Skoči na vsebino

Heraklej

Rumeni jak
 • Število vsebin

  40
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

19 Jogurt

Več o članu Heraklej

 • Butast stavek
  je prijavljen z ruskim računom.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 209 vohunjenj
 1. Heraklej

  Pravkar pogledano

  Model, kaj ko bi se nehal sramotit in enostavno nehal srat s temi svojimi kvazi recenzijami.
 2. A ni bilo dovolj, da si že v eni temi smešno jamral? Pa če že pišeš neumnosti, vsaj navedi pravo resolucijo. S22U pač ne zmore 4k.
 3. Samo v info povem, da sem ravno pred kakim mesecem kupil rabljenega, brezhibnega S22U z 256GB pomnilnika, prav tako bele barve, s samsung quick chargerjem in leather coverjem za 950€, z računom in garancijo. Malo za potencialno usmeritev.
 4. Heraklej

  Pravkar pogledano

  Dobro sestaviti vizualnost? En najhujših in najbolj vizualno bolečih filmov ever. Kamera je, kot da bi jo režiral 11 letnik z ADHDjem. Gosling mi je bil prav redka svetla točka tega filma.
 5. Kupljeno. Lahko izbrisete.
 6. Heraklej

  Top Gun: Maverick

  Celotna situacija mi je še zmeraj smešna. Top Gun je. Ni dokumentarec o vojnem letalstvu. Film mi je super. Pričakoval sem Top Gun, dobil sem nekaj boljšega - pa niti nisem fan originala. Tehnično je spektakularen, zgodba je dovolj ok, da pozabim nanjo. Čustveno me dovolj notr potegne. Glasbena podlaga je kul. In na nobeni točki nimam občutka, da gledam CGI overload ali kak sci-fi. Ta teden ga grem že tretjič gledati, ker je ena najboljših kino izkušenj zadnjega desetletja, če ne več. Ampak važno, da se obremenjujete s tem, da rakete niso prave barve ali whatever. xD
 7. Heraklej

  Top Gun: Maverick

  Fantje, če Top Gun kritizirate, ker ni preveč realističen, se mi iskreno povedano smilite.
 8. Heraklej

  TV tema

  Kamor si tudi prvič (pravilno) postavil vprašanje, četudi z neracionalnimi zahtevami glede na budget. :-)
 9. Ali ni to samo v okviru pretvorbe, v smislu, da se bo lahko poslalo epub na kindle email naslov? Se pravi, da se bo ta še zmeraj moral pretvoriti v drug format, samo uradno preko amazonovega strežnika?
 10. Pred časom sem videl neko foro pri LTT, kjer so obstoječ klasičen sub povezali preko nekih dokupljenih WiFi vmesnikov. Tko da mogoče kej v tej smeri?
 11. Pred dobrim tednom so bile tudi po 900...
 12. Garancija je 1 leto, stvarne napake maš 2 leti.
 13. Jst sm lih pred kratkim zagrabil Asus Rog Strix G15, ki ima 5900HX in 6800M kombo. Dost kul zadeva, če že iščeš non-nVidia opcije. Ima tudi on-cpu grafično, ki prišpara kar dost štroma... :-)
 14. Heraklej

  Monitorji

  Na idealo.de je cel kup ponudb za nove od 440 dalje... tako da se orientiraj po tem.
 15. Je kr glasna zadeva, ampak začuda ne na preveč zoprn način. Se pa temu vseeno izogibam, če se le da. Overall ga furam na silent mode, razen, ko je potreben kak horsepower.
×
×
 • Ustvari novo...