Kruz Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) Toča is bad mkay. Tako da Indijance, letala in rakete vse ponucat, da se toča prežene. Tudi kurenti, če preženejo zimo, ni hudič, da ne bi mogli toče. CALL everyone 15. julij 2024 uredilo bitje Kruz Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Dejch reče pred 4 minutami: rip dejch Sam tolk, da ti ne bo preveč bad. Jaz se drugače strinjam s tabo, da se letala naj uporablja, v kolikor delujejo in bi s tem znižali stroške škode (do te mere, da upraviči ceno posega). Jaz sem samo ponudil možno razlago, čemu tega ne delajo. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 @ke_kitlahk bi na ker m33t uletu da se spoznamo. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) Dejch reče pred 13 minutami: a bomo šli pogledat decapota momci? To! Ampak brez pogovorov o toči, to vam povem v naprej. Sem malo spremljal debato in je bila totalna potrata vašega časa. Medtem (ko ste to klampfali) mi je namreč uspelo prebrat več kot četrt knjige Holly od Kinga! 15. julij 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) Raje ne, k bi mi vsi risali kurce na faco (kao, evo ti nazaj za vse slabo kar si kdaj narisal), ko bi komiral v bazenčku. 15. julij 2024 uredilo bitje ke_kit 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ma kokr čte. sm kle govorimo 20 let. stari kle smo jebeni frendi 1 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 prinesem monopoli Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ke_kit reče pred 1 minuto: ko bi komiral v bazenčku /me gre preventivno razkužit bazenček 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 DaCapo reče pred 5 minutami: To! Ampak brez pogovorov o toči, to vam povem v naprej. Sem malo spremljal debato in je totalna potrata časa. Medtem (ko ste to klampfali) mi je namreč uspelo prebrat več kot četrt knjige Holly od Kinga! potrata casa raje bi se pogovarjal o toci in izvedel kaj novega 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) Jp. Zdaj končno veste koliko enot keša gre za te stvari. Scary stuff. 15. julij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 še zmer več kokr da se proba kej preprečit. scary dawg Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 a veste kako nastane toca Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Mikroplastika. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 scary dawg. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 (urejano) BigBoss82 reče pred 23 minutami: potrata casa raje bi se pogovarjal o toci in izvedel kaj novega O toči vem vse, kar moram vedeti. Le malo kdo od vas npr. ve, da so v poznih 60-ih delali poskuse z resonančnimi topovi, ki naj bi razbijali molekule ledu. Bojda se ni obneslo, ker jim je že na prvem poskusnem testiranju razbilo vso steklo v krogu 1000 m. 15. julij 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ke_kit reče pred 3 minutami: Mikroplastika. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Obstaja višja moč, ki je osnova vsega živega in lahko zdravi! Bruno Gröning jo je imenoval življenjska sila, zdravilna moč, Heilstrom ali Božja moč. O tem je imel zelo natančno intuitivno znanje, ki ga je skozi svoje preprosto učenje približal vsem ljudem. Krog prijateljev Bruna Gröninga je skupnost ljudi, ki so doživeli pomoči in ozdravitve s sprejemom te, danes skoraj povsem pozabljene, naravne zdravilne moči. Učenje Bruna Gröninga se širi med ljudmi po vsem svetu, ne glede na njihovo versko pripadnost in narodnost. Z ustrezno naravnanostjo telesa in duha lahko vsak človek sprejme vase Božjo moč. Ta zdravilni tok, ki se čuti v telesu, lahko pomaga in ozdravi celo degenerativne, kronične in težke organske bolezni. »Zaupaj in verjemi. Pomaga, ozdravlja Božja moč.« (Bruno Gröning) Številne ozdravitve se obravnavajo po zgledu klinične anamneze. Medicinsko-znanstvena strokovna skupina (MWF) v Krogu prijateljev Bruna Gröninga združuje nekaj tisoč zdravnikov in drugih zdravstvenih delavcev, ki vsebinsko preverjajo poročila ozdravljenih in jih komentirajo na osnovi medicinskih izvidov neodvisnih zdravnikov. »Obstaja marsikaj, česar se ne da razložiti, toda ničesar ni, kar se ne bi moglo zgoditi.« Bruno Gröning 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ke_kit reče pred 1 uro: lep lp od moškega srednjih let He he, srednjih🥹 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ko vem da ste kozolaski luzercki fani, superior platforma steam ma fighting game sale Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 e-gorann reče pred 5 minutami: He he, srednjih🥹 A sva že prek? Ojla Goran, sup? 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 DaCapo reče pred 48 minutami: To! Ampak brez pogovorov o toči, to vam povem v naprej. Sem malo spremljal debato in je bila totalna potrata vašega časa. Medtem (ko ste to klampfali) mi je namreč uspelo prebrat več kot četrt knjige Holly od Kinga! DaCapo Poligraf Ah, DaCapo, naš literarni Speedy Gonzales! Knjiga Holly: 560 strani užitka v besedah. Četrtina knjige? 140 strani, seveda. Časovnica debatne drame: Začetek debate z Areyjem: 18:23 DaCapov post: 19:33 Skupni čas: 70 minut napete intelektualne borbe. Preverimo statistiko: Povprečna oseba prebere 60 strani na uro (kar pomeni približno 1 stran na minuto). DaCapo: 140 strani v 70 minutah. Matematika pravi, da povprečna oseba v 70 minutah prebere približno 70 strani. Ampak ne, DaCapo ni povprečna oseba! On je bralni maratonec, literarni ninja, pravi čudež od človeka, ki je uspel prebrati dvakrat toliko! Bravo, DaCapo! Da povzamemo, dragi bralci: če želite, da vam DaCapo prebere knjigo, ga povabite na debato. V 70 minutah vam bo povzel več kot polovico romanov in vam razjasnil vsa vprašanja. Ampak pazite - morda boste potrebovali lasten poligraf, da boste sledili njegovim hitrim bralnim bravuram! 1 8 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Pismo, še AI, nafeedan z DaCapotom, je cringe 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 jaz sem tudi prebral 140 strani v 70 minutah samo sem skippal tiste daljse odstavke drugace pa vemo da dacapo rad "zakoroza" malo navzgor Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ola kaj vi, a se počutite da ste prijatelji z vsemi na forumu sam zato k že mnogo let skupi poastamo? 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 itak, prijateljstvo via osmoza Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Fuksija reče pred 2 minutama: ola kaj vi, a se počutite da ste prijatelji z vsemi na forumu sam zato k že mnogo let skupi poastamo? lej ti to mućko evito. maaarš baba hoče uničt prijateljstva. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 lej jo kok je hotla sfukat. lej ti prasico Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 ke_kit reče pred 42 minutami: A sva že prek? Ojla Goran, sup? Evo mene dejch me spomnu da obstaja tud ta izbica, pa da vidim kaj se kle pije, na gnoju se samo smarnca 😁 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Jaz sem točno vedel, da bo Ćamir poseciral malo. Sem že jaz mislil, ampak sem bil prelen, da bi šel googlat koliko strani sploh ima knjiga. Navedek Povezava do prispevka
sladkish Objavljeno 15. julij 2024 Share Objavljeno 15. julij 2024 Kruz reče pred 52 minutami: Obstaja višja moč, ki je osnova vsega živega in lahko zdravi! Bruno Gröning jo je imenoval življenjska sila, zdravilna moč, Heilstrom ali Božja moč. O tem je imel zelo natančno intuitivno znanje, ki ga je skozi svoje preprosto učenje približal vsem ljudem. Krog prijateljev Bruna Gröninga se vztrajno manjša Prisežem da sm mislu da bo pisalo tole 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.