Weraziel Objavljeno 2. marec 2023 Share Objavljeno 2. marec 2023 Kendrick Perkins claims Nikola Jokic, Dirk Nowitzki, and Steve Nash secured MVP honors only because they were 'white’ Ker gnoj, ajde mogoče si je kdo bolj zaslužu kukr Steve Nash vsaj eno od sezon, ampak Nowitzki in Joker si pa nista tega zaslužila 1 Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD Objavljeno 2. marec 2023 Share Objavljeno 2. marec 2023 Dve leti nazaj si je Giannis bolj zasluzu pa mu niso hotli dat tretjega MVP zaporedoma. Nima pa to nic s tem da je en crn, drug pa bel. Povezava do prispevka
HaBiBiAmish Objavljeno 2. marec 2023 Share Objavljeno 2. marec 2023 Weraziel reče pred 1 uro: Kendrick Perkins claims Nikola Jokic, Dirk Nowitzki, and Steve Nash secured MVP honors only because they were 'white’ Ker gnoj, ajde mogoče si je kdo bolj zaslužu kukr Steve Nash vsaj eno od sezon, ampak Nowitzki in Joker si pa nista tega zaslužila Vsak, ki quota Perka, si zasluži vsaj nekak dnevni ban imo. Tip je pač čist irrelevant in mora nekaj "kontroverznega" zint, da ga sploh registrirajo. Še bivši soigralci ga ne marajo. 1 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. marec 2023 Share Objavljeno 2. marec 2023 HaBiBiAmish reče pred 14 minutami: Vsak, ki quota Perka, si zasluži vsaj nekak dnevni ban imo. Tip je pač čist irrelevant in mora nekaj "kontroverznega" zint, da ga sploh registrirajo. Še bivši soigralci ga ne marajo. ej veš da skos govorim Lordfebotu da je pedofil pa me ignorira, čakam na nek ban že kako leto Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. Boba-Fett Objavljeno 3. marec 2023 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 3. marec 2023 eto dans pa kar v živo 16 1 Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Stisn Kiddu en focn 2 2 Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Dans ni bilo potrebe. Sem pa res že skoraj mislu,..pa ne spet, ampak je šlo. Blo tudi super vzdušje. Še Reggie Millerja sem uspel videt, sicer kot komentatorja, a vseeno. velik ljubljenjec občinstva je tudi Maxi Kebler. Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 V zadnji cetrtini so jih spet nabil za 12 pik pa Donkey in Irvy sta mogla dat po 40 pik da je sploh slo. Obrambe pa ni haha Ker clusterfuck Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 kolkrat se to zgodi, da imajo na klopi vsi pozitiven +/- ratio, prva peterka pa samo eden v plusu sixers, kaj da fak je blo to Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 (urejano) BlueSan reče pred 3 urami: V zadnji cetrtini so jih spet nabil za 12 pik pa Donkey in Irvy sta mogla dat po 40 pik da je sploh slo. Obrambe pa ni haha Ker clusterfuck Na začetku zadnje četrtine so rezervisti Phile naredil v 2,5 minute 15:0 delni izzid in je moral Luka prit nazaj v igro da se je to sranje ustavilo... Irving bi moral kontrolirat igro ko ni Luke na parketu ne pa da igra offball ffs... 3. marec 2023 uredilo bitje Gatsu Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 hoho kera huda tekma, zelo nice, pa kak atomski napad ma Dallas zdaj z Kyrijem, đizs. Ko sem videl prvo postavo od 76s sem že skor nehal gledat pa se tekma še začela ni, pol pa takle odlom po faci. Tudi ful boljšo energijo so imel. Ne vem kako to da se enkrat vlečejo ko polži od prve minute dalje, enkrat pa pridejo res uno hyped and ready to fuck. Povezava do prispevka
Sovicha Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Saj obrambe ne rabis, ce lahko daješ 130 tock. Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Galko reče pred 3 minutami: hoho kera huda tekma, zelo nice, pa kak atomski napad ma Dallas zdaj z Kyrijem, đizs. Ko sem videl prvo postavo od 76s sem že skor nehal gledat pa se tekma še začela ni, pol pa takle odlom po faci. Tudi ful boljšo energijo so imel. Ne vem kako to da se enkrat vlečejo ko polži od prve minute dalje, enkrat pa pridejo res uno hyped and ready to fuck. Josh Green efekt. Sicer zadnje časa dela cel kup neumnosti ampak model je res ko leteča gazela na igrišču in ga je vsepovsod polno. Sam fak no Luka v Dallasu ni imel še enga centra vsaj približno na nivoju kot jih je imel v Madridu za Evroligaške razmere... Pizda tam je imel lepo Reyesa, Ayona in Tavaresa tukaj pa dejansko še ni igral s proper centrom... Če polet ne rešijo te pozicije nej grejo resno v kurac. Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Kidd > Doc. The game of coaching retards. Še dobro da so Mavsi izenačili lasten rekord v doseženih trojkah in jim je res šlo ogromno not ampak takšno ofenzivo vidimo pri njih tam enkrat na pet tekem mogoče? 76ersi pa tudi kar razočaranje, proti Bostonu in Milwaukeeju nimajo kaj iskat, imo jih še Cleveland in Miami nabijeta če se malo sestavijo. In other news: 1 Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Poor Russ, že pada po njem pa je komaj četrto tekmo igral za Clipse. Ampak pač 0-4 start naredi svoje pa čeprav je prve tri tekme odigral relativno solidno. Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Aleluja a bo Goran končno dobil prstan! Če res podpiše za Buckse bom pa še bolj navijal zanje. Že tako al tako so moj favorit vzhoda. 3 Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Uuuuuu, kvab dal, da to rata!! Pol bi pa skooooooooor še celo navijal za Buckse v finalu konference proti Bostonu. 1 Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Clippersi bi lahko posodil Dallasu Zubca zdej ko ga očitno ne rabjo več... Povezava do prispevka
reder Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Logična izbira Gogija, če je res. Veliko boljše kot kak Dallas v katerega se ga skuša na silo spraviti že 5 let. 2 Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Galko reče pred 3 urami: hoho kera huda tekma, zelo nice, pa kak atomski napad ma Dallas zdaj z Kyrijem, đizs. Ko sem videl prvo postavo od 76s sem že skor nehal gledat pa se tekma še začela ni, pol pa takle odlom po faci. Tudi ful boljšo energijo so imel. Ne vem kako to da se enkrat vlečejo ko polži od prve minute dalje, enkrat pa pridejo res uno hyped and ready to fuck. Ko mečejo 50+ za 3 je vedno fajn energija. 3 Povezava do prispevka
Jude Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Doncic on Irving: "I think if I had to pay to watch someone play it would be him for sure, because some of those moves are incredible." 1 Povezava do prispevka
Waslich Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Zmagali so, ker sta oba dala 40 pik. Obrambe še vedno ni in to sezono očitno je ne bo. Bomo videli proti Phoenixu, ki bo pokazalo, če je bila ta tekma zgolj slučaj ali pa se dejansko premika na bolje. Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Dej prosm ne me smejat. Phoenix jih bo ze v rednem delu odlomu kot nic kaj sele v koncnici. Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Gogi ne bo nikoli imel ringa. Tud če gre v Bucks. Povezava do prispevka
Waslich Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 BlueSan reče pred 4 minutami: Dej prosm ne me smejat. Phoenix jih bo ze v rednem delu odlomu kot nic kaj sele v koncnici. V phoenixu so softiči. Regular season bodo že dobro sfurali, močno dvomim pa da bodo v playoffu prišli dlje od konferenčnega finala. Povezava do prispevka
HaBiBiAmish Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Phoenix softiči vs Dallas hardiči, a battle for the ages Povezava do prispevka
Sovicha Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Saj smo ga lani videli 1 Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 4. marec 2023 Share Objavljeno 4. marec 2023 Fuck tale pa tudi nima sreče. Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se