Skoči na vsebino

Cestna golazen

Mutombo

Priporočeni prispevki

Daj naj mi kdo opiše malo kako je šla dirka. Sem pogledal hajlajce, pa mi ni ravno jasno, kje je Remco pihnil MvdPja in ostale, potem ko WvA ni dopustil nizozemcu, da pobegne na unem kockastem klancu.

Uglawnem, intersport ma za en k hajlajce.

Povezava do prispevka

MvdP je napadel v prvem krogu na Montmartre, pokril je lahko samo WvA. po spustu z Montmartra jih je večja grupa ujela.

ko so se v naslednjem krogu bližali Montmartru, je Remco napadel na nekem dokaj položnem klančku dolgem kakšnih 300m - 400m in ga ni nihče od favoritov pokril.

od tam naprej je praktično sam polovil vse ubežnike in z lahkoto zmagal dirko.

uredilo bitje quessoy
Povezava do prispevka

Aha, se pravi je že sprve skliznil MvdPju in ostalim. Ker po tistih grafikah ubežnih skupin pojma nisem imel kdo je v kateri skupini oz. katero skupino kdaj kaže. Bi čakal da folk, ki vsako leto prenaša največjo kolesarsko dirko na svetu, malo bolje ve, kako se tem stvarem streže.

Povezava do prispevka
Zorz reče pred 8 minutami:

Aha, se pravi je že sprve skliznil MvdPju in ostalim.

več kot očitno so se bolj ali manj vsi koncentrirali edino na klanček na Mortmartre.

ironija je, da je Remco najprej pobegnil MvdP in WvA ter nato še Madouasu na nekih čisto random mestnih grbinicah. :D

je pa MvdP dvakrat dvakrat poizkušal na Montmartre, ampak se ga je WvA držal kot klop. ni bilo šanse, da bi naredil razliko...

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...