dilar Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Marvak reče pred 8 urami: Zdej sem pogruntal Ta njegov kolo k ma spredaj en zobnik, pa zadaj 9, more zacet po menjavi tko da ma v dokonca spodnji prestavi Pac po ravnem se mal, da ne bojo pred klancem menjal pa na srednji prestavi Mogoce bi lahko ze na odcepu za valbruno zamenjal ce se ne bo dal v vasi, al pa vmes po cesti Res tm ze pr vodnjaku na kolesarski stezi zamenja, unih 2km do klanca ko bo mel mogoce malo prelahko razmerje ne bo nic casa zgubil, nej se nadiha takrat Pol pa trajbat al kaj pravjo v njegovih vukojebinah Fak kaj bi bil primoz roglic, my mind is ready my body is not Tip je lepo fit, ta klanec se da vrhunsko odpeljat, sploh z takim gravel kolesom Sam gasa Fukaj pičke Kolikor jaz vem, bodo imel dolocen obmocje (500 metrov al neki), kjer bodo lahko menjali kolo. Ne mors kr nek random menjat. Navedek Povezava do prispevka
kola Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Danes sem celo noc sanjal o tem kronometru, hyped af. Pomojem je 50/50 1 Navedek Povezava do prispevka
Rossoner Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 kola reče pred 49 minutami: Danes sem celo noc sanjal o tem kronometru, hyped af. Pomojem je 50/50 Ce imas 26 sekund prednosti in si konstanten skozi celoten Giro ter odlicen na kronometrih, ni glih 50/50 no Ampak ja, nj se mu povrne tisti Tour 1 Navedek Povezava do prispevka
kola Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Mja, sodim na podlagi tistega klanca na prvem kronometru Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Roglic lih odfuru trening kronometer Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 almeida 17:08 Rogla 17:11 pizda britanska 17:14 1 3 Navedek Povezava do prispevka
dandzo Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 tiesto reče pred 1 uro: Roglic lih odfuru trening kronometer Upam da je sel na izi. A se bo snemal klanec? Zaenkrat vse pokaze samo prvih 15 minut. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 dandzo reče pred 1 minuto: Upam da je sel na izi. A se bo snemal klanec? Zaenkrat vse pokaze samo prvih 15 minut. Problem snemanja je ker karkoli gre gor ostane gor. Verjetno top 3 bo iz helija pa motor. Navedek Povezava do prispevka
dandzo Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 @tiestoa je sel se kdo s kolesom gor na recon? Eni pisejo, da naj bi drugi hodili gor z avtomobili. Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 dandzo reče pred 16 minutami: @tiestoa je sel se kdo s kolesom gor na recon? Eni pisejo, da naj bi drugi hodili gor z avtomobili. Edino Rogla je prsu iz bajkom gor Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Prvi ze v cilju, omrli 1 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 dandzo reče pred 17 urami: Jutri bo Rogla premagal svoje demone in osvojil majico na zadnji dan tako kot jo je 2020 izgubil. ...ko sem prebral tale stavek, sem dobil kurjo polt. popolnoma isti občutek imam in zato sem že v torek pisal, da je nekaj v zraku - da enostavno mora dobit tale Giro. tiesto reče pred 2 urama: Roglic lih odfuru trening kronometer dandzo reče pred 1 uro: Upam da je sel na izi. Koen Bouwman je za nizozemski Eurosport danes povedal, da je šel Rogla že pozimi dvakrat pešaka po današnji trasi. dandzo reče pred 43 minutami: JOKAM KOT OBIČNA PIČKA, Rogla pa zares vozi šele čez 4h. @Tihi Mi53k, @tiesto, miljonkrat hvala za slike. noro žal mi je, da ne morem biti tam,- tako pa vsaj pričarajo te slike malo več vzdušja kot Eurosport. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Kurba ta forum nemorm video uploadat. Ta zadnja rampa kak naklon res vsaka jim cast po 10km kurcevih ramp Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Reporter: Tell us something about this time trial Affini: It's crazy, that simple .D 2 Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Kva bo to enga zapečenga folka jutr po SLO 1 Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Po eni strani sem resigniran, da mu ne bo uspelo, ker Thomas ni imel slabega momenta praktično. Po drugi pa verjamem v karmo, da se mu povrne za vse padce in Tour. Grem raje laufat, da hitreje mine čas do starta.🙈 Rogla karkoli se že zgodi. Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 (urejano) Kok epic poligon drgač tale proga. Res zgleda epic, ko so posneti iz stacionarne kamere dol po hribu čez serpentine Pa a niso neki govoril, da ne bo folka ob cesti na klancu 27. maj 2023 uredilo bitje dilar 1 Navedek Povezava do prispevka
dandzo Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Gloag je sel prvi del na polno? Ker na koncu se je zajebaval z navijaci in je se vedno drugi. Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 (urejano) dandzo reče pred 15 minutami: Gloag je sel prvi del na polno? Ker na koncu se je zajebaval z navijaci in je se vedno drugi. pomoje bodo sli taglavni par minut hitreje Ricitello, ta model zgleda, kot da bi mladinc ponesreč upadu na dirko članov 27. maj 2023 uredilo bitje dilar 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 tiesto reče pred 1 uro: As ga poslepal mal 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Kdaj fura rogla k morm travo pokosit da vem kdaj sm nazaj Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Boris reče Pravkar: Kdaj fura rogla k morm travo pokosit da vem kdaj sm nazaj neki čez peto, tko da tistih 5 kvadratov ti bo ratal pokosit v eni uri Navedek Povezava do prispevka
dandzo Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Trava lahko pocaka tudi na jutri, bo glih tako visoka. Jaz moram pa cez pol ure na letalisce... Upam da najdem nek stream potem po poti. Ce zmaga, bom pa cez par dni kričal gor na Teidah, ker se je vendarle tam pilila forma. Bom pa postal kako sliko od gor, ko bom sel. 2 Navedek Povezava do prispevka
Kosinus Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Ne more jutri kositi trave, bo kršil stanovanjski red. 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 dandzo reče pred 5 minutami: Trava lahko pocaka tudi na jutri, bo glih tako visoka. Jaz moram pa cez pol ure na letalisce... Upam da najdem nek stream potem po poti. Ce zmaga, bom pa cez par dni kričal gor na Teidah, ker se je vendarle tam pilila forma. Bom pa postal kako sliko od gor, ko bom sel. Nemores v nedeljo pa praznikih kosit zagat ropotat. Sicer se jutri fura tremola pa novena ni cajta za kosit Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.