Übermensch Objavljeno 7. junij 2023 Share Objavljeno 7. junij 2023 Sj res, cisto sem pozabil na notebooksbilliger. Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 7. junij 2023 Share Objavljeno 7. junij 2023 tudi lenovo.de najbrz posilja v SLO. vsaj znano mi ni, da ne bi. Navedek Povezava do prispevka
Übermensch Objavljeno 7. junij 2023 Share Objavljeno 7. junij 2023 Tnx, notebooksbilliger ga prodaja samo studentom 1 Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 7. junij 2023 Share Objavljeno 7. junij 2023 a nima glih mindfactory "samo za podjetja" posiljanja? Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 7. junij 2023 Share Objavljeno 7. junij 2023 Hm, ene pou leta nazaj so tudi na navadne naslove pošiljali? Nemške Tako da je treba računat dodatnih 20-30€ za mailbox.de da preposljejo Plus še za čase enkrat toliko Mogoče se za case splača pogledat tudi na Amazon, caseking alpa pri nas, ker zna biti zaradi poštnine ugodnejse Navedek Povezava do prispevka
Übermensch Objavljeno 8. junij 2023 Share Objavljeno 8. junij 2023 Mindfactory ne pošilja niti podjetjem. Z mailbox.de naslovom si pa ne morm pomagat, ker ne izdelajo računa za naslov v Sloveniji in ne gre čez za računovodstvo. Na koncu sem vzel HP x360 pro g10, ima celo 32gb rama in 1tb ssd za cca 1400 €. Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 19. junij 2023 Share Objavljeno 19. junij 2023 Rabil bi en sposoben prenosnik za tja do 700 Eur. Nebo namenjen igranju iger, ampak za vse ostalo (pisanje, banka, net....). Kje najdem kaj spodobnega? Hvala. Navedek Povezava do prispevka
bendeho Objavljeno 19. junij 2023 Share Objavljeno 19. junij 2023 priporocam, da po nemskih stacunah izbrskas kak thinkpad E14 E15 L14 L15 z nekaj srece bos dobil kaj iz prejsnjih sezon za ta denar, srecno Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 19. junij 2023 Share Objavljeno 19. junij 2023 Upam da preden kupujete prenosnike, pa drkate na raznorazne i7 procesorje, kateri so not v teh šrotih, dejansko pogledate hitrost teh CPUjev. moj i7 105100U v thinkpadu, ki je 2 leti nazaj koštal skoraj 2k, je popolnoma neuporaben cpu. Ok, da se gor pisat nek dokument, ampak fakin šrot no. i7 4720HQ v zdej že skoraj 10let starem prenosniku je isto hiter!!! To da rabi 3sekunde, da zlouda page od youtube-a in potem še 3 sekunde da začne poganjat video je pač nesprejemljivo (ok, malo pretiravam, ampak dejansko imam ta problem, ko mam par stvari več odprtih ko ponavadi). Pa pod par stvari več ne štejem da mam odprto kako virtualko. tl;dr ne kuporav pofukanih procesorjev z U oznako na koncu. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 19. junij 2023 Share Objavljeno 19. junij 2023 (urejano) Sem ze ziher omenu v tej temi, problem ni v zmogljivosti procesorja, problem je v tem da ce ni laptop tanek in lahek, ga nihce vec ne povoha... zato pa mas gor hladilnik k odvaja ene 10W toplote, prej si mel pa laptop ko se je paklc jadro napolitank bohotil z isto debelino, pa so odvajal po 45W Da ne bi bil problem vec ce ma laptop 2 kili namest "ovbe mal prek 900gramov, moj ubog kriz ko bom mogu to okol nosit!" in je lahk primerno hlajen, bo pa tud performans na nivoju. Tak ga pa bremza ker more cist mal stroma pokurit, pa ne sme se nic zagret... 19. junij 2023 uredilo bitje DaMachk 1 Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 19. junij 2023 Share Objavljeno 19. junij 2023 zaradi teh spastiku ki si v resnici želijo tablico, smo vsi najebali. goddamit. Navedek Povezava do prispevka
Übermensch Objavljeno 19. junij 2023 Share Objavljeno 19. junij 2023 Pa sj loh se zmer kups normaln laptop debeline loacker napolitank. Ubistvu je bolj tvoja napaka, da ne pogledas reviewa prenosnika katerega imas namen nabavit. Sedaj imas ful ponudbe laptopov od 2in1 s touchscreenom do gaming kant katere tehtajo po 4-5kg. Vseh moznih screen ratiov in locljivosti. Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 19. junij 2023 Share Objavljeno 19. junij 2023 ja, mogoče je zdej ponudbe malo več, 2 leti nazaj si bil lahko vesel, če si dobil prenosnik z atom cpujem. še vedno pa to nima lih ekstremne veze s tem, da "thinkpadi" kateri so včasih veljal za nek industry standard, je danes praktično 1.5-2k eur vreden ekran s performansom telefona. Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 20. junij 2023 Share Objavljeno 20. junij 2023 Pa sej po 2h letih je itak ze za zamenjat, LP Intel Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 21. junij 2023 Share Objavljeno 21. junij 2023 Za froca za šolo. https://www.bigbang.si/acer-aspire-3-a315-24p-r7l7-15-6-fhd-ips-r5-7520u-16gb-ssd-512gb-noos-prenosni-racunalnik-izdelek-532856/ A mu kaj manjka. OS itak ključ z neta. Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 21. junij 2023 Share Objavljeno 21. junij 2023 (urejano) acer to more biti nekaj jadan model, gnil ips itd....ni šans tole. 21. junij 2023 uredilo bitje kmetek 1 Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 21. junij 2023 Share Objavljeno 21. junij 2023 Ja a ni dober za tapkat za office in net? Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 21. junij 2023 Share Objavljeno 21. junij 2023 V bistvu je edino vazno kaksna je tipkovnica. Mel sem laptope za 500€ k so meli totalno neuporabno tipkovnico (ce nisi tipke ravno pravilno stisnu vcasih pritisk ni bil zaznan, res driving you insane stuff) in mel sem take ki so meli fantasticne tipkovnice. Ker ves da bo ostalo zanic bi bil jz previden glede tipkovnice. Ker zanic zaslon ti ne preprecuje normalne uporabe, neuporaben trackpad ni problem ker vecina ljudi itak uporablja misko. Sam tipkovnice so pa na laptopih res ful pomembne. Navedek Povezava do prispevka
cashman Objavljeno 22. junij 2023 Share Objavljeno 22. junij 2023 jaz bi pa več pozornosti namenil zaslonu. Zanič zaslon ti ne preprečuje normalne uporabe, preprečuje ti pa dolgotrajno normalno uporabo, ker oči lahko precej trpijo. Jaz bom absolutno prioriteto pri naslednjem laptopu dal zaslonu. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 23. junij 2023 Share Objavljeno 23. junij 2023 Vodokotlič reče Dne, 21. 6. 2023 at 15:27: Za froca za šolo. https://www.bigbang.si/acer-aspire-3-a315-24p-r7l7-15-6-fhd-ips-r5-7520u-16gb-ssd-512gb-noos-prenosni-racunalnik-izdelek-532856/ A mu kaj manjka. OS itak ključ z neta. Zavedaj se da je RAM verjetno fiksno prilotan, tak da razsirjal ne bos vec. fajn bi blo v zivo preverit glede tipkovnice in kvalitete zaslona. Drugac za to ceno je verjetn cisto Ok. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 26. junij 2023 Share Objavljeno 26. junij 2023 Kupu sem jih deset tko za foro. Navedek Povezava do prispevka
Nighthawk Objavljeno 27. junij 2023 Share Objavljeno 27. junij 2023 @Vodokotlič Moji je crknu HP probook, pa je nujno potrebovala nov PC. Ker se ni mogla odločit, sm reku kup neki za 500€ pa bova pol uzela še enga No za 430€ je na Mimovrste dobila Acerja Aspire 5. IPS ekran (ki je OK), 20GB rama. 5300U in 512gb diska. Zaenkrat ga ma cirka 6 mesecev in ne čuti potrebe po novem. Ima pa laptop dejansko manj fleksa kokr ekvivalenti prenosniki za dupo ceno. Kritika je samo LID (pokrov), ker ga res težko primeš, da ga odpres, pa lahko bi imel kakšen USB več. Če bi kupoval za froca, pa da lih ne rab za igrce™, pomojem nimaš kaj falit 1 Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 27. junij 2023 Share Objavljeno 27. junij 2023 DaMachk reče Dne, 26. 6. 2023 at 15:28: True. 4 sem že prodal. Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 28. junij 2023 Share Objavljeno 28. junij 2023 DaMachk reče Dne, 23. 6. 2023 at 7:37: Zavedaj se da je RAM verjetno fiksno prilotan, tak da razsirjal ne bos vec. fajn bi blo v zivo preverit glede tipkovnice in kvalitete zaslona. Drugac za to ceno je verjetn cisto Ok. a je disk tut prilotan (na enih sem videl v opisu že)? Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 28. junij 2023 Share Objavljeno 28. junij 2023 bainit reče pred 1 minuto: a je disk tut prilotan (na enih sem videl v opisu že)? Zgleda da ne: 1 Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 28. junij 2023 Share Objavljeno 28. junij 2023 Ma 16GB bo dovolj do konca življenje doeb laptopa. Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 28. junij 2023 Share Objavljeno 28. junij 2023 Vodokotlič reče pred 4 urami: Ma 16GB bo dovolj do konca življenje doeb laptopa. To se strinjam, sam kolk te poznam da rad prckas pa nadgrajujes komponente, sem ti hotel prisparat razocaranje ce bi se slucajno odlocu Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 29. junij 2023 Share Objavljeno 29. junij 2023 Ma za laptope mi je vseeno. Službenega Della že imam. Super vse. Če bi se preseraval bi si vzel Panasonica ali Framework 16". Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.