Fuksija Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 Kino Šiška je začel serijo koncertov po Zoomu, poimenovano Štream. V njih je špilanje muske izmenjuje z neki komunikacije z bandom, pa seveda darove zbirajo. https://www.kinosiska.si/dogodek/stream/ Ta hip so gor Eruption in pašejo. 1 Navedek Povezava do prispevka
mcclane Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 Sem gledal zadnjič ko so bili Matter. Luštno. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 Matter so bli kul, ja. Junija pa čakam, ko bo Kukla Navedek Povezava do prispevka
El Jefe Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 Potrjujem, da je Evita uletela preko zooma na koncert. Also Kukla is music for the deaf. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kavbojc Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 Eruption so razturili 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 13. maj 2020 Share Objavljeno 13. maj 2020 El Jefe reče pred 13 urami: Potrjujem, da je Evita uletela preko zooma na koncert. Also Kukla is music for the deaf. kukla je meni fajn zaradi celotnega paketa. je bolj audio-vizualna umetnica kot pevka. spoti in art direction so zelo fajn. pa ona kot režiserska je res top. Navedek Povezava do prispevka
motika Objavljeno 13. maj 2020 Share Objavljeno 13. maj 2020 Kavbojc reče pred 12 urami: Eruption so razturili Fak sem zamudil včeraj. Edina tolažba... to ni to, komaj čakam da se odprejo pravi koncerti. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 13. maj 2020 Share Objavljeno 13. maj 2020 So ga objavili na Youtube. Kaj pa vem, kot "glasbeniku" mi je super, da smo se adaptirali na trenutne razmere in da se glasbena dejavnost vsaj v neki obliki odvija še naprej. Iz vidika poslušalca mi je to OK, saj so mi posnetki v živo super in velikokrat raje posežem po avdio zapisu kakega koncerta kot pa po studijskem albumu, ampak iz vidika gledalca mi je pa to kar precej hard pass. Mislim, "bolje išta nego ništa", ampak na to se res nočem navadit. Privoščim vsem, ki uživate v tovrstnih zadevah, ampak meni tole res ni. Me pa zanima, kako bo celoten ta "štream" izpadel s Canyoni. Navedek Povezava do prispevka
El Jefe Objavljeno 13. maj 2020 Share Objavljeno 13. maj 2020 dzaver reče pred 6 urami: kukla je meni fajn zaradi celotnega paketa. je bolj audio-vizualna umetnica kot pevka. spoti in art direction so zelo fajn. pa ona kot režiserska je res top. Tu se strinjam, njen talent za režijo je neprimerno večji od glasbenega. Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 13. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 13. maj 2020 Avion reče pred 6 urami: So ga objavili na Youtube. Kaj pa vem, kot "glasbeniku" mi je super, da smo se adaptirali na trenutne razmere in da se glasbena dejavnost vsaj v neki obliki odvija še naprej. Iz vidika poslušalca mi je to OK, saj so mi posnetki v živo super in velikokrat raje posežem po avdio zapisu kakega koncerta kot pa po studijskem albumu, ampak iz vidika gledalca mi je pa to kar precej hard pass. Mislim, "bolje išta nego ništa", ampak na to se res nočem navadit. Privoščim vsem, ki uživate v tovrstnih zadevah, ampak meni tole res ni. Me pa zanima, kako bo celoten ta "štream" izpadel s Canyoni. sej je bolje išta nego ništa pač ni žur k sam sediš za mašino, v bistvu je sam še ena karantenska spletna dejavnost ampak ajde neki je pa podpiram da se vsaj to dogaja pa tud čakam na Canyone, takrat bom verjetno probala dat na ta sposobne zvočnike Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 20.maj od 21-23.00, live stream. Priporočam Silence ponavadi ne razočarajo. Navedek Povezava do prispevka
Kosinus Objavljeno 20. maj 2020 Share Objavljeno 20. maj 2020 Prenos koncerta Silence je tudi na SLO2. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 21. maj 2020 Share Objavljeno 21. maj 2020 Koncert Silence že na youtubu Navedek Povezava do prispevka
Nami Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 Včerajšnji koncertič Nina Bulatovix 1 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 19. marec 2025 Share Objavljeno 19. marec 2025 Navedek Na območju Šiške se odvija prava drama. Posreduje tudi pogajalec in specialna enota policije. Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 2. april 2025 Share Objavljeno 2. april 2025 (urejano) A bi kdo šel danes na Niet v KŠ, eno karto imam viška. https://www.kinosiska.si/dogodek/niet/ Edit. Oddano. 2. april 2025 uredilo bitje Bessie Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 15. april 2025 Share Objavljeno 15. april 2025 Navedek Na območju Šiške skupina napadla 33-letnika, zaradi poškodb je bil odpeljan v UKC Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 15. april 2025 Share Objavljeno 15. april 2025 so mislili, da je prišel iz ufo Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.