To je priljubljen prispevek. bitsurugi Objavljeno 6. februar 2021 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 6. februar 2021 (urejano) Že dolgo časa me muči, da nimamo svoje teme za to fenomenalno franšizo. Skušal bom naredi nek splošen OT, s tem, da sem probal dat tudi kašen zanimiv info ali nasvet za nove igralce ali firbčne ljudi, ki še niso sprobali, pa bi jih morda zanimalo. Pa ne zamerit, če sem napisal kakšno netočnost, pač nisem Wikipidia Zgodovina MH Franšize ter glavne titule: 2021: Monster Hunter Rise (Switch/kasneje še PC) 2019: Monster Hunter Iceborne (PS4/5, X1, PC) - expansion 2018: Monster Hunter World 2017: Monster Hunter XX – expansion 2015: Monster Hunter X 2014: Monster Hunter 4G – expansion 2013: Monster Hunter 4 2011: Monster Hunter 3G – expansion 2010: Monster Hunter portable 3 2009: Monster Hunter 3 2008: Monster Hunter 2G – expansion 2007: Monster Hunter portale 2 2006: Monster Hunter 2 (dos) 2005: Monster Hunter Portable 2005: Monster Hunter G - expansion 2004: Monster Hunter Kot je razvidno zgoraj gre za franšizo z izjemno dolgo zgodovino in nove igre bodo dodajale nove monsterje ter vrnile stare v nov engine, tako da za nas, ki nismo igrali starih bo vse novo. In monsterjev je na STOTINE!!! Načeloma je MHW peta (main) igra v franšizi. Torej MHW = MH5. Zato je v štorji tudi Fifth Fleet. Običajno Capcom da ven main game, nato njegov obsežen expansion, nato sledi vmes neka portable različica igre, da ublaži čakanje na naslednjo main titulo. Sedaj smo dali skozi Iceborne kot expansion petke oz. MHW, konec marca letos pride MH: Rise, ki je Switch/ portable različica. Da ne bo pomote, Rise je popolnoma nova igra, ni to World - Portable. Ampak tudi ni ''cannon'', ni torej MH6. Je pač neka vmesna verzija, dokler main team dela na MHW2 ali MH6 kakorkoli že. Glede na prejšnje titule je sklepati, da bo 2022 expansion za Rise, MHW2 pa po moje ne prej kot 2023. FAQ za nove igralce/firbcarje Q: Za kaj se v bistvu sploh gre v Monster Hunterju? Sem neki slišal, da to loviš neke živali al kaj to je? A: Čisto na kratko povedano. Da. Mehanika MH franšize je v svojem bistvu zelo enostavna: ti si hunter, gameplay pa se odvija tako, da si najprej v nekem ''hubu'' – mestu, kjer se opremiš, nabuffaš (poješ hrano, ki ti da obsežne buffe), pripraviš z gearom (izkoristiš šibke točke monsterja, ki ga boš šel huntat) in nato greš na hunt, ki je oblikovan tako kot nek kvest. Tam loviš določenega monsterja, ki ti da materiale, s katerimi si narediš nov, načeloma boljši gear in nato greš lahko lovit nove, težje monsterje. Q: Hmm, ne zveni baš nič posebnega, kje je fora? A: Na papirju res ne, ampak treba je probat in poskusit. Čar igre so monsterji, ki so, če lahko zelo poenostavim, kot bossi v drugih igrah, recimo v Soulsih. Predstavljaj si, da bi v DkS šel huntat prvo Nameless Kinga, nato Midirja, nato Gwyna ipd. Monsterji so res odlično narejeni, so zelo raznoliki in imajo nebroj možnih move setov, tako da traja preden določenega ubiješ ali še bolj zaobvladaš v nulo. Zanimivost je tudi to, da monsterju nimajo vidnega HP-ja, torej ti ne veš ali je monster na 30% ali na 10% HP-ja. Sicer so mehanike s katerim to sklepaš in dejansko boš lahko ugotovil kolko ti približno še manjka da ga ubiješ. Q: Ok, torej monsterja ubijem, naredim gear in to je to al kaj? A: Ja in ne. Za razliko od Dark Souls tukaj ne boš ''bossa'', monsterja enkrat ubil in gotovo dalje, nikoli več taknil, razen če boš šel od začetka ali na NG+. Večinoma ga boš tudi farmal, ker ti ne bo dal dovolj materialov v enem šusu za nardit njegov gear in tudi koncept je narejen tako, da boš istega monsterja po vsaj ene 4x - 5x probal fentat kot minimum. Je pa za razliko od Soulsov ali God of War bossov tukaj isti boss/monster skoraj vsakič nekako drugačen. Res ni dolgočasno istega večkrat, ravno obratno, vsakič je bolj zabavno. Ni v isti coni, ni v isti mapi, cel kup spremenljik ima, recimo tudi velikost ali to, kje se fight odvija. Skratka, če istega monsterja ubiješ 10x, verjami mi, da ti ne bo dolgočasen. Tudi sicer boš sčasoma opazil, kako si boljši in končni čar igre je zaobvladat mehaniko, tako da nikoli ne crkneš oz. še bolj, da istega monsterja čim hitreje ubiješ. Speedruni v MH so recimo alfa in omega med maherji. Pri tem pomaga to, da ima skoraj vsak monster nebroj različnih udarcev in mehanik, ki jih sprva ne boš niti uvidel, še manj pa razumel. Večkrat ga boš fightal, boljši boš in bolj ti bo vse jasno, kaj sploh monster dela in njegove mehanike/faze. Še posebej so s tega vidika vrhunsko narejeni end game monsterji oz. Elder Dragoni in Black Dragoni. Q: Ok, torej praviš, če so mi Soulsi všeč, bo tudi to igra zame? A: Niti ne nujno, precej je razlik. Tukaj je fight bolj taktičen, rollat ne moreš SKOZI udarec, ker ima roll kot tak precej manj i-frejmov kot v Soulsih (sorry, ampak Soulsi so v tem pogledi dokaj lahki z vidika mojstra, ker imaš dejansko ogromno i-frejma med rolli, tako da nič čudnega da no hit runi se delajo z nagim characterjem, kjer pač porollaš vse živo) in ni tolko poante v sami stamini. Orožja so drugačna oz. drugače funkcionirajo kot v Soulsih in več je RPG elementa v samem armorju. Ampak v osnovi, če zelo poenostavim, je približno podobna zvrst in če so ti Soulsi ali God of War všeč, potem vsaj probaj, ker če ti bo ta franšiza všeč, pol boš imel vrhunske igre iz te franšize za igrat še dobro desetletje. Q: Rekel si da je to tudi RPG, a imaš levele, XP, level uppaš al kak to deluje? A: Nope. Ves čas si isti level, ne dobivaš XP v smislu, da bi ti dalo več healtha, attacka, defensa, ampak to posredno delaš s tem, da si craftaš boljši armor. Vsak težji tier monsterja ti bo dal več defensa in orožje bo imelo več attacka (zelo poenostavljeno povedano). Potem je tukaj enostaven, ampak dovolj globok sistem skillov/elemental damage/statusov, ki omogoči takšne in drugačne builde - nebroj buildov v bistvu. Recimo več Critical Chance, več Crit Dmg, ipd. Tega je preveč, da bi o tem bolj podrobno pisal v uvodnem postu. Sistem in same mehanike so zelo globoke, po drugi strani pa vsaj na prvi pogled dovolj enostavne za začetnike. Q: Orožja. Ajde, reci mi, kero je ta boljše? Hočem bit takoj PRO L33T, tako da reci kerim naj se izognem, kaj naj vzamem? A: MH franšiza ima 14 popolnoma različnih orožij (kot vrsta orožja / weapon class). Vsaka ima svoj move set, svoje prednosti in slabosti, svoj popolnoma drugačen stil igranja. Nekako kot če bi v pretepačini vzel drugi lik. Lepota te franšize je ta, da so popolnoma vsa orožja dobra in absolutno ne moreš falit, če se odločiš za ali proti določenemu orožju. Svetujem, da sprva probaš čim več in vidiš kaj ti bolj sede, s čim se bolj zabavaš. Seveda tudi tu se pozna ali si povprečen v 14 orožjih ali mojster v enemu/dveh. Pač res je težko bit mojster v vseh, tudi sicer dosti je folka, ki se odloči za eno in ne bo prešaltalo na drugo, ker pač uživajo in vedno boljši so v svojem orožju (jaz sem eden od takih, sicer znam z enemi 3-4, ampak nobeno drugo ne znam tako dobro kot svoj main). Z vsemi orožji je moč vse monsterje brez težav ubit (res, ne zezam!). Seveda določena orožja lahko imajo očitno prednost pred drugimi na določenemu monsterju. Ampak nič kaj drastičnega, da bi bil to izgovor, da se določenega monsterja ne da ubit ali ubit dovolj učinkovito. Po drugi strani pa maherji nekako znamo z glave naredit ''tier'' moči orožij. Ena so dejansko boljša od drugih, v smislu dps-ja na perfekten speedrun. Recimo Heavy Bowgun je absolutno overpowered v tem trenutku, medtem, ko je Lance ali Hunting Horn na dnu tako po popularnosti kot po moči. Ampak s prve roke lahko zatrdim, da četudi je Lance vsesplošno eno od slabših orožij, se vseeno da z lahkoto naredit vse in to tudi zelo hitro ter učinkovito (jap, sam mainam Lance). Bottom line: izberi si orožje po stilu gameplaya, ki ti sede. Vsa so dobra. Q: Kolko pa je kaj kontenta? A: Ogromno. Res ogromno. V izi daš na stotine/tisočine ur. Monsterjev je v MHW skupaj z Icebornom kar 69. Q: Čaki, kolko, sem prav slišal? A: Jap, 69 ''bossov'' imaš, 6 različnih večjih lokalov/map ter še nekaj manjših. S tem da Iceborne monsterji so top roba po kakovosti, kar se tiče težavnosti, tudi ''scaling'' težavnosti je za moje pojme odličen. S tem, da so Capcomovci dodajali nove monsterje kot free DLC. In ti niso bli neki brezvezni, ampak po kvaliteti kontenta so to, kot če bi dodajal nov raid v MMORPG: ne samo nov boss, ampak tudi nova orožja, armorje ipd. Q: Kaj pa sama zgodba? A: Pusti zgodbo, to je igra, ki jo ne igraš za zgodbo. Sicer jo ima, cel kup je cinematicov in niti ni tako zanič, ampak poanta igre je fight z monsterji. Q: Ok, si me prepričal, rad bi probal, kaj naj nardim? A: Če imaš PS5 dobiš vanillo MHW zastonj na ps+, tako da ni izgovorov. Če ti bo všeč obvezno vzemi še Iceborne, ki doda še vsaj 1x tolko kontenta. In je po kakovisti kontenta krepko boljši od Vanille. Q: Kaj pa s kolegi, a je to solo/multi ali moraš imet kolege? A: Oboje. Lahko igraš solo in POPOLNOMA VSE se da nardit solo z lahkoto, lahko igraš tudi multi do 4 igralcev na posamezen hunt. Igra naredi scaling HP-ja monsterja na število igralcev. Torej monster ima faktor 1 na solo, faktor 2.66 na 4 igralce (če sta 2 je faktor 1.66 se mi zdi, ma govorim z glave, vsekakor je faktor manj kot 2). Torej je načeloma lažje igrat v 4 igralcih, ker moraš (matematično gledano) naredit na igralca precej manj škode, da monsterja ubiješ, prav tako te lahko soigralci healajo, če je kriza. Catch je v temu, da failaš kvest, če 3x umreš. Smrti pa se štejejo na team, torej s slabimi igralci boš imel težje delo kot solo, z dobrimi igralci pa ravno obratno. Na sploh je zelo nezaželjeno, če nekdo igra površno in skozi umira (''carta'' v MH žargonu), ker zajebe cel team. Primarni fokus v vsakem multi huntu je ne umret in pol ne bo panike za uspeh. Sicer začetnikom svetujem solo ali vsaj kombinacija solo/multi, dokler se ne navadiš osnov ali naučiš monsterja. Ker se lahko zgodi, da boš pocarryjan čez določen kontent, nato pa ti bo vse težko, ker se nisi nič naučil v lažjih huntih. Q: Vanillo sem preigral, zdaj bi šel še Iceborne, pa sem zgubljen, kaj naj nardim, kaj naj se lotim? A: Greš štorjo in delaš optional queste sproti. Gear ni tolko pomemben v tem trenutku. Ko končaš greš v Guiding Lands po augmente. Končaš slednje, nato sledi farm Tempered monsterjev za geme in imaš DLC monsterje: Safi Jiiva ali Raging Brachidios / Furious Rajang najprej. Nato MR Kulve Taroth. Nato Alatreon. Nato morda še AT Velhkana in AT Namielle. Kot zadnji je super final boss in res najboljši fight franšize Fatalis. Pravi Big Final Boss. Ta fight po moje z lahkoto pelje scat vse bosse v Soulsih, Sekiro ipd. po težavnosti. Zakaj to trdim? Predstavljaj si Midirja z dvakrat/trikrat bolj raznilikim movesetom, kjer moraš 30 min (!!! jap, pol fucking ure!!) držat koncentracijo in kjer je dejansko 30 min skoraj premalo časa, da ga ubiješ. Občutek ob prvem killu, še posebej, če greš solo je nepopisen in močno svetujem solo za first kill, kot res pravi test v MHW. Ko je prišel ven so desetletni maherji franšize po dneve in dneve probali ga ubit brez uspeha. Prvi kill na svetu je nasploh bil od enega največjega maherja po 8 urah neuspelih poskusov. Absolutno fair fight, da ne bo pomote. Hitbox točen v nulo! To ni nek bullshit gimmick, ali slab design, ampak pač terja svoj čas, da se naučiš moveseta in raznih trikov/counterjev, kaj delat, česa ne delat, ipd. Da postaneš TI dober. Alatreon je takoj za njim tako po težavnosti kot po užitku fighta. Je pa lažji od Fatalisa. Vsekakor vsakemu dam kapo dol, ki bo Alatreona ali Fatalisa ubil solo v svojem prvem killu. Tudi Alatreon ima izjemno dobro narejen move set in hitboxe (udarec šteje da te je zadel točno do milimetra kot je dejansko viden). Pa seveda muzika v fightu, mapa, vzdušje. Top res, vam osebno garantiram. Q: Kak pa zgleda end game? A: End game je pravzaprav zelo zabaven/raznolik, ker farmaš težje variacije ta težji monsterjev (lahko tudi ta lažjih, ampak ti dajo seveda slabše rewarde). Kot že rečeno tukaj ni panike po 10x ali celo 100x ubit istega monsterja, ker resnično je zabavno videt, kako postajaš boljši, izkušenejši in tudi dobiš boljši gear za nagrado Farm monsterjev ti da določene ''geme'', ki jih nato socketaš v armor/orožje in tako imaš boljše skille (npr. več Critical chance, več attacka ipd.). Sistem je res bistveno bolj globok, če bi šel v detajle bi to lahko pisal eseje. Drugače pa dobivaš rank in level upaš v ranku. Level up pa ni v klasičnem smislu, ampak se zgolj vidi kolko si izkušen. Višji ranki ti odklenejo nove kveste/monsterje. Q: Kaj je to ''MR'', ki si pisal zgoraj? A: Načeloma ima MHW 3 ranke: Low rank, High rank in Master rank. Ni ravno difficulty v klasičnem smislu, ampak bolj kot ''tier'' monsterjev ter orožij. Low rank je nek podaljšan tutorial, tam se učiš osnov. Nato pride High rank, kjer se ti odklenejo med drugim tudi Elder Dragoni – težji fighti igre. Master Rank pa je praktično cel Iceborne kontent. To bolj pomeni, da je ves gear do Master Ranka obsoleten in ga zamenjaš. Vsi monsterji se pojavijo v master ranku in so težji, imajo kak nov move, vsi pa dajo seveda tudi nova orožja in armorje. Težji monsterji se pojavijo le v Master Ranku. Če poenostavim so to bolj prelomnice, ko se ti odklene nov kontent. Na master rank se načeoma pričakuje, da si že nabral izkušnje iz prejšnjih rankov in ti ne bo več lahko. Kot če prideš v šolo do določenega razreda, se pričakuje da znaš poštevanko. Če se jo nisi naučil in si se prešlepal boš jebal ježa, ker brez osnov ti bo težko napredne stvari razumet. Isto velja za razne ranke v MHW. Tako da svetujem lepo po vrsti in ne it direkt v Master Rank ali na end game Master ranka, ker tam boš scal kri. Na koncu pa še glede novosti Iceborna, ker vem, da večina je igrala vanillo, ne pa Iceborna (vir slik Resetera https://www.resetera.com/threads/monster-hunter-world-iceborne-ot-looking-for-love-in-alatreon-places.138684/ ).: 6. februar 2021 uredilo bitje bitsurugi 25 2 Navedek Povezava do prispevka
Tom7i Objavljeno 6. februar 2021 Share Objavljeno 6. februar 2021 Sicer ne igram, ampak pohvale za dober intro post Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 6. februar 2021 Share Objavljeno 6. februar 2021 Za vedno bo moja najljubša igra! Zdaj uzivam v Guiding lands. Iscem najboljsi longsword in lovim. Nikoli dolgocasna igra. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 6. februar 2021 Share Objavljeno 6. februar 2021 Top post. Hvala zanj. Mogoče samo še kakšna beseda o starih delih, se jih splača potestirat, al je MHW dovolj? Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 6. februar 2021 Avtor Share Objavljeno 6. februar 2021 Chamir reče pred 11 minutami: Top post. Hvala zanj. Mogoče samo še kakšna beseda o starih delih, se jih splača potestirat, al je MHW dovolj? Stari deli so sicer dobri, v smislu, da boš imel monsterje, ki so čisti odklop (Vaelstraxx iz MH GU, če imaš Switcha), ampak je preprosto MHW dal tolko ''quality of life'' sprememb, da stare res ne svetujem: recimo farmat materiale za potione je obup, potem v starih nimaš enotne mape, ampak ''manjše cone'', kjer je loading vmes, ni radial menuja, ipd. World je res prva taka mainstream igra iz franšize za ''zahod'' in prej ali slej bodo vsi ta dobri stari monsterji v tem ali onem novem MH. Rise ali World sta res edina, ki bi jih jaz igral. Iz tega razloga tudi nisem začel MH GU, ko sem dobil Switch. Me je sicer res mikalo, ampak tisto je res old school. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 6. februar 2021 Share Objavljeno 6. februar 2021 Ej bitsu Rise si spilal? Se sploh ve kdaj pride na PC? Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 6. februar 2021 Avtor Share Objavljeno 6. februar 2021 Vučko3 reče pred 4 minutami: Ej bitsu Rise si spilal? Se sploh ve kdaj pride na PC? Sem špilal beto, Rise pride 26.3. Po leakih sodeč za PC pride cca pol leta kasneje, s tem da bodo novi monsterji v zaostanku in podobno kot je bil PC napram PS4 za World. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 6. februar 2021 Share Objavljeno 6. februar 2021 Glih do takrat še mogoce pridem do Fatalisa Sicer pa ogromno casa zagonim samo med iskanjem tistega pravega longsworda in armorja in gemov, zdaj se augmente imam. Brez problema lahko dve uri samo v tem zabijem, da se odlocim kaj farmat. Zdaj se pa odlocam katerega longsworda bi še dodal v svojo kolekcijo. Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 6. februar 2021 Avtor Share Objavljeno 6. februar 2021 Vučko3 reče pred 1 minuto: Glih do takrat še mogoce pridem do Fatalisa Sicer pa ogromno casa zagonim samo med iskanjem tistega pravega longsworda in armorja in gemov, zdaj se augmente imam. Brez problema lahko dve uri samo v tem zabijem, da se odlocim kaj farmat. Zdaj se pa odlocam katerega longsworda bi še dodal v svojo kolekcijo. Ko boš prišel do Fatalisa prvič bo zanj daleč, daleč najboljši Long Sword, ki ga dobiš od Alatreona. Za slednjega so dobra orožja od Kulva. Za slednjega Safi in Raging Brachy. V obratnem vrstnem redu je zato priporočljivo zaporedje monsterjev. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. februar 2021 Share Objavljeno 6. februar 2021 (urejano) MHW je bila moj GOTY, ko je izšla. Res fenomenalna igra, ki vleče in vleče. Škoda samo, da je tako ogromen time sink, da si enostavno ne morem privoščiti igrati end gamea. Carski uvodni post @bitsurugi 6. februar 2021 uredilo bitje KE RIT Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 6. februar 2021 Share Objavljeno 6. februar 2021 Navedek tudi koncept je narejen tako, da boš istega monsterja po vsaj ene 4x - 5x probal fentat kot minimum. aaaand i'm out Navedek Povezava do prispevka
Galaksija Objavljeno 6. februar 2021 Share Objavljeno 6. februar 2021 (urejano) Pred kratkim prvič v življenju probal MHW, pa mi je hitro postala ena najljubših iger vseh časov. Gejmam že od malih nog. Trenutno 400+ ur v MHW. Odlična igra res. Insect Glaive main. Zraven pa še Greatsword, Longsword, Charge blade, ... Koliko ur imaš preigranih @bitsurugi ? Vse monsterje sem prvič preigral solo, Fatalisa še celo brez mačka. Nenormalno težak boss. 6. februar 2021 uredilo bitje Galaksija 1 Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 6. februar 2021 Share Objavljeno 6. februar 2021 Bitsurgi ali bos kupil MH Rise za Switch Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 6. februar 2021 Share Objavljeno 6. februar 2021 Mene je pri MHW (prejšnjih nisem igral) to, da ni bilo jump knofa Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 6. februar 2021 Avtor Share Objavljeno 6. februar 2021 Galaksija reče pred 59 minutami: Pred kratkim prvič v življenju probal MHW, pa mi je hitro postala ena najljubših iger vseh časov. Gejmam že od malih nog. Trenutno 400+ ur v MHW. Odlična igra res. Insect Glaive main. Zraven pa še Greatsword, Longsword, Charge blade, ... Koliko ur imaš preigranih @bitsurugi ? Vse monsterje sem prvič preigral solo, Fatalisa še celo brez mačka. Nenormalno težak boss. Save file na Ps4/5 skoraj kaže 2000 ur. Pol jih imam še ene 200-300 na PC sejvu MartinPocrezze reče pred 12 minutami: Bitsurgi ali bos kupil MH Rise za Switch Itak. V bistvu sem že preorderal. Ker po beti sodeč je tepež in quality of life MHW, dosti je tudi sprememb in je bolj old gen v ''feelu'', zlasti pa zato, ker bodo novi monsterji in stari ''returning'' iz starejših titul in bodo zame popolnoma novi. No, roko na srce vsi stari monsterji, ki so jih dali notri v Iceborne so bili vrhunski, precej boljši kot v starih igrah. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 16. februar 2021 Share Objavljeno 16. februar 2021 Breaking news: Monster hunter film je na partisu!!!!! Kdo gledal tole čudo? Jaz bom za vikend, bmk ne pricakujem nič, naj bo Rathalos zafukan in takoj 10/10. 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 16. februar 2021 Share Objavljeno 16. februar 2021 Kolko sem slišal si raje vzami čas za druge stvari Lepo vreme in 15 plusa bo čez vikend. Mogoče pa komu ipak bo sedlo Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 16. februar 2021 Share Objavljeno 16. februar 2021 Stari, to je mortal kombat film, ce bo kot MK 1, js sem zadovoljen ne pricakujem absolutno nic. Iz trailerjev je vsaj razviden dober dizajn monsterjev. Ljudje me niti ne zanimajo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 16. februar 2021 Share Objavljeno 16. februar 2021 Tak je najbolje, če nimaš vnaprej nekih visokih pričakovanj ja. Ti zna celo dogajat zadeva. Poročaj, ko pogledaš. Jaz nisem gledal, ker niti igre nisem igral in sem se nekako v glavi vnaprej prepričal, da to ni zame. Navedek Povezava do prispevka
Jude Objavljeno 16. februar 2021 Share Objavljeno 16. februar 2021 Jaz bom pogledal, če ne drugega zaradi Milice ... Navedek Povezava do prispevka
XEcutIor Objavljeno 16. februar 2021 Share Objavljeno 16. februar 2021 Bomo pogledali. Sicer pa nimam kakih hudih pričakovanj kot pri Modremu Ježku Sonic. Navedek Povezava do prispevka
Jude Objavljeno 20. februar 2021 Share Objavljeno 20. februar 2021 Izgleda hudo. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 20. februar 2021 Share Objavljeno 20. februar 2021 fantje in punce, na filmskem portalu "Partis" se že da premierno ogledati Monster Hunter film, m m mmm fak komaj čakam da se dobim s kolegi, obvezno pade ogled 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 20. februar 2021 Share Objavljeno 20. februar 2021 Jaz bom jutri probal. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 21. februar 2021 Share Objavljeno 21. februar 2021 Galko reče pred 9 urami: fantje in punce, na filmskem portalu "Partis" se že da premierno ogledati Monster Hunter film, m m mmm fak komaj čakam da se dobim s kolegi, obvezno pade ogled Niceeee. Fix bom vzel pri ponudniku Partis, komaj čakam Navedek Povezava do prispevka
amnesia Objavljeno 21. februar 2021 Share Objavljeno 21. februar 2021 Galko reče pred 21 urami: fantje in punce, na filmskem portalu "Partis" se že da premierno ogledati Monster Hunter film, m m mmm to je ze en teden nazaj uletelo Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 21. februar 2021 Share Objavljeno 21. februar 2021 Sem pogledal, grozno je. Šel sem brez pričakovanj, grozno je. Vse kar ima veze z monster hunter loreom je narobe, grozno je. Trikrat grozno, ne gre v naslednji krog. Ne gledat če vam je igra vsaj malo všeč. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 22. februar 2021 Share Objavljeno 22. februar 2021 (urejano) Milfa Mila je dobr mmm oz bolj gilfa Mila mmmm dobra.. ko je bila mlajsa mi je bila mnaj vsec 😂😂😂😎 Film je nan ivoju Resident Evil filmov, pac krneki.. efekti so dobri 22. februar 2021 uredilo bitje bigboss82 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 22. februar 2021 Share Objavljeno 22. februar 2021 Jude reče Dne, 20. 2. 2021 at 22:12: Izgleda hudo. Tole pa ni šans da je Switch verzija. Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 25. februar 2021 Share Objavljeno 25. februar 2021 Ker sem nov v franšizi MH. Kakšen nasvet kako pa kaj zadeve tečejo v tem vesolju? Sam sem sicer nekaj malega igral Dautless, tako da približno vem, kako stvari delujejo. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.