Skoči na vsebino

[multi] Armored Core VI: Fires of Rubicon


Priporočeni prispevki

Weraziel reče pred 8 urami:

Ako ne bi blo Zelde pa BG3 letos bi dejansko se težko odločil med RE4 in AC6 za Goty. To da sta dva izvenserijska naslova letos izšla je bad luck za njih in hudo za vso gaming publiko

 

:D


RE4 sem preigral in je top špil ampak AC6 se res težko naveličaš. sem že na NG++ in ciljam na platino.

Povezava do prispevka

Zdaj sem nekje proti koncu (sklepam, ker sem spucal S class areno in ravnokar razbil redgunse v kar hudi misiji na dnu jaška, ko se nate sipa vse kar še ima Balam). Ne vem pa a sem zadel nek funkcionalen relativno laganin build al je to to od težavnosti v normal game. Balteus na koncu chapter 1 me je tko, opeka v deki direkt čez faco streznil, pač prideš olupek random stiskaš knofe in evo ti dve fazi bossa, ki je spužva za municijo in je dejansko ranljiv zelo malo časa, nevaren pa na vseh razdaljah. Kul, tam ti igrica odšrauba koleščka z bicikla, ti pokaže lej tkole se to igra, ajmo zdaj. Ampak po tem enostavno ni bilo nič več primerljivega, gibam se kot balerina, nevaren sem kot ninja v javni pralnici v Ninja Assassin, edina stvar, ki me zares ustavi je mehur in low battery warning na padu. Mi je pa do konca huda estetika, razfakan vibe celga planeta, vedno lahko kasiraš nož v hrbet lajf pilotov, pa nek ta old skul vibe igrice, misija, AC setup screen, skakanje po menijih in primerjanje cifer. Upam, da se dvigne težavnost v NG+ in da dobi izbira builda res težo.

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
  • 2 tedna kasneje...

Malo sem se spogledoval s tole igrico. A je to tak tip igre, da greš recimo eno misijo za pol urce pa lahko nehaš igrat? A je ful kakšna zgodba za sledit? 
Malo se mi ne da bit trenutno tako investiran v posamezne igrice pa se mi zdi, da je tale lahko tak extraction tip igre, ki ne zahteva od tebe več kot 3 ure igranja :) 

 

Povezava do prispevka

Itak priporočam tudi kak video pogledat, ker je zelo specifičen špil. To je eden izmed špilov, kjer je gibanje/manevriranje in pažnja na metke bolj pomembno kot samo streljanje, ker ta špil nima tipičnega streljanja, kjer imaš stalno nadzor crosshaira. To ni Titanlfall 2, to je kar konkretno nadaljevanje ostalih AC špilov.

 

Špil ti glede na opremo sam pove kako uspešno bo tvoje streljanje in čez večino nasprotnikov greš kot vroč nož čez puter, bossi so pa nekaj čisto drugega, kjer je glavno to, da se izogibaš napadom in najdeš prave priložnosti za stagger.

uredilo bitje Weraziel
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
Vesoljc reče pred 10 minutami:

Zaključil in že downloadam Bloodborne. Kakšen kratek nasvet mogoče, preden zdrvim v brezno blaznosti?


Vsa orožja so viable, armor je pomemben le zaradi looksov, ne obupaj če ti bo težko. Če si stuck raje vprašaj na forumu, kot da si kaj spoilaš online. 

 

Drugač pa enjoy atmosferi in ful ti zavidamo.

Povezava do prispevka
Vesoljc reče pred 32 minutami:

Zaključil in že downloadam Bloodborne. Kakšen kratek nasvet mogoče, preden zdrvim v brezno blaznosti?

Probaj najprej kaj pomeni vsak gumb na kontrolerju. To je bil moj prvi souls špil in sem rabil nekaj časa, da sem dojel vse gumbe. 

 

Za začet leveling rabiš najti in uporabiti Madman's Knowledge ali pa stopiti v boss areno. Tako boš imel vsaj 1 insight in se bo igranje zares začelo.

 

Karkoli drugega (ali pa če boš rabil, da ti pridemo pomagat not v špil) pa nas imaš tu na mn3njalu. Čimveč se igrat, čimveč sprobavat, tečt s krogcem in v teku pritisnit še enkrat krog je skok (to je samo enkrat pomembno)

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...