Skoči na vsebino

Formula 1 S2020E2


OBELIX

Priporočeni prispevki

Končno je tale melodrama za nami. 3 ZEEH dirke v 3 tednih, pa vseh skupaj za eno žlico akcije, pa še te so bile takoj pospremljene s kaznimi. Ne vem zakaj Perezu 2x kazen, sploh za prvo zadevo, enako velja za Norisovo. Pa dajmo no, racing is rubbing, nobenne škode ni bilo. Vsakič je "nastradal" tisti ki je "rinil" po zunanji strani v zavoje, ki visijo navzven. Polek tega so se vsi razvadli da vozijo še po unih zelenih trakovih ob progi, če bi bil tam pesek se sprva noben niti za prehitevanje nebi odločil. Hočejo moško dirkanje, nekaj akcije, potem pa pride do tega pa padajo kazni, ko pa se dogajajo hujše reči se pa gleda stran. Blesarija. 

 

RBR je pobral 100% smetano iz teh 3 dirk, za Avstrijo se je vedelo da so favoriti, čudno da niso bile še 3 dirke na isti progi, za Francijo so pa pokazali, da bo letos moral Merc vržti vse na mizo, če se hočejo sploh vključiti v boj z Maxom. Slednji ne dela napak, vozi kot po tirih in je na odlični poti da pobere prvi naslov. 

 

Lojzu bo tudi koristilo, da se še kdo drug fura na prvem mestu in da se malo vzame v roke, če hoče pobrati še kak naslov. Preveč je letos nepotrebnih napakic, je pa res da ožema Mečko do skrajnih meja.

 

Landotu kapo dol, isto ožema Mklarna do skrajnih meja, plus Avstrija mu sede. Mu privoščim, je imel v preteklosti ogromno smole. 

 

Čestitke še Sainzu, pa škoda Đorđa, da ni našel pravega race pacea za kako točko. 

 

Fantastično bi bilo priti v deževni Silverstone in spremljati zanimivo dirko, ker drugače bo še en skozi hod Maxa. 

  • Račka +1 3
Povezava do prispevka
BuLsHiT reče pred 2 urama:

Perez je navadno govno

Nisem prav nič presenečen, F1 sem po dolgem času spet začel spremljati lani in filing mam, da je tip Pepe formule 1. Kakšne je še v Force india počel Oconu, majmun. Kot rečeno, ne spremljam dovolj dolgo da bi lahko realno podal mnenje ampak se mi zdi en hujših norcev.

Povezava do prispevka
Navedek

“Obviously the stewards had a look at all three,” said Masi. “In Sergio’s case with Lando, he was wholly alongside Lando and therefore there is an onus to leave a car’s width to the edge of the track. And then the same in the reverse with Checo [Perez] and Charles at the exit of Turn 4.

“And then Checo and Charles again at the exit of Turn 6, [the stewards’] view was – and I don’t sit in the stewards’ room to deliberate – that in all three circumstances, a car’s width should have been left to the edge of the track because the two cars were alongside each other.

 

Masi o teh kaznih. Edino prav pizda.

 

Ampak ti uber racerji bi se pa kar zrival :ododava:

 

 

https://streamable.com/ylwven

 

"wow, leaving space led to some great racing who would have thought"

uredilo bitje TrippinBalls
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...