Skoči na vsebino

Androz

Rumeni jak
 • Število vsebin

  28
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

15 Jogurt

Več o članu Androz

 • Butast stavek
  Želvak je daroval za oklep!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Prenosnik ASUS ROG Zephyrus G15 GA503QM-HQ008T (markoshop.si)
 2. Androz

  Računalniska periferija

  Kolk je tole danes še vredno, notri je še SSD 120gb in 16GB rama. https://www.enaa.com/prenosniki-za-vsakdanjo-rabo/prenosnik-asus-g75vx-t4043h-i7-3630-vga-w8-17-3
 3. Androz

  Računalniska periferija

  Bom pozoren glede tega. Zdej sem vse original kartuše vzel domov, kar sem jih že imel od prej, kompatibilne pa mam v firmi, kjer se printa največ tekst, računi in dobavnice.. Zaenkrat vse ok.
 4. Androz

  Računalniska periferija

  Hvala vsem za info, evo sem nabavil 10 kartuš za 45e, bom delil svoje izkušnje po uporabi.
 5. Androz

  Računalniska periferija

  V cenah je razlika kar velika. Neoriginalni kartuša od 5e do 15e črna, originalna okrog 40e. Mam pa isti printer doma, v firmi pa še tastari imajo enak model. Tako da edino, da bom malo manj naprintal, malenkost slabši tisk in da se lahko zasuši so minusi.
 6. Androz

  Računalniska periferija

  Da ne bom nove teme odpiral, me zanima glede printerja: kako je z kompatibilnimi kartušami, se splača, bom pokvaril printer? Do zdaj sem vedno imel originalne.
 7. Androz

  Cobra Kai

  Sem uzival v seriji Cobra kai never dies
 8. To je blo že v beta verziji,kar je nad pokljuko je kar nekaj,karavanke so pa v nulo.
 9. Borderlands zastonj na Epicgames od danes naprej.
 10. Vreme je kar lepo narejeno,sunki vetra live vreme itd, lepo gunca, če piha Ob priliki dodam kakšno novo fotko.
 11. Ptuj, grafika je zmanjšana zaradi nestabilnosti nove verzije.
 12. Imam samo extreme 3D pro od logitecha. Male avione vozim na joystic ali avtopilota. Potniške pa vse odvoziš na avtopilota, ILS pri pristajanju, joystic rabiš samo pri pristajanju zadnjih nekaj metrov nad stezo. Se pa da vse s to konfiguracijo lepo odigrat: miška, tipkovnica, joystic.
 13. Včeraj je prišla nova verzija in dosti slabo deluje,tako da niti ne pridem na mirko letališča (vrže ven iz igre). Ko bodo stvari uredili bom objavil fotke teh malih stezic.
 14. CPu 3900x GPU 2070 super Igram pa na 1440p Nastavitve imam na Ultra, kar je največ in dela tekoče, vmes se malo zatika, ampak verjetno zaradi same alfa verzije
×
×
 • Ustvari novo...