Kruz Objavljeno 28. julij 2024 Share Objavljeno 28. julij 2024 Samo petkove cifre Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 28. julij 2024 Share Objavljeno 28. julij 2024 Folk je ploskal po filmu :)) oz neki so se trudli Jaz sem si samo mislil wtf mislim.. ne vem meni je bila zgodba krneki multiverse ovo ono, res izmislis si jo lahko v eni urci, samo pac da ubacijo not cimvec kontenta za deadpool fore in neke like kao glej to miki.. se najboljse so mi bile une fore na racun marvela al foxa al wolverina ki kaze misice in da bo jackman delal do 90 leta za disney ipd ene 3x sem se tudi jaz nasmejal ajde Ma vecina for al jih nisem razumel al jih nisem hotu al so bile na nivoju 20 letnigov gen x al neki se mi zdi ne vem meni so ql zanimive zgodbe, preobrati.. sploh v superhero movijih.. to mi je bil bolj super hero movi komedija ala ne vem.. ma nitine adam sendler, ki adam sendler ima neko zgodbo, nauk whatever.. ma tle je res krneki.. uno ala une ameriske komedije ki se norcujejo iz filmov Uni limbo shit zjebe cel filem, ker je samo nek ultra filler.. Ne vem deadpool 1 he pomoje se vedno najboljsi.. dvojka je mogoce malo boljsa kot ta filem, ma tam tam.. tle pac limbo res zjebe pol filma 2 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 28. julij 2024 Share Objavljeno 28. julij 2024 Weraziel reče pred 7 urami: Haha dejansko je ful več zgodbe kot se je pričakovalo, pa še meta komentar na to kako bodo obsojeni na večno igranje teh likov ali pa kako so si nekateri liki zaslužili boljši sendoff Logan je itak večini ljudem fav Xmen, folku dogaja, da ga Hugh Jackman spet igra. Tisti zadnji Avengers filmi so bli narejeni prou za MCU fane, tole je blo pa namerno za Logan fane pa za vse, ki so brali Deadpoola. Prou uno boli nas kurac kdor ne šteka kej Ja glej me veseli da si fan in da si stekal vse in ti je bild dober.. sam meni pac kot entry level gledalcu, ki ga zanima zgodba in ce bom kaj pametnega odnesel od filma, mije bil pac HM komedija s plitvo zgodbo in cel kup besednimi heci.. Dosti jih nisem razumel isto dosti jih ni bilo smesnih.. pac pocutil sem se ko wolwerine, ko mu deadpool strelja glupe otrocje fore Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 28. julij 2024 Štekam. Maš fore na Ryanovo ženo (k je lih rodila) pa ona igra tisti en lik k omenjo nosečnost. Pa še več je takih momentov, npr. Mullin, k igra v fuzbal klubu od Reynoldsa in je odet v Waležanske barve take fore so mogoče res samo za tiste, ki poznajo tud osebne stvari o Reynoldsu. Samo fak it, Deadpool poanta je vedno blo 4th wall breaki, meni je dobro lih zato, ker so še bolj nepričakovane fore. Pa sej tud še zmer je enih for na Marvel filme pred MCU pa na pop kulturo iz 90tih meni se zdi valid, da ti zato film ni bil tok kul, samo če ti pa tematsko ni film potegnil, to pa škoda, ker kar je ta film je ljubezensko pismo vsem odpisanim (kar se navezuje tudi na glavna lika) 2 Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 28. julij 2024 Share Objavljeno 28. julij 2024 Mislim da neke hude zgodbe niso mogl narest ker so mogl nekak povezat 2 različna svetova... Multiverse je pač ena "lahka" rešitev za take stvari. Meni osebno je dogajal ful in upam da naredijo neko "proper" nadaljevanje. Spoiler Dogpool & Ladypool 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 29. julij 2024 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 29. julij 2024 Spoiler Jennifer Garner makes a hilarious cameo as Elektra in "Deadpool & Wolverine," where she humorously references her real-life divorce from Ben Affleck. In the movie, Elektra helps Deadpool and Wolverine against the villain Cassandra Nova, mentioning that Daredevil (Affleck) was killed by her. When Deadpool offers condolences, Elektra casually replies, "It's fine." še ena fora razložena samo za tiste, k ste že gledal film Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 29. julij 2024 Share Objavljeno 29. julij 2024 (urejano) Weraziel reče pred 10 urami: Ne vem a cem gledat al pocakam po ogledu. 29. julij 2024 uredilo bitje Paljo Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 29. julij 2024 Paljo reče pred 1 uro: Ne vem a cem gledat al pocakam po ogledu. Če ti kej pomeni, dala sta pozitiven review, poglej pol 1 Navedek Povezava do prispevka
Deadguy Objavljeno 30. julij 2024 Share Objavljeno 30. julij 2024 zadnje pol ure filma je clo ok do dober, ostalo meh Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 31. julij 2024 Share Objavljeno 31. julij 2024 Ravno iz kina, film dogajal na polno! Multiverse neumnosti oprostim, itak so samo odskocna deska za pizdarije. Jackman in Reynolds sta odlicno izpeljala buddy cop komedijo. Vsec so mi zadeve, ki mi drugace nikoli niso, props za tole. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 31. julij 2024 Share Objavljeno 31. julij 2024 In ja, svaka cast za cameos, in da so jih vkljucili v zgodbo. Dober nacin drkanja nostalgije. Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 Spoiler Baje je Snipes prišel samo za hot meal and a warm bed 1 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 7. avgust 2024 Share Objavljeno 7. avgust 2024 Fak no, tole bi bilo res briljantno, če bi bilo malo bolj chilled in precej bolj simpl. Deadpool in Wolverine sta nekje, pa Deadpool mora biti do večera doma, ker ma njegov kolega/punca/whoever rojstni dan al pa mora iti na pogreb od nekoga. Oba sta že malo buzzed vso pot, ker sta nahypana/žalostna, pa neki hecni bad guyji skos osporavajo pot in zato zamujata. Pač bad guyi res tipa, ki hočejo otrokom pokrasti vse leve copate al neki. Vsi ti paralelni Wolverini, ki jih vidimo za pol sekunde, actual-comic-height itd. je brezveze&prehitro izpeljano. Tud najboljši del filma je, ko dobita hondico. Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 7. avgust 2024 Share Objavljeno 7. avgust 2024 A je kej dobre akcije momci Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 7. avgust 2024 Share Objavljeno 7. avgust 2024 cgi-blood Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 7. avgust 2024 Share Objavljeno 7. avgust 2024 Meni je bil čisti fun, plačal za dve uri zabave, dobil dve uri zabave, brez woke cuma v ustih. Pa lepo je blo videti OG heroje z začetka 2000s. Navedek Povezava do prispevka
Renamon Objavljeno 7. avgust 2024 Share Objavljeno 7. avgust 2024 7/10 2 Navedek Povezava do prispevka
Heraklej Objavljeno 13. avgust 2024 Share Objavljeno 13. avgust 2024 Film mi dejansko ne deluje, kot Deadpool movie, bolj MCU. Kljub temu da mi je ta svet, ki so ga odprli s serijo Loki sploh ne paše, mi je bil film dost všečen, za to kar je - večkrat sem se na glas nasmejal. Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 14. avgust 2024 Share Objavljeno 14. avgust 2024 Men so bli glavni problem podnapisi, ker te avtomastko potegne da jih bereš in zamudiš čisto preveč referenc/šal, ki niso niti približno matchane v slovenščini. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 14. avgust 2024 Uuu, js v našem kinu ne berem podnapisov lih zarad tega. Res je, da se moraš mal prisilit, da ne gledaš dol, ampak se da 1 Navedek Povezava do prispevka
LordFebo Objavljeno 15. avgust 2024 Share Objavljeno 15. avgust 2024 Sam sem bil malo razočaran. Po prvih dveh docela samostojnih filmih je tole eno veliko mnogovesolje vseh mogočih referenc, vicev čez Disney in starih karakterjev. Saj je akcija zabavna in osrednja lika nadmočna in simpatična, ampak to je to. Večvesolja imamo čez glavo dovolj, Blade, Gambit in Electra pa so bili potegnjeni iz riti, nesmiselni in kratkomalo slabi na vseh nivojih. V zadnjemu Spider-Manu so imeli stari frisi smiselno vlogo, tukaj pa je Ryan poklical par starih znancev in jih v tri dni vključil v svoj visokoproračunski fanovski skeč. Navedek Povezava do prispevka
kefir Objavljeno 16. avgust 2024 Share Objavljeno 16. avgust 2024 Nisem bil navdušen. Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 16. avgust 2024 Share Objavljeno 16. avgust 2024 We've reached a billion. Upam, da bo zdaj spet mal več R-rated filmov (verjetno ja, ker postajajo zdaj generacije, ki so bile ob Avengerjih stare 5-10, polnoletne). Pa upam, da dobimo še kaj drugega, kot jebene stripovske filme help me god jesus christ and the lord buddha. Ko je folk, ki je v 80-ih užival v R akcijah dobival svoje otroke, so prisilili industrijo, da je pootročila filme, ker njihovi sončki že ne smejo gledat grozne krvi in poslušat kletvic. Zdaj pa ljudje iz vate spet hočejo kletvice imo Navedek Povezava do prispevka
narodno Objavljeno 26. avgust 2024 Share Objavljeno 26. avgust 2024 (urejano) Tudi mene tale multiverse ni najbolj prepričal. Poleg dobre akcije in nekaj zanimivih momentov sem bil bolj navdušen nad Deadpool 1&2 (osebno mi linearen narativ bolj sede). 26. avgust 2024 uredilo bitje narodno Navedek Povezava do prispevka
wuzi Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 Spoiler torej zapiti wolverine, ki je izgubil smisel in voljo do življenja, sreča svoj antipol, ki je v resnici njegov potlačeni alterego. skupaj se spustita v brezmejni pusti wasteland, kjer nevarnost preži na vsakem koraku, kar je v resnici metafora za njegovo stanje duha. ko deadpoola končno sprejme stopi nazaj v stik s svojim pravim in celovitim jazom in nadvlada svoje navidez nepremagljive demone v obliki čelave bejbe. z roko v roki s svojo drugo polovico stopi srečen v boljši jutri. pa par dick & fart jokeov je vmes. al sm jz to kaj narobe razumel Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 ful preveč bereš v to Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 6. september 2024 Avtor Share Objavljeno 6. september 2024 art is subjective Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 30. september 2024 Share Objavljeno 30. september 2024 2 uri fan wanka cenim mora bit grozljivo shit film ce nisi marvel fan z vsemi temi callbacki Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.