej. Hkrati ce so kaksne zelje po kakrsnikoli spremembi (draft type, scoring itd, karkoli) Ciljam nekako da do konca tedna dobimo koncno stevilo, zakljucimo ligo v petek, nato pa draft v soboto al nedeljo glede na to kako boste imeli cas (zakljucit ligo je treba vsaj 24 pred draftom). Jst predlagam nedeljo 22.10 ob 20.00. 16. oktober 2023 uredilo bitje seattle 2 Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 16. oktober 2023 Share Objavljeno 16. oktober 2023 (urejano) čak ti si brzy iz špilkamre? hue edit: sem zraven 16. oktober 2023 uredilo bitje Kruz Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 16. oktober 2023 Share Objavljeno 16. oktober 2023 ja hehe Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 16. oktober 2023 Share Objavljeno 16. oktober 2023 (urejano) Sem za auction draft. Morda sem za to, da se kategorije štejejo na lestvici in ne, ne glede na to ali zmagaš 5:4 ali 9:0 dobiš zgolj 1 zmago. Namesto tega dobiš 5 ali 9 in isto za poraženca, če je dobil 4 kategorije, se mu na lestvici štejejo te 4 in ne zgolj nula. 16. oktober 2023 uredilo bitje Kruz 1 Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 16. oktober 2023 Share Objavljeno 16. oktober 2023 Jst predlagam isto, da je scoring glede na stevilo dobljenih kategorij. Recimo na koncu sezone v ligi s tem nacinom je lestvica zgledala takole (dobljene/zgubljene/izenacene kategorije) Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 16. oktober 2023 Share Objavljeno 16. oktober 2023 (urejano) Dodoal sem IL+ spot (prej smo imeli 3x IL, zdej imamo 2x IL, 1x IL+) IL+ je isti kot IL z razliko da lahko date na njega igralce ki so Out, GTD in ne se polno poskodovani. Dostkrat se zgodi da je igralce najprej par dni Out preden ga dajo uradno na IL listo in ga zato ne morete dat na IL spot. IL+ resi to zadevo in je zlo pirrocen. Scoring kategorije Dodamo kaksno novo? Naprimer FG made, FT made, 3P%, OF in Def rebounds posebi ob REB, PF, double doubles? 16. oktober 2023 uredilo bitje seattle Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 16. oktober 2023 Share Objavljeno 16. oktober 2023 Nah, naj ostane 9 cat Navedek Povezava do prispevka
Jude Objavljeno 16. oktober 2023 Share Objavljeno 16. oktober 2023 Sem zraven. Glasujem za snake draft. Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 16. oktober 2023 Share Objavljeno 16. oktober 2023 Jaz sem in. Glede drafta mi je vseeno. Glede scoringa sem bolj za to da ostane 9 cat. Sem pa tudi za tisto ko sta omenjala glede scoringa da šteje število dobljenih/izgubljenih kategorij in ne samo1-0 win/loss. Navedek Povezava do prispevka
Ignis Objavljeno 16. oktober 2023 Share Objavljeno 16. oktober 2023 seattle reče pred 2 urama: @BlueSan@Ignis@Kruz@MIHA_IS_GOD@Seth@sskj@Jude@dandzo Dejte potrdit da ste zraven, da dobimo tapravo stevilo. Jurus je out, ampak se joina Tuerk tko da nas je 10 ce ste vsi za. Sem tud vklopil da lahk invijtate kogarkoli, tko da ce imate kandidate posiljite cimprej. Hkrati ce so kaksne zelje po kakrsnikoli spremembi (draft type, scoring itd, karkoli) Ciljam nekako da do konca tedna dobimo koncno stevilo, zakljucimo ligo v petek, nato pa draft v soboto al nedeljo glede na to kako boste imeli cas (zakljucit ligo je treba vsaj 24 pred draftom). Jst predlagam nedeljo 22.10 ob 20.00. Če prav vem so se tudi določeni drugi zanimali. 50centy, BobaFett. Jaz sem za. Glasujem za auction draft. IL+ je kul adicija, za scoring lahko pa ostane isto. Pač H2H mi deluje super tko kot je blo. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.