Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Mah prijatelj.. ne vem ce bi lahko rekel

Cutim pa neko mero simpatije do vseh, enih bolj drugih manj. Lahko recem, da mi nihce ne gre vec na k, lahko recem tudi, da neki vem o vas..

Neki virtualni prijatelji oz kolegi kot je rekel vanc.. 

Sicer pa to je isto ko pri pickah, po chatu se fulneki stekas pol v zivo je malo drugace :))) mores se navadit

Pred krarkim sem spoznal nekega kolega v zivo s katerimigram igrice ze 10 let pizda.. in pizda ni lih isto kot onlinw ne..malo se mores navadit... dobro z enimi se prej ujames, z drugimi kasneje.. sam v zivo je drugace pizda..

Se mi je ze zgodilo tudi, da ti gre kdo online na k pol v zivo ti je clan :))

Povezava do prispevka

Vse, ki jih poznam s foruma, so IRL isti, ali kvečjemu še večji carji.

Je pa težko properly oceniti nekega človeka po samo par interakcijah. Ko nekoga prvič srečaš ali komajda poznaš, se valjda obnašaš čim boljše, ker bi rad naredil kul vtis. Točno vem, da ste privat vsi isti šupki kot jaz. :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Kruz reče pred 1 uro:

Obstaja višja moč, ki je osnova vsega živega in lahko zdravi!

Bruno Gröning jo je imenoval življenjska sila, zdravilna moč, Heilstrom ali Božja moč. O tem je imel zelo natančno intuitivno znanje, ki ga je skozi svoje preprosto učenje približal vsem ljudem.

Krog prijateljev Bruna Gröninga je skupnost ljudi, ki so doživeli pomoči in ozdravitve s sprejemom te, danes skoraj povsem pozabljene, naravne zdravilne moči. Učenje Bruna Gröninga se širi med ljudmi po vsem svetu, ne glede na njihovo versko pripadnost in narodnost.

Z ustrezno naravnanostjo telesa in duha lahko vsak človek sprejme vase Božjo moč. Ta zdravilni tok, ki se čuti v telesu, lahko pomaga in ozdravi celo degenerativne, kronične in težke organske bolezni.

»Zaupaj in verjemi. Pomaga, ozdravlja Božja moč.« (Bruno Gröning)

Številne ozdravitve se obravnavajo po zgledu klinične anamneze. Medicinsko-znanstvena strokovna skupina (MWF) v Krogu prijateljev Bruna Gröninga združuje nekaj tisoč zdravnikov in drugih zdravstvenih delavcev, ki vsebinsko preverjajo poročila ozdravljenih in jih komentirajo na osnovi medicinskih izvidov neodvisnih zdravnikov.

»Obstaja marsikaj, česar se ne da razložiti, toda ničesar ni, kar se ne bi moglo zgoditi.«
Bruno Gröning

Bivša je imela nevzdržne bolečine med menstruacijo, je šla k enemu "krožku" al kako se temu reče k se st tem Brunotom "ukvarjajo" in jo je nehalo bolet 

Povezava do prispevka

Mislim, no... alo!  Točno tukaj sem ostal ko sem napisal tisti post in od takrat nisem več bral, zato tudi bookmark. Zdaj ali je to točno četrt knjige ali ni pa je res nepotrebno picajzlanje.

Holly_knjigica.thumb.jpg.987ad91731c03c7b3fb21cdd15fe1bd0.jpg

Mičkeno bedno mi je to, da mora človek predložit prav neke dokaze, kot da smo na sodišču. Zdaj naj samo še kdo reče, da sem na random odprl knjigo in fotkal in se grem malo obesit. 
Jaz pač hitro berem in to je to. S tem da valda ne izpustim ene vejice ali pike ali črke...  V bistvu velikokrat kak odstavek preberem celo dvakrat.  

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Saj, zato pa sem iskreno napisal, da sem prebral četrtino. OCenil sem sicer "od oka", šele zdaj ko mi je dvignil pritisk sem natančno počekiral in fotkal. 

Btw. odlična knjiga! Ampak moraš pozorno spremljat, ker se časovnica kar precej premika. 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
Dejch reče pred 10 urami:

@Fuksija killa bee. lej kaj si hotla sfukat in razbit. lej a boš odgovarjala za to? jebena killa bee

@Fuksija a boš še taka podla?

A ste vidl kaj je Evita hotla spustit mino?

tle mamo nekaj primerov zarad katerih se ne počutim da sem prijateljica z vsemi na forumu

• Na jagodo +1 1
  • Za crknit smešno +1 4
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 14 urami:

Haha, ti misliš, da bi kakšna SLO zavarovalnica kar tako dala kaj € od sebe?  Že pri izplačilu zavarovalnine se v 99% kaj izgovarjajo ali pač povrnejo minimalno itd, kaj šele da bi na svojo roko vlagali v skupno dobro in financirali obrambo proti toči. 

Lol, zakaj bi pa zavarovalnica financirala obrambo proti toči? Direkt v nasprotju z njihovim namenom :avadodo:

mojim je doma 1 al 2 leti nazaj sicer toča sesula rolete

v enem tednu so dobili od zavarovalnice

so meli kr srečo I guess

uredilo bitje Berbasecks
Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 3 minutami:

Lol, zakaj bi pa zavarovalnica financirala obrambo proti toči? Direkt v nasprotju z njihovim namenom :avadodo:

Ne razumem zakaj bi to blo v nasprotju? Lahko pojasniš? V primeru, da je obramba učinkovita a ni v njihovem interesu, da bi financirali cenejšo možnost in s tem prihranili denar? Če je preventiva cenejša kot kasneje izplačilo škod...

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   1 član

• Ustvari novo...