Armando Objavljeno 11. julij 2024 Share Objavljeno 11. julij 2024 Ostanki dneva so kul prebiravščina. 1 Navedek Povezava do prispevka
Rakun-sama Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 za dopust sem si omislil: Eragon (2002), Eldest (2005), Brisingr (2008), Inheritance (2011) - Christopher James Paolini ne poznam, upam da bo za kej čeprav sedaj gledam, da je to 12y-18y range young adult literature Navedek Povezava do prispevka
cebelar123 Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Wayward Pines book 1/3 Pines by Blake Crouch Wayward Pines book 2/3 Wayward by Blake Crouch Odlično poletno branje. Obstaja tudi serija dve sezone so bile posnete. 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Ja, meni je ta serija kar dogajala, sploh prvi dve knjigi, ker je bil zelo tak Twin Peaks-ish vibe Bi z veseljem prebral še kaj podobnega. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 A je kdo omenil Twin Peaks vibe? Če je res tako, sem skorajda kupljen. Navedek Povezava do prispevka
cebelar123 Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo reče pred 2 urama: A je kdo omenil Twin Peaks vibe? Če je res tako, sem skorajda kupljen. Prva knjiga je res misteriozna. Do konca sploh ne ves kaksen zaner je vec pa nebom povedal. 2 Navedek Povezava do prispevka
rizz Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Sm glih pršla čez polovico, ful mi gre hitr. Zaenkrat ni slaba, čeprav ni moj žanr. Navedek Povezava do prispevka
catal Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Meh ampak zdej sem že dve prebral najbolj da še ene tri. Navedek Povezava do prispevka
cebelar123 Objavljeno 23. julij 2024 Share Objavljeno 23. julij 2024 Wayward Pines book 3/3 The Last Town by Blake Crouch The Three-Body Problem #3 Death's End by Liu Cixin Po mojem najboljša knjiga v trilogiji. Knjiga je zelo temčna in depresivna večino časa. Vem da se čudno sliši, da je potem najboljša ampak dejansko je knjiga nekaj čisto drugeg kot je večina sci fi knjig. Ni vse v akciji in hura for humanity we are the best there is. Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 25. julij 2024 Share Objavljeno 25. julij 2024 ne vem kam nej dam: kombo kniga China Mieville + Keanu Reeves 2 Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 25. julij 2024 Share Objavljeno 25. julij 2024 Dan abnett - xenos, eisenhorn 1.knjiga. Scifi akcija warhammer 40k vesolje. Izy poletno branje. Navedek Povezava do prispevka
cebelar123 Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 The Three-Body Problem #4 The Redemption of Time by Baoshu Zadnja knjiga v seriji. Sicer od drugega avtorja ampak zgodba se nadaljuje in ti ponudi odgovore na vprašanja, ki jih imaš po orginalni trilogiji. 2 Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 Se splača prebrat? Navedek Povezava do prispevka
cebelar123 Objavljeno 28. julij 2024 Share Objavljeno 28. julij 2024 Benx reče Dne, 26. 7. 2024 at 14:05: Se splača prebrat? Celotna serija mi je povprecna. Bom pa rekel ce se bos odloco prebrat prvo knjigo. Od druge knjige naprej serija kokretno prestavi v visjo prestavo glede dogajanja. Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 28. julij 2024 Share Objavljeno 28. julij 2024 Sem prebral prve tri, meni je bila ok. Četrta ti je bila na istem nivoju kot ostale? Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 28. julij 2024 Share Objavljeno 28. julij 2024 koncal dark tower razen konca, mi je mega kupil zdaj se vse stripe pa bom se to prebral da vidim kako si drugi predstavljajo stricke v seriji cuthbert je flawless, tocno tako kot sem si ga predstavljal Navedek Povezava do prispevka
cebelar123 Objavljeno 28. julij 2024 Share Objavljeno 28. julij 2024 Benx reče pred 7 urami: Sem prebral prve tri, meni je bila ok. Četrta ti je bila na istem nivoju kot ostale? Ni bila na istem nivoju ampak je pomembna ker ti zakljuci zgodbo. Je must ce si prebral prve tri. Navedek Povezava do prispevka
cebelar123 Objavljeno 29. julij 2024 Share Objavljeno 29. julij 2024 A Ripple in Time #3 The Punishers BY Victor Zugg Ne priporočam te trilogije. Kako lahko ima ta knjiga na goodreads oceno 4.46 mi ni jasno. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 zacel sem: po prvi ~tretjini mi je kr vsec priporocam 1 Navedek Povezava do prispevka
Okult Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 magični kralj reče Dne, 23. 3. 2024 at 14:43: druga je se ok, tretja pa cetrta pa ga simmons kr pobullshita cez story holy shit kolk je cetrta knjiga slaba, vrjetno najslabsa knjiga kar sem jih bral cant even zniza vrednost cele serije Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Okult reče Pravkar: holy shit kolk je cetrta knjiga slaba, vrjetno najslabsa knjiga kar sem jih bral cant even zniza vrednost cele serije haha I tole ya edini plusi zadnjih dveh so soup drive in shrike ko se naveliča sex botov Navedek Povezava do prispevka
cebelar123 Objavljeno 7. avgust 2024 Share Objavljeno 7. avgust 2024 Red Rising Saga #1 Red Rising by Pierce Brown Rahlo sem razočaran nad prvim delom te serije. Mogoče sem imel prevelika pričakovanja ampak podobnih zgodb sem kr nekaj že prebral. Ta Sci-fi zgodba se začne zelo zanimivo ampak potem pa se hitro spremeni v komaj še Sci-fi zgodbo "tisti ki ste prebrali knjigo veste o čem govorim" Knjiga je young adult ampak, ker je tako malo odraslih v zgodbi nimaš nekega občutka v 90% knjige, da 16 letniki rešujejo svet odrasli pa so vsi butasti. Skratka neka mešanica Hunger games/Lord of the Flies Navedek Povezava do prispevka
cebelar123 Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 Malo klasike The Island of Dr. Moreau by H.G. Wells The First Men in the Moon by H.G. Wells 2 Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 19. avgust 2024 Share Objavljeno 19. avgust 2024 Benx reče Dne, 25. 7. 2024 at 22:13: Dan abnett - xenos, eisenhorn 1.knjiga. Scifi akcija warhammer 40k vesolje. Izy poletno branje. Prebral celo triologijo, vmes knjige kar vlečejo, konci pa mi niso dogajali. Nek razvoj doživi samo glavni lik, čeprav se zgodba dogaja čez več kot sto let. začel 7. del murderbot diaries od martha wells. Navedek Povezava do prispevka
Yoru Objavljeno 19. avgust 2024 Share Objavljeno 19. avgust 2024 Po dolgem času ponovno...meni huda trilogija. Navedek Povezava do prispevka
cebelar123 Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 sploh ne vem zakaj se še trudim s tem Malazan Book of the Fallen #4 House of Chains by Steven Erikson Navedek Povezava do prispevka
Hijacker Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 Dobro leto bo od takrat, ko sem se konkretno razbil na kolesu. Zaradi pretresa in povite glave nisem smel gledat TV ali brat. In ravno takrat sem bil nekje na začetku serije Mountain Man od Keith C. Blackmore. Ker nisem smel brat sem si snel avdio knjige in jih ležečki na postelji v miru poslušal. Tudi ko sem že lahko bral, sem poleg še vedno poslušal avdio knjige, ki jih res odlično bere R. C. Bray. Ko je bilo serije konec, nisem poslušal več nobene knjige. Samo še bral. Se rabim preveč fokusirat, da sledim, kar pa ne gre vedno. No trenutno sem med serijami in sem se zopet odločil, da bom spet prebral celotno serijo. In skupaj z avdio knjigami, ki jih imam še od takrat. Sem nekje na sredini prve prequel knjige in uživamam spet na polno. Priporočam celotno serijo. Nobena od knjig ne razočara. https://www.goodreads.com/series/82013-mountain-man 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 (urejano) Lani sem totalno padel v Povest o dobrih ljudeh. Tako, da letos nadaljujem z opusom Kranjca. Noro, kako se te knjige dobro berejo. Všeč mi je tako bolj humoren pristop k pisanju napram Cankarjevi depresiji. 2. september 2024 uredilo bitje fric 1 Navedek Povezava do prispevka
cebelar123 Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 (urejano) Hijacker reče pred 4 urami: Dobro leto bo od takrat, ko sem se konkretno razbil na kolesu. Zaradi pretresa in povite glave nisem smel gledat TV ali brat. In ravno takrat sem bil nekje na začetku serije Mountain Man od Keith C. Blackmore. Ker nisem smel brat sem si snel avdio knjige in jih ležečki na postelji v miru poslušal. Tudi ko sem že lahko bral, sem poleg še vedno poslušal avdio knjige, ki jih res odlično bere R. C. Bray. Ko je bilo serije konec, nisem poslušal več nobene knjige. Samo še bral. Se rabim preveč fokusirat, da sledim, kar pa ne gre vedno. No trenutno sem med serijami in sem se zopet odločil, da bom spet prebral celotno serijo. In skupaj z avdio knjigami, ki jih imam še od takrat. Sem nekje na sredini prve prequel knjige in uživamam spet na polno. Priporočam celotno serijo. Nobena od knjig ne razočara. https://www.goodreads.com/series/82013-mountain-man Jaz sem prebrar vse. Prvi dve knjigi in prvi prequel v tej seriji izstopajo. Tudi tretja je zelo blizu. Ostale pa so ceprav dobre nekako ne morejo ob bok tem trem. Sploh zadnja kniga je boga. Ampak kot celota priporocam. 2. september 2024 uredilo bitje cebelar123 Navedek Povezava do prispevka
cebelar123 Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 Artemis by Andy Weir Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.