sadhu sequencer Objavljeno 24. september 2022 Share Objavljeno 24. september 2022 (urejano) Torej igre, ki jih SNES nima, ker SNES je za otroke in perverzneže. Starflight Pirates! Gold Dune 2 Sega poganja Total War od 1990 dalje. Centurion: Defender of Rome 24. september 2022 uredilo bitje sadhu sequencer 2 Povezava do prispevka
Rac00n Objavljeno 6. oktober 2022 Share Objavljeno 6. oktober 2022 Sit Centurion: Defender of Rome. Koncno ima moj obcutek nostalgicnosti ime. Poletje 94 ce se ne motim. Je bla tudi za DOS. Ni cudno da sem nato preigral vse Total Ware do Shogun 2. Hvala Sadhu za tale pridih spominov ob guljenju pisarniske mize in chuganju 6 kave. 1 Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 7. oktober 2022 Share Objavljeno 7. oktober 2022 Na Mega Drive sem imel kot mulc morje špilov. Prvi špil v lajfu, ki pa sem ga obrnil, je bil pa tale (verjetno zaradi "dolžine" ): Dynamite Duke Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 7. oktober 2022 Share Objavljeno 7. oktober 2022 Streets of Rage in Sonic, cmon… Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 7. oktober 2022 Share Objavljeno 7. oktober 2022 Buzzkill reče pred 5 urami: Streets of Rage in Sonic, cmon… To leti na moj "prvi spil ki sem ga obrnil"? Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 7. oktober 2022 Avtor Share Objavljeno 7. oktober 2022 (urejano) Herzog Zwei Buzzkill reče pred 8 urami: Streets of Rage in Sonic, cmon… Topic je pokazatelj, kako se je na Mega Drive dalo spraviti konkretne DOS in Amiga ekskluzive ter neke bolj kompleksne PC-type igre, medtem ko se na SNES to ni dalo. In tako je SNES ostal zadaj. 7. oktober 2022 uredilo bitje sadhu sequencer Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 6. november 2022 Share Objavljeno 6. november 2022 A je kdo igral kdaj kateri del serije Shining Force? Jaz sem v PSP časih en del, ma se ne spomnim kater (žal preden sem beležil tipke vseh klikev, da bi imel zapisano), na Genesis emulatorju. Bil mi je res carski, zato bi malo bolj raziskal serijo. Kak predlog, kje začet? Ne bom ravno zdaj vsega preigral, mogoče eno ali dve najjači v seriji. Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 6. november 2022 Share Objavljeno 6. november 2022 (urejano) js sm enko in dvojko ja, zame sigurno must play (za enko bi mogoče sicer priporočal GBA remake Resurrection of the Black Dragon, sem pa sam preigral in SMD in GBA verziji) odvrtek Shining Souls, ki je nek ARPG, je DEPRESIVNE SMETI o novejših in JAP only zadevah pa ne vem praktično ničesar Je pa zame žal Shining Force nekako bolj v vodah Fire Emblem, medtem ko sem sam dosti bolj Tactics Ogre/Final Fantasy Tactics fan 6. november 2022 uredilo bitje Berbasecks Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 6. december 2022 Avtor Share Objavljeno 6. december 2022 Star Control Immortal Zero Tolerance The Sega Genesis port was initially published in Brazil in 1998 without the authorization of 3D Realms. Although a second publisher claims to have legally re-released the game worldwide in 2015, it is possible that a settlement from later that year may have invalidated its legal status. Povezava do prispevka
jazbinec Objavljeno 8. december 2022 Share Objavljeno 8. december 2022 ta DN3D port je tako zanič, da ni vreden niti omembe Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 9. december 2022 Avtor Share Objavljeno 9. december 2022 Imaš prav, sem zdaj kliknil play. Doom na Sega 32X je boljši. Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 20. december 2022 Avtor Share Objavljeno 20. december 2022 Shadowrun takšen kot ga na SNES ni bilo. Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 22. januar 2023 Avtor Share Objavljeno 22. januar 2023 Doom na Mega Drive pelje scat SNES verzijo. Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 30. januar 2023 Avtor Share Objavljeno 30. januar 2023 Baldur's Gate za Mega Drive Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 26. februar 2023 Avtor Share Objavljeno 26. februar 2023 Buck Rogers: Countdown to Doomsday Mega Drive in Genesis sta bila pred svojim časom. Špili iz Amige, Maca in PC. Kje smo to šele precej pozneje videli? Xbox 360. Povezava do prispevka
Nezagren Objavljeno 20. marec 2023 Share Objavljeno 20. marec 2023 Rac00n reče Dne, 6. 10. 2022 at 15:20: Sit Centurion: Defender of Rome. Koncno ima moj obcutek nostalgicnosti ime. Poletje 94 ce se ne motim. Je bla tudi za DOS. Ni cudno da sem nato preigral vse Total Ware do Shogun 2. Hvala Sadhu za tale pridih spominov ob guljenju pisarniske mize in chuganju 6 promocija zdravja na delovnem mestu. Wow, poletje 1994 je bilo čudovito časovno obdobje, ko smo lahko preživeli veliko časa z izvajanjem ogromne količine različnih računalniških iger. Verjetno ste imeli veliko zabave in se naučili veliko novih stvari. Veselim se, da ste spet tu na forumu in da ste tukaj, da delite svojo izkušnjo s svojimi sodelavci. 2 Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se