Skoči na vsebino

jazbinec

Svinjski pastir
 • Število vsebin

  15
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

1 Jogurt

Več o članu jazbinec

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. you realized the real of your dream and escaped to reality just to realize that you cannot
 2. yes, tam je bilo še huje
 3. kolega bo streamal doom 64 na nintendo slovenija FB, če pride kdo gledat
 4. Takšna banalnost, da me je sram govoriti o tem - naj sam pove. Nek splet dogodkov je bil, povezan z njegovim moderiranjem in statusom tam. Ne da se mi biti neka stara babnica z anekdotami o prepirih. Polovico sem itak pozabil. Mislilm da je sam šel iz užaljenosti, ko so mu vzeli administratorski status (povsem upravičeno). Najedal nam je in ni si dal dopovedati, da nam najeda. Meni se sicer zdi neumno, da je šel, ker tam je prostor za vse, ne more biti pa vsak admin. Njegov največji problem je, da je popolnoma brez smisla za humor in pikrosti, poleg tega ima pa patološko predimenzioniran ego.
 5. ti, čenira, kaj sem pa jaz žalega storil N fb communityju? Kvečjemu sem prispeval k temu, da smo se znebili Pirha. Ampak zdaj ga imate tu, hehe.
 6. Pirh, nehaj biti takšna sramota za človeško vrsto
 7. jazbinec

  TV tema

  mr. dealer, za koliko lahko dobiš cx olede?
 8. kdo vse ima pa v icard in revolut vpogled pri nas?
 9. jazbinec

  TV tema

  to je najbrž trol, sem pričakoval kakšen resen odgovor
 10. jazbinec

  TV tema

  panasonic tx-48as640 mi je crknil, LED tv, dobil sem te grey krogce simetrično po celem zaslonu, backlight panel najbrž se mi splača popravljati, potrebuješ kakšno posebno orodje, morda je samo odstopilo in bi lahko prilepil nazaj
 11. jazbinec

  TV tema

  zakaj je pri nekaterih LG OLEDXXCX tvjih kot refresh rate naveden 100Hz, pri nekaterih pa 120? A nimajo vsi native 120Hz? Kakšna je razlika med CX3 in 9? Potem so še dodatne oznake, PUA, LA, LB če se ne motim. Malce me bega ta nomenklatura.
 12. nepismeni ljudje z magistrskimi nazivi
×
×
 • Ustvari novo...