Skoči na vsebino

[multi] Monster Hunter franšiza


Priporočeni prispevki

Blindfolded Ishin je 100x bolj believable. Oziroma sploh ne dvomim, da ga folk slepo iznabija. Ampak tam imaš streamlined fight z lock-onom brez aoe bullshita in potrebe po pozicioniranju in targetanju.
 

Meni je takoj postalo mega sumljivo ko je tweakala kot kamere, če me kaj skuz annoya pri blind runih, je to, da je kamera skuz retardirano tiltana, tle pa ženska dela mikro adjustmente rofl. Sicer ne vidim, ampak bom malo premaknla kamero da boljš ne vidim.

Povezava do prispevka

Tole plus Alatreon ima 52k HP, torej nekako je fight dolg okrog 10-15 min, kar je znatno več kot Isshin. Sure, nardiš ga tudi prej s speedrun strati, ampak tam imaš heroics on in si skozi na 20% hp ali manj, kar v blindfold ne moreš, prav tako v blindfold boš kasiral udarce ter blighte, kar pomeni, da fight bo ziher nekaj okrog 10-15 min. Sem šel nazaj pogledat in njen fight je dolg kar 15 min!!

 

Meni je blo ful sus, ko je dodgala robo, ki nima sploh audio cue (recimo tiste udarce s šapo),  pa tisti 4 man run je itak očitno, da vidi, ker enostavno ne moreš vedet, da switcha aggro, ona pa laganini to ve.

 

Jaz sem Alatreona nardil čez 120x in dobro poznam ves njegov moveset pa razne trike, pa tudi, če bi šel do absurdnih številk ala 4000 ni variante, da bi lahko blindfold runal tole. Pač attention seeker bejba in zdaj se mora izkopat iz tega, da je cheatala in proba na vse načine. Se ne bi čudil, da ima še kak obscurni trik.

uredilo bitje bitsurugi
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Malo sem se zajebaval z Alatreonom. In potrdil, da je bow verjetno najbolj zajebano orozje v MH. Sem pol gledal statistiko, in se veliko folka strinja. Če hočeš prezivet borbo, in spilat ucinkovito, ne smes niti ene napake naredit. 

 

In ja, Alatreon je easy, dokler ne pridemo do break the horns dela in dejstva, da je z lokom to ekstremno zafukano. 

 

Kakorkoli, še vedno men najljubse orozje do zdaj, ker ko vse gre fajn, je badass. 

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...