👽vlaho Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) Arey reče pred 18 urami: Streljanje proti toci nima enega dokaza da bi karkoli pomagalo, vedno iste debate. Lol seveda ima Dobesedno je v jugi to delovalo in deluje pi svetu ze od 70.let prejsnjega stoletja Jodlarji majo 7 avionov za izvajanje taksne obrambe https://www.rtvslo.si/okolje/mi-oblake-izlivamo-in-ozemamo-kot-gobo/397832 Lohk pa seveda tut najdes ful clankov kako "stroka" pravi da zadeve ne delujejo Lohk se pa vprasas komu to prav pride da razfuka vse skupi in bos vidu da ma smisla 15. julij 2024 uredilo bitje vlaho Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 To da jodlarji to pocnejo ne pomeni da v resnici pomaga. Ce “stroka” pravi da ne deluje kdo pol pravi da deluje, stroka? Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 shitty revolt remake trailer 1 Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Arey reče pred 25 minutami: To da jodlarji to pocnejo ne pomeni da v resnici pomaga. Ce “stroka” pravi da ne deluje kdo pol pravi da deluje, stroka? Ok ne pomaga Move along Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 to bi se komot rešil z vodenjem statistike o pojavnosti in velikosti toče mislim da mamo na štajerskem na obeh straneh meje dost podobno podnebje da ne naredi bistvene razlike a mamo take podatke Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Jaz sem tudi slišal, da pomaga. Res pa je, da si nikoli nisem vzel pol ure cajta, da bi šel zadev googlat. Hrvati tesno ob meji še vedno streljajo rakete v zrak in na tistem manjšem območju tik ob njih je res kar nekaj let blo najmanj toče v občini. Bog si ga vedi. Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ne vem če je občina glih smiselno veliko področje za to primerjat, ampak ajde začetek je Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Ja, seveda ni. Jaz sem pisal za tukaj (občino), ker tukaj pač vidim sam. Nisem odgovarjal na tvoj post, ker sem opazil, da sva objavila skoraj istočasno. Kasneje sem šele videl tvojega. Ampak, če se prav spomnim so pred leti spet govorili, da bi naj v Mariboru kupili letalo proti toči. Ne vem kaj je zdaj s tem. V Sloveniji v glavnem dolga leta ni blo, drugje pa še kar majo. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Jaz sem čez vikend kolegu pazil psa in me sprašuje, če je kaj na njegovi bajti. Letim pogledat in je blo videti samo listje od drevja po tleh in smrekove vejice... Pa ena luknjica v fasadi. Streha se ne vidi, ker je kar visoka (in ogabna enokapnica). On je potem včeraj zvečer, ko se je vrnil z lojtro splezal gor. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 oof Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 lepo je zrukalo Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ahhh sranje Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 to je skoraj sigurno zavarovano vprasanje pa koliko jim bo rabilo za zamenjavo prav me zanima Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Aktivist Vanč reče pred 13 minutami: Ampak, če se prav spomnim so pred leti spet govorili, da bi naj v Mariboru kupili letalo proti toči. Ne vem kaj je zdaj s tem. V Sloveniji v glavnem dolga leta ni blo, drugje pa še kar majo. Mislim, da ni toliko problem v letalih (ker to imajo), ampak je v tem, ker jim noben ne plača stroškov. Nekje sem prebral (to je sicer stara informacija), da so dobili financiranje za 23 letalnih ur in to je to. Ko se te ure porabijo pač ne letijo. Tudi če grozi ne vem kakšna katastrofa. Pač v stilu: mi dvignemo roke, noben nas ni plačal, na lastno pest in stroške pa tega ne bomo počeli. Točno o tem mi je pred časom iz prve roke razlagal tudi bivši sošolec, ki je dejansko pilot in se mi zagotovo ni lagal. Ne vem pa kakšno je stanje letos. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 dacapo zgodbe so mi res carske, naseje random cifre pa faxe da zgleda legit Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 BigBoss82 reče pred 5 minutami: to je skoraj sigurno zavarovano vprasanje pa koliko jim bo rabilo za zamenjavo prav me zanima Je zavarovano, ampak je problem to kar omenjaš v naslednjem delu. Vprašanje koliko časa bojo zdaj rabili, ker je ogromno prijav in so že izgovori, da nimajo dovolj cenilcev, potem se bodo na vsak način ogibali "normalnim" zneskom, iskali cake, zavlačevali... Vprašanje kako dolgo, da sploh pridejo pogledat, če imajo teh par cenilcev. 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 DaCapo reče pred 4 minutami: Mislim, da ni toliko problem v letalih (ker to imajo), ampak je v tem, ker jim noben ne plača stroškov. Nekje sem prebral (to je sicer stara informacija), da so dobili financiranje za 23 letalnih ur in to je to. Ko se te ure porabijo pač ne letijo. Tudi če grozi ne vem kakšna katastrofa. Pač v stilu: mi dvignemo roke, noben nas ni plačal, na lastno pest in stroške pa tega ne bomo počeli. Točno o tem mi je pred časom iz prve roke razlagal tudi bivši sošolec, ki je dejansko pilot in se mi zagotovo ni lagal. Ne vem pa kakšno je stanje letos. Če je kak uspeh s tem, pa naj nekaj financirajo zavarovalnice. Sigruno bi jim blo ceneje, da plačajo še par ur leta kot pa zdaj, ko krijejo stroške razbitih zadev. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Aktivist Vanč reče pred 1 minuto: Je zavarovano, ampak je problem to kar omenjaš v naslednjem delu. Vprašanje koliko časa bojo zdaj rabili, ker je ogromno prijav in so že izgovori, da nimajo dovolj cenilcev, potem se bodo na vsak način ogibali "normalnim" zneskom, iskali cake, zavlačevali... Vprašanje kako dolgo, da sploh pridejo pogledat, če imajo teh par cenilcev. kolk mu prideluje zdaj s to pajcevino gor Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 procentualno, glede na pre disaster Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Aja, to pa ga nisem vprašal. Bom ga. 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Aktivist Vanč reče pred 6 minutami: Je zavarovano, ampak je problem to kar omenjaš v naslednjem delu. Vprašanje koliko časa bojo zdaj rabili, ker je ogromno prijav in so že izgovori, da nimajo dovolj cenilcev, potem se bodo na vsak način ogibali "normalnim" zneskom, iskali cake, zavlačevali... Vprašanje kako dolgo, da sploh pridejo pogledat, če imajo teh par cenilcev. vprasanje sej zato me zanima, ker ima tudi jaz elektrarno in valda me skrbi, ce bi bprislo do tega ce bos kaj zvedu in se spomnes sporoci Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 BigBoss82 reče pred 2 minutama: ce bos kaj zvedu in se spomnes sporoci Deal 👍 Itak bom, ker se vsaj par krat tedensko slišima in vidima. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 23 minutami: Če je kak uspeh s tem, pa naj nekaj financirajo zavarovalnice. Sigruno bi jim blo ceneje, da plačajo še par ur leta kot pa zdaj, ko krijejo stroške razbitih zadev. Haha, ti misliš, da bi kakšna SLO zavarovalnica kar tako dala kaj € od sebe? Že pri izplačilu zavarovalnine se v 99% kaj izgovarjajo ali pač povrnejo minimalno itd, kaj šele da bi na svojo roko vlagali v skupno dobro in financirali obrambo proti toči. Meni je pred par leti toča natolkla nadstrešek na terasi. Resda niti približno ni bilo tako hudo kot v primeru tvojega kolega, ampak vseeno. Sem imel zavarovano, valda. Ampak ko je prišel cenilec (Zavarovalnica Triglav) je malo pogledal in dejal, da se tu ne da kaj dosti. V bistvu mi je predlagal, da naj nabavimo nek kit in sami poflikamo luknje, račun za tisti kit pa naj mu skeniram, pošljem in se bo potrudil da dobimo povrnjeno. (mislim da je zadeva stala največ 10 €!!). Lukenj je bilo pa ravno dovolj, da je teklo skozi in nisi mogel več normalno uporabljat terase. Smo potem sami in seveda na lastne stroške menjali komplet kritino. Upam sicer, da so od takrat šle stvari na boljše. Ampak jaz zavarovalnicam dejansko niti malo ne zaupam. 15. julij 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 magični kralj reče pred 27 minutami: kolk mu prideluje zdaj s to pajcevino gor Dela mu 20% mi je zdaj rekel. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Aktivist Vanč reče pred 7 minutami: Dela mu 20% mi je zdaj rekel. dios moj mio bog Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) drugace treba zamenjat samo steklo pomoje sam itak sem gledal neki na netu taki panel istanejo 100 eur na komad in tip jih nima vec kot 34 je pa res da treba placat tudi delavce Ne vem ma pomoje ni tolko Naj mu geni aonce zamwnja panele al steklo pol pa naj se menijo zavarovalnico.. sam vprasanje ce uni prasci od genija imajo stekloal panele na zalogi 15. julij 2024 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Aktivist Vanč reče pred 52 minutami: Če je kak uspeh s tem Se enkrst: ni. Razen anekdotalnih dokazov ki jih lahko pa bp navajamo. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Arey reče pred 7 minutami: Se enkrst: ni. Razen anekdotalnih dokazov ki jih lahko pa bp navajamo. Saj sem napisal, da ne vem, ker nisem nikoli iskal informacij. Ampak je zanimivo, če je prav dokazano, da nič ne pomaga... Zakaj potem to delajo Avstrijci in Hrvati (in ziher še kdo)? A zaradi vraževere? Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Ja, samo afstrijce in hrčke vseeno tolče... Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.