Smrk Objavljeno 22. avgust 2023 Share Objavljeno 22. avgust 2023 (urejano) Kmalu bo cas za novo skicirko 🖍️🖊️🖌️ 2. september 2023 uredilo bitje Smrk 3 Navedek Povezava do prispevka
Vesoljc Objavljeno 30. avgust 2023 Share Objavljeno 30. avgust 2023 Berserk: Gats’ bizarre adventure 3 Navedek Povezava do prispevka
Vesoljc Objavljeno 1. september 2023 Share Objavljeno 1. september 2023 video in the process 6 1 Navedek Povezava do prispevka
Smrk Objavljeno 3. september 2023 Share Objavljeno 3. september 2023 Bolniska, imam cas ceckat 4 Navedek Povezava do prispevka
newfka Objavljeno 9. september 2023 Share Objavljeno 9. september 2023 7 Navedek Povezava do prispevka
Smrk Objavljeno 12. september 2023 Share Objavljeno 12. september 2023 Akrili na plocevini 8 Navedek Povezava do prispevka
Smrk Objavljeno 30. september 2023 Share Objavljeno 30. september 2023 Se par skic 5 Navedek Povezava do prispevka
Vesoljc Objavljeno 1. oktober 2023 Share Objavljeno 1. oktober 2023 Berserk 2023 3 Navedek Povezava do prispevka
Smrk Objavljeno 16. oktober 2023 Share Objavljeno 16. oktober 2023 (urejano) Porisal pokrov “toolboxa” Molotow Speedflow black podlaga Molotow One4all akrilni markerji Posca PC-1M, 3M, 5M, 7M aktilni markerji Les, velikost cca A2 bonus: tools 16. oktober 2023 uredilo bitje Smrk 4 Navedek Povezava do prispevka
Smrk Objavljeno 20. oktober 2023 Share Objavljeno 20. oktober 2023 Pred par leti sem prijatelju narisal platno za hcerko. Ker sem imel takrat bolj gnile markerje, so totalno zbledeli, zato me je prosil za refresh. 🖍️🖊️🖌️ original iz leta 2021: Side by side: Refresh: 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Smrk Objavljeno 8. november 2023 Share Objavljeno 8. november 2023 Mal kroma 2 Navedek Povezava do prispevka
Vesoljc Objavljeno 30. november 2023 Share Objavljeno 30. november 2023 3 Navedek Povezava do prispevka
Smrk Objavljeno 2. december 2023 Share Objavljeno 2. december 2023 Akrilni markerji na leseni plosci za enega fantka, ki ima tako zelo rad dinozavre kot jih jaz zelo ne znam risat 😅 3 1 Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 5. december 2023 Share Objavljeno 5. december 2023 Dragi ustvarjalci/ke... Moja tamlajša hči si je zaželela risarske tablice... trenutno uporablja moj TAB s7 Fe... Kaj bi lahko priporočili da je prav namensko za ustvarjanje? Velikost kaj pa vem A4 list? Z displejem. Ne vem kako je da bi risala v prazno? Mogoče kaj poceni za začetek, da ne bom bankrot? Tudi barvice in papir uporablja sam je ugotovila da škodi okolju ker toliko papirja znuca Hvala! Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 5. december 2023 Share Objavljeno 5. december 2023 Wacomi so bili leta nazaj Rolex med tablicami, ampak več ti bi znali povedati drugi. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vesoljc Objavljeno 6. december 2023 Share Objavljeno 6. december 2023 Procreate na iPadu. can’t go wrong with that. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. december 2023 Share Objavljeno 6. december 2023 @Tadey iPad je res najboljši, predvsem kar se prenosljivosti in performancea tiče, sam je tudi drag za popizdit. Wacom ima najboljše tablice, ki jih priklopiš na računalnik, ampak tudi tam se boš izprsil. Za popolnega začetnika bi jaz predlagal kake kitajske tablice z zaslonom (XP-Pen ali Huion), ki se dobijo za pol ali več manj od zgoraj omenjenih Wacoma in applea. 1 Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 6. december 2023 Share Objavljeno 6. december 2023 Hvala obema za odgovore... Zdj Ipadi lahko je kater koli? Mogoč kakega rabljenega ujagam. Kar je treba kulico dokupit? Sicer se moreva še z našo pomenit (Tamala mi itak "krade" Tab S7 za krice krace vendar ga pa tudi jaz potrebujem). Hvala! Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. december 2023 Share Objavljeno 6. december 2023 (urejano) @TadeyApple pencil moraš dokupiti, ja. Rabljeni so še vedno zelo dobri. Tudi tisti s taprvim Apple Pencilom. Sedaj sta zunaj že dve verziji. Novejši imajo nekaj izboljšav, ampak nič takega kar bi nujno poterboval. Največji minus tastarega je kako ga filaš. Najbrž se da dobiti kak kabel, da priklopiš na elektriko. Tanovi se filajo takole: Velik plus wacomov je, da stylus ne potrebuje baterije/polnjenja. 6. december 2023 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 6. december 2023 Share Objavljeno 6. december 2023 jst imam tudi eno vprašanje glede tablic če kdo ve odgovor: žena ima ipada, da nanj dela zapiske in občasno kraca. Ful se spogleduje z nabavo paper-like folije, vendar nas skrbi morebitna večja obraba stylusa (ker je podlaga bolj groba). je skrb upravičena? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. december 2023 Share Objavljeno 6. december 2023 Chris reče pred 58 minutami: jst imam tudi eno vprašanje glede tablic če kdo ve odgovor: žena ima ipada, da nanj dela zapiske in občasno kraca. Ful se spogleduje z nabavo paper-like folije, vendar nas skrbi morebitna večja obraba stylusa (ker je podlaga bolj groba). je skrb upravičena? Je je. Mat zaščitna folija ti veliko bolj obrabi špice. Se jih pa da zamenjati. 1 Navedek Povezava do prispevka
Smrk Objavljeno 6. december 2023 Share Objavljeno 6. december 2023 Sorry, jest nimam velik za povedat na temo tablic, k sm 100% analog 😅 3 Navedek Povezava do prispevka
Nami Objavljeno 7. december 2023 Share Objavljeno 7. december 2023 @Tadey Drgač ni panike delat tut s tablico brez ekrančka - se navadiš, tko kot z miško/track padom. So ponavadi bolj ugodne verzije, rabiš pa pol pač komp in ekran ali laptop. Drgač pa tut mal razmisli, kako bi se to uporabljalo - za pisalno mizo, da si prav zame čas za to, al je to neki sproti, ko se zvali na kavč pa mal čečka. Upam, da kaj pomaga. 1 Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 7. december 2023 Share Objavljeno 7. december 2023 Nami reče pred 4 minutami: @Tadey Drgač ni panike delat tut s tablico brez ekrančka - se navadiš, tko kot z miško/track padom. So ponavadi bolj ugodne verzije, rabiš pa pol pač komp in ekran ali laptop. Drgač pa tut mal razmisli, kako bi se to uporabljalo - za pisalno mizo, da si prav zame čas za to, al je to neki sproti, ko se zvali na kavč pa mal čečka. Upam, da kaj pomaga. Ponavadi si prav čas za to vzame in ustvarja. Lahko traja tudi par urc Ko uporablja mojo tablco je pač povsot, kavč, tla, miza, WC Mogoče bi res poskusli brez ekrana pa na računalniku in bo temu namenjeno. VIdim da se dobijo kar ugodno lahko. Hvala! Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 12. december 2023 Share Objavljeno 12. december 2023 Bo kr dubl post... Huion HS611 tole sva se na koncu z našo odločila. Naj ima namesko samo za to. Vidim pa da se lahko poveže z različnimi napravami. Naj malo hand-eye coordination trenira Hvala vsem. Spoiler Kasneje če bo pa to bolj resno vzela pa tudi grafično lahko dobi 2 Navedek Povezava do prispevka
Vesoljc Objavljeno 14. december 2023 Share Objavljeno 14. december 2023 2 Navedek Povezava do prispevka
Smrk Objavljeno 15. december 2023 Share Objavljeno 15. december 2023 Blackbookology x SteezWars blackbook battle -GRINCH- 🖌️🖍️🖊️ 5 Navedek Povezava do prispevka
Smrk Objavljeno 21. december 2023 Share Objavljeno 21. december 2023 Charizard za ljubitelja (alkoholni in akrilni markerji na platnu) par starejsih skic, akrilni markerji na rjavem papirju 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Smrk Objavljeno 24. december 2023 Share Objavljeno 24. december 2023 Vesele praznike 🍻🎄 Edit: Sem pobarval 🖌️🖊️🖍️ 7 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.