[]D [] []V[] []D Objavljeno 14. november 2023 Share Objavljeno 14. november 2023 https://www.mojekarte.si/si/nofx/vstopnice-1176039.html 79€ zelo nepunk 1 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 14. november 2023 Share Objavljeno 14. november 2023 Ja, sem videl včeraj reklamo. In potem ceno vstopnice. Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 14. november 2023 Share Objavljeno 14. november 2023 80 EUR hahahahhahahahah smrduhi Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 14. november 2023 Share Objavljeno 14. november 2023 Bil sem letos v Linzu na Sbam festu. In iskreno najslabsi koncert kar sem jih kadarkol vidu u lajfu. Fat mike brez glasu, Eric se je trudu neki pet, obcinstvno navduseno pelo, sam jih je band sfukal ker niso znal komadov igrat. Ko bi mogu bit refren so igral bridge, al pa ponovil bridge ene 4x preden so se najdl spet. dobesedno najslabsa izkusnja ever. 2 2 Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 14. november 2023 Share Objavljeno 14. november 2023 sem planiral it, ma tole mi ne vliva neki upanja Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 14. november 2023 Share Objavljeno 14. november 2023 Niblonian reče pred 27 minutami: Fat mike brez glasu, Eric se je trudu neki pet, obcinstvno navduseno pelo, sam jih je band sfukal ker niso znal komadov igrat. Ko bi mogu bit refren so igral bridge, al pa ponovil bridge ene 4x preden so se najdl spet. dobesedno najslabsa izkusnja ever. Da ti za tole računajo še 80€, does it even get more punk than this? 1 Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 14. november 2023 Share Objavljeno 14. november 2023 Aja pa pazte to izdal bojo live plato vinil in vse iz tega koncerta(Linz), valda je bla plata razprodana se pred zacetkom koncerta Navedek Povezava do prispevka
Caffrey Objavljeno 14. november 2023 Share Objavljeno 14. november 2023 Pizda kera cena. Pa bi sel drugac. Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 14. november 2023 Share Objavljeno 14. november 2023 jaz grem, mi sestra casti za rd. in glede nato, da imajo 5 dni med koncertom v Hannovru in Ljubljano bi lahko celo bili v formi. Navedek Povezava do prispevka
George Objavljeno 26. november 2023 Share Objavljeno 26. november 2023 Ste jambral, sam koncert je bil bolj ali manj takoj razprodan, spilal bojo pa komade iz telih treh plat; LJUBLJANA - it’s been a while since @nofx played in your fine city. Let’s make this final show count and celebrate in style with: 30th May 2024 - THURSDAY SO LONG & THANKS FOR ALL THE SHOES PUMP UP THE VALUUM WAR ON ERRORISM Navedek Povezava do prispevka
GigiGovedina Objavljeno 1. marec 2024 Share Objavljeno 1. marec 2024 Grem na Dunaju oba dni Navedek Povezava do prispevka
GigiGovedina Objavljeno 1. marec 2024 Share Objavljeno 1. marec 2024 Drugače pa ne da bi bil nek ful fan. Samo pač tko en band iz mladosti, pa pol je bil deal za oba dni. Kolkvem so podaljšali to zadnjo turo, ker Mike je bil brez glasu polovico zadnje, lol. Cena... Kajpavem, je kr dost. Za kao punk band. Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 5. junij 2024 Share Objavljeno 5. junij 2024 ne vem na katerih koncertih ste vi bli, ampak zdej v media centru so bli super Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 5. junij 2024 Share Objavljeno 5. junij 2024 I heard they suck live Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 5. junij 2024 Share Objavljeno 5. junij 2024 stom1c reče pred 1 uro: ne vem na katerih koncertih ste vi bli, ampak zdej v media centru so bli super Se strinjam. Pa še igrali so večino pesmi, ki jih imam najraje. Še Decline. Pol na koncu koncerta sem bil tam spredaj blizu ograje, sem mislil, da bom lahko Fattyu stistnil roko, ko se je poslavljal od publike pa se je toliko folka vsulo, da sem se raje umaknil. Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 5. junij 2024 Share Objavljeno 5. junij 2024 Majek reče pred 1 uro: Se strinjam. Pa še igrali so večino pesmi, ki jih imam najraje. Še Decline. Pol na koncu koncerta sem bil tam spredaj blizu ograje, sem mislil, da bom lahko Fattyu stistnil roko, ko se je poslavljal od publike pa se je toliko folka vsulo, da sem se raje umaknil. jst sm s svojih 160 bil kr na balkonu lepo, prvič da sem dejansko proper na oder vidu na koncertu Navedek Povezava do prispevka
Ne me jeb Objavljeno 7. junij 2024 Share Objavljeno 7. junij 2024 drgac pa sej je 80 res velik za jebene NOFX, sam po drugi strnai ti pa zdej noname sloveniski bendi racuanjo 25e po koma Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 7. junij 2024 Share Objavljeno 7. junij 2024 se u lajfu nisem vidu tok plesastih middle age ljudi na koncertu. dobesedno tko je zgledala publika. haha drgac pa hud koncert, morem rect pomoje najboljsi od njih vsaj kar sem jih jaz mel priliko v zivo vidt. Predskupine so ble tud kr carske se posebi ta prva. Modeli so bli tight as fuck . 2 Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 12. junij 2024 Share Objavljeno 12. junij 2024 (urejano) Meni je tuji bil hud koncertič. Decline live je bil na bucketlisti, sem vesel da sem doživel. Samo klasično zelo shitty publika, slo koncertohodači so daleč najmanj civilizirani koncertohodači v eu in širše. 12. junij 2024 uredilo bitje Slinch Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 13. junij 2024 Share Objavljeno 13. junij 2024 Slinch reče pred 14 urami: Meni je tuji bil hud koncertič. Decline live je bil na bucketlisti, sem vesel da sem doživel. Samo klasično zelo shitty publika, slo koncertohodači so daleč najmanj civilizirani koncertohodači v eu in širše. Kaj je blo pa tok bad glede publike? al sam nisi bil ze kako desetletje na punk koncertu, pa si pozabu da pircki pa noge letijo po zraku? Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 13. junij 2024 Share Objavljeno 13. junij 2024 Meni se zdimo predvsem mrtva publika, slabse pa sem videl ze marsikje drugje znotraj EU Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 13. junij 2024 Share Objavljeno 13. junij 2024 Niblonian reče pred 4 urami: Kaj je blo pa tok bad glede publike? al sam nisi bil ze kako desetletje na punk koncertu, pa si pozabu da pircki pa noge letijo po zraku? Pijančki, ki so uleteli samo, da lahko kozlajo po sebi. Isto mi je šlo na kurac 20 let nazaj, ni zdaj da sem grumpy ker sem old Pa vedno se najde kak kreten, ki ne zna moshat, ampak to je pa res zelo LJ-specific, še drugje po slo je folk manj nespo. In pa kot pravi letalo, zelo low energy. Prejšnji vikend sem bil na dua lipi in pizda da imajo homiči in homičke več energije kot vsi slo punksi skupaj. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 13. junij 2024 Share Objavljeno 13. junij 2024 Slinch reče pred 1 uro: in pizda da imajo homiči in homičke več energije kot vsi slo punksi skupaj. si pa res najdu skupino, ki jo ma pune rore hamre sploh prvi Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 13. junij 2024 Share Objavljeno 13. junij 2024 Slinch reče pred 3 urami: Pijančki, ki so uleteli samo, da lahko kozlajo po sebi. Isto mi je šlo na kurac 20 let nazaj, ni zdaj da sem grumpy ker sem old Pa vedno se najde kak kreten, ki ne zna moshat, ampak to je pa res zelo LJ-specific, še drugje po slo je folk manj nespo. In pa kot pravi letalo, zelo low energy. Prejšnji vikend sem bil na dua lipi in pizda da imajo homiči in homičke več energije kot vsi slo punksi skupaj. torej gres na punk koncert, ne maras punksov, ne moshash ampak ti gre na kurac folk ki "ne zna" tbh sploh ne vem kaj nej bi to pomenil. low energy dobesedno ni bil ( no razen pr teb) folk je moshal vse do mesalke kjer sem jaz stal, ponavad je mosh pit velik za ene 4 vrste in se tega ponavad naredu zelo majhen krog pokozlanih pijanckov, kle je pa folk plesal in pel ceprav so bli skor vsi stari prdci. iskreno fant sam ti nisi bil neki na volji. Mejbi je res dua lipa bolj primerna zate. Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 13. junij 2024 Share Objavljeno 13. junij 2024 Niblonian reče pred 2 urama: torej gres na punk koncert, ne maras punksov, ne moshash ampak ti gre na kurac folk ki "ne zna" tbh sploh ne vem kaj nej bi to pomenil. low energy dobesedno ni bil ( no razen pr teb) folk je moshal vse do mesalke kjer sem jaz stal, ponavad je mosh pit velik za ene 4 vrste in se tega ponavad naredu zelo majhen krog pokozlanih pijanckov, kle je pa folk plesal in pel ceprav so bli skor vsi stari prdci. iskreno fant sam ti nisi bil neki na volji. Mejbi je res dua lipa bolj primerna zate. zdej ne vem od kje tako užaljena reakcija, ni da sem tebe dissal, razen če ti ti bil eden izmed teh pobruhančkov debilčkov sicer pa glede na moj POV si zgleja bolj ti tista pičkica ki ne mosha, če se raje skriješ pod mišpult se pa strinjam da je dua lipa bolj primerna zame Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 men se bl zdi po tvoji reakciji z memeji in rainbow zalivkami, da si ti kle tist k uzaljen, mene iskreno boli kurac zate, sam ne strinjam se s tvojim opisom koncerta. sori ce ti neko pove da pac nimas prav. ne bit zdej tko butthurt. 2 Navedek Povezava do prispevka
El Jefe Objavljeno 22. junij 2024 Share Objavljeno 22. junij 2024 Se strinjam, da je bil folk na koncertu kar brezvezen. Veliko veze ima s tem, da smo bili najjužnejši datum, tako da balkanska braća FTW. Ne bom pozabil trenutka, ko je na sredi The Decline ena majav opičjak s polnimi rokami pijače želel načenjati debato. Ma dej sam SPIZDI DEBIL™. Nisem fuknil 80€ samo zato, da te gledam kako se trudiš izgovarjati medmete. Na srečo je hitro pogruntal, da ga bom ruknil na pičko, če ne bo takoj prenehal. Drugač pa super odigran koncert, NOFX so se kar potrudili (kolikor pač leta in možganske celice še dopuščajo). Je pa to definitivno moj zadnji koncert v Media centru, vsaj dokler ne zrihtajo prezračevanja. Še Fat Mike se je delal norca "AC was invented 20 years ago. You people are 20 years behind!" Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.