Arbenowskee Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Nadaljujmo tukaj ... 1 Navedek Povezava do prispevka
👽7[]f9 Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Evo patcher, če bo kdo upgrejdal na najnovejšo verzijo MacOs. Vse skupaj je otročje enostavno in se dejansko splača. Zadeva leti ko šus, ziher 140 na uro. 😄 http://dosdude1.com/software.html Navedek Povezava do prispevka
Arbenowskee Objavljeno 8. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 8. maj 2020 zanima me, a se da kompjutre ki so bili kupljeni z zadnjo verzijo OS-a downgrejdat ... pomoje ne. 1 Navedek Povezava do prispevka
debl00 Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 seveda se da, če ne drugače s time machinom. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Pennywis3 Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 Apple iPhone 12 Mini - Can't wait! Navedek Povezava do prispevka
guru Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 Mi je kar malo žal, da sem pred meseci vzel iPhone 11. Sem se prenajedel oblike. z 12-ico gredo očitno nazaj na alu obod in bolj square obliko, po pevih renderjih izgleda res top! Navedek Povezava do prispevka
👽7[]f9 Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 (urejano) 12. maj 2020 uredilo bitje B[]rG Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 @B[]rG a ti dejansko uporabljas te masine, al jih mas bolj za igrackanje? Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 Je ze kdo nabavil novega Aira? :klobasa: Navedek Povezava do prispevka
👽7[]f9 Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 Arey reče pred 39 minutami: @B[]rG a ti dejansko uporabljas te masine, al jih mas bolj za igrackanje? To je nekaj mašin skozi mojo apple manijo. trenutno uporabljam samo mac pro, par pcjev in tablico. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 A, ok ja. Mislim, sej kot neke relike zgledajo precej kul, samo ne predstavljam si da bi na teh ancient procesorjih lahko delal karkoli vec od kaksnega word processinga. Spletnih strani ne bi upal odpirat Navedek Povezava do prispevka
👽7[]f9 Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 (urejano) Nah, ob surfanju se polomiš. Ostale zadeve pa delajo, kot so takrat. Dejansko je lahko več, kot zgolj word proccesing ampak se hitro vgrizneš v spodnjo ustnico, ko hočej kaj nahitro posurfat. 12. maj 2020 uredilo bitje B[]rG Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 To ti je hardverski SSH klient. Kaj vec, pa niti ne. Navedek Povezava do prispevka
👽7[]f9 Objavljeno 13. maj 2020 Share Objavljeno 13. maj 2020 Dejansko lahko priklopiš gor TV tuner, gledaš podcaste, furaš illiustratorja in photoshop, chataš, mailaš, kaj malega zmontiraš, ustvarjaš glasbo in jo mixaš, lepiš in rišeš. Surfanje pač pozabiš. Navedek Povezava do prispevka
👽7[]f9 Objavljeno 15. maj 2020 Share Objavljeno 15. maj 2020 (urejano) y0, če kateri šef uporablja z macom še linux in windows mašine s katerimi dostopa via synergy, mu priporočam ver. 1.11.1. (na Catalini je server). Z drugimi verzijami sem imel probleme. Ta dela kot puter. lel@video 15. maj 2020 uredilo bitje B[]rG Navedek Povezava do prispevka
👽7[]f9 Objavljeno 30. maj 2020 Share Objavljeno 30. maj 2020 Flower Power iMac https://512pixels.net/2016/06/early-2001-imac-g3-psychedelic/ Navedek Povezava do prispevka
👽7[]f9 Objavljeno 13. junij 2020 Share Objavljeno 13. junij 2020 https://opencore.computer hacintosh out of the box Navedek Povezava do prispevka
Arbenowskee Objavljeno 14. junij 2020 Avtor Share Objavljeno 14. junij 2020 Naslednji teden se nadejamo najave novih ARM macov: https://developer.apple.com/wwdc20/ Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 22. junij 2020 Share Objavljeno 22. junij 2020 Konec leta pridejo prvi modeli, prehod bo trajal 2 leta... Blo zdej na wwdc Navedek Povezava do prispevka
Enterprise Objavljeno 22. junij 2020 Share Objavljeno 22. junij 2020 to bo razturalo!!!! naslednje leto menjam, s trenutnim 2018 nisem prevec zadovoljen Navedek Povezava do prispevka
SpaWn Objavljeno 22. junij 2020 Share Objavljeno 22. junij 2020 Končno so popravili en kup UI debilnosti, ki bi jih morali že zdavnaj. Nič pa nisem zasledil o kaki izboljšavi Sidecar-ja . Navedek Povezava do prispevka
Undead Objavljeno 23. junij 2020 Share Objavljeno 23. junij 2020 Js komaj cakam, da pridejo novi Maci ven. Glede na to, kako hitro dela moj iPad Pro je noro res, veliko hitrejsi kot vecina pcjev, kakor po benchmarkih kakor po video editingu in photo editingu. Da ne omenjamo, da se mi iPad niti malo ne segreje. Novi maci bodo pa isto super, ne bodo meli nepotrebnih glasnih ventilatorjev. Skrbi me samo malo, ker verjetno bodo potem ukinili tudi thiurd party programe in igre, kijih trenutno ne moreš dobiti v app storu, recimo utorrent, Monkey Island naslovi ib verjetno ne bodo podpirali windows . Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 23. junij 2020 Share Objavljeno 23. junij 2020 Zakaj tako mislis? Windos ze dolgo podpira ARM arhitekturo in ce se spomnis je lani novembra tudi izsel Surface X z ARM procesorjev (se vidi kdo je trendsetter). Tako da razen ce se Apple odloci zaklenit bootloader, ni nekih tehnicnih ovir. Navedek Povezava do prispevka
Undead Objavljeno 23. junij 2020 Share Objavljeno 23. junij 2020 No saj to sm mislil, da bi res zajezili komplet sistem, da ne bi potem mogu sploh windows nalagat kakor pa zdaj z bootcampom. Vprašanje bi bilo tudi to, ali bodo Windows podpirali Apple Sillicon ali ne. Drugače zdaj tako uporabljam MBA in iPada Pro še, dokler bosta laufala, MBP 13 mid 2010 mi je itak mrknil oz dela tako počasi, da bok pomagaj, Že chrome al pa safari, ko odpreš par tabov pa se zabaše čist. Fotke pa video editiram samo še na iPadu in luma fusion. Bomo počakal kake 3 leta, potem pa menjal na ARM macbooka in stacionarca, pomojem bom tud reku adijo desktop pc in vzel imaca.. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.