Skoči na vsebino

Androz

Rumeni jak
 • Število vsebin

  21
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

11 Tabornik

Več o članu Androz

 • Stopnja
  želvak brez oklepa
 1. To je blo že v beta verziji,kar je nad pokljuko je kar nekaj,karavanke so pa v nulo.
 2. Borderlands zastonj na Epicgames od danes naprej.
 3. Vreme je kar lepo narejeno,sunki vetra live vreme itd, lepo gunca, če piha Ob priliki dodam kakšno novo fotko.
 4. Ptuj, grafika je zmanjšana zaradi nestabilnosti nove verzije.
 5. Imam samo extreme 3D pro od logitecha. Male avione vozim na joystic ali avtopilota. Potniške pa vse odvoziš na avtopilota, ILS pri pristajanju, joystic rabiš samo pri pristajanju zadnjih nekaj metrov nad stezo. Se pa da vse s to konfiguracijo lepo odigrat: miška, tipkovnica, joystic.
 6. Včeraj je prišla nova verzija in dosti slabo deluje,tako da niti ne pridem na mirko letališča (vrže ven iz igre). Ko bodo stvari uredili bom objavil fotke teh malih stezic.
 7. CPu 3900x GPU 2070 super Igram pa na 1440p Nastavitve imam na Ultra, kar je največ in dela tekoče, vmes se malo zatika, ampak verjetno zaradi same alfa verzije
 8. Nisem pilot tud tester ne, sem pa preigral vse FSje pa sem rekel se za foro prijavim pa je šlo skozi, tud za Age of Empires sem dobil, ubistvu pri MS kar prideš notri, če se prijaviš. Ne vem pa kaj potem gledajo, kak PC imaš itd..
 9. Še malo Ljubljane, zgoraj v prejšnem setu je pa pogled iz brnika in zadaj gore: Storžič, Krvavec, Kočna, Grintavec na zadnji sliki Bled.
 10. Tole je na njihovi strani: Microsoft Flight Simulator is coming to Windows 10 with Xbox Game Pass in 2020, and coming to Xbox One at a later date.
 11. Probavam še Novo mesto poslikat pa mi skoz ven meče, neki je zbugana verzija, pa zelo moram rezat slike, da lahko objavim
 12. Bom probal, ampak nič ne obljubim, fora je da imamo alfa testerji čez cel ekran vodne žige in se takoj vidi kdo je postal. To kar je na youtube je brez vodnih žigov in oddobreno, da se lahko objavi. Bom proti večeru, zdaj imam malo gužvo.
×
×
 • Ustvari novo...