dzuko Objavljeno 29. december 2022 Share Objavljeno 29. december 2022 Ima kdo in bi bil pripravljen prodati celotno zbirko Miki Muster Jubilejna izdaja - Delo, 2005, 20 knjig, mehka vezava? 2 Navedek Povezava do prispevka
cashman Objavljeno 29. december 2022 Share Objavljeno 29. december 2022 Imam, a ne prodam se mi zdi, da sem takrat dal za to zbirko 20k SIT... 1 Navedek Povezava do prispevka
dzuko Objavljeno 29. december 2022 Avtor Share Objavljeno 29. december 2022 Še včeraj je bila ena zbirka za 250 eur, ta v lj je 300 eur. Po novem letu grem nabavit če bo še, ampak bi raje od kakšnega mnenjalničarja.. Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 29. december 2022 Share Objavljeno 29. december 2022 Uf, imam skupaj s škatlo v obliki lesene skrinje... zaenkrat ne prodam tole varianto: https://www.bolha.com/pustolovski-detektivski/miki-muster-jubilejna-zbirka-nerabljena-oglas-10421354 1 Navedek Povezava do prispevka
cashman Objavljeno 4. januar 2023 Share Objavljeno 4. januar 2023 jap, točno tako skrinjo zakladov imam tudi sam, v katero je zložena ta zbirka - ki je res pravi zaklad 1 Navedek Povezava do prispevka
dianalevstik Objavljeno 19. februar 2023 Share Objavljeno 19. februar 2023 (urejano) Zivjo! Jaz imam polovico zbirke in prodajam. 19. februar 2023 uredilo bitje dianalevstik Navedek Povezava do prispevka
Chenier Objavljeno 19. februar 2023 Share Objavljeno 19. februar 2023 dzuko reče Dne, 29. 12. 2022 at 16:32: Še včeraj je bila ena zbirka za 250 eur, ta v lj je 300 eur. Po novem letu grem nabavit če bo še, ampak bi raje od kakšnega mnenjalničarja.. Če še nimaš, se jaz ne bi preveč sekiral. Bodo tekom tvojega življenja pomoje še trije ponatisi, ne dajat nekega velikega denarja za nekaj, kar boš potem ceneje kupil novo 2 Navedek Povezava do prispevka
cashman Objavljeno 19. februar 2023 Share Objavljeno 19. februar 2023 Chenier reče pred 21 minutami: Če še nimaš, se jaz ne bi preveč sekiral. Bodo tekom tvojega življenja pomoje še trije ponatisi, ne dajat nekega velikega denarja za nekaj, kar boš potem ceneje kupil novo Tudi sam mislim tako, in zelo verjetno kar kmalu, ker bo čez dve leti Mustrova 100. obletnica rojstva. Gotovo bodo takrat kaj pripravili... 2 Navedek Povezava do prispevka
Istvan Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 (urejano) Zgolj iz radovednosti: Zakaj bi kupil to edicijo, ko pa je Buchova zbirka v vseh pogledih boljša in jo je nenazadnje - za razliko od Delove - požegnal in narisal dodatne vsebine zanjo avtor osebno? Delova je mehka vezava, zelo slaba izdelava, najbolj pa me je motil A4 format. Edini plus je bil to, da so bile še druge zgodbe, ne zgolj Zvitorepci. Ko sem pred časom nabavil Buch zbirko 11 knjig, sem tole prodal. Buchove knjige so še vedno na voljo po enaki ceni, kot so bile cca 10 let nazaj, ko sem jih jaz nabavljal ob izidu. https://stripi.si/ EDIT: Vidim, da so knjige na voljo celo v barvah. What a time to be alive. 20. februar 2023 uredilo bitje Istvan 1 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 Kupiš zaradi zbirateljstva in bolj kot je nekaj težko dobit več je vredno, ne glede na kvaliteto... Navedek Povezava do prispevka
Chenier Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 Istvan reče pred 1 uro: Zgolj iz radovednosti: Zakaj bi kupil to edicijo, ko pa je Buchova zbirka v vseh pogledih boljša in jo je nenazadnje - za razliko od Delove - požegnal in narisal dodatne vsebine zanjo avtor osebno? Delova je mehka vezava, zelo slaba izdelava, najbolj pa me je motil A4 format. Edini plus je bil to, da so bile še druge zgodbe, ne zgolj Zvitorepci. Ko sem pred časom nabavil Buch zbirko 11 knjig, sem tole prodal. Buchove knjige so še vedno na voljo po enaki ceni, kot so bile cca 10 let nazaj, ko sem jih jaz nabavljal ob izidu. https://stripi.si/ EDIT: Vidim, da so knjige na voljo celo v barvah. What a time to be alive. Men je v barvah ful slabši. Ne vem, kdo je to barval, avtor sam ali kdo drug, ampak mi je res slabo pobarvano 2 Navedek Povezava do prispevka
dzuko Objavljeno 20. februar 2023 Avtor Share Objavljeno 20. februar 2023 Chenier reče Dne, 19. 2. 2023 at 20:40: Če še nimaš, se jaz ne bi preveč sekiral. Bodo tekom tvojega življenja pomoje še trije ponatisi, ne dajat nekega velikega denarja za nekaj, kar boš potem ceneje kupil novo Sem kupil hčerki za 7. rojstni dan...tako se je izšlo. Tudi če bodo ponatisi, bo skupaj cena tam tam. Pet prijateljev je MK izdala ponatis (do sedaj 10 knjig), cena vsake 20 eur, sedaj maja pride 5 novih, verjetno bo cena 22 eur, glede na to da so podražili tudi Pasje može, ki so bili 20 eur, celotna zbirka bo torej verjetno 442 eur. Zbirke na bolhi so se prodajale po 400-500 eur, do 650 za mint izdaje. Trenutno se prodajajo za 720 in 840 eur. Moram pa rečt, da so nove knjige kao prenovljena izdaja, osvežena, pa je v vsaki knjigi par slovničnih napak, ne vem kaj je lektor delal, listi pa iz nekega recikliranega papirja, da imaš pri listanju občutek, da se bo vse strgalo. Navedek Povezava do prispevka
ngebe Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 (urejano) Istvan reče pred 8 urami: Zgolj iz radovednosti: Zakaj bi kupil to edicijo, ko pa je Buchova zbirka v vseh pogledih boljša in jo je nenazadnje - za razliko od Delove - požegnal in narisal dodatne vsebine zanjo avtor osebno? Delova je mehka vezava, zelo slaba izdelava, najbolj pa me je motil A4 format. Edini plus je bil to, da so bile še druge zgodbe, ne zgolj Zvitorepci. Ko sem pred časom nabavil Buch zbirko 11 knjig, sem tole prodal. Buchove knjige so še vedno na voljo po enaki ceni, kot so bile cca 10 let nazaj, ko sem jih jaz nabavljal ob izidu. https://stripi.si/ EDIT: Vidim, da so knjige na voljo celo v barvah. What a time to be alive. pri tejle od dela so tudi v enem stripu (bosa noga morda) zamenjal posamezne panele na straneh in sta dva na napacnih straneh. 21. februar 2023 uredilo bitje ngebe Navedek Povezava do prispevka
Tsunamii Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 WooW kdaj so pa izdali v barvah .. ? Pred leti sem kupil zbirko Miki Muster 11 knjig .. to pa res na vsakih 10 ali prej let nove izdaje.. Sam 25 vs 36 ..najs biznis Ni govora da se to kupim... Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 (urejano) Buchova izdaja je zelo zelo OK, če želiš imeti res kompletno Miki Muster zbirko. Nekateri stripi se celo ponovijo, ker jih je Muster osebno prenovil. Npr.: V Afriki, Gladiator, Grajski duhovi.. Pa še vse slikanice so zraven in dobra spremna beseda. Pomoje je to pač to. (čeprav imam v zbirki tudi vse ostalo, kar je bilo komercialno izdano; fan pač ). 21. februar 2023 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Sektor 13 Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 DaCapo reče pred 45 minutami: Buchova izdaja je zelo zelo OK, če želiš imeti res kompletno Miki Muster zbirko. Nekateri stripi se celo ponovijo, ker jih je Muster osebno prenovil. Npr.: V Afriki, Gladiator, Grajski duhovi.. Pa še vse slikanice so zraven in dobra spremna beseda. Pomoje je to pač to. (čeprav imam v zbirki tudi vse ostalo, kar je bilo komercialno izdano; fan pač ). Katero izdajo si imel tocno v mislih ? Link: https://stripi.si/kategorija-izdelkov/miki-muster/page/2/ Tukaj je izvedba v barvah, na drugi strani pa navadna verzija pa obe od BUCHa, vsaj tako pise. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 (urejano) @Sektor 13: klasično čb varianto. Tiste barvne mi ne sedejo. Miki itak Zvitorepca nikoli ni risal v barvah (vsaj ne v originalu). Mi je pa njegov barvni stil vsekakor zelo všeč (npr. naslovnice za stripe in knjiga z njegovimi političnimi karikaturami). 21. februar 2023 uredilo bitje DaCapo 1 Navedek Povezava do prispevka
Sektor 13 Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 Ja original barvne platnice so res lepe. Imam se ene 3 stare knjige, pa bi mogoce kaksno tole ta novo kupil, da vidim. Priporocas katero knjigo prav posebej ? Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 Res ne vem, kaj bi ti priporočal. Jaz Mustra itak obožujem in imam zbrano večino materiala. Če ti sede in če še nimaš, poskušaj nabavit buchovo komplet (čb) zbirko. To je pomoje to. Navedek Povezava do prispevka
dzuko Objavljeno 21. februar 2023 Avtor Share Objavljeno 21. februar 2023 (urejano) Jaz drugače nisem vedel, da sploh obstaja Buch izdaja 11 knjig po 25 eur...kje ste bili ko sem objavil tukaj temo.. edit: Me ima, da bi to kar sem jaz nabavil dal po isti ceni nekomu in šel po to verzijo. 21. februar 2023 uredilo bitje dzuko 1 Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 Meni pa ravno A4 format doda dodatno vrednosti Delovi izdaji. Sam sem jih kupoval po 10 evrov na kos, tako da za to ceno so kar dober deal. Sicer imam vse ta stare knjige v A4 formatu in še delovo zbirko, moram pa priznati, da me kot zbiratelja kar mika ta Buchova izdaja, čeprav vreči 225 evrov za nekaj kar res ne rabim mi tudi ne diši preveč Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 a se da dobiti tudi elektronska izdaja (skenirano)? Navedek Povezava do prispevka
dzuko Objavljeno 21. februar 2023 Avtor Share Objavljeno 21. februar 2023 Obstaja sigurno, ker imam jaz na kindlu vse stripe. Sam je tolk majhno, da je neberljivo in moraš "približevat" in te mine po parih minutah. Ne spomnim se pa več kje sem dobil in kako sem naložil gor. Pomoje na prejšnjem mnenjalniku... Navedek Povezava do prispevka
Chenier Objavljeno 22. februar 2023 Share Objavljeno 22. februar 2023 (urejano) Delova izdaja je lame, oriđiđiji niso bili v A4. Res subpar izdaja za v odpadni papir, edino vredna je veliko Ta Buchova je verjetno ATM najboljša možna, ampak kot rečeno, prihaja 100-letnica rojstva, jaz bi počakal na nov release, čeprav boljši od Buchovega bo teško 22. februar 2023 uredilo bitje Chenier 1 Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 22. februar 2023 Share Objavljeno 22. februar 2023 Verjetno če je toliko vredna, je z razlogom in ni ravno odpadni papir Kje pa se da to Buchovo izdajo videti in malo prelistati, da vidim če je res the shit? Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. februar 2023 Share Objavljeno 22. februar 2023 bainit reče pred 8 urami: a se da dobiti tudi elektronska izdaja (skenirano)? Svojčas so po internetih krožili odlični skeni Delove jubilejne izdaje v .cbr formatu. Navedek Povezava do prispevka
Sektor 13 Objavljeno 22. februar 2023 Share Objavljeno 22. februar 2023 DaCapo reče pred 16 urami: Res ne vem, kaj bi ti priporočal. Jaz Mustra itak obožujem in imam zbrano večino materiala. Če ti sede in če še nimaš, poskušaj nabavit buchovo komplet (čb) zbirko. To je pomoje to. Se nekaj na hitro. Vidim da sta npr. dve vrsti Gladiatorja, eden iz 1967 (knjiga 7) in drugi iz 2005 (knjiga 10). A gre do za isto zadevo sam dopolnjeno ? Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. februar 2023 Share Objavljeno 22. februar 2023 (urejano) Sektor 13 reče pred 31 minutami: Se nekaj na hitro. Vidim da sta npr. dve vrsti Gladiatorja, eden iz 1967 (knjiga 7) in drugi iz 2005 (knjiga 10). A gre do za isto zadevo sam dopolnjeno ? Nope. Gladiator 2005 je dejansko narisan na novo. Čaki, bom dal fotko za primerjavo: Leva fotka (knjiga 10): Gladiator, prva objava črnobelega stripa 2005 (ponovno narisana zgodba; v barvah prvič objavljena v prilogi Nedeljskega Dnevnika Pilot, leta 2001) Desna fotka (knjiga 7): Gladiator, prva objava 1966/1967 22. februar 2023 uredilo bitje DaCapo 1 Navedek Povezava do prispevka
dzuko Objavljeno 22. februar 2023 Avtor Share Objavljeno 22. februar 2023 Hm, a jaz prav vidim, da je v Buchovi izdaji celo par stripov, ki jih ni v Delovi izdaji? https://www.muster.si/opus/opus-stripov/opus-zvitorepec/ Sem klical v Murgle in imajo trenutno vseh 11 knjig na zalogi. Hm, bi kdo kupil Delovo zbirko? Em, jaz sem našel pri sebi 4 GB celotno zbirko v elektronski obliki. Cbr in mobi format. Bi potreboval kdo? Glede na to, da verjetno ni legalno, bi prosil admina če mora, naj izbriše objavo, ne mene... 1 Navedek Povezava do prispevka
Sektor 13 Objavljeno 22. februar 2023 Share Objavljeno 22. februar 2023 DaCapo reče pred 55 minutami: Nope. Gladiator 2005 je dejansko narisan na novo. Čaki, bom dal fotko za primerjavo: Leva fotka (knjiga 10): Gladiator, prva objava črnobelega stripa 2005 (ponovno narisana zgodba; v barvah prvič objavljena v prilogi Nedeljskega Dnevnika Pilot, leta 2001) Desna fotka (knjiga 7): Gladiator, prva objava 1966/1967 Hmm meni se original zdi skoraj lepsi. Vec crnega sencenja je in daje drugacen izgled. Ce si prebral oba, imas kak komentar glede sprememb ? Vem da te mucimo, ampak vseeno 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.