Skoči na vsebino

Deadpool & Wolverine

Weraziel

Priporočeni prispevki

Folk je ploskal po filmu :)) oz neki so se trudli

Jaz sem si samo mislil wtf

mislim.. ne vem meni je bila zgodba krneki multiverse ovo ono, res izmislis si jo lahko v eni urci, samo pac da ubacijo not cimvec kontenta za deadpool fore in neke like kao glej to miki.. se najboljse so mi bile une fore na racun marvela al foxa al wolverina ki kaze misice in da bo jackman delal do 90 leta za disney ipd

ene 3x sem se tudi jaz nasmejal ajde

Ma vecina for al jih nisem razumel al jih nisem hotu al so bile na nivoju 20 letnigov gen x al neki se mi zdi

ne vem meni so ql zanimive zgodbe, preobrati.. sploh v superhero movijih.. to mi je bil bolj super hero movi komedija ala ne vem.. ma nitine adam sendler, ki adam sendler ima neko zgodbo, nauk whatever.. ma tle je res krneki.. uno ala une ameriske komedije ki se norcujejo iz filmov

Uni limbo shit zjebe cel filem, ker je samo nek ultra filler..

Ne vem deadpool 1 he pomoje se vedno najboljsi.. dvojka je mogoce malo boljsa kot ta filem, ma tam tam.. tle pac limbo res zjebe pol filma

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 7 urami:

Haha dejansko je ful več zgodbe kot se je pričakovalo, pa še meta komentar na to kako bodo obsojeni na večno igranje teh likov :D ali pa kako so si nekateri liki zaslužili boljši sendoff

Logan je itak večini ljudem fav Xmen, folku dogaja, da ga Hugh Jackman spet igra. Tisti zadnji Avengers filmi so bli narejeni prou za MCU fane, tole je blo pa namerno za Logan fane :D pa za vse, ki so brali Deadpoola. Prou uno boli nas kurac kdor ne šteka kej

Ja glej me veseli da si fan in da si stekal vse in ti je bild dober.. sam meni pac kot entry level gledalcu, ki ga zanima zgodba in ce bom kaj pametnega odnesel od filma, mije bil pac HM komedija s plitvo zgodbo in cel kup besednimi heci.. 

Dosti jih nisem razumel isto dosti jih ni bilo smesnih.. pac pocutil sem se ko wolwerine, ko mu deadpool strelja glupe otrocje fore

Povezava do prispevka

Štekam. Maš fore na Ryanovo ženo (k je lih rodila) pa ona igra tisti en lik k omenjo nosečnost. Pa še več je takih momentov, npr. Mullin, k igra v fuzbal klubu od Reynoldsa in je odet v Waležanske barve :) take fore so mogoče res samo za tiste, ki poznajo tud osebne stvari o Reynoldsu. Samo fak it, Deadpool poanta je vedno blo 4th wall breaki, meni je dobro lih zato, ker so še bolj nepričakovane fore.

Pa sej tud še zmer je enih for na Marvel filme pred MCU pa na pop kulturo iz 90tih :D meni se zdi valid, da ti zato film ni bil tok kul, samo če ti pa tematsko ni film potegnil, to pa škoda, ker kar je ta film je ljubezensko pismo vsem odpisanim (kar se navezuje tudi na glavna lika)

Povezava do prispevka

Mislim da neke hude zgodbe niso mogl narest ker so mogl nekak povezat 2 različna svetova... Multiverse je pač ena "lahka" rešitev za take stvari.

Meni osebno je dogajal ful :D in upam da naredijo neko "proper" nadaljevanje. 

Spoiler

Dogpool :avadodo: & Ladypool :wub:

Povezava do prispevka
Spoiler

Jennifer Garner makes a hilarious cameo as Elektra in "Deadpool & Wolverine," where she humorously references her real-life divorce from Ben Affleck. In the movie, Elektra helps Deadpool and Wolverine against the villain Cassandra Nova, mentioning that Daredevil (Affleck) was killed by her. When Deadpool offers condolences, Elektra casually replies, "It's fine." 

še ena fora razložena samo za tiste, k ste že gledal film

Povezava do prispevka

Fak no, tole bi bilo res briljantno, če bi bilo malo bolj chilled in precej bolj simpl. Deadpool in Wolverine sta nekje, pa Deadpool mora biti do večera doma, ker ma njegov kolega/punca/whoever rojstni dan al pa mora iti na pogreb od nekoga. Oba sta že malo buzzed vso pot, ker sta nahypana/žalostna, pa neki hecni bad guyji skos osporavajo pot in zato zamujata. Pač bad guyi res tipa, ki hočejo otrokom pokrasti vse leve copate al neki. Vsi ti paralelni Wolverini, ki jih vidimo  za pol sekunde, actual-comic-height itd. je brezveze&prehitro izpeljano.

Tud najboljši del filma je, ko dobita hondico.

Povezava do prispevka

Sam sem bil malo razočaran. Po prvih dveh docela samostojnih filmih je tole eno veliko mnogovesolje vseh mogočih referenc, vicev čez Disney in starih karakterjev. Saj je akcija zabavna in osrednja lika nadmočna in simpatična, ampak to je to. Večvesolja imamo čez glavo dovolj, Blade, Gambit in Electra pa so bili potegnjeni iz riti, nesmiselni in kratkomalo slabi na vseh nivojih. V zadnjemu Spider-Manu so imeli stari frisi smiselno vlogo, tukaj pa je Ryan poklical par starih znancev in jih v tri dni vključil v svoj visokoproračunski fanovski skeč. 

Povezava do prispevka

We've reached a billion.

Upam, da bo zdaj spet mal več R-rated filmov (verjetno ja, ker postajajo zdaj generacije, ki so bile ob Avengerjih stare 5-10, polnoletne). Pa upam, da dobimo še kaj drugega, kot jebene stripovske filme help me god jesus christ and the lord buddha. Ko je folk, ki je v 80-ih užival v R akcijah dobival svoje otroke, so prisilili industrijo, da je pootročila filme, ker njihovi sončki že ne smejo gledat grozne krvi in poslušat kletvic. Zdaj pa ljudje iz vate spet hočejo kletvice imo

slika.png.7fba066ec0fcfbcff4d2a96dbcf0061e.png

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
Spoiler

torej zapiti wolverine, ki je izgubil smisel in voljo do življenja, sreča svoj antipol, ki je v resnici njegov potlačeni alterego. skupaj se spustita v brezmejni pusti wasteland, kjer nevarnost preži na vsakem koraku, kar je v resnici metafora za njegovo stanje duha. ko deadpoola končno sprejme stopi nazaj v stik s svojim pravim in celovitim jazom in nadvlada svoje navidez nepremagljive demone v obliki čelave bejbe. z roko v roki s svojo drugo polovico stopi srečen v boljši jutri. pa par dick & fart jokeov je vmes.

al sm jz to kaj narobe razumel

Povezava do prispevka
  • 4 tedne kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...