Arey Objavljeno 23. april 2024 Share Objavljeno 23. april 2024 To pomeni da imas povprecno hitrost 80km/h, predvidevam da na avtocesti ne gres bistveno hitreje od 110km/h al pa se ful po regionalki vozis. Jz mam na podobni relacijiv drugo smer slo povprecno hitrost precej nad 100km/h s porabo 5.2l/100km. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 23. april 2024 Share Objavljeno 23. april 2024 Eh to mene sploh ne gane, jz bi mel rear wheel drive long range najraje ce bi kupoval. Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 23. april 2024 Share Objavljeno 23. april 2024 Arey reče pred 29 minutami: Eh to mene sploh ne gane, jz bi mel rear wheel drive long range najraje ce bi kupoval. Tudi jaz. Pa še liftback Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 23. april 2024 Share Objavljeno 23. april 2024 Skynetz reče Pravkar: Tudi jaz. Pa še liftback Kaj je to? Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 23. april 2024 Share Objavljeno 23. april 2024 Oblika limuzine, ampak se dvigne cel prtljažnik, tko kot ima superb pa octavia. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 23. april 2024 Share Objavljeno 23. april 2024 Aa ok. Men so limuzine tut dalec najlepse sam so tut precej slabe s prtljaznikom. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 24. april 2024 Avtor Share Objavljeno 24. april 2024 Lepa cena. Samo sem tukaj pričakoval več moči. Celo razmišljam, da bo prišla še močnejša različica. Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 24. april 2024 Share Objavljeno 24. april 2024 Kaj sploh še ostane nemcem? Za tako ceno nimajo primerljivega vozu. Navedek Povezava do prispevka
PuskA Objavljeno 24. april 2024 Share Objavljeno 24. april 2024 (urejano) Arey reče pred 18 urami: To pomeni da imas povprecno hitrost 80km/h, predvidevam da na avtocesti ne gres bistveno hitreje od 110km/h al pa se ful po regionalki vozis. Jz mam na podobni relacijiv drugo smer slo povprecno hitrost precej nad 100km/h s porabo 5.2l/100km. 33km regionalke 67avtoceste, vozi se kolkr promet dopusca, za praznike na morci, bomo vidl kak se bo obnesl, do kopra bom pa ze zbombal v enmu susu passerati mi je kuru 5.1 avg v 90k km takih relacij 24. april 2024 uredilo bitje PuskA Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 24. april 2024 Avtor Share Objavljeno 24. april 2024 PuskA reče Pravkar: 33km regionalke 67avtoceste, vozi se kolkr promet dopusca, za praznike na morci, bomo vidl kak se bo obnesl, do kopra bom pa ze zbombal v enmu susu Jaz to pravim skoz folku. Lahko pikiram proti LJ. Pol ko pridem do Vrhnike pa oba pasova počasi istočasno ali pa skoz skačejo cik cak in počasi prehitevajo. Do LJ pa že pade povprečna poraba. Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 24. april 2024 Share Objavljeno 24. april 2024 Vodokotlič reče pred 1 uro: Lepa cena. Samo sem tukaj pričakoval več moči. Celo razmišljam, da bo prišla še močnejša različica. Meni se zdijo vse cene še vedno previsoke, but that's just me wicked reče pred 1 uro: Kaj sploh še ostane nemcem? Za tako ceno nimajo primerljivega vozu. ICE. Itak očitno EV že počasi tone glede na trenuten padec prodaje. Sicer mislim da če bodo cene avtov še vedno tko visoke bo precej padla celotna prodaja, ne samo EV. Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 24. april 2024 Share Objavljeno 24. april 2024 Model, kakšno ceno pa bi ti mel za 500 konjski avto ki pospešuje bolje od ice poršeja za 200 jurjev? 30k? sej maš. Osnovno 3 dobiš za cca 35k s subvencijo kar je insane deal na trenutnem trgu realno Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 24. april 2024 Share Objavljeno 24. april 2024 Morski reče pred 16 minutami: Model, kakšno ceno pa bi ti mel za 500 konjski avto ki pospešuje bolje od ice poršeja za 200 jurjev? 30k? sej maš. Osnovno 3 dobiš za cca 35k s subvencijo kar je insane deal na trenutnem trgu realno lol Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 24. april 2024 Share Objavljeno 24. april 2024 Dej mi en primer limuzine tega razreda, ki jo lahko dobim za 35k in ni golič ice ali ev Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 24. april 2024 Share Objavljeno 24. april 2024 Slovenski ljudski avto Octavia, pa še dosti bi jih lahko naštel. Sicer pa subvencije kmalu ne bo več, tko da pol boš lahko iskal med avti za 38k. Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 24. april 2024 Share Objavljeno 24. april 2024 Skynetz reče pred 6 minutami: Slovenski ljudski avto Octavia, pa še dosti bi jih lahko naštel. Sicer pa subvencije kmalu ne bo več, tko da pol boš lahko iskal med avti za 38k. Octavia je narejena na osnovi golfa. Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 24. april 2024 Share Objavljeno 24. april 2024 Vodokotlič reče pred 2 urama: Lepa cena. Samo sem tukaj pričakoval več moči. Celo razmišljam, da bo prišla še močnejša različica. Ameriška verzija naj bi mela več max moči kot tiste narjene na kitajskem 460 vs 510 zaradi baterije. Kolko je pa to točno pa ne vem. Pospeševanje do 100 naj bi bilo povsem enako verjetno pa se bo razlika poznala pri višjih hitrosti Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 24. april 2024 Share Objavljeno 24. april 2024 Morski reče pred 3 minutami: Octavia je narejena na osnovi golfa. Ne razumem kaj si želel s tem povedat? Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 24. april 2024 Share Objavljeno 24. april 2024 Skynetz reče pred 3 minutami: Ne razumem kaj si želel s tem povedat? Da mi daš primer dedicated limuzine srednjega razreda za 35k (ala passat, mondeo, mazda 6…), ne pa hatchback z vecjim kofanom mislim da boš teško našel Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 24. april 2024 Share Objavljeno 24. april 2024 (urejano) Morski reče pred 28 minutami: Da mi daš primer dedicated limuzine srednjega razreda za 35k (ala passat, mondeo, mazda 6…), ne pa hatchback z vecjim kofanom mislim da boš teško našel Jaz primerjam kakšen avto bi lahko dobil za ta denar, pa da je bolj uporaben. Octavia je že, ker ima liftback in s tem precej bolj uporaben prostor, da ne govorim o karavanu. Superb je še večji in ima tudi liftback. Passat navaden je sedan in isto neuporaben kot Model 3, zato niti ne gledam, Passat karavan pa je enako kot superb karavan precej bolj prostoren in uporaben. Passat so nehali delat limuzino z razlogom, ne prodaja se, ker ima neuporaben prostor. Iskreno ne vem zakaj bi kdo sploh želel limuzino v današnjem času, ko ima večina en avto za vse. Te limuzine so manj uporabne od nekega novega Polota. V teoriji imajo več prostora, v praksi pa ne. Pa tudi ne moreš itak tako spet gledat, ker Passate, Superbe kupujejo v večini podjetja in šopajo z njimi kilometre na veliko, kjer je tudi čas in komoditeta pomembna. Model 3 SR zato odpade, LR pa vemo koliko več stane, tko da ne primerjaj modela za 35k, ki je bolj ali ne kot mestni ali drugi avto z avtom ki je namenjen za autobahn. Pa če dodam še malo subjektivnosti, je tudi kvaliteta izdelave in oprema pri zgornjih boljša. Dobiš vsaj senzorje pa žmigavce pa delujoč senzor za dež, že to je neki vredno. 24. april 2024 uredilo bitje Skynetz Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 24. april 2024 Avtor Share Objavljeno 24. april 2024 wicked reče pred 3 urami: Kaj sploh še ostane nemcem? Za tako ceno nimajo primerljivega vozu. Kot kupec imaš dost redek avto na cesti. Vsaj malo iztopaš od tisočih klonov. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 24. april 2024 Avtor Share Objavljeno 24. april 2024 Skynetz reče pred 2 urama: Meni se zdijo vse cene še vedno previsoke, but that's just me ICE. Itak očitno EV že počasi tone glede na trenuten padec prodaje. Sicer mislim da če bodo cene avtov še vedno tko visoke bo precej padla celotna prodaja, ne samo EV. Meni osebno vse kar je nad 15k eur mi je drago. 1 Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 24. april 2024 Share Objavljeno 24. april 2024 Skynetz reče pred 18 urami: Tudi jaz. Pa še liftback s tem bi bila dost bolj uporabna ja. Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 24. april 2024 Share Objavljeno 24. april 2024 bainit reče pred 35 minutami: s tem bi bila dost bolj uporabna ja. Jp, to, USS, senzor za dež pa ročke, dream car. Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 24. april 2024 Share Objavljeno 24. april 2024 pa HUD. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 24. april 2024 Avtor Share Objavljeno 24. april 2024 https://www.instagram.com/reel/C6EiYwYhKhq/?igsh=aHE4aDlmeWdzaGFy Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 24. april 2024 Share Objavljeno 24. april 2024 bainit reče pred 7 minutami: pa HUD. Bi bil zadovoljen že da bi imel display pred seboj, ne nujno HUD Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 24. april 2024 Share Objavljeno 24. april 2024 Vodokotlič reče pred 10 minutami: https://www.instagram.com/reel/C6EiYwYhKhq/?igsh=aHE4aDlmeWdzaGFy Treba je narest dmg control. Tesla niča cene, odpušča ni dani... Navedek Povezava do prispevka
jlpktnst Objavljeno 24. april 2024 Share Objavljeno 24. april 2024 PuskA reče Dne, 23. 4. 2024 at 8:55: 15kwh/100km to samo vozis PuskA reče Dne, 23. 4. 2024 at 14:43: ce bi tesla shranjevala poti, kilometrino, čas, avg, max brzino in take stvari, bi posharal kamot. drgac je pa 3x tedensko furanje 180km na dan od decembra do dons relacija SG-LJ-SG, se pravi zimski kilometri included.drgac cajt voznje v eno smer je 1h10 min, ce ni kolapsa na obvoznici Ne rabiš teslo za to, ziher so appi na telefonu. wicked reče pred 10 urami: Kaj sploh še ostane nemcem? Za tako ceno nimajo primerljivega vozu. Eh Nemci so šli itak v kurac. Namest da bi ostali pri tem kar majo dobro grejo to uničit, hkrati pa ne ponudit nič pametnega. Eh. Skoz trobim da so določeni segmenti avtov izginili in postali še bolj prekleto dragi. Imaš pa malo morje malih SUVov, hatchbackov in weird limuzin kot je tesla 3. Za 50k jaz pričakujem mal več kot tako šparto ki jo fura tesla not. Tudi če dela avto vse sam, dokler ni LEVEL 5 certified hočem polne kontrole na voljo. Moram rečit da baterija je zdej dost velka. Edini resen improvement na tej fronti je če se naredijo standardi polnilnic ali pa še bolje - standard za removable baterije. O tem je še elon kvasal 10 let nazaj potem je pa utihnil ker je pogruntal da je več dnarja če priklene folk. 100% bo tesla charging tudi v neki točki postal drag kot vse ostalo. Ker to je njihov cost center in bi raje videli da je profit center. In any case, nemci. Ne nimajo. Majo nekaj več izbire in malo manj šparto. So pa potem druge reči narobe in prizadete. Res je žalostna situacija na trgu. To je "inovacija". Prav vidi se da hočejo firme met ROI že isto leto, niso sploh pripravljeni počakat par let. Že isto leto hočejo pozitiven revenue, pa potem hočejo v roku par let vklopit še paralelene revenue streame. OBUP PuskA reče pred 9 urami: 33km regionalke 67avtoceste, vozi se kolkr promet dopusca, za praznike na morci, bomo vidl kak se bo obnesl, do kopra bom pa ze zbombal v enmu susu passerati mi je kuru 5.1 avg v 90k km takih relacij Ja ti maš ene 15 km regionalke manj kot jaz (v vsako smer?). Samo jaz sem rabu kar nekje 1:30, mogoče 1:20 v res idealnih razmerah popoldan. Pa skor nikol se ni dal baš prehitet nič zunaj AC. Jaz sem mel na passatu porabo 6.0 ko sem tiščal na AC. Pa niti nisem prehiteval. Ja če furaš to kot passata imaš verjetno res tako porabo ja, samo 1:10 čas mi je mal hitro. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.