Skoči na vsebino

Trenutno berem

nazia

Priporočeni prispevki

Wayward Pines book 3/3
The Last Town by Blake Crouch

20423680.jpg

The Three-Body Problem #3
Death's End by Liu Cixin

25451264.jpg

Po mojem najboljša knjiga v trilogiji. Knjiga je zelo temčna in depresivna večino časa.
Vem da se čudno sliši, da je potem najboljša ampak dejansko je knjiga nekaj čisto drugeg kot je večina sci fi knjig.
Ni vse v akciji in hura for humanity we are the best there is.

Povezava do prispevka

15839976.jpg

Red Rising Saga #1
Red Rising by Pierce Brown

Rahlo sem razočaran nad prvim delom te serije. Mogoče sem imel prevelika pričakovanja ampak podobnih zgodb sem kr nekaj že prebral.
Ta Sci-fi zgodba se začne zelo zanimivo ampak potem pa se hitro spremeni v komaj še Sci-fi zgodbo "tisti ki ste prebrali knjigo veste o čem govorim"
Knjiga je young adult ampak, ker je tako malo odraslih v zgodbi nimaš nekega občutka v 90% knjige, da 16 letniki rešujejo svet odrasli pa so vsi butasti.

Skratka neka mešanica Hunger games/Lord of the Flies

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
Benx reče Dne, 25. 7. 2024 at 22:13:

Dan abnett - xenos, eisenhorn 1.knjiga. Scifi akcija warhammer 40k vesolje. Izy poletno branje. 

Prebral celo triologijo, vmes knjige kar vlečejo, konci pa mi niso dogajali. Nek razvoj doživi samo glavni lik, čeprav se zgodba dogaja čez več kot sto let.

začel 7. del murderbot diaries od martha wells. 

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Dobro leto bo od takrat, ko sem se konkretno razbil na kolesu. Zaradi pretresa in povite glave nisem smel gledat TV ali brat. In ravno takrat sem bil nekje na začetku serije Mountain Man od Keith C. Blackmore. Ker nisem smel brat sem si snel avdio knjige in jih ležečki na postelji v miru poslušal. Tudi ko sem že lahko bral, sem poleg še vedno poslušal avdio knjige, ki jih res odlično bere R. C. Bray. Ko je bilo serije konec, nisem poslušal več nobene knjige. Samo še bral. Se rabim preveč fokusirat, da sledim, kar pa ne gre vedno.

No trenutno sem med serijami in sem se zopet odločil, da bom spet prebral celotno serijo. In skupaj z avdio knjigami, ki jih imam še od takrat. Sem nekje na sredini prve prequel knjige in uživamam spet na polno. Priporočam celotno serijo. Nobena od knjig ne razočara.

https://www.goodreads.com/series/82013-mountain-man

image.png.6262dfa92876fc91f77a4e68d64716aa.png

Povezava do prispevka
Hijacker reče pred 4 urami:

Dobro leto bo od takrat, ko sem se konkretno razbil na kolesu. Zaradi pretresa in povite glave nisem smel gledat TV ali brat. In ravno takrat sem bil nekje na začetku serije Mountain Man od Keith C. Blackmore. Ker nisem smel brat sem si snel avdio knjige in jih ležečki na postelji v miru poslušal. Tudi ko sem že lahko bral, sem poleg še vedno poslušal avdio knjige, ki jih res odlično bere R. C. Bray. Ko je bilo serije konec, nisem poslušal več nobene knjige. Samo še bral. Se rabim preveč fokusirat, da sledim, kar pa ne gre vedno.

No trenutno sem med serijami in sem se zopet odločil, da bom spet prebral celotno serijo. In skupaj z avdio knjigami, ki jih imam še od takrat. Sem nekje na sredini prve prequel knjige in uživamam spet na polno. Priporočam celotno serijo. Nobena od knjig ne razočara.

https://www.goodreads.com/series/82013-mountain-man

image.png.6262dfa92876fc91f77a4e68d64716aa.png

Jaz sem prebrar vse. Prvi dve knjigi in prvi prequel v tej seriji izstopajo. Tudi tretja je zelo blizu. Ostale pa so ceprav dobre nekako ne morejo ob bok tem trem. Sploh zadnja kniga je boga. Ampak kot celota priporocam.

uredilo bitje cebelar123
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...