dilar Objavljeno 23. maj 2023 Share Objavljeno 23. maj 2023 hawa meyta reče Pravkar: svaka cast Almeidi in Thomasu, tole danes je bilo brutalno dobro. na njuno zalost pa bo dirko se vedno odnesel Rogla na Visarjah. Kuss pa abnormalno dobro, lani prakticno v celi sezoni ni pokazal taksne suverene predstave. Ma Kuss je res že parkrat Rogli rešval rit Col de la Loze, Angliru (ko so dal modelu napačno kaseto XD),... Legenda res. Navedek Povezava do prispevka
Rossoner Objavljeno 23. maj 2023 Share Objavljeno 23. maj 2023 hawa meyta reče pred 4 minutami: svaka cast Almeidi in Thomasu, tole danes je bilo brutalno dobro. na njuno zalost pa bo dirko se vedno odnesel Rogla na Visarjah. Kuss pa abnormalno dobro, lani prakticno v celi sezoni ni pokazal taksne suverene predstave. Nisem sel gledati primerjav med top 3 po rezultatih na gorskih kronometrih, to govoris bolj z optimizma ali je Rogla statisticno velik favorit za TT? 1 Navedek Povezava do prispevka
dandzo Objavljeno 23. maj 2023 Share Objavljeno 23. maj 2023 Ce je bil to samo slab dan, potem je ob pomoci izjemnega Kussa in na trmo izgubil malo in se bomo se veselili do konca tedna. Upam samo, da se ne zdaj kazejo posledice padca. Ekipa je mocna in jaz ostajam optimist. Dirko je zakuhal Vine z brutalnim pospesevanjem, Almeida pa je odlicno nadaljeval in zasluzeno zmagal. Thomas pa je dodal svoje. Navedek Povezava do prispevka
dandzo Objavljeno 23. maj 2023 Share Objavljeno 23. maj 2023 (urejano) Glede na to, kako so dirkali pri TJV pa sumim, da je to zgolj slab dan. Ob poskodbi bi najbrz dirkali drugace. Ampak itak samo ugibam, na koncu bodo hribi in noge povedali svoje. 23. maj 2023 uredilo bitje dandzo Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 23. maj 2023 Share Objavljeno 23. maj 2023 Rossoner reče pred 20 minutami: Nisem sel gledati primerjav med top 3 po rezultatih na gorskih kronometrih, to govoris bolj z optimizma ali je Rogla statisticno velik favorit za TT? upaj, da ne bo dropnu kot Milan letos v ligi. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 23. maj 2023 Share Objavljeno 23. maj 2023 (urejano) Rossoner reče pred 1 uro: Nisem sel gledati primerjav med top 3 po rezultatih na gorskih kronometrih, to govoris bolj z optimizma ali je Rogla statisticno velik favorit za TT? moj občutek, optimizem, kakor hočeš to poimenovat. Rogla se je karakterno precej spremenil po lanski Vuelti (in drugemu otroku). ne rine več z glavo skozi zid, ampak je začel vozit precej bolj preudarno in predvsem pametno. danes je imel očitno slab dan (kar se mi zdi, da je zanj kar nekako stalnica po dnevu počitka), pa je kljub vsemu čisto lepo obračal noge in še naprej vozil zelo lepo in pametno (thanks Kuss). absolutno sem prepričan, da sta šla Almeida in Thomas danes precej bolj v rdeče, kot pa Rogla... ob vseh težavah s Covidom in poškodbami v Vismi, sem prepričan, da je del taktike (tudi) ta, da bodo čakali do zadnjega, predno se bo Rogla spustil iz ketne. poleg tega je Sjuk v intervjuju rekel, da je Rogla na Teide obračal abnormalne watte, to se pa mora nekje poznat. 23. maj 2023 uredilo bitje hawa meyta Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 23. maj 2023 Share Objavljeno 23. maj 2023 lol kir fail 5 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 23. maj 2023 Share Objavljeno 23. maj 2023 Ineos now down three riders Navedek Povezava do prispevka
kola Objavljeno 23. maj 2023 Share Objavljeno 23. maj 2023 hawa meyta reče pred 1 uro: moj občutek, optimizem, kakor hočeš to poimenovat. Rogla se je karakterno precej spremenil po lanski Vuelti (in drugemu otroku). ne rine več z glavo skozi zid, ampak je začel vozit precej bolj preudarno in predvsem pametno. danes je imel očitno slab dan (kar se mi zdi, da je zanj kar nekako stalnica po dnevu počitka), pa je kljub vsemu čisto lepo obračal noge in še naprej vozil zelo lepo in pametno (thanks Kuss). absolutno sem prepričan, da sta šla Almeida in Thomas danes precej bolj v rdeče, kot pa Rogla... ob vseh težavah s Covidom in poškodbami v Vismi, sem prepričan, da je del taktike (tudi) ta, da bodo čakali do zadnjega, predno se bo Rogla spustil iz ketne. poleg tega je Sjuk v intervjuju rekel, da je Rogla na Teide obračal abnormalne watte, to se pa mora nekje poznat. Big if true Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 23. maj 2023 Share Objavljeno 23. maj 2023 ROGLIK THE FLAYER Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 23. maj 2023 Share Objavljeno 23. maj 2023 Boris reče pred 2 urama: lol kir fail Ali je res? V vseh letih je za ene 3 telesa kože pustil na asfaltu. 1 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 24. maj 2023 Share Objavljeno 24. maj 2023 kola reče pred 13 urami: Big if true ...bomo videli. prejle sem poslusal podcast s Hvastijo, ki je povedal eno zanimivo stvar,- sam priznam, prvega dela nisem opazil; Rogla je nekje na sredini zadnjega vzpona (preden sta napadla Almeida in Thomas) vozil na tezjih obratih od ostalih, po napadu pa na lazjih (to se je pa videlo). ne vem, nisem dovolj pameten, ampak res se ne morem znebit obcutka, da bomo Roglino najboljso verzijo sele videli na tem Giru. Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 24. maj 2023 Share Objavljeno 24. maj 2023 Sej nimamo kej, ce je bil slab dan, pol je se vse odprto, ce pa ni dost dobr (al zarad priprave al padca) bo pa pc odpadu prot Thomasu al Almeidi Drzmo pesti, vemo pa vsi, da bo dal model vse od sebe, pol pa karkol bo, bo. 2 Navedek Povezava do prispevka
kola Objavljeno 24. maj 2023 Share Objavljeno 24. maj 2023 Yep, agreed. V Kataloniji je sicer zgledal res dobro. Skoraj tezko verjamem, da so tak zjebali tempiranje forme, da bi zdaj bil slabsi. Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 24. maj 2023 Share Objavljeno 24. maj 2023 dilar reče pred 4 urami: Sej nimamo kej, ce je bil slab dan res sem razmišljal za nazaj in ne spomnim se, da bi Rogla kdaj po dnevu počitka prav blestel. zdi se mi tip kolesarja, ki mora biti neprestano v pogonu oziroma ritmu, sicer se mu to pozna. also, Hvastija. Navedek Če se vrneva k Evenepoelu. Vaše besede o dvomih glede njegove bolezni so odmevale v mednarodni kolesarski javnosti. So bile izvzete iz konteksta ali še stojite za njimi? Intervju oziroma podkast je bil narejen v ponedeljek zgodaj zjutraj na podlagi informacij, ki sem jih takrat imel. Vse skupaj se je zgodilo čez noč, ni bilo utemeljeno drugače kot z nekaj objavami. Na nek način so se moji dvomi o Remcovi bolezni izkazali za nepravilne, to sem priznal in se mu tudi osebno opravičil. Za vsem ostalim pa stojim. Ste bili v stikih tud s šefom Soudal Quickstepa Patrick Lefeverom, ki je bil kar oster v odzivih? Direktno se slišala nisva, sva se pa dopisovala. pa še navodila za Višarje. Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 24. maj 2023 Share Objavljeno 24. maj 2023 hawa meyta reče pred 1 uro: res sem razmišljal za nazaj in ne spomnim se, da bi Rogla kdaj po dnevu počitka prav blestel. zdi se mi tip kolesarja, ki mora biti neprestano v pogonu oziroma ritmu, sicer se mu to pozna. mejbi je šov en maraton odlavfat na recovery day Lan so namreč eni zbezal od Jumbo ekipe, da gre Rogla lavfat pred etapami zjutri Sej je en že lepu tle pomoje pred časom. Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 24. maj 2023 Share Objavljeno 24. maj 2023 mislim, sigurno je moglo na koncu ga neki zjebat, ker drugace ne bi celotno etapo drzali pobega tko blizu in nadzirali vse klance. Imo je bil plan, da Rogla napade in proba nrdit razliko ne pa kontra Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 24. maj 2023 Share Objavljeno 24. maj 2023 Dainese do zmage, pametno pocakal sprint. Matthews prehitro Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 24. maj 2023 Share Objavljeno 24. maj 2023 dilar reče pred 4 urami: mejbi je šov en maraton odlavfat na recovery day haha, tip je res zmešan, ja. je tudi Sjuk rekel, da je šel tip na Tenerifih pred zajtrkom najprej eno šestico odlaufat, potem pa naprej. Shadow reče pred 4 urami: Imo je bil plan, da Rogla napade in proba nrdit razliko ne pa kontra imaš prav, ja, tak je bil plan,- so povedali Vismovci v izjavah po dirki včeraj. enostavno se pač včeraj ni izšlo. kolko ste pa kaj hyped, ker so pred nami trije brutalni dnevi? fuck, živčki, živčki. Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 24. maj 2023 Avtor Share Objavljeno 24. maj 2023 Se vedno nic v primerjavi z Cam Wurfom. Model je koncal paris Roubaix in nato šel odtect polmaraton 😀 1 1 Navedek Povezava do prispevka
dandzo Objavljeno 24. maj 2023 Share Objavljeno 24. maj 2023 hawa meyta reče pred 3 urami: haha, tip je res zmešan, ja. je tudi Sjuk rekel, da je šel tip na Tenerifih pred zajtrkom najprej eno šestico odlaufat, potem pa naprej. imaš prav, ja, tak je bil plan,- so povedali Vismovci v izjavah po dirki včeraj. enostavno se pač včeraj ni izšlo. kolko ste pa kaj hyped, ker so pred nami trije brutalni dnevi? fuck, živčki, živčki. Nenormalno sem hyped. Če bo pa razplet jutri in v petek tak kot si ga mi želimo, bo pa v soboto brutalno, ker bom na letališču in ne vem, kolk kronometra bom lahko videl hahaha. Kolesarstvo spremljat brez slike je pa sploh muka. Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 25. maj 2023 Share Objavljeno 25. maj 2023 dandzo reče pred 5 urami: Nenormalno sem hyped. Če bo pa razplet jutri in v petek tak kot si ga mi želimo, bo pa v soboto brutalno, ker bom na letališču in ne vem, kolk kronometra bom lahko videl hahaha. Kolesarstvo spremljat brez slike je pa sploh muka. Jst ne vem, kako se bom v petek izogibal spoilerjev, ker mamo neko kosilo s sluzbo popoldne in bom lahko sele zvecer pogledal :/ Navedek Povezava do prispevka
kola Objavljeno 25. maj 2023 Share Objavljeno 25. maj 2023 Jaz sem mnenja da mora napast in se ne zanasat na kronometer, drugace bo popus. Ce je pa dovolj dobra forma je pa vprasljivo Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 25. maj 2023 Share Objavljeno 25. maj 2023 Že danes, al se vseeno mal šparat za jutri, ko je pomoje še težja etapa? Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 25. maj 2023 Share Objavljeno 25. maj 2023 (urejano) bols da nas danes razocara kokr jutre 25. maj 2023 uredilo bitje Shadow 1 Navedek Povezava do prispevka
kola Objavljeno 25. maj 2023 Share Objavljeno 25. maj 2023 Res ja. Bom vsaj manj napet pol. Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 25. maj 2023 Share Objavljeno 25. maj 2023 jumbo spet neki rine spredi, rip rogla Navedek Povezava do prispevka
kola Objavljeno 25. maj 2023 Share Objavljeno 25. maj 2023 Roglo so zgubli na prvem klancu baje, to se slisi slabo Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 25. maj 2023 Share Objavljeno 25. maj 2023 Wat? Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.