MartinPocrezze Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 (urejano) A long time ago in a galaxy far, far away... 11. maj 2020 uredilo bitje MartinPocrezze Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 9. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 9. maj 2020 https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/mandalorian-finds-boba-fett-temuera-morrison-1293675 Temuera Morrison, who played Jango Fett in 2002's Star Wars: Attack of the Clones, will appear in season two of the Disney+ Star Wars series. Navedek Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 😮 Sedaj se pojavi vprašanje, ali bo igral Bobbo ali 90-letnega klona 😄 Kaj, če bo igral Rexa? In Ahsoka, together again 😄 Zadnji 4 deli The Clone Wars so me prav spravili nazaj v Star Wars mood 😄 Po koncu TROS sem mislil, da mi je všečen film, ampak po parih dneh sem bil že mnenja "that was a big pile of poo" (po Last Jedi je bilo nasprotno, od "what was that" do "that's a really good movie (with faults)" - don't@me), Fallen Order je malenkostno popravil okus. Na žalost je Calova osebnost dolgočasna, če ne rečem kar neobstoječa, proti koncu špila se izboljša. Še sreča, da imamo Filonija in The Clone Wars. smrk.... Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 9. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 9. maj 2020 To se je nekaj govoril da naj bi bil Rex iz filma ROTJ. Tko da glede na to da bo Ashoka notr bo verjetno prej Rex kot Boba. Navedek Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 https://www.superherohype.com/tv/481342-temuera-morrison-will-portray-boba-fett-in-the-mandalorian-season-2 Očitno bo Boba Fett... Bummer 😄 Rex je očitno ali mrtev ali pa v domu za ostarele 😛 Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 9. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 9. maj 2020 Meni je cool tud ce je Boba Fett vidu sem pa tudi cast leak samo ne vem če je legit notri naj bi bili Dengar, Bossk , Iden itd... verjetno si že zasledil. Navedek Povezava do prispevka
Heidi Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Pred 3 urami, JediEagle pravi: https://www.superherohype.com/tv/481342-temuera-morrison-will-portray-boba-fett-in-the-mandalorian-season-2 Očitno bo Boba Fett... Bummer 😄 Rex je očitno ali mrtev ali pa v domu za ostarele 😛 no, kadarkoli ga lahko oživijo Navedek Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Sem izbrskal od kod je zgornji video. Disney Gallery: The Mandalorian. Trenutno sta dva dela zunaj, in ker v Sloveniji ni dostopen Disney+, predlagam alternativne vire 😄 It's a fun watch. Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Watch guide za Clone Wars, ce nimate casa gledat vsega. (zasluge nekomu iz prejsnega foruma) Number of episodes: 69 (The complete show has 121) Total runtime: 25 hours (The complete show is 44 hours) https://www.reddit.com/r/StarWars/comments/4nrpri/so_you_want_to_watch_the_clone_wars_but_you_dont/ Navedek Povezava do prispevka
LeBron Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Ma ima Clone Wars sploh za burek al ne? Navedek Povezava do prispevka
Heidi Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 (urejano) tbh se ne spominjam skoraj ničesar, dočim imam še vedno pred očmi nekaj fantastičnih scen iz rebels 10. maj 2020 uredilo bitje gladius Navedek Povezava do prispevka
ZonGuku Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 LeBron reče pred 2 urama: Ma ima Clone Wars sploh za burek al ne? Če se držiš watch guida + (zadnja sezona) teško vidm kako ne bi uživu Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 Opa, šušlja se o nadaljevanju Rebels in da bi bla grafika iz Clone Wars (late seasons) DO WANT Rebels so men meli res bedno animacijo 1 Navedek Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 Really? But why? Kanan je mrtev, Ezra in Thrawn sta izginila. Zaključek serije je post ROTJ, kako se Ahsoka odpravi iskat Ezro. Idk .... Razen, če bo pač nadaljevanje post ROTJ, potem vidim smisel, drugače pa težko Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 LeBron reče Dne, 10. 5. 2020 at 21:20: Ma ima Clone Wars sploh za burek al ne? Tko splošno sprejeto na internetih je, da ma za precej burekov. Navedek Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 Zgleda, da je Boba Fett preživel Sarlacca Razen če bo klon al neki Navedek Povezava do prispevka
Heidi Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 (urejano) JediEagle reče pred 5 urami: Really? But why? ker so filmi posrali posteljo in je nemogoče karkoli smiselnega umestiti v tisti timeline. torej je smiselno navezati nekaj na zadeve, ki so bolj ali manj delovale. --- Boba Fett je preživel tudi v starem razširjenem vesolju 12. maj 2020 uredilo bitje gladius Navedek Povezava do prispevka
Caffrey Objavljeno 13. maj 2020 Share Objavljeno 13. maj 2020 Starbuck bo Bo-Katan sedaj se s stasom, ne samo z glasom Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 16. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 16. maj 2020 Timothy Olyphant is the latest star to sign on to “The Mandalorian” Season 2, Variety has confirmed with sources. The exact nature and scope of Olyphant’s role is being kept under wraps. He joins previously confirmed Season 2 cast members Temuera Morrison, Rosario Dawson, and Michael Biehn. Reps for Olyphant and Disney did not immediately respond to Variety’s request for comment. Olyphant’s most recent regular TV role was on the Netflix series “Santa Clarita Diet.” He is also well known for his starring role in HBO period drama “Deadwood.” https://variety.com/2020/tv/uncategorized/mandalorian-season-2-timothy-olyphant-1234608191/ Navedek Povezava do prispevka
Caffrey Objavljeno 16. maj 2020 Share Objavljeno 16. maj 2020 Sigurno bad guy Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 16. maj 2020 Share Objavljeno 16. maj 2020 Superkamijakob reče Dne, 13. 5. 2020 at 17:53: A sem jest edini k bi rad Star Wars serijo z animacijo iz Clone Wars mini serije iz 2003 oz. v stilu animejev. Dogajala bi se med ROTJ in TFA, šlo bi se pa o Lukcu, ki pod svoje okrilje vzame Bena Solo in pol svirata po galaksiji pa mata kakšne avanture(lahk tud cameo od Mandota pa Baby Yode). Lahko bi tudi vpletli kakšne zgodbe iz EU npr: Dark Nest, Yuuzhan Vong, Thrawnova vrnitev itd. Pa da bi vsaj mal razložil Renovske viteze pa vzpon First Order-ja. Ne vem, js mam kr filing, da nas večina želli odmik od fucking Skywalkerjev in tega časovnega obdobja ... Navedek Povezava do prispevka
maksi Objavljeno 16. maj 2020 Share Objavljeno 16. maj 2020 Ni drugega časovnega obdobja, Old Republic ni kanon. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 16. maj 2020 Share Objavljeno 16. maj 2020 so what? pač nove zadeve bi ble kanon Ne vidim razloga, zakaj bi se mogli fokusirat samo na obdobje filmov 1 Navedek Povezava do prispevka
Heidi Objavljeno 17. maj 2020 Share Objavljeno 17. maj 2020 (urejano) ali pa preskočijo obdobje sequelov in naredijo nekaj novega v daljni prihodnosti če so preveč leni pa naj povlečejo iz naftalina yuuzhang vonge karkoli da se zbriše ta nesmisel, ki so a postregli sequeli 17. maj 2020 uredilo bitje gladius Navedek Povezava do prispevka
Undead Objavljeno 23. junij 2020 Share Objavljeno 23. junij 2020 Meni je Clone wars 3d bil tako super, zadnja sezona je tako lepo zaključila celoto prequelov in povezala še rogue one pa rebels in OT. Mandalorian mi je isto super, škoda, ker moramo tako dolgo čakat na 2. sezono. Rad bi pa videl še kako live action serijo, magar v obdobje the old republic ali pa post sequelov. Revan, Malak, The Exile, Kyle Katarn... Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 23. junij 2020 Share Objavljeno 23. junij 2020 jaz sem se vdal in bom pogledal SW: Resistance slabš k zadnja 2 filma tko ne more bit Navedek Povezava do prispevka
cin der Objavljeno 24. junij 2020 Share Objavljeno 24. junij 2020 Youtube algoritem mi vztrajno predlaga tale video Kr zanimivo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Brdavs Objavljeno 24. junij 2020 Share Objavljeno 24. junij 2020 (urejano) Ma saj ta prequel CGI hate je bil malo komičen. Na koncu so vsi TFA in JJu avadodali zarad tistih klinčevih particle efektov pa lutk, češ kao fk u Lucas, kritičnosti do E7, ki je bil pelhek cashgrab remake brez kakršnegakoli plana, integritete in ambicij, ni blo pa skoraj nobene. Valda je Disney pol serviral kar je, saj so podrli vse rekorde za totaln phone in job in dobili signal da jim bo folk metal kupe denarja pa če SW brand nalimajo na še tak šit. S tem da je yoda v TLJ totalna žalost. yaaay for pupets. 24. junij 2020 uredilo bitje Brdavs Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.