Smilion Objavljeno 5. december 2022 Share Objavljeno 5. december 2022 (urejano) Če pustimo vso vsiljeno woke kulturo, ki jo fura Dinsey ob strani, je Mangold drugače proper režiser, dvomim, da bi spacal tak zmazek. Je sicer sam tudi kategorično zanikal te navedbe. Ne rečem, ne bi bil prvi, ki bi zanikal teorije, ki bi se kasneje izkazale za resnične, ampak dvomim, da bi se šel tako izpostavljat za brezveze. Na internetu najdeš vse sorte, precej od ljudi, ki pač hočejo svoj trenutek pozornosti, tako da je fino, da smo mal previdni, preden naklepamo 30 postov in se kregamo o neki nepreverjeni novici, ki si je verjetno izmislil nek trol. Saj mogoče se bom čez pol leta posipal s pepelom, pa mi boste rekli, "a smo rekli". 5. december 2022 uredilo bitje Smilion Navedek Povezava do prispevka
cin der Objavljeno 5. december 2022 Avtor Share Objavljeno 5. december 2022 kid666 reče pred 10 urami: ne vem kaj je bol sprano, to da me boli kurac, da majo predvidoma v nekem klinčevem filmu ženske večjo vlogo od moških in se smejim oporabnikom k shittajo brikse zarad teh malenkosti al oporabniki ki majo flat earth level teorije zarote tipa "za otroke se gre" lp 2 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 5. december 2022 Share Objavljeno 5. december 2022 dejansko dobr videjo 1 Navedek Povezava do prispevka
Undead Objavljeno 6. december 2022 Share Objavljeno 6. december 2022 Weraziel reče Dne, 2. 12. 2022 at 10:36: o fak no, pa tud Harrison, a si tok brez keša, da moraš še zmer Indy filme snemat? meh Jah to je tko, k je Willis snemu Die Hard. Al pa Van Diesel s Fast&Furious, Stallone z Expendables, Rambom, Rockyjem, Schwarci z Terminatorjem... Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 7. december 2022 Share Objavljeno 7. december 2022 Hernier reče Dne, 2. 12. 2022 at 13:57: Res upam, da ne bo time travela not no fak, meni je bil INDIJ všeč, ker je še vedno bil oprijemljiv In ya SKRINJA ZAVEZE in SVETI GRAL sta mi bolj real od time travela, deal with it yeah nah Navedek Povezava do prispevka
maksi Objavljeno 7. december 2022 Share Objavljeno 7. december 2022 (urejano) Glavni problem v TT je, da nimaš koherentne zgodbe, ker se lahko vse povozi z njim. In hkrati to pomeni, da se poserješ na predhodnike. 7. december 2022 uredilo bitje maksi Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 7. december 2022 Share Objavljeno 7. december 2022 Zadnji je bil tok slab da gre lah sam se na bolje 1 Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 7. december 2022 Share Objavljeno 7. december 2022 (urejano) Navedek Dobesedno zgodba o tem, da se young Indi žrtvuje leta 1933 (torej 3 leta pred dogajanjem iz prvega dela) in posledično "old Indy" izgine iz realnosti in se v praksi noben od filmov izvirne trilogije sploh ni zgodil Lol 7. december 2022 uredilo bitje Sovica Navedek Povezava do prispevka
Mitsu Objavljeno 20. december 2022 Share Objavljeno 20. december 2022 Govori se da delajo reshoot konca, ker baje testnemu občinstvu ni bil všeč. Torej spet nove govorice na stare govorice........ali pa je vse res? Ali Mangold laže, ali pa bo treba narest cenzuro na anti Indy-janovce in fake news. Drinkerja je treba cenzurirat, ker očitno preveč pije. Navedek Povezava do prispevka
Mitsu Objavljeno 14. februar 2023 Share Objavljeno 14. februar 2023 Damage control glede na odziv na test screeningih ali kaj drugega? Navedek Povezava do prispevka
cin der Objavljeno 16. februar 2023 Avtor Share Objavljeno 16. februar 2023 Zmanjkalo denarja za socialne eksperimente ? Navedek Povezava do prispevka
mahoney Objavljeno 16. februar 2023 Share Objavljeno 16. februar 2023 Mitsu reče Dne, 14. 2. 2023 at 18:48: Damage control glede na odziv na test screeningih ali kaj drugega? Mocno smrdi po tem da so bili tisti leaki DommCucka resnicni Navedek Povezava do prispevka
OBI WAN Objavljeno 11. april 2023 Share Objavljeno 11. april 2023 celo ne zgleda slabo zej 1 Navedek Povezava do prispevka
Vincent Objavljeno 11. april 2023 Share Objavljeno 11. april 2023 V filmu ni Shie LeBouf in tale zadnji trailer deluje kul tako da sem skoraj zihr, da bo film minimalno improvement glede na 4 del. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 11. april 2023 Share Objavljeno 11. april 2023 vidi se kok primanjkuje nekih kvalitetnih pustolovščin v filmih, da tole izgleda dost v redu še dobr, da lah vsaj igramo Uncharted Naughty Dog so vedli kaj primanjkuje 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 12. april 2023 Share Objavljeno 12. april 2023 kaj je Budi, a gledaš Dwayne Johnson filme in Star Wars filme in ti je ful fajn? meni ni Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 12. april 2023 Share Objavljeno 12. april 2023 kid666 reče Dne, 2. 12. 2022 at 8:55: Phoebe Waller-Bridge inb4 prvo je uničla Bonda, zdej bo še Indyja Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 12. april 2023 Share Objavljeno 12. april 2023 woke nightmare Navedek Povezava do prispevka
Hernir Objavljeno 12. april 2023 Share Objavljeno 12. april 2023 Meni zgleda totalne smeti Pa ne zaradi wokenessa, to je še dobr Navedek Povezava do prispevka
Hernir Objavljeno 12. april 2023 Share Objavljeno 12. april 2023 Že plot je totalne smeče to s časovnim strojem, podobno kot jebeni aliensi v štirki da ti mater ej 4 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 12. april 2023 Share Objavljeno 12. april 2023 Že 4. del mi je deloval kot neka parodija, tole pa gre še korak dlje očitno. Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 14. april 2023 Share Objavljeno 14. april 2023 a je indy že bil na luni? lahko bi še to Navedek Povezava do prispevka
Undead Objavljeno 14. april 2023 Share Objavljeno 14. april 2023 kid666 reče pred 1 uro: a je indy že bil na luni? lahko bi še to Pa it na Isla Nublar, da bi Jeffa Goldbluma spoznal tam. Pa mogoče še v SW universe bi ga mogl dat. Navedek Povezava do prispevka
maksi Objavljeno 14. april 2023 Share Objavljeno 14. april 2023 kid666 reče pred 2 urama: a je indy že bil na luni? lahko bi še to iron sky+indy, zihr bi bilo boljše kot te smeti 1 Navedek Povezava do prispevka
cin der Objavljeno 14. april 2023 Avtor Share Objavljeno 14. april 2023 Navedek Povezava do prispevka
cin der Objavljeno 14. april 2023 Avtor Share Objavljeno 14. april 2023 men je drugače blo že jumping the shark v young indiana jones chronicles ko je na vsakem koraku srečeval vse pomembne like tega zgodovinskega obdobja proper serija drugače Navedek Povezava do prispevka
BuDi Objavljeno 19. maj 2023 Share Objavljeno 19. maj 2023 Harrison Ford: "sem senilen starček... kaj govorite?" "Ha... HaaaaA.... Haa... Ha...Ha....Aaaaaaa.Ha...hahaha..." Navedek Povezava do prispevka
mahoney Objavljeno 19. maj 2023 Share Objavljeno 19. maj 2023 early reviewi niso nic kaj prida Navedek Dial Of Destiny has the kind of final showdown that almost makes the finale of Crystal Skull feel subtle. Navedek Povezava do prispevka
Mitsu Objavljeno 19. maj 2023 Share Objavljeno 19. maj 2023 (urejano) BuDi reče pred 6 urami: Harrison Ford: "sem senilen starček... kaj govorite?" "Ha... HaaaaA.... Haa... Ha...Ha....Aaaaaaa.Ha...hahaha..." Babe so s tožbami o spolnem nadlegovanju zjebale, zmolzle in spravle v arest vse alfa samce srednjih let, zdej pa vse kar jim je še ostal je da seksistično nadlegujejo sfosilizirane mehke cure k so še ostale. To je ta woke, al kako se že temu reče :)))))))))))))). 19. maj 2023 uredilo bitje Mitsu Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.