Skoči na vsebino

Übermensch

Mafija
 • Število vsebin

  24
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

6 Jogurt

Več o članu Übermensch

 • Stopnja
  Je prispeval najbolj edinstveni štirimestni znesek!

Nedavni obiski profila

74 ogledov profila
 1. Bitka za Britanijo, invazija Balkana, operacija Barbarossa.
 2. Hitlerjeva operacija Tannenbaum je bila put on hold zaradi drugih prioritet. JFYI
 3. Boljše bo če ga premakneš spredi za dovod svežega zraka, bo več učinka kot sedaj ko vročega izsesava. Drugače Sweet spot je dva spredi za dovod in en zadaj za odvod.
 4. Dober vrstni red. Če štejemo še diskovje je HDD na prvem mestu, SSD pa nekje tam k ram. Jaz opažam da mi je na koncu bolj pomembna prevetrenost ohišja oz. da je matična zadostno hlajena, ker kokr vidš najprej crkne.
 5. Za moje pojme NUK 2 trenutno doda majhno dodano vrednost. UKC 2, JEK 2, druga karavanška cev, optimizacija železniških 'zamaškov'. To veliko bolj potrebujemo, kot pa dodatno knjižnico.
 6. Summoning @Nighthawk Prosil bi za priporočila za external DAC z RCA jacki za PC, v rangu 100€ +/- 20%. Sam si lastim Soundblaster X-Fi HD, sedaj pa iščem še nekaj za sodelavca. Poleg omenjenega sem gledal še TerraTec Aureon XFire8.0. Any thoughts?
 7. Fajn je da se omeni, da je to SMR drive in ga v vse setupe ni pametno tlačit, zato je dodatna pozornost na ta podatek pomembna.
 8. Za DVD pekač raje uzam USB verzijo, tako jo imaš v predalu in jo uporabljaš na mnogih mašinah (laptopih itd.).
 9. Se pravi ene 3-4 mesce da pride zadeva na trg, glede na to da se je že pojavila v laptopih, 'samo' na 65W TDP jo morajo napimpati.
 10. Se kaj ve kdaj pa Ryzen Zen2 APU-ji?
 11. Če se ti da DIY tinkering -> Cheap/Old kišta pa gor OpenMediaVault
 12. Kokr je men znano je to zato, ker memory controller ne folga 4 palčke na visokih frekvencah. Max kapaciteta je 2x16gb, da še lahko normalno dosežeš 3733Mhz.
 13. Ti si pa tud vzel en boljših performance preskokov. Med 760 in 960 je bil pa kakšen preskok? 20-25%?
×
×
 • Ustvari novo...