Skoči na vsebino

LEGOstilna - nakupi, poštarji, montažne police

Boris

Priporočeni prispevki

• 3 tedne kasneje...

Mene pa so na lego.com razveselili s popusti za Dreamzzz ( ne vem koliko je z-jev). Sem takoj zagrabil hišico + običen adventni koledar in friends GWP je zakačen :D (pa sploh nisem planiral tega).

Drugače pa sledi naslednji teden naročilo novega winter seta + palčkovo poštno vozilo :) Upam, da bo kak pameten GWP za zraven.

Dejmo rečt, da sem pozitivno presenečen, da tale kamionček ni GWP ampak reden nakup.

image.png.425e226c2bc4b635b57a772d542e53b3.pngimage.thumb.png.428b8efb10e1aea3a1148dc34e959c0b.png

uredilo bitje ArtaX
Povezava do prispevka
ArtaX reče Dne, 25. 9. 2024 at 14:00:

Mene pa so na lego.com razveselili s popusti za Dreamzzz ( ne vem koliko je z-jev). Sem takoj zagrabil hišico + običen adventni koledar in friends GWP je zakačen :D (pa sploh nisem planiral tega).

Drugače pa sledi naslednji teden naročilo novega winter seta + palčkovo poštno vozilo :) Upam, da bo kak pameten GWP za zraven.

Dejmo rečt, da sem pozitivno presenečen, da tale kamionček ni GWP ampak reden nakup.

image.png.425e226c2bc4b635b57a772d542e53b3.pngimage.thumb.png.428b8efb10e1aea3a1148dc34e959c0b.png

Mnja, ne bo neki baš.. tematsko..

LEGO-Seasonal-Light-Up-Jack-o-Lantern-40697.jpg

Povezava do prispevka
r3yc reče pred 10 minutami:

Mnja, ne bo neki baš.. tematsko..

LEGO-Seasonal-Light-Up-Jack-o-Lantern-40697.jpg

Ja sej...to itak delajo nalašč :( 

Ne vsi, vendar veliko jih bo kupilo zdaj winter village set in potem decembra vrglo not še nekaj €€€ za dobit še tisti GWP, ki bo takrat in bo zih zimski.

Jaz bom skoraj sigurno zdaj kupil to, tko da decembra bomo videli, ali bom lovil tisti GWP po FB skupinah ali bom dejansko še kaj kupil.

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
Majek reče pred 8 urami:

Eh jaz sem ugotovil, da ob vseh uradnih LEGO setih in ostalih željah, ki niso lego,  preprosto nimam denarja na rezevervi za te bricklink  serije ;_; Oh well.

Same. Doma imamo vsakoletno tradicijo gradnje zimske vasice (Winter Village). Kupujemo sproti vse sete in dodatke in potem letno, glede na razpoloženje, postavljamo vasico z različnimi comboti. Valda ne iz vseh setov, ker jih je preveč oz. jaz sem prevelik revež in nimam prostora za imet vse to sestavljeno :D

No in tale čokoladna zadeva mi deluje kot nekaj kar bi full pasalo tja. Čeprav roko na srce, napram tem rednim WV setom je kar konkretna zadeva in mogoče ne bi sploh pasala. Ampak me dela živčnega, ker je must have (kao).

Pa zavlačujem z nakupom z upanjem, da bo razprodana :D Moti me tudi to, da moram zdaj vržt na kup 230€, da jih zasedejo za x dni, ker pač other priorities :( 

Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...

A - Pleksi škatla. Drago. Večno lepo. 

B - kompresor in spihaš. Če že ni prah zapečen. Če je, potem pa pod tuš. Meni včasih pomaga tudi sesalec z unim širokim nastavkom s krtačo, pa potegnem čez modele. Gre dol če sem pravi čas, da se prah še ne zažre. Na rožah, ki so v kopalnici ne deluje zaradi vlage+prah, jeba. 

Povezava do prispevka

First look at new LEGO ship set! LEGO Singapore appears to have accidentally revealed an image of the rumored Endurance set. No details are available yet, but a live stream unveiling a Black Friday release is scheduled for November 7. What do you think of this LEGO set based on Ernest Shackleton's ship?

465250238_1136894177795349_1433716610707

Povezava do prispevka

eden, potem pa samo gasa in kupi preden te prehitijo.

Jaz sem davnega decembra 2022 naročil preko mimovrste 3 kose za ceno takrat v rangu 71-77 eur /kos, moral bi še 2 več vzet :D 

Ti gradovi so sploh dober vir surovin za izgradnjo večjih gradov in tako dalje. Sploh pa je rečeno da jih bodo kmalu upokojili in ne bo več v redni prodaji leta 2025, sam še preko bolšjakov 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...