Weraziel Objavljeno 7. september 2024 Share Objavljeno 7. september 2024 Za PC, PS5 in Xbox Series X/S Ja nč prjatli, neki malega singleplayer kampanje, potem pa coop varjanta. Izgleda kot nekaj kar mogoče ne bi plačal po polni ceni, ker ne vem kok bi se mi dal multiplayer igrat, ampak izgleda kot nekaj kar bi znalo bit fun 2 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 7. september 2024 Share Objavljeno 7. september 2024 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 7. september 2024 Share Objavljeno 7. september 2024 Ozvezdujem temo. Tole me intrigira že od prvih trailerjev. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 7. september 2024 Share Objavljeno 7. september 2024 Res morm naslednji teden enko spet obrnit, pol pa tole Edina zamera, da si smrkec, sam če so pa posterboyi 40k sveta Btw, a ste že vidli vijoličnega orka? Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 7. september 2024 Share Objavljeno 7. september 2024 Zgleda cool sam po drugi strani nevem ce se mi da zacet multiplayer igrico, kjer je treba verjetn mal grindat Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 7. september 2024 Share Objavljeno 7. september 2024 jaz sem kupil za pc in celo malo igral deluje mi nespolirana.. bolj mislim na settingse in opcije.. aiming in look senstivity sploh ne delujejo na miski, samo na kontrolerju, ni FOW ipd ipd ima toga PvP izgleda jedva ne vem.. morem se dosti igrat ampak na prvo nogo mi deluje, da so nas s5 zajebali prodali nedodelan in zbugan izdelek za ful previsoko ceno to bi moral bit early access 40 eur imo drugace grafika in vzudsje mi deluje ql.. kaksen krat imam obcutek da sem v strategiji, ko uleti milijardo zvali name, samo da pac igram 3rd person kitajski gears of war drugace imat piratsko za probat na netih 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Kočevc reče pred 17 urami: Zgleda cool sam po drugi strani nevem ce se mi da zacet multiplayer igrico, kjer je treba verjetn mal grindat Ha? A to ni primarno SP/co-op špil? Nisem nič spremljal Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Jaz kupim jutri s frendi bomo igrali COOP upam da MP dela dobro nisem še nič prebral glede multiplayerja Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 (urejano) Multiplayer dela dobro in je kar fun. Coop je najjači del igre tho. 8. september 2024 uredilo bitje Buzzkill 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 PS5 Lover reče Dne, 7. 9. 2024 at 18:41: Tole laufa naravnost porazno na PS5 lol. XSX ima 10-15fps več praktično skos kar je največja razlika kar sem jih kdaj videl v teh analizah. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 To je bug se mi zdi, ker ko restartaš spet laufa dobro. Nekaj z volumetriko sumim. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 ej Buzi hehehehe kaka je pa tebi igrica? 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Nisem preveč igral ker sem pal čez vikend v Astrobota. Nekaj sem pokal coop in je dober, to bom največ igral imo, single player kampanja je tudi res dobro narejena. Multiplayer je fun, ampak se ne vidim neki pvpjat v taki igrici. Ko obrnem in zgrindam levele na coop likih lahko povem več, do tedaj špricam testosteron in svinec po zerg gamadi in se mam prav lepo tbh. Graficno leti, ampak kot sem rekel pride v eni tocki vcasih do slowdowna in moras restartat. Tu govorimo o 300 monstrih na ekranu v megli. Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Dobro optimizriran na peceju sam dober proc rabiš met beri vsaj 5600 nonX. V 4k je prav čudovito gledat kak se premikajo alieni😍😍😍 Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Saj je ps5 pro pred vrati Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Nvm no prostata naj nebi imel ne ful boljši proc. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Igra kdo na pcju z m and k ?? Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Jst sm malo igral, imo boljše s kontrolerjem Naslednjo rundo preverim kku se obnese Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Me3do reče pred 16 minutami: Jst sm malo igral, imo boljše s kontrolerjem Naslednjo rundo preverim kku se obnese probaj ce se ti da z misko malo spremenit sensitivity sej na hitro imas 3 opcije main senstivity, ki deluje, ce ga spreminjas look sensitivity ADS senstivity ki pa ne delujeta, karkoli naredis manj vec je vedno isto kot je main probaj, ce imas tudi ti isti problem Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 @Buzzkill in @PS5 Lover prijavljena inkviziciji Niso zergi, temveč Tyranidi In ne alieni, temveč xenoti Lep lp, komisar 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 BigBoss82 reče pred 4 minutami: probaj ce se ti da z misko malo spremenit sensitivity sej na hitro imas 3 opcije main senstivity, ki deluje, ce ga spreminjas look sensitivity ADS senstivity ki pa ne delujeta, karkoli naredis manj vec je vedno isto kot je main probaj, ce imas tudi ti isti problem Aja ne, miška mi je ok, tipkovnica me jebe Res sm se navadu na kontroler, jebi ga Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Me3do reče pred 1 minuto: Aja ne, miška mi je ok, tipkovnica me jebe Res sm se navadu na kontroler, jebi ga jaja ma probaj menjat ADS sensitivity in poglej, ce v igri dejansko opazis razliko al je zbuggano kot pri meni Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 A je to kej podobno Gears of War al je bol bedno? Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 (urejano) Oboje I guess, nusem igral se neki ful.. pac kitajski gears of war izgleda na prvi pogled 9. september 2024 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 (urejano) BigBoss82 reče pred 27 minutami: jaja ma probaj menjat ADS sensitivity in poglej, ce v igri dejansko opazis razliko al je zbuggano kot pri meni Da nisi ti malo pomešal Za miško imaš samo sensitivity To kar ti govoriš (look sensitivity in aiming sensitivity) so nastavitve za kontroler 9. september 2024 uredilo bitje Me3do 1 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Berbasecks reče pred 32 minutami: @Buzzkill in @PS5 Lover prijavljena inkviziciji Niso zergi, temveč Tyranidi In ne alieni, temveč xenoti Lep lp, komisar Sem hotel googlat kak se jim reče pa se mi ni dalo ups Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 BigBoss82 reče pred 8 minutami: Oboje I guess, nusem igral se neki ful.. pac kitajski gears of war izgleda na prvi pogled sej gears of war 1 in 2 sta bla tko res proper. pol pa microsoft vse zajebal, ker je mogu it bill gates pokupit pou amerike da bo vzgajal fejk zelenjavo. in pol smo dobival sama bedna nadeljevanja. halo, gow, fable da niti ne govorim. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 (urejano) @Me3do jpjp, story of my life hehe Nj cudno da mi na redditu noben ne odpise, tipi si mislijo svoje :))) Sem vidu ja med googlanjem, da se pritozujejo da za misko ni ads opcije, tega je dosti ma to kar je mene zanimalo ni blo nikjer, bog ve zakaj :))))) 9. september 2024 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 (urejano) Dejch reče pred 12 minutami: sej gears of war 1 in 2 sta bla tko res proper. pol pa microsoft vse zajebal, ker je mogu it bill gates pokupit pou amerike da bo vzgajal fejk zelenjavo. in pol smo dobival sama bedna nadeljevanja. halo, gow, fable da niti ne govorim. Dobro ne bomo zdej prevec na geopolitiko in geoekonomijo.. ampak ja naceloma imas prav 9. september 2024 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Reku Billy Boy da je treba slabe igrice igračke delat, da ne bi slučajno preveč zaslužli Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.