HaBiBiAmish Objavljeno 18. februar 2024 Share Objavljeno 18. februar 2024 #justjaylenthings 2 Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 18. februar 2024 Share Objavljeno 18. februar 2024 (urejano) 300 million man! Ampak ja, tale je bila kar kisla. Res nevem zakaj se je sploh prijavil na dunk contest ker si je naredil samo še dodatne bruke pa čeprav je bil v finalu. Za zadnji dunk si je nadel neko diamantno rokavico na levo roko in z njo zabil. Kao nek fuck you vsem tistim ki so govorili da zna igrat samo z desno. S tem pa jim je res zdaj pokazal ja. 18. februar 2024 uredilo bitje Seth 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 18. februar 2024 Share Objavljeno 18. februar 2024 neki diamantno rokavico :D. Hommage Michaelu Jacksonu in Billie Jean pa res. Ampak bruke ta dunk contest, od Toppina brat, bedna zabijanja in zmagovalec, ki sploh ne igra v NBA tbh bi blo najboljš sam ukinit Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 18. februar 2024 Share Objavljeno 18. februar 2024 Lol at homage MJ-ju s tem mediocre dunkom. Sram ga bilo. Pa Jaylen je drugače en mojih najljubših igralcev v tej dobi NBA-ja. Ampak včasih je težko z njim. 1 Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 18. februar 2024 Share Objavljeno 18. februar 2024 Berbasecks reče pred 6 minutami: tbh bi blo najboljš sam ukinit Ali pa da pripeljejo neke youtube dunkerje da jim pokažejo kako se to dela. Aja od samih dunkov so bili slabši samo še sodniki, tole pa je že kar klasika zadnja leta da je ocenjevanje precej random. Navedek Povezava do prispevka
dandzo Objavljeno 18. februar 2024 Share Objavljeno 18. februar 2024 Three point contest je bil super in dejansko je vseh 8 čisto dobro nastopilo. Najslabši score je imel Beasley z 20. Tud tiebreaker je bil super za pogledat. Jaz sem mislil, da bo v finalu sicer zmagal Trae, ker mi je zgledal najbolj vroč, ampak je potem Dame z unimi šuti iz 9 metrov obrnil momentum na svojo stran. Steph vs. Sabrina pa je bil tudi izjemen duel. Odločila se je, da bo metala iz NBA trojke in ne iz 6,75 kot je v WNBA. Ona je metala na začetku izjemno in mislim da zadela prvih 7 šutov, samo en rack proti koncu je imela slabši in ta jo je najbrž stal zmage. Ampak vseeno je dosegla 26 pik, kar je izenačen najboljši rezultat pri letošnjem 3pts contestu. V finalu je 26 pik nametal Dame, v prvi rundi pa kar štirje. Štef pa se je po malo slabšem začetku ogrel in dosegel 29 pik (samo dve manj od njegovega rekorda, ki je 31), ampak se je mogu za to zmago res zelo potrudit. Meni je bil ta dvoboj ful dobra reklama za basket in upam, da bo obračun moški sharpshooter vs. ženska ostrostrelka postal stalnica. 2 Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 18. februar 2024 Share Objavljeno 18. februar 2024 Sej zvlect Maca McClunga iz G lige je ze korak v to smer. Da pa bi kr neke random YT senzacije vlekli zaenkrat se ne, ker se gre se vedno za "NBA" dogodek, a ne. Samo tudi ce bi ne vem koga pripeljali, je se vedno samo toliko nacinov za poslat zogo skozi obroc in bi se hitro izpelo. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 18. februar 2024 Share Objavljeno 18. februar 2024 Seth reče pred 8 minutami: Ali pa da pripeljejo neke youtube dunkerje da jim pokažejo kako se to dela. Aja od samih dunkov so bili slabši samo še sodniki, tole pa je že kar klasika zadnja leta da je ocenjevanje precej random. ali pa, ta bi mi bila še boljša nastopajoči v 3 point contestu in dunk contestu so izbrani iz all-star igralcev in ne morjo zavrnit 2 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 18. februar 2024 Share Objavljeno 18. februar 2024 Berbasecks reče pred 1 minuto: ali pa, ta bi mi bila še boljša nastopajoči v 3 point contestu in dunk contestu so izbrani iz all-star igralcev in ne morjo zavrnit jokič v dončič 3 Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 18. februar 2024 Share Objavljeno 18. februar 2024 Saj bi se hitro izpelo ja ampak bi vsaj nekaj let bilo kaj za videt imo. Se spomnim pred leti ko je med timeouti na all star tekmi Jordan Kilganon malo zabijal kar v kavbojkah in se je folku pipalo. Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 18. februar 2024 Share Objavljeno 18. februar 2024 dandzo reče pred 6 minutami: Three point contest je bil super in dejansko je vseh 8 čisto dobro nastopilo. Najslabši score je imel Beasley z 20. Tud tiebreaker je bil super za pogledat. Jaz sem mislil, da bo v finalu sicer zmagal Trae, ker mi je zgledal najbolj vroč, ampak je potem Dame z unimi šuti iz 9 metrov obrnil momentum na svojo stran. Steph vs. Sabrina pa je bil tudi izjemen duel. Odločila se je, da bo metala iz NBA trojke in ne iz 6,75 kot je v WNBA. Ona je metala na začetku izjemno in mislim da zadela prvih 7 šutov, samo en rack proti koncu je imela slabši in ta jo je najbrž stal zmage. Ampak vseeno je dosegla 26 pik, kar je izenačen najboljši rezultat pri letošnjem 3pts contestu. V finalu je 26 pik nametal Dame, v prvi rundi pa kar štirje. Štef pa se je po malo slabšem začetku ogrel in dosegel 29 pik (samo dve manj od njegovega rekorda, ki je 31), ampak se je mogu za to zmago res zelo potrudit. Meni je bil ta dvoboj ful dobra reklama za basket in upam, da bo obračun moški sharpshooter vs. ženska ostrostrelka postal stalnica. Evo isto. Ostalo bi lahko kr direkt ukinli in ne bi blo nobene skode. 1 Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 18. februar 2024 Share Objavljeno 18. februar 2024 (urejano) Sem pogledal sobotni del zdej v posnetku. Skill challenge je postal kr neki, tud noben ga ne jemlje resno, recimo Edwards je metal v prvem delu trice z levo roko in vse falil. Dejansko bi mogli nardit en dost zajeban poligon kot je blo na zacetku, bi blo imo boljse. Trojke so klasicno najboljsi del, letos je blo super, dost izenaceno na splosno, s par zadnjimi odlocilnimi meti Isto Sabrina vs Steph, fun event. Dunki pa tko, jst ga nebi ukinil, ker vseeno na par let dobimo dobre stvari. Ampak pogresam vaj tiste mal kreativnosti kot jo je pokazal McCloung (tisti dunk ko preprime zogo) in tega je na tone na YOutubu. Zakaj ne more vec Nba zvezdnikov pokazat kej vec od med nogami pa skok cez nekoga mi je res mindblowing. 18. februar 2024 uredilo bitje seattle 1 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 19. februar 2024 Share Objavljeno 19. februar 2024 Kak je pa to score, danes ponoči? Kaj je to??!!! Za kozlat. 1 Navedek Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD Objavljeno 19. februar 2024 Share Objavljeno 19. februar 2024 Ti ni všeč gledat rekreativno metanje trojk? Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 19. februar 2024 Share Objavljeno 19. februar 2024 1 3 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 19. februar 2024 Share Objavljeno 19. februar 2024 K sreči nisem gledal NIČ. Niente, nada, nicht.. A ni pol bolš, da jih spustijo gor, pa modeli dve urci mečejo na koš; nekak tko k mi pred rekreacijo, k se ogrevamo, pa vsak s svojo žogo nabija... Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 19. februar 2024 Share Objavljeno 19. februar 2024 lol 180 tric so vrgl modeli, svaka čast Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 19. februar 2024 Share Objavljeno 19. februar 2024 Lol Luka in Joker sta se dobesedno norca delala tokrat... 4 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 19. februar 2024 Share Objavljeno 19. februar 2024 Gogy reče pred 1 uro: Kak je pa to score, danes ponoči? Kaj je to??!!! Za kozlat. Pac ameritardski cirkus. 3 Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 19. februar 2024 Share Objavljeno 19. februar 2024 All star tekmo mislm da sem 2x gledal celo v zivo v srednji soli k sem zacel gledat Nba, potem pa nikol vec. Ampak cez 200 pik, absurdno ratuje. Nej dajo vsaj neko denarno nagrado al neki da bo mal vec tekmovalnega naboja. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 19. februar 2024 Share Objavljeno 19. februar 2024 Mah ne, naj nardijo 4 ekipe po 3 igralce + 1 menjava pa naj igrajo na en koš. Ali pa mogoče Silver dojame do folk sploh noče igrat v AllStars Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 19. februar 2024 Share Objavljeno 19. februar 2024 (urejano) pri takih outfitih bi komot dajali po 1.000 pik na tekmo IMO 19. februar 2024 uredilo bitje Galko 6 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 19. februar 2024 Share Objavljeno 19. februar 2024 Weraziel reče pred 7 minutami: Mah ne, naj nardijo 4 ekipe po 3 igralce + 1 menjava pa naj igrajo na en koš. Ali pa mogoče Silver dojame do folk sploh noče igrat v AllStars Usa vs world Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 19. februar 2024 Share Objavljeno 19. februar 2024 Jokiću in Donketu bo še zmer vseen. Onadva se šparata za PO 2 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 19. februar 2024 Share Objavljeno 19. februar 2024 (urejano) Lol no... Pizda zdej tud če sprav ekipo na prvo mesto zahoda do konca sezone ni šans da dost folka glasuje za njegov prvi MVP Pa sploh ni edini ki je tole probal na tej tekmi in failal lol. Sej ne da tega ni sposoben, sam res mu čist preveč očitno dol visi za allstar vikend. 19. februar 2024 uredilo bitje Gatsu 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 19. februar 2024 Share Objavljeno 19. februar 2024 Oh ne, le kako bo preživel to sramoto 2 Navedek Povezava do prispevka
ronaldo Objavljeno 19. februar 2024 Share Objavljeno 19. februar 2024 Kolk tric je Dame zadel iz polovice? Zaenkrat sem videl dve (eno po tistem failu Donketa in drugo v zadnjem napadu). Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 19. februar 2024 Share Objavljeno 19. februar 2024 Hoces reci. Kako jo bomo mi njegovi fani? Navedek Povezava do prispevka
HaBiBiAmish Objavljeno 19. februar 2024 Share Objavljeno 19. februar 2024 (urejano) 19. februar 2024 uredilo bitje HaBiBiAmish 3 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.