Jake the Mess Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 Čist hudo Neverjetno kakšno moč imajo te fantje. Praktično vse igre, ki jih pohvalijo, so v kratkem razprodane. 1 Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 25. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 25. marec 2023 Iskreno, to je precej life changing Ni mi jasno sploh, kako bom sprocesiral vsa ta naročila. 7 1 Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 26. marec 2023 Share Objavljeno 26. marec 2023 Težko, ampak bo šlo vse v prtlažnik od nove 530i karavan? 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernir Objavljeno 27. marec 2023 Share Objavljeno 27. marec 2023 ThePek reče Dne, 25. 3. 2023 at 8:59: Iskreno, to je precej life changing Ni mi jasno sploh, kako bom sprocesiral vsa ta naročila. Itak, da je life changing. Kolega, ki ima travel channel na YT, je shout-out enega velikega travel channel praktično čez noč spremenil iz "malo snemamo in za foro objavljamo" v "to je zdaj moja služba in imam še enega zaposlenega na channelu" Čestitke, res zasluženo 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 27. marec 2023 Share Objavljeno 27. marec 2023 Vsaka čast. 1 Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 28. marec 2023 Share Objavljeno 28. marec 2023 Res čestitke! Moj LOK je sicer še nedolžen in čaka na morje ter plažo 1 Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 28. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 28. marec 2023 (urejano) Ej, hvala vsem! :> Pičimo dalje. Lol, Šimšalamima. Btw, nisem še tu omenjal, ene 2 dni pred SUSD videem sem izdal še eno knjigo ugank, ta je samo digitalna, če koga zanima: https://www.blazgracar.com/abdec 28. marec 2023 uredilo bitje ThePek Navedek Povezava do prispevka
George Objavljeno 28. marec 2023 Share Objavljeno 28. marec 2023 Da, shut up and sit down majo kar market push za sabo, dobr marketing Kako se pa dela od tle naprej je pa tvoj odločitev, ker opcija je da za Nemško izdajo in distribucijo kontaktiraš recimo kak Pegasus, za ENG pa recimo Asmodee oziroma Office dog ki se ukvarja z novimi designerji in špili, je pa še kup drugih opcij Lahko pa sam delaš, samo če nisi v distribucijski verigi se količin ne da obračat, minimalno kar moraš naredit je da se probaš za distribucijo zmenit, ker tega sam ne moreš, se pravi bi na koncu prodajal samo polne škatle ali palete, ne pa po 1 kos 1 Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 28. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 28. marec 2023 Ja, to je verjetno naslednji korak, ko pohendlam ta prvi val, tnx Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 28. marec 2023 Share Objavljeno 28. marec 2023 @ThePek, iskrene čestitke. privoščim iz srca. 1 Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 20. november 2023 Avtor Share Objavljeno 20. november 2023 Hoj, LOK in Abdec sta ta teden na "popustu" LPB KLIK 1 Navedek Povezava do prispevka
Douchebag Objavljeno 10. junij 2024 Share Objavljeno 10. junij 2024 https://youtu.be/Jk2sA7nVtsA 2 1 Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 10. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 10. junij 2024 Ja, kar noro! Navedek Povezava do prispevka
Douchebag Objavljeno 11. junij 2024 Share Objavljeno 11. junij 2024 ThePek reče pred 14 urami: Ja, kar noro! Svaka ti čast 1 Navedek Povezava do prispevka
Scar Objavljeno 1. november 2024 Share Objavljeno 1. november 2024 Edge #402 (november 2024) 4 1 Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 4. november 2024 Avtor Share Objavljeno 4. november 2024 Scar reče Dne, 1. 11. 2024 at 14:43: Edge #402 (november 2024) Ja, to je bla res super izkušnja in priložnost Tudi sam sem dobil kopijo ravno pred kakšnim tednom 1 Navedek Povezava do prispevka
Scar Objavljeno 5. november 2024 Share Objavljeno 5. november 2024 To bi blo zanimivo slisat, kako je izgledalo. Te bom pocukal za rokav, ce te kje narajmam 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 9. november 2024 Share Objavljeno 9. november 2024 Še en bralec reportin' 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 11. december 2024 Share Objavljeno 11. december 2024 Zdajle dobil obvestilo, da je LOK prišel tudi na Steam. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 11. december 2024 Avtor Share Objavljeno 11. december 2024 Jap! Dobite jo tukajlele: https://lok-digital.com 2 Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 15. december 2024 Share Objavljeno 15. december 2024 Čestitke in sam kapo dol, sem se whishlistal takoj ko si jo objavil na steamu, knjige nisem "igral", ful dobr slog, nevsiljiva glasba, pa šraubanje možganov. In ful pohvale za slovenski vmesnik, mi je bilo prvo čudno ampak bi se kamot navadil na kakšn Witcher 4 v slovenščini Ko bom mel več kot 2 uri v igri napišem review, da ne bo izpadl da sem uletu ko svinja v buče na reviewe 1 Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 16. december 2024 Avtor Share Objavljeno 16. december 2024 Šimšalamima Huhu reče pred 10 urami: Čestitke in sam kapo dol, sem se whishlistal takoj ko si jo objavil na steamu, knjige nisem "igral", ful dobr slog, nevsiljiva glasba, pa šraubanje možganov. In ful pohvale za slovenski vmesnik, mi je bilo prvo čudno ampak bi se kamot navadil na kakšn Witcher 4 v slovenščini Ko bom mel več kot 2 uri v igri napišem review, da ne bo izpadl da sem uletu ko svinja v buče na reviewe Ma hvala!!! Res cenim. Kar se tiče slovenščine, mene je kar ven metalo ko sem testiral in sem moral presedlati nazaj na angleščino hahaha. Ampak ja, zdaj lahko tudi moja mama igra :)) 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 16. december 2024 Share Objavljeno 16. december 2024 čestitke na preboj na lestvico NEW AND TRENDING na steamu! 1 Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 16. december 2024 Avtor Share Objavljeno 16. december 2024 magični kralj reče pred 3 urami: čestitke na preboj na lestvico NEW AND TRENDING na steamu! O wow! Pocekiram ko pridem domov, nisem vedu Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 23. januar 2025 Share Objavljeno 23. januar 2025 (urejano) @ThePek dobil info za instal. Instaliram na andoridu. Pa nimam dovoljenja V bistvu ne morem sinhronizirati z google playom. Grem 2x nazaj pa pridem v igro 23. januar 2025 uredilo bitje Tadey Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 23. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 23. januar 2025 Tadey reče pred 9 minutami: @ThePek dobil info za instal. Instaliram na andoridu. Pa nimam dovoljenja V bistvu ne morem sinhronizirati z google playom. Grem 2x nazaj pa pridem v igro Uh! Se to še vedno dogaja? Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 23. januar 2025 Share Objavljeno 23. januar 2025 Zdravo @ThePek ko se želim z playgames vpisat tole vrže Pol pa ene 3x nazaj kliknem pa pridem v glavni meni Navedek Povezava do prispevka
ThePek Objavljeno 23. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 23. januar 2025 Tadey reče pred 5 minutami: Zdravo @ThePek ko se želim z playgames vpisat tole vrže Pol pa ene 3x nazaj kliknem pa pridem v glavni meni Uf, hvala za deljenje! Upam, da še nisi kupil cele verzije, res sori za tole. Delim z ekipo, da vidimo kaj se da resit, mogoce te poklikam se za kaksno dodatno objasnitev Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 23. januar 2025 Share Objavljeno 23. januar 2025 (urejano) ThePek reče pred 5 minutami: Uf, hvala za deljenje! Upam, da še nisi kupil cele verzije, res sori za tole. Delim z ekipo, da vidimo kaj se da resit, mogoce te poklikam se za kaksno dodatno objasnitev Itak da sm celo kupu Tole mi pa že ne bo veselja uničl Sej se bo zrihtal. Že ob prvi igri boljš dela ko tanov COD Le klikn ni blema. Sicer ne vem če ma kej to veze: Samsung Galaxy s24Ultra One UI 6.1 Android 14 Gugl vezrija play stora 44.5.23-31 23. januar 2025 uredilo bitje Tadey 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.