Majek Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Denny Crane reče pred 7 minutami: Kolk je bil ornithopter takrat, ko je blo precej kenslanih naročil? Skoraj 20€ manj ko s to kodo. 97,59€ Navedek Povezava do prispevka
Denny Crane Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 E jebiga Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 25. september 2024 Share Objavljeno 25. september 2024 akcija https://lstore.si/collections/lego-znizano/products/lego-icons-10333 Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 25. september 2024 Share Objavljeno 25. september 2024 (urejano) Mene pa so na lego.com razveselili s popusti za Dreamzzz ( ne vem koliko je z-jev). Sem takoj zagrabil hišico + običen adventni koledar in friends GWP je zakačen (pa sploh nisem planiral tega). Drugače pa sledi naslednji teden naročilo novega winter seta + palčkovo poštno vozilo Upam, da bo kak pameten GWP za zraven. Dejmo rečt, da sem pozitivno presenečen, da tale kamionček ni GWP ampak reden nakup. 25. september 2024 uredilo bitje ArtaX Navedek Povezava do prispevka
r3yc Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 ArtaX reče Dne, 25. 9. 2024 at 14:00: Mene pa so na lego.com razveselili s popusti za Dreamzzz ( ne vem koliko je z-jev). Sem takoj zagrabil hišico + običen adventni koledar in friends GWP je zakačen (pa sploh nisem planiral tega). Drugače pa sledi naslednji teden naročilo novega winter seta + palčkovo poštno vozilo Upam, da bo kak pameten GWP za zraven. Dejmo rečt, da sem pozitivno presenečen, da tale kamionček ni GWP ampak reden nakup. Mnja, ne bo neki baš.. tematsko.. 2 Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 r3yc reče pred 10 minutami: Mnja, ne bo neki baš.. tematsko.. Ja sej...to itak delajo nalašč Ne vsi, vendar veliko jih bo kupilo zdaj winter village set in potem decembra vrglo not še nekaj €€€ za dobit še tisti GWP, ki bo takrat in bo zih zimski. Jaz bom skoraj sigurno zdaj kupil to, tko da decembra bomo videli, ali bom lovil tisti GWP po FB skupinah ali bom dejansko še kaj kupil. Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 8. oktober 2024 Share Objavljeno 8. oktober 2024 Designer serija 3 je live V bistvu že nekaj časa in Forest Stronghold gre h koncu. Srbijo me prsti za čokoladno hišo a bom verjetno na koncu spustil. Money in to... https://www.bricklink.com/v3/designer-program/series-3/main.page Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 8. oktober 2024 Share Objavljeno 8. oktober 2024 Eh jaz sem ugotovil, da ob vseh uradnih LEGO setih in ostalih željah, ki niso lego, preprosto nimam denarja na rezevervi za te bricklink serije ;_; Oh well. Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 9. oktober 2024 Share Objavljeno 9. oktober 2024 Majek reče pred 8 urami: Eh jaz sem ugotovil, da ob vseh uradnih LEGO setih in ostalih željah, ki niso lego, preprosto nimam denarja na rezevervi za te bricklink serije ;_; Oh well. Same. Doma imamo vsakoletno tradicijo gradnje zimske vasice (Winter Village). Kupujemo sproti vse sete in dodatke in potem letno, glede na razpoloženje, postavljamo vasico z različnimi comboti. Valda ne iz vseh setov, ker jih je preveč oz. jaz sem prevelik revež in nimam prostora za imet vse to sestavljeno No in tale čokoladna zadeva mi deluje kot nekaj kar bi full pasalo tja. Čeprav roko na srce, napram tem rednim WV setom je kar konkretna zadeva in mogoče ne bi sploh pasala. Ampak me dela živčnega, ker je must have (kao). Pa zavlačujem z nakupom z upanjem, da bo razprodana Moti me tudi to, da moram zdaj vržt na kup 230€, da jih zasedejo za x dni, ker pač other priorities Navedek Povezava do prispevka
Lenkas Objavljeno 9. oktober 2024 Share Objavljeno 9. oktober 2024 mene pa tok mika tale prikolca, tak srckan set Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 9. oktober 2024 Share Objavljeno 9. oktober 2024 Ja, prikolca je tudi huda. Samo mi nikamor ne paše :/ Razen, če jo winteriziram. Hmmm Prejšnjo rundo sem spustil gobjo hišo z istim razlogom. In kaj ni zdaj bodoča serija 5 gobja vasica?!?! Bastards. Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 28. oktober 2024 Share Objavljeno 28. oktober 2024 Black friday 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 28. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 28. oktober 2024 Majek reče Dne, 8. 10. 2024 at 23:37: Eh jaz sem ugotovil, da ob vseh uradnih LEGO setih in ostalih željah, ki niso lego, preprosto nimam denarja na rezevervi za te bricklink serije ;_; Oh well. mah jst sm opazu da so te bricklink seti bl meh Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 29. oktober 2024 Share Objavljeno 29. oktober 2024 Evo tle bo ziher imel kdo usmeritev zame: kako držite prah stran od sestavljenih setov, in kaj naredite, ko se vseeno nabere? Ideja da bi bilo treba razstavit in opucat mi ne paše, ampak če ne bo drugega tudi mogoče. Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 29. oktober 2024 Share Objavljeno 29. oktober 2024 A - Pleksi škatla. Drago. Večno lepo. B - kompresor in spihaš. Če že ni prah zapečen. Če je, potem pa pod tuš. Meni včasih pomaga tudi sesalec z unim širokim nastavkom s krtačo, pa potegnem čez modele. Gre dol če sem pravi čas, da se prah še ne zažre. Na rožah, ki so v kopalnici ne deluje zaradi vlage+prah, jeba. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 29. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 29. oktober 2024 Jst mam moce v pleksiju. Top sete mam v omari za pleksijem. Ostale enkrat ali 2x na leto sperem v tusi in dam na balkon v senco da se posusi. Neki full praha ni drgac Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 30. oktober 2024 Share Objavljeno 30. oktober 2024 Če komu prav pride... Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. november 2024 Avtor Share Objavljeno 1. november 2024 First look at new LEGO ship set! LEGO Singapore appears to have accidentally revealed an image of the rumored Endurance set. No details are available yet, but a live stream unveiling a Black Friday release is scheduled for November 7. What do you think of this LEGO set based on Ernest Shackleton's ship? 1 Navedek Povezava do prispevka
George Objavljeno 2. november 2024 Share Objavljeno 2. november 2024 LEGO družabna igra, pa še z SLO pravili. https://www.igraj.si/sl-SI/products/monkey-palace Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 2. november 2024 Share Objavljeno 2. november 2024 Še en ponesrečen poskus board game od Legota. Pogledal sem par videov, tole ni za nikamor. Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 2. november 2024 Share Objavljeno 2. november 2024 Mimovrste že ima neke Black Friday popuste. In to na celo neke sete, ki bi jih hotel imet. 1 Navedek Povezava do prispevka
LordFebo Objavljeno 6. november 2024 Share Objavljeno 6. november 2024 2 2 Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno včeraj ob 17:35 Share Objavljeno včeraj ob 17:35 Kaj pol, jutri se vidimo v Šparu? Mortal Kombat in to... 1 Navedek Povezava do prispevka
Henrik Objavljeno včeraj ob 18:49 Share Objavljeno včeraj ob 18:49 Akcija, čimveč takih kupite ne bo več dolgo tako poceni. Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno včeraj ob 19:00 Share Objavljeno včeraj ob 19:00 Meni je zadosti eden. Ga kupujem že nekaj let, pa na koncu vedno neki tretjega kupim 🤣 Ne dvomim pa, da bo čez par mesecev cel kup oglasov z višjo ceno po fbju 😁 Navedek Povezava do prispevka
Henrik Objavljeno včeraj ob 19:31 Share Objavljeno včeraj ob 19:31 eden, potem pa samo gasa in kupi preden te prehitijo. Jaz sem davnega decembra 2022 naročil preko mimovrste 3 kose za ceno takrat v rangu 71-77 eur /kos, moral bi še 2 več vzet Ti gradovi so sploh dober vir surovin za izgradnjo večjih gradov in tako dalje. Sploh pa je rečeno da jih bodo kmalu upokojili in ne bo več v redni prodaji leta 2025, sam še preko bolšjakov Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno včeraj ob 19:49 Share Objavljeno včeraj ob 19:49 E zdaj si mi dal mislit. Mogoče pa res zagrabim 2. No, lani nisem imel sreče z vlakom (al je bilo predlani?). Čisto možno, da bodo jutri police že prazne. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.