Arey Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Ne da je dokazano da NE pomaga, nihce ni uspel empiricno dokazat da ima zadeva vpliv. Vse ornk studije do zdaj, bojda, ker jih sam nisem bral, priznam, niso uspele dokazat statisticno pomembne razlike. Ja vem ja, s struktura prejsnjega stavka je insane, ne da se mi refaktorirat. Anyway, vsi ki pravijo da razlika je to pravijo ker lej avstrijce al pa ker so enkrat to pr nas nardil pa ni toce aka absolutno brezvezne osebne izkusnje, Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Arey reče Pravkar: Ne da je dokazano da NE pomaga, nihce ni uspel empiricno dokazat da ima zadeva vpliv. Vse ornk studije do zdaj, bojda, ker jih sam nisem bral, priznam, niso uspele dokazat statisticno pomembne razlike. Ja vem ja, s struktura prejsnjega stavka je insane, ne da se mi refaktorirat. Anyway, vsi ki pravijo da razlika je to pravijo ker lej avstrijce al pa ker so enkrat to pr nas nardil pa ni toce aka absolutno brezvezne osebne izkusnje, Jaz sam vprašam, če NI dokazano. Pol škodit ne more. Seprav zakaj ne streljat pa če pomaga 10% je to 10% več kokr je zdej a ne. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 BigBoss82 reče pred 17 minutami: drugace treba zamenjat samo steklo pomoje sam itak sem gledal neki na netu taki panel istanejo 100 eur na komad in tip jih nima vec kot 34 je pa res da treba placat tudi delavce Ne vem ma pomoje ni tolko Naj mu geni aonce zamwnja panele al steklo pol pa naj se menijo zavarovalnico.. sam vprasanje ce uni prasci od genija imajo stekloal panele na zalogi Glej jaz nimam pojma o teh zadevah, ker sem blokar. Bojo že porihtali... Nimam jaz tu kaj pomagat. Je pa mi jih seveda vseh po vrsti žal. Soseda iz bloka pa je bla na rojstnem dnevu 150m zračne linije stran od tega frenda in jim je stolklo vseh 10 avtov, ki so bli tam. Vsi imajo polepljene šipe in cele nastrelane haube in strehe. Avto ima po moje manj ljudi zavarovan za točo, jaz ga tudi nimam. Vsaj šipe in luči ima verjetno večina. 1 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 A ves, ti lahko to uporabljas pa pol ni toce in okol razlagas lejte k ni toce zarad mene. Sam v resnici je to dalec od dokaza. Avstrijci pac ocitno dajo kes, nasi pa ne, kaj je pa prav pa ne vem. Vem samo da raziskave niso uspele potrdit izboljsanja. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Dejch reče pred 1 minuto: Jaz sam vprašam, če NI dokazano. Pol škodit ne more. Seprav zakaj ne streljat pa če pomaga 10% je to 10% več kokr je zdej a ne. Ja daj kes pa streljaj kolikor te je volja ane. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Arey reče Pravkar: Ja daj kes pa streljaj kolikor te je volja ane. ja a k je taka gromozanska škoda, je pa keš? mislm ne bit defenziven obrazloži. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 pa ker denar bi šel za te rakete da se streljajo? davkoplačevalski? Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Dejch reče Pravkar: ja a k je taka gromozanska škoda, je pa keš? mislm ne bit defenziven obrazloži. Nisem defenziven, pravim ti da ni dokazov da zadeva pomaga. Dokazov tut ni da proti-tocni ples indijancev pomaga pa se ne sprasujes zakaj ni premier uvozil 20 indijancev plesat v zgornjo kungoto. 1 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Dejch reče Pravkar: pa ker denar bi šel za te rakete da se streljajo? davkoplačevalski? Ja lahko 2x ugibas cigv denar bi sel za to no, Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Arey reče pred 1 minuto: Nisem defenziven, pravim ti da ni dokazov da zadeva pomaga. Dokazov tut ni da proti-tocni ples indijancev pomaga pa se ne sprasujes zakaj ni premier uvozil 20 indijancev plesat v zgornjo kungoto. ja pa nej se naredi konkretna raziskava, da se razčisti. če pomaga 10% je več kokr 0% a je tko? Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) Arey reče pred 2 minutama: Ja lahko 2x ugibas cigv denar bi sel za to no, ja pa jz raj dam moj denar da se ustavijo te zadeve, če se lohka vsaj neki. ne pa da se zgodi sranje, k se niti proba ne preprečit, če dejansko se lohka pol pa dobimo pomoč iz EU in mamo še večji kredit. zdej pa ti povej men kaj naj tuki se naredi? 15. julij 2024 uredilo bitje Dejch Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Fak je tezko s tabo debatirat A mislis da ni nihce probal in delal raziskav? Rezultati so zelo mesani, tle mas iz enega prvih google searchev ki sem jih naredil nek exceprt: Navedek particularly fruit orchards and grain fields. There have been cloud-seeding projects aimed at reducing hail damage. Some operations have attempted to put so many nuclei into the supercooled parts of cumulonimbus that they would be almost totally converted to ice crystals. Such a procedure, called overseeding, is not considered practical because of the large quantities of material needed to seed the clouds over an area great enough to have an appreciable effect. Most hail-suppression attempts have been based on the concept that damage will be reduced if the hailstone sizes are reduced. This does not require overseeding. Consider, for example, an unseeded cloud that produces one hailstone having a two-centimetre diameter in each cubic metre of air. If ice-nuclei seeding could cause 100 uniform hailstones in the same volume from the same available quantity of supercooled water, their diameters would be about 0.4 centimetre. The small stones would melt as they fell through the layer of warm air below the freezing level. Even if they did not melt completely to form rain, by the time the hailstones reached the ground they would be too small to do any serious damage. Silver iodide seeding of potential hailstorms has been carried out in many countries. Most of the ice nuclei have been dispersed from ground-based or aircraft-mounted generators. In Switzerland it appeared that there may have been more hail produced by seeding. In Argentina the results seemed to depend on the type of weathersituation. In the United States varying results have been reported. Soviet experimenters injected ice nuclei directly into the supercooled parts of clouds by means of rockets or artillery. In the latter technique a projectile explodes and disperses the nuclei. The rockets carry a cylinder of a pyrotechnic substance impregnated with silver iodide or lead iodide. It passes through the cloud while burning for a period of 45 seconds. Spectacular success in hail reduction was reported by Soviet scientists. The benefit-to-cost ratios cited ranged from 4 to 1 up to 17 to 1. There have been no independent tests of these procedures, and as a result many other atmospheric scientists have hesitated to accept the claims of success at face value. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Dejch reče pred 1 minuto: ja pa jz raj dam moj denar da se ustavijo te zadeve, če se lohka vsaj neki. ne pa da se zgodi sranje, k se niti proba ne preprečit, če dejansko se lohka pol pa dobimo pomoč iz EU in mamo še večji kredit. zdej pa ti povej men kaj naj tuki se naredi? Jz mislim da, glede na trenutne raziskave, ni kaj za narest. Mogoce pa bo zatiskanje oci pred podnebnimi spremembami ful pomagalo. Drgac pa lahko komot das svoj denar, pozanimaj se kdo v mb to pocne in jim doniraj kes, ni prepovedano. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Ni težko z mano debatirat pa tud s tabo ni. Sam če so mešani rezultati, pomen, da zna neki delovat, kar pomen, da je boljš kokr 0%. In pol mamo masovne izgube povsod in ta denar k si ga sposodimo, sloni na komu? davkoplačevalcih right? Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) Nic kar si napisal nima nobenega smisla. 15. julij 2024 uredilo bitje Arey Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) Dejch reče pred 12 minutami: Pol škodit ne more. Vsaj metanje denarja v smeti, če ne kaka druga zadeva, ki morda škodi zdravju ali podnebju na dolgi rok. Drugače sem tudi jaz orgAnski top, ker streljam na pamet. Pojma nimam o zadevi. 15. julij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Arey reče pred 1 minuto: Nic kar si napisal nima nobenega smisla. ja enako brt. sej kle zdej ne debatirava, kdo ma bolj prav. kle debatirava, kaj je za slovenijo in za folk bolš. a štekaš? če je streljanje 10% možnosti da nau toče je to več kokr 0%. in rakete al kaj je tist so manjši strošek za državo kokr pol posledice toče stari. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ke_kit reče Pravkar: Vsaj metanje denarja v smeti, če ne kaka druga zadeva, ki morda škodi zdravju ali podnebju na dolgi rok. lej nism nek znastvenik sam nekak se mi zdi, da kle ni neki škodljivo podnebju kokr k se furamo okol za vsako malenkost. zdej me pa križajte, ker sm reku, da se furamo z avti za brezveze. ajde Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) Tvoja trditev, ki je povsem napacna tko al tko, sloni na tem da streljanje pomaga. Tega ni uspel nihce dokazat, v najboljsem primeru neke pozitivne razlike so ampak tezko preverljive, v najslabsem je VEC toce. Tko da nehaj pit pa preberi odstavek ki sem ti ga prilimal. 15. julij 2024 uredilo bitje Arey Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) Dejmo tudi nehat gradit hiše, ker beton ful onesnažuje. lep lp od moškega srednjih let, brez otrok, ki ga boli kurac 15. julij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Arey reče Pravkar: Tvoja trditev, ki je povsem napacna tko al tko, sloni na tem da streljanje pomaga. Tega ni uspel nihce dokazat, v najboljsem primeru neke pozitivne razlike so ampak tezko preverljive, v najslabsem je VEC toce. Tko da nehaj pit pa preberi odstavek ki sem ti ga prilimal. ne ne sloni na tem. reku si da so mešane raziskave. seprav zna bit da neki pomaga. za državo je to sigurno manjši strošek kokr posledice toče. pa grem stavt da streljanje je za podnebje manj škodljivo kokr fijakanje z avtom 5km stran. tko da tud to je fuckrow Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ke_kit reče Pravkar: Dejmo tudi nehat gradit hiše, ker beton ful onesnažuje. lep lp od moškega srednjih let, brez otrok, ki ga boli kurac ja valda to je ta odziv sarkastičen. v bistvu se ti pa jebe za problematiko toče. sm rd bi neki kontriral pa zatiral. kr nekiiii Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) Dejch reče pred 1 minuto: ja valda to je ta odziv sarkastičen. v bistvu se ti pa jebe za problematiko toče. sm rd bi neki kontriral pa zatiral. kr nekiiii A si ga spet pil, al kaj imaš te paranoje, da te hočem zatirati? A pri tebi je vsaka človeška interakcija zatiranje? Saj sem napisal, da je to samo moje laično mnenje, ker nimam pojma o zadevi. Lahko, da imaš 100% prav. In ja, če lepim smajlije na konc nekih bedarij, pol se valjda zajebavam (koliko procentov pa je odvisno od situacije). 15. julij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Pizda ce grem do mojga 4 letnika pa mu povem “raziskave niso uspele potrdit da streljanje pomaga” mu je instantno jasno kaj to pomeni, en odrasli dejc ima s tem tezave. Pridi nazaj ko bos razumel kaj to pomeni, ajcao. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ke_kit reče pred 1 minuto: A si ga spet pil, al kaj imaš te paranoje, da te hočem zatirati? A pri tebi je vsaka človeška interakcija zatiranje? Saj sem napisal, da je to samo moje laično mnenje, ker nimam pojma o zadevi. Lahko, da imaš 100% prav. In ja, če lepim smajlije na konc nekih bedarij, pol se valjda zajebavam (koliko procentov pa je odvisno od situacije). evo in zdej si omenil pijačo. ne bil si spet iz prve sarkastičen sm zato da bi zatru. tko kokr s pijačo. kr neki človek. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Arey reče pred 1 minuto: Pizda ce grem do mojga 4 letnika pa mu povem “raziskave niso uspele potrdit da streljanje pomaga” mu je instantno jasno kaj to pomeni, en odrasli dejc ima s tem tezave. Pridi nazaj ko bos razumel kaj to pomeni, ajcao. ja pa če grem jz do 3 letnika in mu rečm, če niso ovrgl da ne pomaga 100% je isto kar ti govoriš človek. ajčao Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) Pijačo sem omenil, ker imaš nekoherentne misli. In ja, če si pil, pol se nima smisla pogovarjati s tabo, ker si nesposoben kakršnekoli interakcije. A si pil? Sedaj te pa kar direktno vprašam, da vem al naj še sploh kaj napišem ali ne. 15. julij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ke_kit reče Pravkar: Pijačo sem omenil, ker imaš nekoherentne misli. In ja, če si pil, pol se nima smisla pogovarjati s tabo, ker si nesposoben kakršnekoli interakcije. A si pil? Sam, da vem al naj te jemljem resno ali ne. ne pijačo si omenil, da bi me zabil, ker nimaš argumenta, pa se hočš na to usest, da bi me zatru. a v bistvu nisi prpravljen, na eno odprto debato. pač hočš met po defaultu prav, pa tud če nimaš 100% dejstev. otročjo komunikacijo imaš, zato ker pač se nekdo s tabo 100% ne strinja in pol zabijaš z enimi podpasnimi. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) Dejch reče pred 4 minutami: ne pijačo si omenil, da bi me zabil, ker nimaš argumenta, pa se hočš na to usest, da bi me zatru. a v bistvu nisi prpravljen, na eno odprto debato. pač hočš met po defaultu prav, pa tud če nimaš 100% dejstev. otročjo komunikacijo imaš, zato ker pač se nekdo s tabo 100% ne strinja in pol zabijaš z enimi podpasnimi. Dejansko se mi je zdelo, da si trezen, ker pišeš v redu stavke,. Zmotil me je brzostrelka parnoja pristop. Dob3esedno nisem nikoli spremljal teh letalskih posegov in premalo vem, da bi lahko pametoval. Nisem ti hotel kontrirati, samo ponudil sem ti možnost (keš), čemu tega ne počnejo. Glede na to, da nočeš odgovoriti na vprašanje, sklepam, da si pil. Se umikam. 15. julij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 pomoje ni pil ko pije je precej hujse Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.