Skoči na vsebino

Apple


Priporočeni prispevki

A, ok ja. Mislim, sej kot neke relike zgledajo precej kul, samo ne predstavljam si da bi na teh ancient procesorjih lahko delal karkoli vec od kaksnega word processinga. Spletnih strani ne bi upal odpirat :D

Povezava do prispevka

Nah, ob surfanju se polomiš. Ostale zadeve pa delajo, kot so takrat. Dejansko je lahko več, kot zgolj word proccesing ampak se hitro vgrizneš v spodnjo ustnico, ko hočej kaj nahitro posurfat.  

uredilo bitje B[]rG
Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
  • 2 tedna kasneje...

Js komaj cakam, da pridejo novi Maci ven. Glede na to, kako hitro dela moj iPad Pro je noro res, veliko hitrejsi kot vecina pcjev, kakor po benchmarkih kakor po video editingu in photo editingu. Da ne omenjamo, da se mi iPad niti malo ne segreje. Novi maci bodo pa isto super, ne bodo meli nepotrebnih glasnih ventilatorjev. Skrbi me samo malo, ker verjetno bodo potem ukinili tudi thiurd party programe in igre, kijih trenutno ne moreš dobiti v app storu, recimo utorrent, Monkey Island naslovi ib verjetno ne bodo podpirali windows

Povezava do prispevka

Zakaj tako mislis? Windos ze dolgo podpira ARM arhitekturo in ce se spomnis je lani novembra tudi izsel Surface X z ARM procesorjev (se vidi kdo je trendsetter). Tako da razen ce se Apple odloci zaklenit bootloader, ni nekih tehnicnih ovir.

Povezava do prispevka

No saj to sm mislil, da bi res zajezili komplet sistem, da ne bi potem mogu sploh windows nalagat kakor pa zdaj z bootcampom. Vprašanje bi bilo tudi to, ali bodo Windows podpirali Apple Sillicon ali ne. Drugače zdaj tako uporabljam MBA in iPada Pro še, dokler bosta laufala, MBP 13 mid 2010 mi je itak mrknil oz dela tako počasi, da bok pomagaj, Že chrome al pa safari, ko odpreš par tabov pa se zabaše čist. Fotke pa video editiram samo še na iPadu in luma fusion. Bomo počakal kake 3 leta, potem pa menjal na ARM macbooka in stacionarca, pomojem bom tud reku adijo desktop pc in vzel imaca.. 

Povezava do prispevka

Vpiši se za komentiranje

You will be able to leave a comment after signing inVpiši se
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...