magični kralj Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ne se dat dejch jaz sem bral raziskavo da je blo izboljsanje ko so streljali pa zdaj so menjali sumljivo jodovo tinkturo s soljo tako da niti strupeno vec ni, samo zelenjava bo direkt z vrta soljena Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ke_kit reče pred 1 minuto: Dejansko se mi je zdelo, da si trezen, ker pišeš v redu stavke,. Zmotil me je brzostrelka parnoja pristop. Glede na to, da nočeš odgovoriti, bom sklepal, da si. Se umikam. Sploh ne vem kaj delaš iz te debate nekega slona. Zadeva je, da sm vprašal legit vprašanja, če nimate nekih dejstev na ta vprašanja pol pač nehimo govort. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Dejch reče pred 6 minutami: ja pa če grem jz do 3 letnika in mu rečm, če niso ovrgl da ne pomaga 100% je isto kar ti govoriš človek. ajčao Definitivno te zatiramo ker pijes, ne ker pises prizadete poste brez razumevanja osnovnih pojmov kot je BESEDE. Nihce ni dokazoval da ne pomaga. DOKAZAT NISO USPELI DA POMAGA ALI SKODI. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 BigBoss82 reče pred 2 minutama: pomoje ni pil ko pije je precej hujse Sej zato. Sem navajen bolj nasikanega pristopa, kjer zliva žolč. Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 A če v cerkvi zvonijo na pune, to tud prežene točo? 2 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 jao arey dej chill bro. seprav če bi strelal, bi blo dejansko za državo cenej kokr da ne a ne? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Dejch reče pred 1 minuto: Sploh ne vem kaj delaš iz te debate nekega slona. Jaz? Kar sem ti napisal je, da verjetno nočejo metati proč denarja za neki, kar ni 100% preverjeno, da bo delovalo. Pol, ko si omenil nepotrebo uporabljanja avtov, sem pa samo navrgu joke (valjda ne misliš, da mislim resno wtf). Sploh se nisem želel neki prerekati s tabo ali ti pametovati. Ponavljam, pojma nimam o zadevi. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Jake the Mess reče Pravkar: A če v cerkvi zvonijo na pune, to tud prežene točo? Ne. Tisto je proti kugi. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ke_kit reče Pravkar: Jaz? Kar sem ti napisal je, da verjetno nočejo metati proč denarja za neki, kar ni 100% preverjeno, da bo delovalo. Pol, ko si omenil nepotrebo uporabljanja avtov, sem pa samo navrgu joke (valjda ne misliš, da mislim resno wtf). Sploh se nisem želel neki prerekati s tabo ali ti pametovati. Ponavljam, pojma nimam o zadevi. Ja pa jz sm isto napisal. Ne vem, če je metanje denarja, ker streljanje je zih cenej kokr posledice. Mislm a štekaš, če deluje 10% je več kokr 0%. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Dejch reče pred 2 minutama: jao arey dej chill bro. seprav če bi strelal, bi blo dejansko za državo cenej kokr da ne a ne? ja, v najslabsem primeru malo zacinijo naravo (vec dnarja v obtoku ker je zelenjava boljsa) vcasih se toco prepreci (+) Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 A veš če vidš da je toča, pa si v flatu pa greš vn z deko, pa daš na avto, si naredu več kokr 0. a štekaš kaj mislm? Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Dejch reče pred 1 minuto: A veš če vidš da je toča, pa si v flatu pa greš vn z deko, pa daš na avto, si naredu več kokr 0. a štekaš kaj mislm? ja, bolje ista nego nista Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 magični kralj reče Pravkar: ja, bolje ista nego nista točn tko brt Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ze ki govorite o zvonovih in veri ste vidli to: kaj pravite vi legit al tudi pokvarjena ura ima prav 2x na dan? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) Dejch reče pred 11 minutami: Ja pa jz sm isto napisal. Ne vem, če je metanje denarja, ker streljanje je zih cenej kokr posledice. Mislm a štekaš, če deluje 10% je več kokr 0%. Matematika. Posledice nanadzorovane toče = 100 enot keša, Sipanje z letali = 20 enot keša Če stvar deluje 10%, te pride vse skupaj 90+20=110 enot Če stvar ne deluje, te pride vse skupaj 120 enot. Zato, je v primeru, da stvar ne deluje ali deluje zelo malo, tole metanje proč keša. Če se držiš mojih grobih, neumnih, na pamet napisanih številk seveda. 15. julij 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 kje si ti najdu 120 enot, če ne deluje brt? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 BigBoss82 reče pred 1 minuto: kaj pravite vi legit al tudi pokvarjena ura ima prav 2x na dan? Statistika, ki kaže, da je na svetu preveč norcev. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) Dejch reče pred 1 minuto: kje si ti najdu 120 enot, če ne deluje brt? 100 enot zaradi toče + 20 enot za letalo. Bolj neumno razumljivo res ne bi mogel napisati imo. Wtf? 15. julij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ma ni samo faktor 5 razlika med enim frcoplanom ki mece sol cez okno pa razfukanimi strehami avti elehtrarnami 1 Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Dejch reče Pravkar: kje si ti najdu 120 enot, če ne deluje brt? 100+20 Ne mi rect da te treznega to zjebe... ? 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ke_kit reče Pravkar: 100 enot zaradi toče + 20 enot za letalo. Wtf? ja kje si pa ti najdu enote za škodo k nastane z točo velko kokr tenis žogice stari? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 magični kralj reče pred 1 minuto: ma ni samo faktor 5 razlika med enim frcoplanom ki mece sol cez okno pa razfukanimi strehami avti elehtrarnami Problem je v tem, da nihče od nas ne ve kako dobro vpliva to sejanje na točo. To je moj point ves čas. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) Dejch reče pred 2 minutama: ja kje si pa ti najdu enote za škodo k nastane z točo velko kokr tenis žogice stari? ke_kit reče pred 5 minutami: Če se držiš mojih grobih, neumnih, na pamet napisanih številk seveda. Zdaj pa se bom zares umaknil, ker če nisi pil, pol me enostavno jebeš v glavo. Adios. 15. julij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 pomoje vpliva, ce das sol v vodo bolj pozno zmrzne pa pade dol kot voda prej Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ke_kit reče Pravkar: Zdaj pa sem bom zares umaknil, ker če nisi pil, pol me enostavno jebeš v glavo. Adios. brt? stari določil si enote, brez nekih dejstev. ti si kr reku, da brez streljanja ma to enoto. shiiit monday to friday. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 rip dejch 2 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Ne nas teasat zdaj Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 a bomo šli pogledat decapota momci? 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.