Skoči na vsebino

Formula 1 S2020E2


OBELIX

Priporočeni prispevki

2021 Formula 1 Emilia Romagna session timings in Europe

 

Friday 16th April 2021

Free Practice 1: 11:00 - 12:00 CEST

Free Practice 2: 14:30 - 15:30 CEST

 

Saturday 17th April 2021

Free Practice 3: 11:00 - 12:00 CEST

Qualifying: 14:00 - 15:00 CEST

 

Sunday 18th April 2021

Race: 15:00 - 17:00 CEST

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Navedek

 Good morning ladies and gentlemen - it's been a while, hasn't it? After a nice three-week break, we're back in action for the Emilia Romagna Grand Prix.

Or, officially, this is the Formula 1 Pirelli Gran Premio Del Made In Italy E Dell'emilia Romagna. But I don't have enough saliva in my mouth to utter that at this time of day.

:D :rofl:

Povezava do prispevka
dandzo reče pred 2 urama:

A še komu ne dela F1TV? Jst mam sam rdeč screen z napisom F1TV Productions namesto prenosa FP1.

use jim je crknilo dons

tudi na progi so imeli backup sistem vkloplen, tajming delal s polminutno zamudo, nič onboardov, ekipam ni delal radio...

Povezava do prispevka
Navedek

The reason for the technical problems during FP1 is that there was a power outage at Biggin Hill so everything that is usually produced off-site won't be available until they get power back.

That including the onboard cameras, team radio, telemetry, most of the graphics among a few other systems.

Everything related to F1TV is also usually produced at Biggin Hill. They are currently relying on a backup distribution to ensure they get the main feed out.

I've seen power outage at the circuit a few times but this is to my knowledge the first time they have lost power at Biggin Hill, Certainly since they started using it for remote operations.

https://www.reddit.com/r/formula1/comments/ms03oc/reason_for_issues_during_fp1/

Povezava do prispevka
Marvin reče pred 1 uro:

To  zna biti zanimivo; Hamilton brez Wingmana, RBR pa (končno) z dvemi biki.

Prvic odkar ni vec Daniela, da sta oba RBR-ja spredi na qualijih in da se lahko malo igrajo s strategijo. Me je pa Perez zelo presenetil s tem krogom, ker mi je se v Q2 delovalo, da je sel odpeljat krog s soft gumami, ker so mislili, da mu na medium gumah morda ne bo zneslo za Q3. Pa skoda za Norrisa, mali je strupen. Charles tudi vlece maksimum iz avta, mi je pa skoda da gledamo Russella se eno leto v kanti, ker spet opozarja nase s takimi qualiji kot jih je odpeljal danes. Bettas pa na drugi strani sploh ni vreden komentarja.

 

Jutri bo zelooo pestro.

Povezava do prispevka

Ne da je Betas slab (no je ja), ampak celoten paket je slab. Ni DAS-a, kar povzroči kup težav z aerodinamiko avta, motor je Honda naredila epski, tak da sedaj res Lojze vleče vse kar zna iz avta. Za Pereza bo pa RBR še žal da si ga vzeli. Če so do sedaj imeli Maxija in nobenih skrbi, bomo kmalu slišali, Perez, Max is faster than you in posledično MASAKER :D

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...