Skoči na vsebino

LundenBergus

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    28
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od LundenBergus

  1. Prodam D4 za PS4/5. Če koga zanima ZS.
  2. Kupu spil. Sploh se mi ne da pisat, ker so ze vsi vse napisali. Skret od spila z ogromnim neizkoriscenim potencialom. Talented Blizzard kader je sel ocitno naprej (ze D3 je bil “wtf je to eno korejsko sranje”). Vsekakor enormen storytelling napredek ampak combat in ostalo je pa tema in prevec generic. V coop je pa se boring AF. Da se pa na spomine stare slave naslanjam v 2024 pa rajs nalozim klasiko al pa remake (itak, da ne . Pustit stotine ur v mediocre spilu je tezka.
  3. Fak me. S kolegom igrava coop pa ne morva čez prvega bossa. Recturnal je kr zajeban, al je pa kolega tolk slab Škoda, ker je res zanimiv game (res ima Aliens vibe). Ko bi bil vsaj malo bolj prijazen casual gamerjem in dopuščal, da po respawnu damage bossu ostane. Pa še to bi bil challenge na lvl3 V glavnem youtube cutscenes, story, delete…hvala za super free game, ki sem ga igral 5 ur ampak ga žal ne morem več, ker facking ne dam svojga golden časa za enga jebenga bossa. 10 let nazaj pa brez problema. Alienation je recimo dosti bolj prizanesljiv.
  4. Isto kle. Je to nek sandbox ali ima kakšn campaign, zgodbo skozi challenge ipd. Nek soft touch
  5. Se da to coop story igrat al samo tiste challenge?
  6. Uff tole bo super. RE4 še nism preigral sploh. Bo tudi VR2 ?
  7. Slušalke so edine dostopne/smiselne za konkretno izkušnjo, mogoče tudi boljši kot zvočniki. Po steelseries 7 (za ps5. Probal sem p7, logitech pro x in še ene logitech. To so res slabe šlušalke vse) sem se nekako ustalil na planarnih slušalkah (monolith) in je zame to to 250 eur za nekaj konkretnega, ker ves ta gaming in budget garbage je…pač garbage. Pri soundu je itak tako, da se na koncu človek (možgani) navadi na vse, da je ok. Meni osebno so najpomembnejši detajli ampak na koncu tudi ne mislim ne vem kakših dnarjev dajat za neke muči buči nebuloze o božanih magnetih in hvalospeve na netu/embalaži. Še nikjer ni bilo težje iskati unicornov kot na audio sceni se mi zdi.Mostly je dog shit wrapped in cat shit. Sploh te noise cancelling čung li jajce jajcu iste slušalke drugi okvirji za vse firme. Če hočš bit kolkr tolk zihr pa, da ne plačaš preveč so Bose vrh glave. Zvočniki so pa itak k maš familijo samo še za prahohvatilo in pa dolge pogovore o ferštekariji kako se bo enkrat nardila žurka PS: Ravno testiram lossless apple music vs. spotify na meridian sistemu v avtu. Pismo morm rečt, da se pozna clarity. Strobe od deadmou5…wow…goosebumps never lie.
  8. Ma ne vem. Prvi del bo verjetno kar cutscenes na youtube. Špilal in je zadeva mal preveč bizarna, gameplay pa povprečen. Preveč enih dead-imen (deadman, even more dead man…) pa enih clown zadev, da izpade res čudaško in odtujevalno. Pa jebe se mi za te mostove in pontifex sim. MGS mi je bil fenomenalen in gameplay odličen ampak tole…odvzameš gameplay in dobiš asian mushroom drizzle. Nuke away
  9. Če kaj vem, je tale remake narejen sedaj na tlou2 engine. Spomnim se ko sem iz hd remaster (or whatever it was back then...na ps5) šel na tlou2 takoj po tem ko sem jo obrnil. Glede grafike sem bil blown away kera razlika.
  10. Sem obrnil. Meni zelo zelo dober špil. Ma res Syndicate/deus ex old and new/altered carbon vibes. Combat je zelo dober (ne odličen), predvsem pa ogromno playstyles. Igral sem na hard pa mi je bilo easy. Questi so vrhunski za moje pojme in vabijo na preigravanje side questov. Naveze so tudi super, karakterji prav tako. V mi je navkljub začetni nevšečnosti kar ustrezen protagonist. Destiny to ni, GTA to ni. Je pa hybrid RPG and I love it! Žal mi je za vse, ki ste igrali day 1 in se še niste naučili ampak brez skrbi, tudi moj prvi preorder v 20 letih za bf214whatever je na shamewallu. Tudi Witcherja sem obrnil GOTY in je to prava izkušnja za tako velike projekte. GTA je za moje pojme bil dosti bolj boring s svojimi nerealnimi psihopatskimi teenage manchild coked up never ending banter karakterji, ki sem komaj čakal, da jih povozi kakšen kamion. Že samo po teh bednih A do B pogovorih v avtu mi je kar slabo, ker je samo banter/filler. RDR2 je isti (čeprav sem western fan in enke). All fluff, no heart. PS: Bo kdo igral Starfield day 1? PS: Zadnji boss je res zamujena priložnost. Bedno bedno bedno kako antiklimaktično so izpeljali. PPS: Zakaj noben ne vpelje tactical npc's combat v take igre? Opremljanje NPC-jev in tactical view/pause? Preveč za mulčad? Za specific večje engagemente recimo, ki jih nekaj je v igri.
  11. Kolk pa ta špil rab remaster/remake. K je vn pršu se mi je zdel kot, da bi atom razcepili.
  12. Meni je tudi ql. Grafika super, zgodba super, gameplay tudi zelo ok. Ene 6-8 ur imam notri pa zaenkrat iztopa in se vračam.
  13. Keri so pol mečka? Sprašujem, da odprašim volan...
  14. Imam oled (don't care for burn in) ampak immersion v detajle grafike/sveta naredi res šele HUD Off. Slava vsem developerjem, ki so pogruntali, da se hud prižiga z attack buttonom sicer pa izgine. Kapo dol, zrezek gor in amen! Vsi ostali so na windows 95.
  15. Drži. Daš notri ps4 ploščič in dobiš opcijo za free ps5 upgrade. Nisem več v življenskem obdobju, kjer bi isti špil večkrat preigral. Naj bo kratko in sladko to kar naredijo. Side questi oz. fetch questi so v večini primerov samo fillerji. Samo, da pomislim na Far Cry mi postane slabo. Medtem ko je Kingdom Come Deliverence pravi primer asimetričnega open world designa in ne neke matematike, da mora biti na X metrov en revež potreben rešitve, ena skupina nepridipravov, ena skrinja ipd. gluposti. Less is more. Do sedaj so mi bili še najboljši semi-open world odseki v linearnih špilih, ker nisem tip, da bi se šel kotalkat v GTA5 ali ribe/živali lovit v RDR2. Just don't care, šiht mam v RL
  16. Men zaenkrat dogaja. Dober shooting, super dialogi, vibe pa nekaj med system shock 1, syndicate wars in Deus ex s kakšnim trippin dodatkom. V GTA in RDR2 si kar želim skippat sekvence, ker so boring af. Dialogi tipično ameriški in eno navadno kelevetanje medtem ko v CP...no ja, ni presežek ampak vseeno poslušam Seme ene 5-8 ur probal in je zaenkrat zelo dober vtis ampak sem za vsak slučaj rekel, da počakam še do naslednjega patcha. Je pa to za prešpilat bolj ko bo complete edition al pa kej podobnega. Smo v časih ko zelo redko pride špil ven, ki ni early access. Dying Light 2 je enak primer.
  17. Mistery solved, hvala Ne nucam ravno zato. PS Store ne bo nikoli vrnil tako, da moj prvi preorder v lajfu gre down the drain. Učer sem malo sprobal spet. Je nek napredek ampak ne vem, če je tole sploh rešljivo.
  18. Če se vam lušta mate Metro Exodus, ki je prav tako fenomenalen in ima imo najboljši semi-open world approach.
  19. Prvi BF, ki je res skret. Nima ne duše ne nekega filinga celovitesti kaj so sploh hoteli naresti. Gunplay je sub-par. Slučajno imam še BF5 kot free title in sem ga primerjalno zagnal na playki (čeprav že kar preigral na PC-u). Vedno me vleče sedaj k BF5, ker je bf2042 enostavno preveč skropucalo. Niti tistega Dice filinga ni več. Mogoče bodo speglali celo zadevo in ga bo portal na koncu rešil. Mogoče bom lahko še kdaj tankal brez, da me kdo gnjavi
  20. LundenBergus

    TV tema

    Šel iz Sammyja 65q60 na 65C1. Out of the box so smešne nastavitve in je slika pretemna (eco mode ipd.). Ko prbiješ lampo in daš na PC mode je vsak frame "glorioso". Kapo dol kakšna razlika (za gaming mnogo večja kot filme). Kar pa najbolj cenim je pa končno nič več ghostinga in razlike v sliki v game mode. Torej nizek input lag in še vedno taka slika kot je nastavljeno. Pri Sammyju daš na game mode, da zmanjša input lag in je kot, da bi dal matiran pleksi čez TV. V glavnem best buy trenutno in vredno vsakega penija.
  21. Kje je zdej najboljs tole preorderat za ps5?
  22. Pri nas je ta odkupnina pa pošta draga kar se malo pozna na sitnosti, če gre za mali znesek. Še najraje pa plačam preko PP pa je zmaga za vse.
×
×
  • Ustvari novo...