MorskaGlista Objavljeno 13. maj 2023 Share Objavljeno 13. maj 2023 galimx reče pred 9 urami: Xiaomi 12T Pro dober nakup trenutno? Budge je tam do 700 ali 800€. Sem kupil za mojo in bi kupil še enkrat. Po mojem je trenutno še najboljši nakup, ampak za 600€, po kolikor se zdaj dobijo. Navedek Povezava do prispevka
NixoN Objavljeno 13. maj 2023 Share Objavljeno 13. maj 2023 https://www.amazon.de/dp/B0BG5T4K75/ref=olp-opf-redir?aod=1&condition=new&camp=2025&creative=12738&smid=AES17HDPAMFHH&creativeASIN=B0BG5T4K75&ascsubtag=5SOzihgiOnuiqU5hvOQ 560€ z vključeno poštnino na Amazon.de Navedek Povezava do prispevka
galimx Objavljeno 13. maj 2023 Share Objavljeno 13. maj 2023 Raje bi kupil v slovenski trgovini, je potem manj problemov z garancijo oz servisom. Mishop oz. smartus? Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 13. maj 2023 Share Objavljeno 13. maj 2023 Isto je, lahko daš na servis v SLO, enako, kot če bi kupil tukaj Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 14. maj 2023 Share Objavljeno 14. maj 2023 Kk ma lahko Telekom tako neugodne pakete?? NajB z neomejenimi podatki je redna cena 28 e na a1 imam najmanjsi paket za 13 e in ma neomejene podatke (po 12 giga se sicer hitrost omeji). Sheiiiut Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 15. maj 2023 Avtor Share Objavljeno 15. maj 2023 Na bobu imam za 10€ 60gb podatkov, razen ce nujno rabis esim ali kaksne podobne “premium” storitve sploh ne vem za kaj bi sel kakorkoli drugam. Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 15. maj 2023 Share Objavljeno 15. maj 2023 Telekom je trenutno res precej drag ja. Ni druge, kot koristit akcije in vsaki 2 leti menjat operaterja, kot pravi cigan. Je pa načeloma tudi edini, ki lovi signal v dobesedno vsaki vukojebini. Navedek Povezava do prispevka
Denis Objavljeno 15. maj 2023 Share Objavljeno 15. maj 2023 Hofer viša podatke. Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 17. maj 2023 Share Objavljeno 17. maj 2023 (urejano) MorskaGlista reče Dne, 13. 5. 2023 at 9:13: Sem kupil za mojo in bi kupil še enkrat. Po mojem je trenutno še najboljši nakup, ampak za 600€, po kolikor se zdaj dobijo. na a1 je trenutno po 480 na mid paketu; če skeširaš vse takoj, je še 10 % cenej (432) 17. maj 2023 uredilo bitje Sovicha Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 17. maj 2023 Share Objavljeno 17. maj 2023 (urejano) Če skeširaš vse takoj je popust? sem bil tam včeraj pa mI niso tega povedali 17. maj 2023 uredilo bitje MorskaGlista Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 17. maj 2023 Share Objavljeno 17. maj 2023 (urejano) Ja, men je rekla. Fotru tud niso bitches. Je pa to sele omenila, ko sem hotel polovico placat, da če dam vse, je še 10 % popust. 17. maj 2023 uredilo bitje Sovicha Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 17. maj 2023 Share Objavljeno 17. maj 2023 Hvala za info, zelo koristno, če bi vedel bi najbrž celo kaj kupil Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 20. maj 2023 Share Objavljeno 20. maj 2023 Na Pixlu 6 Pro kar na enkrat ne delajo SMSji, ko poskusim poslat javi "can't send message with A1, error code 98". Prejemam jih normalno. Kdo ve, v čem je fora? Navedek Povezava do prispevka
Mic-E Objavljeno 21. maj 2023 Share Objavljeno 21. maj 2023 MorskaGlista reče Dne, 20. 5. 2023 at 13:13: Na Pixlu 6 Pro kar na enkrat ne delajo SMSji, ko poskusim poslat javi "can't send message with A1, error code 98". Prejemam jih normalno. Kdo ve, v čem je fora? Si poskusil restartat telefon? Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 21. maj 2023 Share Objavljeno 21. maj 2023 Restartat, resetirat mrežne nastavitve...vse živo Navedek Povezava do prispevka
Denis Objavljeno 22. maj 2023 Share Objavljeno 22. maj 2023 Navedek Error 98 sms termination, just means that the person needs to pay their phone bill. ? Kontaktiral operaterja? Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 22. maj 2023 Share Objavljeno 22. maj 2023 (urejano) Ja... So rekli, da bodo preverili ampak do zdaj še ni odgovora. Mogoče čez vikend nimajo tehnične službe 22. maj 2023 uredilo bitje MorskaGlista Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 22. maj 2023 Share Objavljeno 22. maj 2023 Običajno ne, razen za sistemske napake se kliče dežurnega (izpad za večje število strank) 1 Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 22. maj 2023 Share Objavljeno 22. maj 2023 (urejano) Evo, dobil odgovor, da je z njihove strani vse v redu in naj preverim nastavitve aplikacije za SMSje. V glavnem, SMSC nastavitev sem moral ponovno nastavit v servisnem meniju telefona, ker se je iz neznanega razloga spremenila. 22. maj 2023 uredilo bitje MorskaGlista 1 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 22. maj 2023 Share Objavljeno 22. maj 2023 update telefona? Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 22. maj 2023 Share Objavljeno 22. maj 2023 Ne, zadnji update je bil v začetku maja. Nimam pojma, zakaj se je to zgodilo 🤷 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 28. maj 2023 Share Objavljeno 28. maj 2023 TrippinBalls reče Dne, 11. 5. 2023 at 6:35: Proton Drive v trenutnem stanju sramota, da se temu sploh reče cloud ker je v celoti featureless. Ipak gre za proton, heroje halfbaked izdelkov. ampak pustmo to. jaz uporabljam syncthing. vse kar želim imet backupirano imam dodano v syncthing, ki takoj, ko telefon doma priklopim na polnilec zažene sync job med mojim telefonom in nasom. da pride to karseda seamlessly do izraza in da se ne backupira samo slik, selektivno uporabljam appe, ki imajo dobre backup opcije. primer; na avtentikatorju recimo, vsakič kot nardim kako spremembo baze kod, se avtomatsko ustvari lokalna kopija te baze in ob polnjenju fona takoj leti na nas. signal recimo tudi omogoča lokalni backup. tak način ne rabim razmišljat, če sm kaj pozabil backupirat, ko pride do sranja. niso pa vsi appi narejeni enako, viber recimo ne omogoča lokalnega backupa, ker so preveč neresni, da bi uporabljali karkoli drugega kot drive. na tak način mi nov telefon ulavfat traja minimalno dlje kot če bi koristil goolagov drive. Da mal bumpnem temo o temle. Berem o tem syncthing in same dobre stvari se slišijo. In me zanima ali zna naredit npr. snapshot celega telefona? sej verjetno lahko tako naredim, da mi synca na PC in je to-to. Rabim nek backup. Berem da ima google one neko e2e enkripcijo po novem, ampak vseeno. Nazadnje ko sem šel pogledat kaj mi telefon synca, so ble vse viber fotke naložene na drive, ipd. kar je glupo. Zdaj bojda pride en zaklenjen paket, sam vseeno ne bi hotel da mi google bere kaj je notr, al pa fotke gleda. Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 28. maj 2023 Share Objavljeno 28. maj 2023 syncthing ni backup in ne, ne more ti naredit snapshota sistema ker ni priviligiran app. dostop ima zgolj do uporabniške strani sistema. drive lahko naredi še in još, ker za goolagove servise permissioni ne veljajo in njihov spyware teče z absolutno vsemi privilegiji. Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 Kaj usb-c slušalke so firma-specific? Ker huaweievih mi xiaomi ne zazna, wtf. Navedek Povezava do prispevka
rajc Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 a ni neka fora z DACi? torej, da je odvisno, a slušalke same pretvarjajo digital to audio ali potrebujejo za to dac na telefonu. Vem, da je bilo nekaj govora o tem s prihodom usb-c porta na telefone ampak do sedaj še nisem niti videl usb-c slušalk. A ostali telefoni ti jih pa prepoznajo? Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 (urejano) Enako je z USB-C na 3.5mm adapterji. Kar sem jaz gledal, je fora, da imajo eni aktiven DAC, eni pa pasivnega (pojma nimam, kaj to pomeni in sem naročil kar obe varianti). 30. maj 2023 uredilo bitje MorskaGlista Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 rajc reče pred 16 minutami: a ni neka fora z DACi? torej, da je odvisno, a slušalke same pretvarjajo digital to audio ali potrebujejo za to dac na telefonu. Vem, da je bilo nekaj govora o tem s prihodom usb-c porta na telefone ampak do sedaj še nisem niti videl usb-c slušalk. A ostali telefoni ti jih pa prepoznajo? Ne, tud ostali ne (probal še na realmeju enmu); kaj je to dac in zakaj ne zna zaznat usbc? ker adapter za 3,5 jack, ki je bil zravn istega huaweia p20 priložen mi zazna, ko dam slušalke tja gor (katerekoli že so) Navedek Povezava do prispevka
rajc Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 DAC = digital to analogue converter. Torej pretvarja digitalen signal iz telefona v analognega za slušalke. Če telefon/slušalke tega nima ne boš dobil zvoka ven. Ena opcija je dongle, xiaomi ga celo prodaja kot ne HIFI dongle. Probaj še na kakšnem drugem telefonu, korejskega porekla recimo Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 30. maj 2023 Avtor Share Objavljeno 30. maj 2023 Telefon rabi dac, tako je. Slusalke ga nimajo in pricakujejo cist obicajen analogen audio signal ampak prek usb-c konektorja. Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 Torej rabiš slušalke oz. adapter z vgrajenim DAC, če prav razumem? Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.