Skoči na vsebino

Naša mala greznica #9

kemik
Message added by TitanG

IDEMOOOO

Priporočeni prispevki

Navedek

Nekdanji dolgoletni slovenski reprezentant Tim Matavž, ki je od lani član hrvaškega kluba HNK Gorica, se je zaradi nasilja v družini znašel pod drobnogledom policistov. Organi pregona so prijavo hudih nasilnih dejanj na območju Policijske uprave Nova Gorica, ki naj bi jih zagrešil nad svojo družino, prejeli 9. aprila, poročajo Slovenske novice.

Ooooh

Povezava do prispevka
ronaldinho reče pred 22 urami:

Q, saj Zvezda ni slaba odskočna deska za prihodnost. Itak je najbolj važno, da redno igra, ne pa da gre sedet v neko boljšo ligo.

jebo ga CZ pri 26. letih. :D OK, danes so že malo zamenjali ploščo in ni več tako suvereno, da bo šel res v Beograd. zdaj spet nekaj mutijo z Championshipom (Hull).

Mutombo reče pred 22 urami:

Bijol in Atleti mi je zelo podobno kot Pavlin in Porto :)

filing imam, da bo Bijol pristal v Nottinghamu, ali pa dejansko res v Interju.

v vsej svoji naivnosti sem res pričakoval, da se bodo Bijol, Drkušič, Gnezda Čerin in Elšnik izredno dobro prodali. ne vem, kdaj me bo izučilo. random hrvaški papak se pa po treh dobrih tekmah instantno proda za 10mil...

uredilo bitje quessoy
Povezava do prispevka
Seth reče pred 34 minutami:

In penal za Maroko ter 2-0, jeba! 

dobro no, samo res peče ker tole ni bil penal :no: roko mu je nežno položil na hrbet, sudja pa amater isto v var sobi pijanci.

nima veze sicer, ker sedaj prihaja ful fix dvoznak nova zelandija :ninja: kvota dvoznaku padla za 0,2 v zadnje 20 min. dobil 2,23 sedaj je 2,02

come at me, ampak to tekmo bo treba streamat

Povezava do prispevka
Rossoner reče pred 16 minutami:

Gledam sprejem za Pogačarja, wtf je to :rofl: Jaz bi v enem popoldnevu boljši program sestavu :sick:

hvala za uničeno pozno popoldne ... ravno sem še ujel zaključek in nepotistični nastop sedme generacije Cavazz ... za ubit ... za poslat v ukrajino ali irak

Povezava do prispevka

Argentincem so ravnokar poničili gol izpred dveh ur nazaj :o izgleda tekma bila zgolj prekinjena zaradi izgredov. to je noro, meni so npr. že zdavnaj izplačali dobitek, sedaj mi res ni jasno, dvomim da je možno da vzamejo denar nazaj rofl

Haha. zdaj sem raje kar naredil izplačilo in je šlo skozi :rofl: končni rezultat je 2-1 za maroko

Ker štart olimpijskih

uredilo bitje WoreH
  • Ne me jebat 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...