Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Dejch reče pred 4 minutami:

rip dejch

Sam tolk, da ti ne bo preveč bad. Jaz se drugače strinjam s tabo, da se letala naj uporablja, v kolikor delujejo in bi s tem znižali stroške škode (do te mere, da upraviči ceno posega). Jaz sem samo ponudil možno razlago, čemu tega ne delajo.

Povezava do prispevka
Dejch reče pred 13 minutami:

a bomo šli pogledat decapota momci?

To! Ampak brez pogovorov o toči, to vam povem v naprej. Sem malo spremljal debato in je bila totalna potrata vašega časa. Medtem (ko ste to klampfali) mi je namreč uspelo prebrat več kot četrt knjige Holly od Kinga! 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 5 minutami:

To! Ampak brez pogovorov o toči, to vam povem v naprej. Sem malo spremljal debato in je totalna potrata časa. Medtem (ko ste to klampfali) mi je namreč uspelo prebrat več kot četrt knjige Holly od Kinga! 

potrata casa raje bi se pogovarjal o toci in izvedel kaj novega

Povezava do prispevka
BigBoss82 reče pred 23 minutami:

potrata casa raje bi se pogovarjal o toci in izvedel kaj novega

O toči vem vse, kar moram vedeti.
Le malo kdo od vas npr. ve, da so v poznih 60-ih delali poskuse z resonančnimi topovi, ki naj bi razbijali molekule ledu. Bojda se ni obneslo, ker jim je že na prvem poskusnem testiranju razbilo vso steklo v krogu 1000 m. 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Obstaja višja moč, ki je osnova vsega živega in lahko zdravi!

Bruno Gröning jo je imenoval življenjska sila, zdravilna moč, Heilstrom ali Božja moč. O tem je imel zelo natančno intuitivno znanje, ki ga je skozi svoje preprosto učenje približal vsem ljudem.

Krog prijateljev Bruna Gröninga je skupnost ljudi, ki so doživeli pomoči in ozdravitve s sprejemom te, danes skoraj povsem pozabljene, naravne zdravilne moči. Učenje Bruna Gröninga se širi med ljudmi po vsem svetu, ne glede na njihovo versko pripadnost in narodnost.

Z ustrezno naravnanostjo telesa in duha lahko vsak človek sprejme vase Božjo moč. Ta zdravilni tok, ki se čuti v telesu, lahko pomaga in ozdravi celo degenerativne, kronične in težke organske bolezni.

»Zaupaj in verjemi. Pomaga, ozdravlja Božja moč.« (Bruno Gröning)

Številne ozdravitve se obravnavajo po zgledu klinične anamneze. Medicinsko-znanstvena strokovna skupina (MWF) v Krogu prijateljev Bruna Gröninga združuje nekaj tisoč zdravnikov in drugih zdravstvenih delavcev, ki vsebinsko preverjajo poročila ozdravljenih in jih komentirajo na osnovi medicinskih izvidov neodvisnih zdravnikov.

»Obstaja marsikaj, česar se ne da razložiti, toda ničesar ni, kar se ne bi moglo zgoditi.«
Bruno Gröning
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 48 minutami:

To! Ampak brez pogovorov o toči, to vam povem v naprej. Sem malo spremljal debato in je bila totalna potrata vašega časa. Medtem (ko ste to klampfali) mi je namreč uspelo prebrat več kot četrt knjige Holly od Kinga! 

DaCapo Poligraf

Ah, DaCapo, naš literarni Speedy Gonzales!

Knjiga Holly: 560 strani užitka v besedah. Četrtina knjige? 140 strani, seveda.

Časovnica debatne drame:

• Začetek debate z Areyjem: 18:23
  • DaCapov post: 19:33
  • Skupni čas: 70 minut napete intelektualne borbe.

Preverimo statistiko:

• Povprečna oseba prebere 60 strani na uro (kar pomeni približno 1 stran na minuto).
  • DaCapo: 140 strani v 70 minutah.

Matematika pravi, da povprečna oseba v 70 minutah prebere približno 70 strani. Ampak ne, DaCapo ni povprečna oseba! On je bralni maratonec, literarni ninja, pravi čudež od človeka, ki je uspel prebrati dvakrat toliko! Bravo, DaCapo!

Da povzamemo, dragi bralci: če želite, da vam DaCapo prebere knjigo, ga povabite na debato. V 70 minutah vam bo povzel več kot polovico romanov in vam razjasnil vsa vprašanja. Ampak pazite - morda boste potrebovali lasten poligraf, da boste sledili njegovim hitrim bralnim bravuram!

• Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 8
Povezava do prispevka
Kruz reče pred 52 minutami:

Obstaja višja moč, ki je osnova vsega živega in lahko zdravi!

Bruno Gröning jo je imenoval življenjska sila, zdravilna moč, Heilstrom ali Božja moč. O tem je imel zelo natančno intuitivno znanje, ki ga je skozi svoje preprosto učenje približal vsem ljudem.

Krog prijateljev Bruna Gröninga se vztrajno manjša

Prisežem da sm mislu da bo pisalo tole

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...