Arey Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 prvi Also debata o iOS. Navedek Povezava do prispevka
👽7[]f9 Objavljeno 13. maj 2020 Share Objavljeno 13. maj 2020 Za outdated publiko priporočam inštalacijo iTunes ver. 12.6.3, da oživite iOS naprave, katere laufajo max. iOS ver. 9.3.5*. V tej verziji je integriran appstore, preko katerega downloadate outdated software in syncate na tablici. Praktično za youtube, netflix, etc... Navedek Povezava do prispevka
kirurg_frankfurt Objavljeno 13. maj 2020 Share Objavljeno 13. maj 2020 Uporablja ze kdo iphone SE 2020? Kaksno mnenje bi bilo dobrodoslo. Navedek Povezava do prispevka
bendeho Objavljeno 15. maj 2020 Share Objavljeno 15. maj 2020 isto me zanima, kaj je z novim SE Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 15. maj 2020 Share Objavljeno 15. maj 2020 Kaj vas pri novem iphone posebaj zanima? zelo zmogljiv telefon s zelo crappy displayom in velkimi bezeli (pozdrav v leto 2014) kamero ma okej če vas ne moti ta outdated display ni slaba izbira Navedek Povezava do prispevka
Slasher Objavljeno 16. maj 2020 Share Objavljeno 16. maj 2020 (urejano) Da pa ima SE zelo crappy display je kot če bi rekel, da mercedes E prejšnje generacije ni več vreden počenega groša. Razvajen drek mali 16. maj 2020 uredilo bitje Slasher Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 16. maj 2020 Share Objavljeno 16. maj 2020 Okej, a je res treba imet takšen nivo komunikacije? Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 16. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 16. maj 2020 Slasher reče pred 1 uro: Da pa ima SE zelo crappy display je kot če bi rekel, da mercedes E prejšnje generacije ni več vreden počenega groša. Razvajen drek mali Ne, da ima SE crappy display je resnica. Sicer relativno crappy, ker realno je sama kvaliteta zaslona povsem dovolj dobra, kar je tisto kar je slabo so gigantski bezeli in posledicno manj screen realestatea kot bi ga lahko telefon imel. Navedek Povezava do prispevka
Slasher Objavljeno 17. maj 2020 Share Objavljeno 17. maj 2020 Ja, vem. Imam iPhone 8. Ekran je dober, sicer ne pokriva 99% sprednje površine, ampak zato ga ne moreš okronat za zelo crappy. Vsi vejo zakaj SE nastane (leftover ohišje, zaslon, kamera, novi čip), zato tudi takšna cena. Navedek Povezava do prispevka
👽7[]f9 Objavljeno 17. maj 2020 Share Objavljeno 17. maj 2020 Jaz imam iPhone SE tretje leto. iOS je updejtan, dela čist vse smooth. Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 17. maj 2020 Share Objavljeno 17. maj 2020 (urejano) B[]rG reče pred 11 urami: Jaz imam iPhone SE tretje leto. iOS je updejtan, dela čist vse smooth. Meni se je po 4 mesecih na SEju (prvi model) pojavil battery drain (po 2-3% na minuto) katerega na nobenem apple servisu niso znali diagnosticirati in rešiti. Še danes sumim na neko napako na plošči. Nov SE je sicer zanimiv, ampak definitivno je šibka točka švoh baterija. Ostalo pa se mi zdi čisto v redu, upoštevajoč ameriško ceno, pri nas je absolutno precenjen. 17. maj 2020 uredilo bitje hirabbit Navedek Povezava do prispevka
Burned Fox Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 Bolj na okroglo se ne da nardit zaslona? IMO kar manjka 11-ki je type-c Navedek Povezava do prispevka
amnesia Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 ta post je objavil @mumbo360, zal njegovega OP-a ne morem prenesti v to temo post by @Burned Fox zgoraj je bil komentar na ta mumbov post, zal forum ne omogoca, da bi ga na silo porinil dol https://www.phonearena.com/news/apple-iphone-12-pro-5g-oled-display-details-leak_id124715 Glede na leake naj bi imele verzije iphone 12 nov design, bolj v stilu iphone 5s. Meni je všeč, če bo res takšen. Naj bi ble štiri velikosti, torej iphone 12, iphone 12 max, iphone 12 pro, iphone 12 pro max. Manjši notch. Tudi cenejše verzije večjo resolucijo/boljši zaslon (kar je bilo zdej slabše na iphone 11/XR kot na PRO modelih) Zgleda da bom spet šaltal iz andorida (s10) na iphone. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Pennywis3 Objavljeno 21. maj 2020 Share Objavljeno 21. maj 2020 Mal me skrbi kako bo tole za v roki držat. Pri SE moram kar pazit, kako ga primem zaradi ostrih robov. Sicer je OK, ker je zadeva res majhna, ampak velik telefon z takšnimi robovi zna pa kr hitro po tleh letet. Sploh za takšne ljudi kot sem jaz, ki ne prenesejo ovitkov Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 21. maj 2020 Share Objavljeno 21. maj 2020 a nebi mogu bit lih boljši oprijem z ostrimi robovi? Navedek Povezava do prispevka
👽7[]f9 Objavljeno 22. maj 2020 Share Objavljeno 22. maj 2020 Mah, če nimaš zaščitnega shella, je malo neprijeten občutek, zaradi ostrih delov... Navedek Povezava do prispevka
bendeho Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 evo novi SE sem držal v rokah, zdi se malo težji od 6ke, deluje tudi debelejši, pa škoda, da še niso izumili AMOLED zaslona za tako velikost, ker to da nima AMOLED, imajo ga pa Samsungi in xiamoji ranga 200e se mi zdi res mimo Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 30. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 30. maj 2020 (urejano) Jz sem ga tudi vceraj videl v zivo. To da ni AMOLEDa je men cist najmanjsa briga. AMOLED je ze fajn, ampak ima tudi pomankljivosti proti tradicionalnim zaslonom. Bolj so tisti robovi res RES potrata prostora in baje je baterija precej svoh. Drgac pa ne deluje slabo, se ga ne bi branil, samo baterija bi me pa res skrbela. 30. maj 2020 uredilo bitje Arey Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adr Objavljeno 30. maj 2020 Share Objavljeno 30. maj 2020 Na iphone X se mi je začelo pred kratkim dogajat, da mi baterijo draina tudi do 7% naenkrat ko je nekje v območju med 30 in 20%. Telefon sem kupil kmalu po izidu, se pravi konec leta 2017. Nikoli nisem na njem igral igric, tako kot prej na petki. Razmišljam o menjavi baterije, sicer mi telefon še popolnoma zadostuje... Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 7. junij 2020 Share Objavljeno 7. junij 2020 No, sicer se mi je to zgodilo na Huaweiju, ampak isti problem, baterijo je bilo potrebno zamenjat, samo ne vem, kakšen znesek bo to pri tebi. Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 8. junij 2020 Share Objavljeno 8. junij 2020 Warthog reče Dne, 30. 5. 2020 at 10:24: Na iphone X se mi je začelo pred kratkim dogajat, da mi baterijo draina tudi do 7% naenkrat ko je nekje v območju med 30 in 20%. Telefon sem kupil kmalu po izidu, se pravi konec leta 2017. Nikoli nisem na njem igral igric, tako kot prej na petki. Razmišljam o menjavi baterije, sicer mi telefon še popolnoma zadostuje... preveri battery healt verjetno jo bo treba menjat https://pro-servis.si/storitve/izven_garancijski_servis/apple/ 84 eur na uradnem servisu Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 22. junij 2020 Share Objavljeno 22. junij 2020 (urejano) Gleda kdo WWDC? ios (14) dobil widgets, picuture in pictire, siri ki ni čez zaslon Cela revolucija (vzeta iz androida) 22. junij 2020 uredilo bitje mumbo360 Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 22. junij 2020 Share Objavljeno 22. junij 2020 Novi BMW 2021 boš lahko mel ključ na iphonu.. in ga celo šeral drugim, lahk z omejitvami.. to pa je res carsko.. Navedek Povezava do prispevka
black187 Objavljeno 22. junij 2020 Share Objavljeno 22. junij 2020 A bo že končno podprt ignore call, kot na Androidu, da vmes ko brskaš na telefonu odsvajpaš stran aktiven klic, brez da bi ga prekinil? 1 Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 22. junij 2020 Share Objavljeno 22. junij 2020 Je blo to najavljeno pred kakšno minuto Klic ne bo več čez cel ekran in lahko ga svjapaš da ga ignoriraš.. Navedek Povezava do prispevka
black187 Objavljeno 22. junij 2020 Share Objavljeno 22. junij 2020 mumbo360 reče pred 14 minutami: Je blo to najavljeno pred kakšno minuto Klic ne bo več čez cel ekran in lahko ga svjapaš da ga ignoriraš.. Carsko! Navedek Povezava do prispevka
SpaWn Objavljeno 22. junij 2020 Share Objavljeno 22. junij 2020 Widgeti zgledajo ogabno. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 22. junij 2020 Share Objavljeno 22. junij 2020 mumbo360 reče pred 4 urami: Cela revolucija (vzeta iz androida) A je to res neironična predstavitev? Jesus christ, no. Navedek Povezava do prispevka
black187 Objavljeno 17. september 2020 Share Objavljeno 17. september 2020 IOS14 - faking končno ti klic ne zasede cel ekran. To je to Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 23. september 2020 Share Objavljeno 23. september 2020 Novi iphoni naj bi bli najavljeni 13 oktobra It looks like the wait is almost over. After months of rumors it appears that we finally have a date for Apple’s iPhone 12 event and a date for when or-orders will begin. According to AppleInsider, who claims to have been contacted by someone working for a carrier in the Netherlands, the iPhone 12 will launch on Tuesday, October 13. This lines up with some previous reports we’ve seen, including a leak from Front Page Tech host and Apple analyst Jon Prosser back in early August. vir: https://www.tomsguide.com/news/iphone-12-launch-date-and-pre-orders-just-leaked-mark-your-calendars Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.