Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Arey reče pred 18 urami:

Streljanje proti toci nima enega dokaza da bi karkoli pomagalo, vedno iste debate.

Lol seveda ima

Dobesedno je v jugi to delovalo in deluje pi svetu ze od 70.let prejsnjega stoletja

Jodlarji majo 7 avionov za izvajanje taksne obrambe

https://www.rtvslo.si/okolje/mi-oblake-izlivamo-in-ozemamo-kot-gobo/397832

Lohk pa seveda tut najdes ful clankov kako "stroka" pravi da zadeve ne delujejo 

Lohk se pa vprasas komu to prav pride da razfuka vse skupi in bos vidu da ma smisla

uredilo bitje vlaho
Povezava do prispevka

Ja, seveda ni. Jaz sem pisal za tukaj (občino), ker tukaj pač vidim sam. Nisem odgovarjal na tvoj post, ker sem opazil, da sva objavila skoraj istočasno. Kasneje sem šele videl tvojega. 

Ampak, če se prav spomnim so pred leti spet govorili, da bi naj v Mariboru kupili letalo proti toči. Ne vem kaj je zdaj s tem. V Sloveniji v glavnem dolga leta ni blo, drugje pa še kar majo. 

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 13 minutami:

Ampak, če se prav spomnim so pred leti spet govorili, da bi naj v Mariboru kupili letalo proti toči. Ne vem kaj je zdaj s tem. V Sloveniji v glavnem dolga leta ni blo, drugje pa še kar majo. 

Mislim, da ni toliko problem v letalih (ker to imajo), ampak je v tem, ker jim noben ne plača stroškov. Nekje sem prebral (to je sicer stara informacija), da so dobili financiranje za 23 letalnih ur in to je to. Ko se te ure porabijo pač ne letijo. Tudi če grozi ne vem kakšna katastrofa. Pač v stilu: mi dvignemo roke, noben nas ni plačal, na lastno pest in stroške pa tega ne bomo počeli. 
Točno o tem mi je pred časom iz prve roke razlagal tudi bivši sošolec, ki je dejansko pilot in se mi zagotovo ni lagal. Ne vem pa kakšno je stanje letos.

Povezava do prispevka
BigBoss82 reče pred 5 minutami:

to je skoraj sigurno zavarovano

vprasanje pa koliko jim bo rabilo za zamenjavo

prav me zanima

Je zavarovano, ampak je problem to kar omenjaš v naslednjem delu. Vprašanje koliko časa bojo zdaj rabili, ker je ogromno prijav in so že izgovori, da nimajo dovolj cenilcev, potem se bodo na vsak način ogibali "normalnim" zneskom, iskali cake, zavlačevali... Vprašanje kako dolgo, da sploh pridejo pogledat, če imajo teh par cenilcev.

Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 4 minutami:

Mislim, da ni toliko problem v letalih (ker to imajo), ampak je v tem, ker jim noben ne plača stroškov. Nekje sem prebral (to je sicer stara informacija), da so dobili financiranje za 23 letalnih ur in to je to. Ko se te ure porabijo pač ne letijo. Tudi če grozi ne vem kakšna katastrofa. Pač v stilu: mi dvignemo roke, noben nas ni plačal, na lastno pest in stroške pa tega ne bomo počeli. 
Točno o tem mi je pred časom iz prve roke razlagal tudi bivši sošolec, ki je dejansko pilot in se mi zagotovo ni lagal. Ne vem pa kakšno je stanje letos.

Če je kak uspeh s tem, pa naj nekaj financirajo zavarovalnice. Sigruno bi jim blo ceneje, da plačajo še par ur leta kot pa zdaj, ko krijejo stroške razbitih zadev.

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 1 minuto:

Je zavarovano, ampak je problem to kar omenjaš v naslednjem delu. Vprašanje koliko časa bojo zdaj rabili, ker je ogromno prijav in so že izgovori, da nimajo dovolj cenilcev, potem se bodo na vsak način ogibali "normalnim" zneskom, iskali cake, zavlačevali... Vprašanje kako dolgo, da sploh pridejo pogledat, če imajo teh par cenilcev.

kolk mu prideluje zdaj s to pajcevino gor

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 6 minutami:

vprasanje

sej zato me zanima, ker ima tudi jaz elektrarno in valda me skrbi, ce bi bprislo do tega

ce bos kaj zvedu in se spomnes sporoci

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 23 minutami:

Če je kak uspeh s tem, pa naj nekaj financirajo zavarovalnice. Sigruno bi jim blo ceneje, da plačajo še par ur leta kot pa zdaj, ko krijejo stroške razbitih zadev.

Haha, ti misliš, da bi kakšna SLO zavarovalnica kar tako dala kaj € od sebe?  Že pri izplačilu zavarovalnine se v 99% kaj izgovarjajo ali pač povrnejo minimalno itd, kaj šele da bi na svojo roko vlagali v skupno dobro in financirali obrambo proti toči. 

Meni je pred par leti toča natolkla nadstrešek na terasi. Resda niti približno ni bilo tako hudo kot v primeru tvojega kolega, ampak vseeno. Sem imel zavarovano, valda. Ampak ko je prišel cenilec (Zavarovalnica Triglav) je malo pogledal in dejal, da se tu ne da kaj dosti. V bistvu mi je predlagal, da naj nabavimo nek kit in sami poflikamo luknje, račun za tisti kit pa naj mu skeniram, pošljem in se bo potrudil da dobimo povrnjeno. (mislim da je zadeva stala največ 10 €!!). Lukenj je bilo pa ravno dovolj, da je teklo skozi in nisi mogel več normalno uporabljat terase. Smo potem sami in seveda na lastne stroške menjali komplet kritino. 
Upam sicer, da so od takrat šle stvari na boljše. Ampak jaz zavarovalnicam  dejansko niti malo ne zaupam.

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

drugace treba zamenjat samo steklo pomoje

sam itak sem gledal neki na netu taki panel istanejo 100 eur na komad in tip jih nima vec kot 34

je pa res da treba placat tudi delavce 

Ne vem ma pomoje ni tolko

Naj mu geni aonce zamwnja panele al steklo pol pa naj se menijo zavarovalnico.. sam vprasanje ce uni prasci od genija imajo stekloal panele na zalogi

uredilo bitje BigBoss82
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...