Skoči na vsebino

Cestna golazen

Mutombo

Priporočeni prispevki

Amare reče pred 12 urami:

Zakaj je sprejem slovenskih sportnikov vsakic en velik cringe. :pinch:

To ni sam cringe, to je ultra cringe....jst sem včeraj samo na hitro kliknil, pa gledal 1min, k so ga otroci nekaj spraševali..."kako je če ti nekdo čips v glavo porine"...pa jebote, pred sabo imaš Goat-a, svetovno zvezdo, ki je lih kar naredil rezultat, ki ga še dolgo ne bo nihče ponovil...ti pa narediš program k, da je prišel v vrtec, nek random gasilec na obisk, kjer imamo zdej eno uro časa poslušat, kaj bo zdej otročad naumila v svojih glavah, brez repa in glave... da o pogrebnem vzdušju niti ne govorim...to bi moral bi nek spektakel....če smo svetovni športni fenomen po uspehih....smo verjetno tudi svetovni prvaki v najbolj bednih in cringe sprejemih ever....

uredilo bitje Bog in batina
Povezava do prispevka
Bog in batina reče pred 2 urama:

To ni sam cringe, to je ultra cringe....jst sem včeraj samo na hitro kliknil, pa gledal 1min, k so ga otroci nekaj spraševali..."kako je če ti nekdo čips v glavo porine"...pa jebote, pred sabo imaš Goat-a, svetovno zvezdo, ki je lih kar naredil rezultat, ki ga še dolgo ne bo nihče ponovil...ti pa narediš program k, da je prišel v vrtec, nek random gasilec na obisk, kjer imamo zdej eno uro časa poslušat, kaj bo zdej otročad naumila v svojih glavah, brez repa in glave... da o pogrebnem vzdušju niti ne govorim...to bi moral bi nek spektakel....če smo svetovni športni fenomen po uspehih....smo verjetno tudi svetovni prvaki v najbolj bednih in cringe sprejemih ever....

Res žalostno, da ne morejo boljšega programa narediti za nekaj takega. Sem gledal ene 20 minut in res pune cringe. Tisti plešasti voditelj z očali (ne vem kako mu je ime) je trikrat Pogačarju ponovil "šalo" o tistem predpražniku, ko mu je med Tourom Urška komentirala na IG-ju. Res je deloval program kot jaz v srednji šoli ko sem pozabil, da imam powerpojnt predstavitev in sem iz glave nekaj nakladal in na pamet govoril. Tudi slinjenje politikov zraven mi je totalno mimo. Bi lahko veliko boljše goste povabili na oder kot Zokija in Musarjevo.

Tudi montaže, ki so jih imeli vsaj kar sem jaz opazil so bili vsi posnetki iz UAE YT kanala, ki jih je en za ta program še  dodatno namotal skup, da ne zgleda, da so sam YT video gor dali od UAE.

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka

Pogi ima res abnormalen filing za geste in gestikulacije. da o karizmi niti ne govorimo. dejansko mu do popolnega kolesarskega golden boya manjka samo retorika. ampak potem bi bil pa itak že popoln. :wub:

also, urnik za jutri.

Pogi in Urška tudi hengata v Parizu. :D

• Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Mutombo reče pred 1 uro:

Razen da je pred padcem że bil odličen kolesar in je padec samo zamaknil stvari za kaksno leto.

Al je spet doping tvoj point?

Ne sam da je mali nevaren v prihodnosti za pogacarja. Njegic oce je bil pro kolesar in kot nogometas je bil znan po ekstra stamini tko da ma ekstra talent. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...