Skoči na vsebino

NOFX - 30.05.2024

[]D [] []V[] []D

Priporočeni prispevki

Bil sem letos v Linzu na Sbam festu. In iskreno najslabsi koncert kar sem jih kadarkol vidu u lajfu. 

Fat mike brez glasu, Eric se je trudu neki pet, obcinstvno navduseno pelo, sam jih je band sfukal ker niso znal komadov igrat. Ko bi mogu bit refren so igral bridge, al pa ponovil bridge ene 4x preden so se najdl spet. dobesedno najslabsa izkusnja ever. 

• Račka +1 2
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka
Niblonian reče pred 27 minutami:

Fat mike brez glasu, Eric se je trudu neki pet, obcinstvno navduseno pelo, sam jih je band sfukal ker niso znal komadov igrat. Ko bi mogu bit refren so igral bridge, al pa ponovil bridge ene 4x preden so se najdl spet. dobesedno najslabsa izkusnja ever. 

Da ti za tole računajo še 80€, does it even get more punk than this? 

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Ste jambral, sam koncert je bil bolj ali manj takoj razprodan, spilal bojo pa komade iz telih treh plat;

LJUBLJANA - it’s been a while since @nofx played in your fine city. Let’s make this final show count and celebrate in style with:
30th May 2024 - THURSDAY
📀 SO LONG & THANKS FOR ALL THE SHOES
💿 PUMP UP THE VALUUM
📀 WAR ON ERRORISM

Povezava do prispevka
  • 3 mesece kasneje...
  • 3 mesece kasneje...
stom1c reče pred 1 uro:

ne vem na katerih koncertih ste vi bli, ampak zdej v media centru so bli super

Se strinjam. Pa še igrali so večino pesmi, ki jih imam najraje. Še Decline.

Pol na koncu koncerta sem bil tam spredaj blizu ograje, sem mislil, da bom lahko Fattyu stistnil roko, ko se je poslavljal od publike pa se je toliko folka vsulo, da sem se raje umaknil. :lol:

Povezava do prispevka
Majek reče pred 1 uro:

Se strinjam. Pa še igrali so večino pesmi, ki jih imam najraje. Še Decline.

Pol na koncu koncerta sem bil tam spredaj blizu ograje, sem mislil, da bom lahko Fattyu stistnil roko, ko se je poslavljal od publike pa se je toliko folka vsulo, da sem se raje umaknil. :lol:

jst sm s svojih 160 bil kr na balkonu lepo, prvič da sem dejansko proper na oder vidu na koncertu :D

Povezava do prispevka

se u lajfu nisem vidu tok plesastih middle age ljudi na koncertu. 
image.png.909eff14716a0f54628957347910ecb8.png

dobesedno tko je zgledala publika. haha drgac pa hud koncert, morem rect pomoje najboljsi od njih vsaj kar sem jih jaz mel priliko v zivo vidt. Predskupine so ble tud kr carske se posebi ta prva. Modeli so bli tight as fuck . 

Povezava do prispevka

Meni je tuji bil hud koncertič. Decline live je bil na bucketlisti, sem vesel da sem doživel.

Samo klasično zelo shitty publika, slo koncertohodači so daleč najmanj civilizirani koncertohodači v eu in širše. 

uredilo bitje Slinch
Povezava do prispevka
Slinch reče pred 14 urami:

Meni je tuji bil hud koncertič. Decline live je bil na bucketlisti, sem vesel da sem doživel.

Samo klasično zelo shitty publika, slo koncertohodači so daleč najmanj civilizirani koncertohodači v eu in širše. 

Kaj je blo pa tok bad glede publike? al sam nisi bil ze kako desetletje na punk koncertu, pa si pozabu da pircki pa noge letijo po zraku?

Povezava do prispevka
Niblonian reče pred 4 urami:

Kaj je blo pa tok bad glede publike? al sam nisi bil ze kako desetletje na punk koncertu, pa si pozabu da pircki pa noge letijo po zraku?

Pijančki, ki so uleteli samo, da lahko kozlajo po sebi. Isto mi je šlo na kurac 20 let nazaj, ni zdaj da sem grumpy ker sem old :D Pa vedno se najde kak kreten, ki ne zna moshat, ampak to je pa res zelo LJ-specific, še drugje po slo je folk manj nespo. In pa kot pravi letalo, zelo low energy. Prejšnji vikend sem bil na dua lipi in pizda da imajo homiči in homičke več energije kot vsi slo punksi skupaj.

Povezava do prispevka
Slinch reče pred 3 urami:

Pijančki, ki so uleteli samo, da lahko kozlajo po sebi. Isto mi je šlo na kurac 20 let nazaj, ni zdaj da sem grumpy ker sem old :D Pa vedno se najde kak kreten, ki ne zna moshat, ampak to je pa res zelo LJ-specific, še drugje po slo je folk manj nespo. In pa kot pravi letalo, zelo low energy. Prejšnji vikend sem bil na dua lipi in pizda da imajo homiči in homičke več energije kot vsi slo punksi skupaj.

torej gres na punk koncert, ne maras punksov, ne moshash ampak ti gre na kurac folk ki "ne zna" tbh sploh ne vem kaj nej bi to pomenil. low energy dobesedno ni bil ( no razen pr teb) folk je moshal vse do mesalke kjer sem jaz stal, ponavad je mosh pit velik za ene 4 vrste in se tega ponavad naredu zelo majhen krog pokozlanih pijanckov, kle je pa folk plesal in pel ceprav so bli skor vsi stari prdci. iskreno fant sam ti nisi bil neki na volji. 

Mejbi je res dua lipa bolj primerna zate. 

Povezava do prispevka
Niblonian reče pred 2 urama:

torej gres na punk koncert, ne maras punksov, ne moshash ampak ti gre na kurac folk ki "ne zna" tbh sploh ne vem kaj nej bi to pomenil. low energy dobesedno ni bil ( no razen pr teb) folk je moshal vse do mesalke kjer sem jaz stal, ponavad je mosh pit velik za ene 4 vrste in se tega ponavad naredu zelo majhen krog pokozlanih pijanckov, kle je pa folk plesal in pel ceprav so bli skor vsi stari prdci. iskreno fant sam ti nisi bil neki na volji. 

Mejbi je res dua lipa bolj primerna zate. 

image.png.fbbdef189bb6cb3a79d41de0820d2699.png

zdej ne vem od kje tako užaljena reakcija, ni da sem tebe dissal, razen če ti ti bil eden izmed teh pobruhančkov debilčkov :D

sicer pa glede na moj POV si zgleja bolj ti tista pičkica ki ne mosha, če se raje skriješ pod mišpult

JK3bA7q.png

se pa strinjam da je dua lipa bolj primerna zame :) 

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Se strinjam, da je bil folk na koncertu kar brezvezen. Veliko veze ima s tem, da smo bili najjužnejši datum, tako da balkanska braća FTW. Ne bom pozabil trenutka, ko je na sredi The Decline ena majav opičjak s polnimi rokami pijače želel načenjati debato. Ma dej sam SPIZDI DEBIL. Nisem fuknil 80€ samo zato, da te gledam kako se trudiš izgovarjati medmete. Na srečo je hitro pogruntal, da ga bom ruknil na pičko, če ne bo takoj prenehal. Drugač pa super odigran koncert, NOFX so se kar potrudili (kolikor pač leta in možganske celice še dopuščajo). Je pa to definitivno moj zadnji koncert v Media centru, vsaj dokler ne zrihtajo prezračevanja. Še Fat Mike se je delal norca "AC was invented 20 years ago. You people are 20 years behind!"

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...