catal Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 (urejano) e-gorann reče pred 4 urami: Zihr bo reku zanalasc ne grem kaksne ma folk Treba diplomatsko Sej sem rekel par dni nazaj, da dobesedno laže vsak dan novinarjem pa ste se spet nekej zgražali! /s 24. julij 2024 uredilo bitje catal 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 Sej ne laze, utrujen je tko al tko, je pa potem kakor si kdo razlaga. Navedek Povezava do prispevka
Amare Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 Zakaj je sprejem slovenskih sportnikov vsakic en velik cringe. 3 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Wallux Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 Amare reče pred 2 minutama: Zakaj je sprejem slovenskih sportnikov vsakic en velik cringe. Ker ne znajo šova nardit. Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 Amare reče pred 1 uro: Zakaj je sprejem slovenskih sportnikov vsakic en velik cringe. Ker so Slovenci, brez proletarske avantgarde KPS, cringe. Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 (urejano) Sem nabavil sranje od Maxa s sport addonom za naslednja dva meseca (OI, Vuelta), potem pa skenslam. Na srečo po polovični ceni. Verjetno naslednje leto spet vzamem za GT-je čez poletje. Še kdo? 24. julij 2024 uredilo bitje shure Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 Jaz ga imam že od kar je uletel. Tista 2€ na mesec že požrem, vsaj kot si rekel, takrat ko so ta velike kolesarske dirke plus olimpijske. 1 Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 Kruz reče pred 7 urami: Ne zgleda lih kot tvoja bajta Zgleda ko njegova trgovina? Sej ni treba bit glih na vsak post edgy ko maksi v temi o grafičnih karticah. 1 1 2 Navedek Povezava do prispevka
Bog in batina Objavljeno 25. julij 2024 Share Objavljeno 25. julij 2024 (urejano) Amare reče pred 12 urami: Zakaj je sprejem slovenskih sportnikov vsakic en velik cringe. To ni sam cringe, to je ultra cringe....jst sem včeraj samo na hitro kliknil, pa gledal 1min, k so ga otroci nekaj spraševali..."kako je če ti nekdo čips v glavo porine"...pa jebote, pred sabo imaš Goat-a, svetovno zvezdo, ki je lih kar naredil rezultat, ki ga še dolgo ne bo nihče ponovil...ti pa narediš program k, da je prišel v vrtec, nek random gasilec na obisk, kjer imamo zdej eno uro časa poslušat, kaj bo zdej otročad naumila v svojih glavah, brez repa in glave... da o pogrebnem vzdušju niti ne govorim...to bi moral bi nek spektakel....če smo svetovni športni fenomen po uspehih....smo verjetno tudi svetovni prvaki v najbolj bednih in cringe sprejemih ever.... 25. julij 2024 uredilo bitje Bog in batina Navedek Povezava do prispevka
Bog in batina Objavljeno 25. julij 2024 Share Objavljeno 25. julij 2024 (urejano) Simpatična zgodba. https://www.youtube.com/watch?v=Ga35UcKB-34 25. julij 2024 uredilo bitje Bog in batina 3 5 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 25. julij 2024 Share Objavljeno 25. julij 2024 Da mali tist spije bo potrgal tisto campo 3 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 25. julij 2024 Share Objavljeno 25. julij 2024 (urejano) Bog in batina reče pred 2 urama: To ni sam cringe, to je ultra cringe....jst sem včeraj samo na hitro kliknil, pa gledal 1min, k so ga otroci nekaj spraševali..."kako je če ti nekdo čips v glavo porine"...pa jebote, pred sabo imaš Goat-a, svetovno zvezdo, ki je lih kar naredil rezultat, ki ga še dolgo ne bo nihče ponovil...ti pa narediš program k, da je prišel v vrtec, nek random gasilec na obisk, kjer imamo zdej eno uro časa poslušat, kaj bo zdej otročad naumila v svojih glavah, brez repa in glave... da o pogrebnem vzdušju niti ne govorim...to bi moral bi nek spektakel....če smo svetovni športni fenomen po uspehih....smo verjetno tudi svetovni prvaki v najbolj bednih in cringe sprejemih ever.... Res žalostno, da ne morejo boljšega programa narediti za nekaj takega. Sem gledal ene 20 minut in res pune cringe. Tisti plešasti voditelj z očali (ne vem kako mu je ime) je trikrat Pogačarju ponovil "šalo" o tistem predpražniku, ko mu je med Tourom Urška komentirala na IG-ju. Res je deloval program kot jaz v srednji šoli ko sem pozabil, da imam powerpojnt predstavitev in sem iz glave nekaj nakladal in na pamet govoril. Tudi slinjenje politikov zraven mi je totalno mimo. Bi lahko veliko boljše goste povabili na oder kot Zokija in Musarjevo. Tudi montaže, ki so jih imeli vsaj kar sem jaz opazil so bili vsi posnetki iz UAE YT kanala, ki jih je en za ta program še dodatno namotal skup, da ne zgleda, da so sam YT video gor dali od UAE. 25. julij 2024 uredilo bitje Tijuana 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 25. julij 2024 Share Objavljeno 25. julij 2024 Ko seljaci pravis? 1 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 25. julij 2024 Share Objavljeno 25. julij 2024 Bog in batina reče pred 12 urami: Simpatična zgodba. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 25. julij 2024 Share Objavljeno 25. julij 2024 quessoy reče pred 2 urama: Skor sm bil tak 😭 Na prvi pogled ne zgleda nc posebnega dat bidon mulcu, pol k vidis kaj vse potegne za sabo😊 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 Pogi ima res abnormalen filing za geste in gestikulacije. da o karizmi niti ne govorimo. dejansko mu do popolnega kolesarskega golden boya manjka samo retorika. ampak potem bi bil pa itak že popoln. also, urnik za jutri. Pogi in Urška tudi hengata v Parizu. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 Nevem meni bi bil to poraz da kot sportnik se tam furam z ebajkom namest da tekmujem. Ce si ze tolk dobr in te jugovina ne da na spisek gres furat za drugo drzavo. Sam kaj ko nimas rezultata v top 30 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 26. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 26. julij 2024 Huda logika ni kaj. Gremo zamenjat drżavo zaradi vseh igric v ozadju. Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 Boris reče pred 26 minutami: Nevem meni bi bil to poraz da kot sportnik se tam furam z ebajkom namest da tekmujem. Ce si ze tolk dobr in te jugovina ne da na spisek gres furat za drugo drzavo. Sam kaj ko nimas rezultata v top 30 A lohk na kero cifro pošljem boris20 da zberemo za tvoje prebolevanje Urške in OI? Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 Zakaj moje sej folk joka po igju pa posta tle. Meni dol visi za ursko Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 Ja kle glih samo ti jokaš že par tednov. Če boš še 5x napisal pod vsak post o tem kako ti je vseen ti bo že kdo začel verjet, tko da keep up. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 (urejano) Kaka drama za en star lanski posnetek ko si je en zaželel minuto pozornosti 26. julij 2024 uredilo bitje Tijuana 1 Navedek Povezava do prispevka
ChAiN Objavljeno 27. julij 2024 Share Objavljeno 27. julij 2024 se bo pa tole spremenil, k bo trening/prehrano spremenil zarad GTjev p.s. tud men se je letos na Touru mala podlasica prikupila. Cist drug vibe je imel k ni bil skoz neki jezn Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 27. julij 2024 Share Objavljeno 27. julij 2024 Mali je mocn k kurba in ne bo ga nc sjebalo. To eksplozivnost al jo mas al ne. K tony martin je haral leta. Pozicija na bajku mali je plus pusha po ravnem k vlak. Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 27. julij 2024 Share Objavljeno 27. julij 2024 Nogomet - > padec z mostu -> best cyclist 😑 Navedek Povezava do prispevka
dandzo Objavljeno 27. julij 2024 Share Objavljeno 27. julij 2024 Kapo dol, res mu privoščim tole zlato medaljo. Po super Touru je poharal še na OI proti folku, ki je treniral samo za to dirko. Tarling bi bil sicer izredno blizu, ampak tudi defekti so del kolesarstva. 1 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 28. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 28. julij 2024 BlueSan reče pred 8 urami: Nogomet - > padec z mostu -> best cyclist 😑 Razen da je pred padcem że bil odličen kolesar in je padec samo zamaknil stvari za kaksno leto. Al je spet doping tvoj point? Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 28. julij 2024 Share Objavljeno 28. julij 2024 Wout je z sprednjo polno felgo bil hitrejsi 17w. Brez bi bil verjetno 4 Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 28. julij 2024 Share Objavljeno 28. julij 2024 Mutombo reče pred 1 uro: Razen da je pred padcem że bil odličen kolesar in je padec samo zamaknil stvari za kaksno leto. Al je spet doping tvoj point? Ne sam da je mali nevaren v prihodnosti za pogacarja. Njegic oce je bil pro kolesar in kot nogometas je bil znan po ekstra stamini tko da ma ekstra talent. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.